Επιστροφή στο Forum : κιτρινη ενδειξη κινητηρα
μου αναψε χθες το σηματακι ,κιτρινος κινητηρας.σταματησα εσβησα τη μηχανη την εβαλα μπροστα,και τιποτα παρεμεινε,και συνεχισα την διαδρομη μου...μετα απο μια ωρα ακινησιας αναψα παλι τη μηχανη και ξαναναψε η ενδειξη,και η μικρη και η μεγαλη.σημερα το πρωι που πηρα το αμαξι ευτυχως δεν αναψε καθολου...τι λετε να ειναι?απο την βενζινη?
Μπορει καποιος αισθητηρας Λ κατι παροδικο.
Βενζίνη, Λ, καταλύτης είναι (με βαθμό κόστους) τα συνηθισμένα αίτια όπου δυστηχώς μόνο το διαγνωστικό μπορεί (και καλά) να δείξει.
μου αναψε χθες το σηματακι ,κιτρινος κινητηρας.σταματησα εσβησα τη μηχανη την εβαλα μπροστα,και τιποτα παρεμεινε,και συνεχισα την διαδρομη μου...μετα απο μια ωρα ακινησιας αναψα παλι τη μηχανη και ξαναναψε η ενδειξη,και η μικρη και η μεγαλη.σημερα το πρωι που πηρα το αμαξι ευτυχως δεν αναψε καθολου...τι λετε να ειναι?απο την βενζινη?
Τελικά τι ήταν;
εμενα παντως πριν καιρο ηταν μπεκ:)
ν43β16 στα 49.500χλμ περιπου.
δεν μου εχει ξανα αναψει απο τοτε....λογικα απο την βενζινη θα ηταν.
Α, ωραία τότε.thumb
Μακάρι να μην ανάψει καθόλου!
απο το στωμα σου και στου θεου το αυτι...........
απο το στωμα σου και στου θεου το αυτι...........
Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο αισθητήρας NOx .
Υπολόγιζε 450 ευρά το ανταλακτικό + 45 η εργασία.
Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο αισθητήρας NOx .
Υπολόγιζε 450 ευρά το ανταλακτικό + 45 η εργασία.
τον εχω αλαξει στην αντιπροσωπεια εδω και 1 μηνα.....με καινουριο...