Επιστροφή στο Forum : Ε46 facelift χαμηλωμα
Καλησπερα παιδια!!!θα ηθελα τη γνωμη σας για μια 4αδα eibach σε E46 sedan facelift 2003 1800cc...Το ξερω οτι ισως χαλασω την οδηγικη ανεση που προσφερει αυτο το αμαξι αλλα μπρος την ομορφια...χαλαλι του!Δεκτες κ οι φωτογραφιες να δω περιπου ποσο χαμηλωνει με 3ποντα Eibach!!!Eυχαριστω πολυ!
Τα αμορτισέρ σου είναι σχετικά καινούργια; Γνώμη μου να μη κάνεις τπτ ή να τα αλλάξεις όλα μαζί. Στην αρχή θα σου αρέσει γιατί θα σφίξει αλλά σε λίγο καιρό το αμάξι θα είναι ποιο χάλια απο μαμά γιατί τα αμορτισέρ θα ξεχαρβαλώσουν τελείως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
savvas bmwdakias
06-05-14, 19:45
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4984161/ αυτο ειναι το αμαξι μου με eibach pro kit , αυτο το χαμηλωμα σου δινει. Απο κει και περα ομως να ξερεις οτι δεν δινει μεγαλο περιθωριο στο αμορτισερ σου για να δουλεψει. Εμενα μου αρεσει το χαμηλωμα αλλα κοπαναει το ατιμο και σιγουρα αυτη η πιεση θα βγει και στους θολους σου.
Tsakirakos
06-05-14, 20:10
το δικο μου με σετ vogtland αμορτισερ και ελατηρια χαμηλωματος 3,5εκ
Παιδια οντως με καλυψατε πληρως..κ με τις φωτογραφιες σας κ με τα λεγομενα σας!κ ο σαββας κ ο Τσακιρακος εχουν δικιο κ σωστα τα λενε αλλα ο Jim ειπε αυτο που μου ειπαν οι 9 στους 10!δυστυχως το αμαξι μας μαγκες ειναι η κουλτουρα κι η οδηγικη συμπεριφορα πολυ υψηλοτερη απο ενα Rallye k saxo!προσφερει αυτο που δεν προσφερουν οι υπολοιπες μπανιερες..Λιμουζινα κ ανεση οσο λιγα αυτοκινητα στον κοσμο!Παρ'ολα αυτα,εχω παραγγειλει μαζι με τα ελατηρια κ αμορτισερ χαμηλωματος(χονδρομπουκαλ )της bilstein!ξεροντας τι θα αντιμετωπισω θελω να το κανω λιγο πιο sport κ μετα ξαναβαζω τα μαμα!σας ευχαριστω πολυ παιδια κ να κανονισουμε μια βολτιτσα να τα πουμε ολα αυτα απο κοντα!
Παιδια οντως με καλυψατε πληρως..κ με τις φωτογραφιες σας κ με τα λεγομενα σας!κ ο σαββας κ ο Τσακιρακος εχουν δικιο κ σωστα τα λενε αλλα ο Jim ειπε αυτο που μου ειπαν οι 9 στους 10!δυστυχως το αμαξι μας μαγκες ειναι η κουλτουρα κι η οδηγικη συμπεριφορα πολυ υψηλοτερη απο ενα Rallye k saxo!προσφερει αυτο που δεν προσφερουν οι υπολοιπες μπανιερες..Λιμουζινα κ ανεση οσο λιγα αυτοκινητα στον κοσμο!Παρ'ολα αυτα,εχω παραγγειλει μαζι με τα ελατηρια κ αμορτισερ χαμηλωματος(χονδρομπουκαλ )της bilstein!ξεροντας τι θα αντιμετωπισω θελω να το κανω λιγο πιο sport κ μετα ξαναβαζω τα μαμα!σας ευχαριστω πολυ παιδια κ να κανονισουμε μια βολτιτσα να τα πουμε ολα αυτα απο κοντα!
Προφανώς για τα Β8 λες. Μπράβο έκανες το σωστό, υπολόγισε ότι θα κάτσουν λίγο πιο χηλά γιατί θα είναι τα αμορτισέρ καινούργια ενώ τα δικά σου είναι καθησμένα, τα μαμά γιατί να τα ξαναβάλεις; Είμαι σίγουρος, μετά την τοποθέτηση, θα οδηγήσεις άλλο αμάξι κ δε θα θες να κατέβεις απο πάνω. Προτείνω τοπ μαουντ καινούργια κ συνεμπλοκ ψαλιδιών για να μη κάνεις μισές δουλειές. Αν σε παίρνει οικονομικά ενοείται. Δε είναι πολύ extreme για μα φοβηθεις θόλους, γνώμη μου πάντα. Πες μας κ τι ζαντολάστιχα φοράς, εντελώς αναφορικά ρωτάω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχω βαλει απο ενα φιλαρακι τις ανισες 17αρες του..Ηταν σε coupe Ε46 2003 1800c!225\45\17 κ 215 εμπρος!Παρα πολυ προσεγμενες κ με απιστευτο στριψιμο(φαντασου κ δεν εχω βαλει ακομα bilstein)!Οντως φιλε μου το ειπαν κ αλλοι αυτο..Αν δοκιμασω πιο sport οδηγηση που προσφερει αυτος ο συνδυασμος,δεν θα θελω να τα αλλαξω ξανα!Ευχομαι βεβαια να εχουν κ αλλοι την οικονομικη δυνατοτητα για τετοιο στησιμο μιας κ δεν θα λυπηθουν ποτε τα λεφτα που δαπανησαν!
ασε φιλε μου την μαμα αναρτηση επανω (αν ειναι σε καλη κατασταση) και μην θεωρεις ως δεδομενο την βελτιωση του στησιματος , του αμαξιου σου με την Βilstein.
αν εχει καποιο προτερημα ενα 1,8 ε46...ειναι η ανεση στο ταξιδι. Ουτε σπορ ειναι , ουτε προσφερεται για αναβασεις και ειδικες,...ασε λοιπον την μαμα αναρτηση που σου χαριζει ανεση...και ασε την bilstein που το μονο που σου προσφερει ειναι η ψευδαισθηση του τραπεζιου. Δεν προκυτε να εισαι ουτε ενα χλμ...ταχυτερος στην εισοδο ή εξοδο της στροφης απλα με μια αναρτηση της σειρας...αν δεν ασχοληθεις με την γεωμετρια της αναρτησης σου...
Εχεις δικιο φιλε γιατι αν διαβασεις πιο πανω,εγραψα κ γω τα ιδια με σενα..στην εμφανιση ομως πιστεψε με νομιζεις πως ειναι αυτοκινητο απο ταινια με αγωνες ή ετοιμο για φωτογραφηση απο καποιο περιοδικο!μοτερ δεν εχω πειραξει καθολου αρα η μονη βελτιωση θα ειναι στο μπασιμο της αποτομης στροφης..ουτε καν θα σκεφτεις να αφησεις το ποδι σου απ το γκαζι(οσο εχει)κ φυσικα ενα πιο επβλητικο αμαξι οσον αφορα τη εμφανιση κ μονο!η μονη περιπτωση να γινει κουραστικο ειναι με μωρο πισω ή με γυναικα εγκυο!