PDA

Επιστροφή στο Forum : Ταπετσαρια - ουρανός αυτοκινήτου

vagmag
02-08-14, 08:17
Φιλος ενδιαφέρεται να επισκευάσει το εσωτερικό της οροφής του αυτοκινήτου του , που έχει πέσει ή τείνει να πέσει αν κατάλαβα καλά . Γνωρίζεται κάποιον καλό ; Ειναι απο επαρχία ο Φιλος αλλα μπορεί να έρθει Θεσσαλονίκη ή κ αθηνα αν ειναι κάτι το εξαιρετικό .
Το αυτοκίνητο ειναι μια jaguar xkr του 2001. Ελπίζω στο άκουσμα του αυτοκινήτου να μην υπαρχει και premium χρέωση .

VasilisG85
02-08-14, 10:29
Φίλε υπάρχουν πολλοί ταπετσέρηδες που κάνουν αυτή τη δουλειά. Από ποιο ακριβώς μέρος είναι ο φίλος σου? Η τιμή είναι ταρίφα και δεν έχει να κάνει με τη μάρκα του αυτοκινήτου. Κυμαίνεται από 100 ως 150 ευρώ. Εγώ για να τα γλιτώσω την έκανα μόνος μου, τα υλικά μου στοίχησαν 30 ευρώ, αλλά έχει πολύ τυράνια, τα αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν για να τη φτιάξουν...

vagmag
02-08-14, 11:17
Για 100-150 ευρώ δεν το συζητάει .
Έχετε εμπειρία απο κάποιον ;
Έχετε τα στοιχεία έστω κάποιου ;
Χαλκιδική είναι οποτε η Θεσσαλονίκη βολεύει περισσότερο.

deepBLUE
02-08-14, 11:27
Βρανάκης στο πειραια στα Καμίνια Δωδεκανήσου , που συνεργάζεται με όλες τις BMW και η connolly που ειναι κάπου στο Γέρακα αν θυμάμαι σωστα .
Ο Wheelman νομίζω πως πρέπει να ξερει καλύτερα .

VasilisG85
02-08-14, 11:34
Για 100-150 ευρώ δεν το συζητάει .
Έχετε εμπειρία απο κάποιον ;
Έχετε τα στοιχεία έστω κάποιου ;
Χαλκιδική είναι οποτε η Θεσσαλονίκη βολεύει περισσότερο.

https://www.vrisko.gr/dir/tapetsaries-aytokiniton/thessaloniki/

ριξε μια ματιά εδώ

katsaraios
02-08-14, 12:08
Ο Τζιμης μοτοδερμα στην Μακρυγιαννη στον Ρεντη μας ειχε δωσει προσφορα 100 ευρω για αλλαγη ταπετσαριας ουρανου σε Ε46 με υφασμα ιδιο με του εργοστασιου με το αναλογο ψιλο αφρολεξ απο πισω...
Νομιζω ειχε πει και για 80 ευρω αργοτερα.

wheelman
02-08-14, 12:17
Ο Τζιμης μοτοδερμα στην Μακρυγιαννη στον Ρεντη μας ειχε δωσει προσφορα 100 ευρω για αλλαγη ταπετσαριας ουρανου σε Ε46 με υφασμα ιδιο με του εργοστασιου με το αναλογο ψιλο αφρολεξ απο πισω...
Μια χαρά τιμή,
και αλλα 200¤ για να ερθει απο Θεσσαλονίκη
τσάμπα θα του βγεί του ανθρώπου
χαχααχαχαχα

Άσε ρε τους ουρανούς για αργοτερα,
και πάμε για καφεδοπλυσηματάκι στον Μαϊκ

mark e92
02-08-14, 14:16

Εχει περάσει καιρός απο τότε ?
Εχεις τηλ για να πάρω νέα προσφορά ? :thanks:

mark e92
02-08-14, 14:18
Το αυτοκίνητο ειναι μια jaguar xkr του 2001. Ελπίζω στο άκουσμα του αυτοκινήτου να μην υπαρχει και premium χρέωση .

Πολύ το φοβάμαι:thumbsdown:

wheelman
02-08-14, 14:19
Εχει περάσει καιρός απο τότε ?
Εχεις τηλ για να πάρω νέα προσφορά ? :thanks:
Εδώ είσαι (https://www.motoderma.gr/#!__page-0)

Akis 330Ci
19-01-15, 16:06
Ξεθάβω το καλοκαιρινό αυτό thread για να ρωτήσω και γω σχετικα με το ύφασμα της ταπετσαρίας σε Ε46 coupe.
Έχει ψιλοκρεμάσει το ύφασμα από τη πίσω αριστερή ταπετσαρία κολώνας (αυτή δηλαδή που έχει το φως της πίσω πλαφονιερας). Και ερωτω:
Εφόσον απλά έχει ξεκολλήσει το ύφασμα από το σώμα του, παιζει με κάποιο DIY να το κολλήσουμε ΧΩΡΙΣ να γίνει ζημιά και ΧΩΡΙΣ να φαίνεται κάτι, ή αναγκαστικά πρέπει να το φτιάξει ταπετσέρης??

VasilisG85
19-01-15, 16:30
Δεν ξανακολάει το ίδιο. πρέπει αναγκαστικά να αλλαχτεί ολόκληρο. κάποια στιγμή θα σου κρεμάσει όλο, κι εμένα από ένα μικρό σημείο ξεκίνησε και στο τέλος κρέμασε ολόκληρος... αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου μπορείς να το κάνεις μόνος σου, αν όχι πρέπει να το πας σε ταπετσέρη.. αν ρωτήσεις τιμή να ξέρεις κυμαίνεται από 100 εως 150 ευρω...

mark e92
19-01-15, 16:31
Ξεθάβω το καλοκαιρινό αυτό thread για να ρωτήσω και γω σχετικα με το ύφασμα της ταπετσαρίας σε Ε46 coupe.
Έχει ψιλοκρεμάσει το ύφασμα από τη πίσω αριστερή ταπετσαρία κολώνας (αυτή δηλαδή που έχει το φως της πίσω πλαφονιερας). Και ερωτω:
Εφόσον απλά έχει ξεκολλήσει το ύφασμα από το σώμα του, παιζει με κάποιο DIY να το κολλήσουμε ΧΩΡΙΣ να γίνει ζημιά και ΧΩΡΙΣ να φαίνεται κάτι, ή αναγκαστικά πρέπει να το φτιάξει ταπετσέρης??

Αν τον βγάλεις απο πάνω μπορεί να καταφέρεις να τον κολλήσεις βάζοντας σπρέι βενζινόκολλα .

Akis 330Ci
19-01-15, 16:33
καταλαβα.είναι μόνο σε αυτό το κομματι που είπα και εχει ξεκολλήσει περίπου 10 ποντους. Τοσα λεφτα δε δίνω για κανένα λογο βεβαια.

mark e92
19-01-15, 16:40
Αν είναι λίγο τότε πιστεύω θα μπορέσεις να το φτιάξεις .

ΔημήτρηςΜ3
19-01-15, 17:06
80¤ σημερα ρώτησα σε ενα στη Βέροια

Akis 330Ci
19-01-15, 17:15
80¤ σημερα ρώτησα σε ενα στη Βέροια

προφανώς Δημήτρη αυτές οι τιμές 80 και 100 ευρω είναι για ολόκληρη την οροφή έτσι, και όχι για ένα κομμάτι..

ΔημήτρηςΜ3
19-01-15, 17:17
Ναι για οροφή μονο

DK
19-01-15, 19:02
Φιλος ενδιαφέρεται να επισκευάσει το εσωτερικό της οροφής του αυτοκινήτου του , που έχει πέσει ή τείνει να πέσει αν κατάλαβα καλά . Γνωρίζεται κάποιον καλό ; Ειναι απο επαρχία ο Φιλος αλλα μπορεί να έρθει Θεσσαλονίκη ή κ αθηνα αν ειναι κάτι το εξαιρετικό .

https://www.fylaktos.gr/

εγγύηση φίλε μου. Είναι καλλιτέχνης.....

VasilisG85
19-01-15, 19:25
δεν κολλαει το ιδιο υφασμα ξανα οσο βενζινοκολλα και να βαλεις. το υφασμα απο κατω εχει ενα λεπτο στρωμα φιλεζολ. αυτο το λεπτό στρώμα φιλεζολ ειναι που εχει ξεκολλησει απο το υφασμα και εχει κολλησει στον ουρανο του αυτοκινητου. για να αλλαξεις υφασμα εκτος απο το να αγορασεις καινουριο πρεπει να ξυσεις και το φιλεζολ που ειναι κολλημενο στον ουρανο. τον δικο μου τον εχω αλλαξει μονος μου για τον λογο που ειπες κι εσυ <<δε δινω τοσα λεφτα για να αλλαξω ουρανο>. Βέβαια να ξέρεις οτι τα λεφτά που παίρνουν γι'αυτη τη διαδικασία τα αξίζουν οι άνθρωποι...

Υ.Γ. κόστος για αγορά υφάσματος και βενζινόκολλας 30 euro

Bazil Van Sinner
19-01-15, 19:29
Νομίζω ο Akis 330Ci μιλάει για το κολωνάκι και όχι για τον "ουρανό".

VasilisG85
19-01-15, 19:32
Νομίζω ο Akis 330Ci μιλάει για το κολωνάκι και όχι για τον "ουρανό".

αν μιλάει για το κολωνάκι τότε αλλάζει το πράγμα....

μια φωτό θα διαλεύκανε το θέμα... :P

katsaraios
20-01-15, 01:31
πίσω αριστερή ταπετσαρία κολώνας (αυτή δηλαδή που έχει το φως της πίσω πλαφονιερας).

αν μιλάει για το κολωνάκι τότε αλλάζει το πράγμα....

μια φωτό θα διαλεύκανε το θέμα... :P

Αφου το γραφει ξεκαθαρα το κομματι ,τι φωτο να βαλει...

mark e92
20-01-15, 08:48
δεν κολλαει το ιδιο υφασμα ξανα οσο βενζινοκολλα και να βαλεις. το υφασμα απο κατω εχει ενα λεπτο στρωμα φιλεζολ. αυτο το λεπτό στρώμα φιλεζολ ειναι που εχει ξεκολλησει απο το υφασμα και εχει κολλησει στον ουρανο του αυτοκινητου. για να αλλαξεις υφασμα εκτος απο το να αγορασεις καινουριο πρεπει να ξυσεις και το φιλεζολ που ειναι κολλημενο στον ουρανο. τον δικο μου τον εχω αλλαξει μονος μου για τον λογο που ειπες κι εσυ <<δε δινω τοσα λεφτα για να αλλαξω ουρανο>. Βέβαια να ξέρεις οτι τα λεφτά που παίρνουν γι'αυτη τη διαδικασία τα αξίζουν οι άνθρωποι...

Υ.Γ. κόστος για αγορά υφάσματος και βενζινόκολλας 30 euro

Εννοείται ότι θα το καθαρίσεις πρώτα, όσο μπορείς.

Βασιλης
20-01-15, 09:42
Παιδια προσοχη δεν αντεχουν ολες οι κολες τις υψηλες θερμοκρασιε.
Εγω ειχα παρει μια σε σπρευ της 3m,την 808 αν θημαμαι καλα(δεν την εχω)
Αυτη που εχω τωρα γραφει το κουτι R888..την ειχα παρει απο ταπετσερη στην θηβα..

zaharias
20-01-15, 10:21
Ακη τι χρωμα ειναι ο ουρανος-κολωνακια σου;

Akis 330Ci
20-01-15, 13:08
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Το ξαναλέω πως δεν μιλάω για ουρανό αλλά μόνο για 1 κομματάκι 10εκατοστών σε ένα από τα σύνολο 6 κολωνάκια της ταπετσαρίας.

Ακη τι χρωμα ειναι ο ουρανος-κολωνακια σου;

Είναι γκρί Ζαχαρία

zaharias
22-01-15, 08:58
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Το ξαναλέω πως δεν μιλάω για ουρανό αλλά μόνο για 1 κομματάκι 10εκατοστών σε ένα από τα σύνολο 6 κολωνάκια της ταπετσαρίας.

Είναι γκρί Ζαχαρία

Επειδη δεν ειναι Μ πακ (που ειναι λιγο δυσευρετα) και ειναι γκρι τα δικα σου.. δεν κοιτας για κανα μεταχειρο κωλονακι μονο..??

Ptboul
15-10-24, 11:50
Παίδες (καλημερίζω), μετά από 18 χρόνια δυστυχώς ήρθε και η σειρά της δικής μου οροφής.

Έχετε κάτι να προτείνεται ή να κοιτάξω στα κλασικά (ρέλλα, βρανάκη, κόνολλυ);

Πήγα Ζωγράφο στους Α. Αναργύρους που δουλεύει bmw αλλά δεν είχε τίποτα κοντά στο χρώμα του m pack (αυτό το ψιλομαυροανθρακίδεξέρωτια κριβώς).

:thanks:

deepBLUE
15-10-24, 21:27
Εγώ πήγα στην Πάτρα στον φίλο του Αλέξη το πρωί και το μεσημέρι το πήρα και έφυγα.
Όμως υπάρχει και ο wheelman που έχει λύσεις ,μίλησε μαζί του ,εκεί έφτιαξα το hardtop από το Ζ3

A8hnaios
29-10-24, 17:46
Παίδες (καλημερίζω), μετά από 18 χρόνια δυστυχώς ήρθε και η σειρά της δικής μου οροφής.

Πήγα Ζωγράφο στους Α. Αναργύρους που δουλεύει bmw αλλά δεν είχε τίποτα κοντά στο χρώμα του m pack (αυτό το ψιλομαυροανθρακίδεξέρωτια κριβώς).

Δες εδω>>> https://www.e-vardikos.gr/index.php?route=product/category&path=34_60

ntinos
30-10-24, 14:47

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΟ !!!!

Δεν ξερω τι με εσπρωξε να μπω στο φανς σημερα μετα απο τοσα χρονια... :-)

Επι του θεματος, ειχα αλλαξει ουρανο (μα δεν υπαρχοοουν δρομοι - Μαρινέλλα) απο το γκρι ανοιχτο σε ανθρακι και πηγα στον TASOULIS στην Αργυρουπολη.

Ptboul
31-10-24, 09:14
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΟ !!!!

Δεν ξερω τι με εσπρωξε να μπω στο φανς σημερα μετα απο τοσα χρονια... :-)
.

:laughing:

:hug::tt1:

Ντίνοοο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

Πήγα τελικά σε έναν στο Γουδί (με πολλά χρόνια εμπειρίας) που όταν πήγα είχε πράγματι κανα-δυο καλά αμάξια μέσα.

200€ κασέρι (χωρίς φπα..) καλή δουλειά, δεν μπορώ να πω, αλλά μου χάλασε κάτι στην ηλιοροφή και τώρα όταν την βάζω στην ανάκληση, δεν ανοίγει το σκιάδιο όπως πριν αλλά παραμένει κλειστό.

Όποιος βάζει χέρι στο αμάξι όλο και μια ζημιά θα κάνει, τίποτε θα ξαναγυρνάει σε αυτό που ήταν.

wheelman
31-10-24, 09:41
:laughing:

:hug::tt1:

Ντίνοοο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!
Πήγα τελικά σε έναν στο Γουδί (με πολλά χρόνια εμπειρίας) που όταν πήγα είχε πράγματι κανα-δυο καλά αμάξια μέσα.
200€ κασέρι (χωρίς φπα..) καλή δουλειά, δεν μπορώ να πω, αλλά μου χάλασε κάτι στην ηλιοροφή και τώρα όταν την βάζω στην ανάκληση, δεν ανοίγει το σκιάδιο όπως πριν αλλά παραμένει κλειστό.

Όποιος βάζει χέρι στο αμάξι όλο και μια ζημιά θα κάνει, τίποτε θα ξαναγυρνάει σε αυτό που ήταν.

Ώ ρε φίλε έμπλεξες,
Ελπίζω να αναγνωρίσει το λάθος του...

Όταν την ανοίγεις ολόκληρη, το σκιάδιο τι κάνει;

Χωρίς να εχω δεί το αυτοκίνητο για να είμαι σίγουρος, εικάζω ότι είναι ένα απο τα παρακάτω:

είτε ότι εχει μπεί λάθος το σκιάδιο
είτε ότι άφησε το αφρολεξ στο "γυρισμα" του υφάσματος στο σκιάδιο και επειδή είναι πλέον ποιο παχύ το υλικό βρίσκει
Έκανε ζημιά στην στην οροφή που το απεύχομαι, (εχει πάρει το μάτι μου στο ebay kit επισκευής).

Ptboul
01-11-24, 09:40
To κακό Ηλία είναι ότι δεν έχω βρει χρόνο να του το πάω.

Όταν την ανοίγω ολόκληρη, το σκιάδιο ''υποχωρεί'' κανονικά και μπαίνει μέσα στην οπή μαζί με την ηλιοροφή. Εκεί δηλ. είμαι εντάξει.

Το πρόβλημα είναι μόνο στην ανάκληση.

wheelman
01-11-24, 09:45
To κακό Ηλία είναι ότι δεν έχω βρει χρόνο να του το πάω.

Όταν την ανοίγω ολόκληρη, το σκιάδιο ''υποχωρεί'' κανονικά και μπαίνει μέσα στην οπή μαζί με την ηλιοροφή. Εκεί δηλ. είμαι εντάξει.

Το πρόβλημα είναι μόνο στην ανάκληση.Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει γίνει ζημιά τότε.

Ας ελέγξει ότι είναι όλα σωστά τοποθετημένα.

Sent from my 22101320G using Tapatalk