Επιστροφή στο Forum : Φρεσκάρισμα χρώματος σε Ζ3
Καλησπέρα παίδες...θα ήθελα να ρωτήσω, εν έτη 2014, σε τι τιμές κυμαίνονται (πάνω-κάτω) οι ολικές βαφές για ενα αυτοκίνητο όπως τη Ζ3, που δεν το λές και μεγάλο... (με σοφτ τοπ). Μιλάω για βαφή-φρεσκάρισμα και όχι για αλλαγή...
Σηκωνει μεγαλη κουβεντα.
5 σελιδες χαλαρα ως το βραδακι
Εγω πιστευω ενα 1700αρι
Οτι πληρωνεις παιρνεις φιλε μου
Με 1000 είσαι οκ , μπορεί και λιγότερα αν δεν έχεις πολύ φανοποιία.
Σηκωνει μεγαλη κουβεντα.
5 σελιδες χαλαρα ως το βραδακι
Εγω πιστευω ενα 1700αρι
τωρα για φρεσκαρισμα πλακα κανετε ε?
stratos mak
25-07-14, 20:11
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΟΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΤ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΑΝΟΠΟΙΟΙΑ - ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ 700-80Ο ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙ ΦΤΗΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΟΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ .
Ωραία και σωστά αυτά που γράφεις φίλε, όμως σε παρακαλώ μην γράφεις με caps γιατί είναι κανόνας του φόρουμ και είναι σαν να μας φωνάζεις . Ευχαριστώ
stratos mak
25-07-14, 20:17
συγνωμη παιδες γραψτε λαθος το χα ανοιχτω και οταν τελειωνα το δα.
dionisisM3
25-07-14, 20:34
Εγω εβαψα το δικο μου με πατουρες στα 1500. Χωρις πατουρες ηταν 1200 και χωρις να εχω φαναρτζοδουλεια.
Πριν βαψεις, εαν εισαι Αθηνα, ελα να δεις το αμαξι μου απο κοντα .
Μιλαμε ο βαφεας ειναι ψιρας!!!.... ακομα ψαχνω για ελατωματα και δεν βρισκω.
HLIAS - E36
25-07-14, 21:30
Οι τιμές που είχα πάρει από εδώ Λάρισα για το δικό μου που είχα ρωτήσει ήταν στο 1000άρικο... Αυτά παίζουν ανάλογα με τον φανοποιό, την δουλειά που κάνει και κατά πόσο έχει κατανοήσει τις εποχές που ζούμε...
Πήρα και τιμή στα 700 αλλά δεν την έλαβα καν υπόψη όταν είδα σε άλλο αυτοκίνητο την δουλειά που έκανε ο τύπος...:thumbsdown:
Αυτό να προσέξεις πιο πολύ και όχι την τιμή...
Εγω εβαψα το δικο μου με πατουρες στα 1500. Χωρις πατουρες ηταν 1200 και χωρις να εχω φαναρτζοδουλεια.
Πριν βαψεις, εαν εισαι Αθηνα, ελα να δεις το αμαξι μου απο κοντα .
Μιλαμε ο βαφεας ειναι ψιρας!!!.... ακομα ψαχνω για ελατωματα και δεν βρισκω.
To Z είναι το μισό απο το 46αρι σου ! και χωρίς ουρανό ...
Leonidas_E39
25-07-14, 22:12
Προχθες πηρα τιμη απο φιλο λαμαρινα για το επιπλο με υδατοδιαλυτα χρωματα και αντιχαρακτικα βερνικια ξυλωμα ολο και με αποτελεσμα εγγυημενο μιας και εχω βαψει και αλλο αμαξι εκει. οι τιμες ποικιλουν αναλογα με την ποιοτητα των υλικων που θα πεσουν πανω στο αμαξι οι τιμες που πηρα ξεκιναγαν απο 800 ευρω μεχρι 2500 χιλιαρικα για βαφη με αντιχαρακτικα βερνικια.