Επιστροφή στο Forum : βεντιλατερ
λιγο τα φωτα σας!!
εχω ενα 320, mod 2007.
ακουω συνεχεια το βεντιλατερ να δουλευει. οργανο θερμοκρασιας δεν εχουμε, alarm δεν εχει αναψει....ειναι φυσιολογικο η να παω να το κοιταξω
Πρέπει να πάει σε διαγνωστικό το αμάξι... Το πιο πιθανό είναι να έχει κολλήσει ο υδραργυρικός διακόπτης, αλλά χωρίς διάγνωση όλα είναι πιθανά...
ΔΕΝ εχει υδραργυρικο αυτο. ειναι ηλεκτρικο μονο.
μου εκανε κ εμενα ετσι πριν 10 μερες 320 του 08 55000χλμ
μετα μου αναψε λαμπακι υπερθερμανσης κιτρινο συμπληρωσα υγρα ψυκτικου, εσβησε μετα 2 μερες(σχετικη μειωση αποδοσης κυριως στο ξεκινημα) ξαναναψε κιτρινο ξαναεσβησε κ μετα 2 μερες
κιτρινο κ καπακι κοκκινο,δεξια οδικη συνεργειο,αντλια νερου κλειδωμενη απο bmw(δηλ βαζεις μονο γνησια) 500 ευρα
ελπιζω να το γλιτωσεις και να ειναι τιποτε αλλο
λογικα εχει κολλησει η βαλδιβα βεντιλατερ
αλλα πηγαινε να το δουνε το συντομοτερο δυνατον !
μιας και εαν το αφησεις καποια στιγμη θα σου καψει το μοτερ (του βεντιλατερ)
Όπως είπαν και πιο πριν διαγνωστικό κατευθείαν.Έχεις πειράξει τίποτα τώρα τελευταία, πχ εγκατέστησες κάτι, άλλαξες μπαταρία? Μήπως κατέγραψε κανένα σφάλμα στον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας...
οχι καμια ενδειξη στο ταμπλο.καμια αλλαγη.
γενικα ομως σαν αυτοκινητο βγαζει πολυ ζεστη ρε παιδι μου απο κατω. πχ οταν σταματησω και πλησιασει καποιος κοντα για να μου μιλησει στο παραθυρο μου το καταλαβαινει.
Ξεθάβω...
.
Για 6κύλινδρο 46άρι..Δε δουλεύει καθόλου το βεντιλατέρ. Μέτρησα το ρευμα πάει ως τη φίσα,έβαλα κ αλλο και γυρίζει.Επισκευάζεται μήπως;; Ρώτησα για new και την ακούσα stereo..!!
Ξεθάβω...
.
Για 6κύλινδρο 46άρι..Δε δουλεύει καθόλου το βεντιλατέρ. Μέτρησα το ρευμα πάει ως τη φίσα,έβαλα κ αλλο και γυρίζει.Επισκευάζεται μήπως;; Ρώτησα για new και την ακούσα stereo..!!
Μηπως χρειαστει να αλλαξεις μονο το κομπλερ της φτερωτης με μικροτερο κοστος !
Σε καθε περιπτωση δεν χρειαζεται να πας σε ΟΕΜ ετσι οπως τα εκαναν με τις τιμες.
Δες εδω : https://www.maxxparts.gr/bmw-3-e46-320-i-150hp/antallaktika/psuxi-thermansi/bentilater-exartimata
Και η Spal (https://www.spalventilator.nl/) έχει βεντιλατέρ, σε προσιτές τιμές και πολύ δυνατά.
Επανερχομαι...
Βρηκα καινουργιο Hella Bear 180 ευρω.. Ο πωλητης λεει οτι ειναι ιδια 4κυλινδρα και 6κυλινδρα Ισχυει αυτο;;; Το δικο μου απο 6κυλινδρο ειναι Siemens
Τί Bear ρε! Αρκουδάκι είναι;:th_Laie_67-1:
Behr.
Τί Bear ρε! Αρκουδάκι είναι;:th_Laie_67-1:
Behr.
Ναι ρε σορρυ χαχχαχαχααααχχαααα :facepalm:
Bρηκα τελικα βεντιλατερ απο ολοιδιο αμαξι μεταχ.Το εβαλα πανω δουλευει μια χαρα ! Ολα ok so far...