Επιστροφή στο Forum : προβληματακι...
υποπτευομαι οτι μπηκαν νερα απο την εισαγωγη του αερα επειδη επλυνα το αμαξι και τωρα οταν πηγα να το βαλω μπροστα εν κρατουσε ρελαντι δεν μπορουσα να το ξεκινησω γιατι εσβηνε το μαρσαρα παρα πολλες φορεσ μηπως ξεπερασω καποιες στροφες αλλα εσβηνε εβαλα λιγο αερα απο την εισαγωγη ανεβασε μερικες στροφες αλαλ παλι μετα ρεταρε.. τι κανουμε τωρα??
Bazil Van Sinner
19-07-14, 18:39
επλυνες μοτέρ?
επλυνες μοτέρ?
οχι εγω αλλα ναι!
Λυσε το φιλτροκουτι να δεις αν εχει κρατησει νερα αλλιως ψαξε για κανα φαγωμενο καλωδιο που εμπασε.
Λυσε το φιλτροκουτι να δεις αν εχει κρατησει νερα αλλιως ψαξε για κανα φαγωμενο καλωδιο που εμπασε.
ωπα παιδια.. εχω χοανα που δεν το ειπα και την ειχα βγαλει για να την καθαρισω.. σιγουρα πηρε νερα απο εκει δεν ξερω ποσα...
Έπλυνες το μοτέρ χωρίς να υπάρχει το φίλτρο ή κάτι άλλο στη θέση του ώστε να εμποδίσει την εισχώρηση ύδατος?
ωπα παιδια.. εχω χοανα που δεν το ειπα και την ειχα βγαλει για να την καθαρισω.. σιγουρα πηρε νερα απο εκει δεν ξερω ποσα...
Εχεις βρεξει λοιπον απο το maf μεχρι να κρατησουν νερο τα πιστονια. Αμα ειναι το πρωτο, βγαλτο και φυσα το απο μακρια μηπως το σωσεις. Ή δοκιμασε αλλο maf ακομα καλυτερα. Αν εχει τραβηξει νερο και μεσα μη το βαλεις μπρος θα το σπασεις.
Έπλυνες το μοτέρ χωρίς να υπάρχει το φίλτρο ή κάτι άλλο στη θέση του ώστε να εμποδίσει την εισχώρηση ύδατος?
δεν το εκανα εγω μετα το εμαθα..!
Εχεις βρεξει λοιπον απο το maf μεχρι να κρατησουν νερο τα πιστονια. Αμα ειναι το πρωτο, βγαλτο και φυσα το απο μακρια μηπως το σωσεις. Ή δοκιμασε αλλο maf ακομα καλυτερα. Αν εχει τραβηξει νερο και μεσα μη το βαλεις μπρος θα το σπασεις.
:ranting2::ranting2:
Bazil Van Sinner
19-07-14, 19:10
τσέκαρε και τις "πιπες" των μπουζί μήπως έχει και κει υγρασία,μα καλά πώς ρίχνουν νερό έτσι??
τσέκαρε και τις "πιπες" των μπουζί μήπως έχει και κει υγρασία,μα καλά πώς ρίχνουν νερό έτσι??
εχω τσεκαρει τα παντα.. το αφησα λιγο τωρα μπας και στεγνωσει τιποτα...
Μήπως ήρθε η ώρα να γίνεις εξακύλινδρος ;
ghost-rider
19-07-14, 19:34
Το οτι πηρε μπρος ειναι καλο.
Αν ειχαν μπει νερα μεσα στη μηχανη και εκανε υδραυλικη συμπιεση δε θα γυρνουσε καν.
Η θα γυρνουσε λιγο και θα σταματαγε.
Οπως και να εχει δεν πιστευω οτι θα παθαινε ζημια. Δεν την εχω ικανη τη μιζα να στραβωσει μπιελα.
Αυτα συνηθως συμβαινουν αν ρουφηξει νερα ενω δουλευει η μηχανη.
Η αν πας να το βαλεις μπροστα με ταχυτητα πχ.
Βεβαια ποτε δεν ξερεις...
Μπορει να πεσεις σε μοτερ με καρδαμομενη μιζα, ικανη να τα κανει ολα σμπαραλια...
Και παλι ομως δε θα σπασει η καστανια του γραναζιου της?
Θελω να πιστευω οτι η μηχανη σου ειναι οk. Αν ειχε παει κατι προς τα κει θα ηταν τοσο που δεν προκαλεσε ζημια.
Τωρα τσεκαρε τι ηλεκτρονικο την ακουσε.
Μπορει να ειναι το air flow, μπορει να ειναι και κατι αλλο.
Μπριζαρισμα.
τι να πω θα κανω παλι καμια προσπαθεια....
Μήπως ήρθε η ώρα να γίνεις εξακύλινδρος ;
και εχω ενα μοτερ και καθεται :whistle::whistle:
ghost-rider
19-07-14, 19:43
Οσες απανωτες προσπαθειες και να κανεις τωρα δε νομιζω να αλλαζει τπτ.
Η που θα περιμενεις να στεγνωσει(απο αυριο παλι) η που θα το πλακωσεις με το φυσερο του πλυντηριου μπας και στεγνωσει πιο γρηγορα.
Αν ειναι απο υγρασια που εχει μεινει καπου ετσι θα δουλεψει.
Αν την ακουσε αισθητηρας ομως μονο με διαγνωστικο και αντικατασταση θα το λυσεις το θεμα.
Αν προσπαθείς να το βάλεις με τη χοάνη μπροστά πρέπει να τη στεγνώσεις καλά, αν μουσκέψει η χοάνη δεν περνάει αέρας.
τελικα ειναι το maf παιδια..... :ranting2::ranting2: