PDA

Επιστροφή στο Forum : start stop button

ducatista
02-05-14, 14:55
και ναι εκανα βλακεια πηρα το γνησιο κουμπακι απο e bay και τωρα ο ηλεκτρολογος δεν μπορει να μου το βαλει επρεπε να ειχα παρει ΣΑΝ το μαμα και οχι το μαμα..... τωρα φυσικα δεν ξερω τι να το κανω και ψαχνω κατι τετοιο ρε παιδια οποιοσ θελει ας βοηθησει... αν μπορω να βρω απο ελλα δα ακομη καλυτερο φυσικα.. αλλα θελω σαν το μαμα οχι πρασινα κοκκινα κιτρινα.... οποιος εκανε κατι τετοιο στο ζ3 του ας μου πει.....

deepBLUE
02-05-14, 17:06
Ανέβασε κάποιες φωτό να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλεις :)

wheelman
02-05-14, 20:11
Σου είπε τον λόγο που δεν μπαίνει το oem? Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει παρει το ματι μου DIY με start button από z4 σε e46

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

ducatista
02-05-14, 22:49
Σου είπε τον λόγο που δεν μπαίνει το oem? Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει παρει το ματι μου DIY με start button από z4 σε e46

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

δεν δινει λεει ρευμα ικανο να γυρισει την μιζα.. τα αφτερμαρκετ δινουν εκτοσ απο το κουμπι και κυκλοματακι ρελε κτλπ.. δεν ειμαι ειδικοσ! το κουμπι ειναι αυτο https://www.ebay.com/itm/BMW-328-PUSH-BUTTON-ENG-START-STOP-SWITCH-6949913-/321375414126

JaNeL330i
03-05-14, 00:54
Μα δεν ειναι ο ιδιος ο διακοπτης που δινει το ρευμα στην μιζα....απλα την εντολη να γυρισει δινει...το ρελε που εχουν τα αφτερ μαρκετ νομιζω οτι ειναι για να λειτουργει γενικως η ιδεα του σταρτ στοπ (δηλ. πατας μια φορα παιρνει μπρος - πατας μια φορα σβηνει- δεν γυρναει δευτερη φορα ενω δουλευει το αμαξι - καπως ετσι το φανταζομαι....κατι που στα μανισια θα το κανει καποιο ρελε του αμαξιου η ο ιδιος ο εγκεφαλος

ducatista
03-05-14, 01:01
Μα δεν ειναι ο ιδιος ο διακοπτης που δινει το ρευμα στην μιζα....απλα την εντολη να γυρισει δινει...το ρελε που εχουν τα αφτερ μαρκετ νομιζω οτι ειναι για να λειτουργει γενικως η ιδεα του σταρτ στοπ (δηλ. πατας μια φορα παιρνει μπρος - πατας μια φορα σβηνει- δεν γυρναει δευτερη φορα ενω δουλευει το αμαξι - καπως ετσι το φανταζομαι....κατι που στα μανισια θα το κανει καποιο ρελε του αμαξιου η ο ιδιος ο εγκεφαλος

Λογικα απο τον εγκεφαλο θα το κανει... το τθεμα ειναι εγω πως βρισκω ακρη....

wheelman
03-05-14, 08:39
Λογικα απο τον εγκεφαλο θα το κανει... το τθεμα ειναι εγω πως βρισκω ακρη....
Καλημέρα,
με μπέρδεψες λίγο, εσύ θα το τοποθετήσεις ή ο ηλεκτρολόγος.

Τες πα, δες το συνημμένο μήπως σε βοηθήσει

ducatista
03-05-14, 11:15
Καλημέρα,
με μπέρδεψες λίγο, εσύ θα το τοποθετήσεις ή ο ηλεκτρολόγος.

Τες πα, δες το συνημμένο μήπως σε βοηθήσει

ο ηλεκτρολογος αλλα μου ειπε πως το συγκεκριμενο κουμπι δεν κανει για να το βαλω στο ζ3..

ducatista
04-05-14, 15:54
κανεις παιδια???

wheelman
04-05-14, 16:06
Το ενδεχόμενο να παρεις μια γνωμη απο εναν δευτερο ηλεκτρολόγο,
Το έχεις σκεφτεί?

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

savvas bmwdakias
04-05-14, 20:24
Καλησπερα φιλε, ο ξαδερφος μου αγορασε γνησιο κουμπι απο ζ8 γυρω στα 80 90 ευρω, το συνδεσε μονος του σε Ε36 απλα τραβοντας καλωδια απο τη μιζα και δουλευε κανονικα και το κουμπι αλλα και απο το κλειδι.Το κουμπι αν θυμαμαι καλα εγραφε μονο START.

ducatista
05-05-14, 18:26
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας... γιαυτο μπηκα εδω εαν το εχουν κανει κ αλλοι να παω και σε αλλον ηλεκτρολογο... δλδ λετε οτι δουλευει κανοικα ετσι.? να το παω κ σε αλλον..?