PDA

Επιστροφή στο Forum : Renault Captur or New Nissan Qashqai

NickM3CS
05-05-14, 18:33
ενας καλος μου φίλος ενδιαφερεται για αγορα ενος απο τα δυο ....θα θελα και την δικη σας γνωμη ....! :original::thnx:

Bazil Van Sinner
05-05-14, 18:45
Noμίζω είναι το ίδιο αυτοκίνητο,οπότε θα αγόραζα αυτό με την καλύτερη τιμή.

doctore
05-05-14, 22:22
ενας καλος μου φίλος ενδιαφερεται για αγορα ενος απο τα δυο ....θα θελα και την δικη σας γνωμη ....! :original::thnx:

:D Πες του να πάρει BMW X3 !

Αν επιμένει για ένα απαυτά οπωσδήποτε, ε τότε Renault...

stef
05-05-14, 23:49
:D Πες του να πάρει BMW X3 !

Αν επιμένει για ένα απαυτά οπωσδήποτε, ε τότε Renault...

Συμφωνώ!
Χ3 πολύ ανώτερο και από τα 2

NickM3CS
06-05-14, 11:06
δεν διαφωνω μαζι σας καλο το Χ3 αλλα ξεφευγει στα λεφτα!! αυτα που ανεφερα παιζουν στα 17Κ - 19Κ !! ισως το Χ1 ..νομιζω πως ειναι πιο κοντα στα λεφτα αυτα!! :original:

Konstantinos E60
06-05-14, 13:56
Το Nissan. Τιμιο,οικονομικο,λογικά service και εχει και το "δικό του" κοινό οταν το βαρεθεί.

Ptboul
06-05-14, 14:06
Νισσανάρα και για να μην σε πιάνει ταχυπαλμία όταν πας στο συνεργείο, Χ3 αν υπάρχει άνεΣη.

Για ρενώ δεν έχω άποψη αλλά έχουν ίδια κιβώτια και μοτέρ ή κάνω λάθος;

Πάντως πιστεύω ότι τα Νισσάν γερνούν καλύτερα από τα ρενώ και ενδεχομένως έχουν καλύτερη μεταπώληση.

doctore
06-05-14, 14:14
δεν διαφωνω μαζι σας καλο το Χ3 αλλα ξεφευγει στα λεφτα!! αυτα που ανεφερα παιζουν στα 17Κ - 19Κ !! ισως το Χ1 ..νομιζω πως ειναι πιο κοντα στα λεφτα αυτα!! :original:

X1 και ξερό ψωμί τότε !!! :thumbsup:

NickM3CS
06-05-14, 18:42
θα συμφωνησω πως το Nissan εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια αλλα και καλυτερο ονομα !! παντως σε αυτα τα λεφτα που παιζει το Nissan ειναι best value for your money συγκριτικα με το X1!! :original:

Prevezanos
06-05-14, 22:06
Αν μιλάμε για πετρέλαιο φοράνε και τα δύο τον ίδιο κινητήρα της Renault (dci).
Από κει και πέρα πηγαίνει να τα οδηγήσει, ρωτάει κόστος σέρβις και ανταλλακτικών(τακάκια, αμορτισερ, κλπ) και επιλέγει κάνοντας το σταυρό του
για "παιδικές αρρώστιες", νέα μοντέλα γαρ...
Α, και προσοχή στα λάστιχα. Οχι μεγάλες ζάντες και περίεργες διαστάσεις γιατί αλλιώς δε σε φτάνει το 700αρι ευρά.
Από τα δύο έχω δει από κοντά το Capture, χωρίς να το οδηγήσω όμως. Φαίνεται πραγματικά πολύ καλό, μια κλάση πάνω από ότι είναι...
Τέλος, αν θέλει βενζίνη ας κοιτάξει και το Mokka της Opel, βενζινάτο με 19Κ νομίζω το παίρνει και για μένα που το είδα από κοντα, είναι καλύτερο και από Capture και από Nissan...

I_MNL
11-06-14, 00:22
Καλά αυτα, αλλά θα ήθελα να προτείνω κάτι άλλο:... και μην γελάσετε..:whistle:
DACIA DUSTER 1.5 diesel awd

Έχει κινητήρα αθάνατο τον παλιότερο της Renault, τιμή και service super τίμια. Το έχω κάνει test drive στην Αγγλία και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που πάει (σαν τζιπ μιλάμε). Δικαιολογημένα είναι best seller στην Ευρώπη κι έχω δει ένα σωρό στο δρόμο στην Γαλλία κι Ελβετία!
Με τα σημερινά δεδομένα για Ελλάδα, θα το αγόραζα με "κλειστά μάτια" ακόμα και στην Αγγλία (ειδικά το Sandero, που είναι ίσως το πιο φθηνό καινούριο αμάξι της αγοράς).

Τέλος πάντων, αν έχει 1 ώρα ο φίλος σου στην διάθεσή του, δεν θα χάσει να πάει να το ρίξει μια ματιά!