Επιστροφή στο Forum : track car of the year 2013..evo tv
θα αφησω το video να μιλησει..και μετα σχολιαζουμε...
https://www.youtube.com/watch?v=Ad9arPad2BM
Το cater για μένα ολα δα αλλα φρου φου και αρώματα
Αναμφισβητητα το μακλαρεν, εφοσων μιλάμε για track day car. Και μην μου αρχίσετε με τα fun to drive κτλ κτλ, μιλάμε για td car ξαναλέω. Μιλάμε για αποτελεσματικοτητα.
Άσχετα από αυτό, πάλι αυτό θα διάλεγα, γιατί είναι 100% focused, πράγμα που μ'αρεσει πολύ. Αγωνηστικο εξοπλισμός, πλαστικά τζάμια, stripped out, τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα td car???
Δεν πας track day σαν επαγγελματίας οδηγός πας για fun to
Drive κτλ και οχι με το MacLaren οσο και να αρέσει να το βλέπουμε δεν υα περάσεις οσο ωραία οσο με το caterham και σαυτο πιστεύω συμφωνούμε όλοι.δεν θ πάμε trackway μονο για ανταγωνισμό και για επαγγελματικά πράγματα αλλα να περάσουμε και ωραία .θα προτιμούσα το MacLaren για το δρόμο ...
Στο τέλος πάντως με το caterham θα εχεις περάσει πολυ πιο ωραία την ώρα σου αρα θα σαι κερδισμένος .ενω ενα καλο χρόνο θα ειναι απλα άλλος ενας χρόνος και τιποτα άλλο.
Επίσης μετα θα διάλεγα gt3 4.0
ποιος μίλησε για επαγγελματική οδήγηση???για td car μιλάμε φίλε μου. μιλάμε για ένα αμάξι που είναι φτιαγμένο για να κατεβάζει χρόνους, πράγμα που απ'οτι δείχνει το βίντεο, το μακ λαρεν το κάνει καλύτερα απ'ολα.
στον δρόμο όπως καταλαβαίνεις, το συγκεκριμένο μακ λαρεν δεν κυκλοφορεί...
το ότι εσένα δεν σου λέει κάτι ο όρος td car, δεν κάνει το caterham καλύτερο απο το μακ λαρεν...
πίστα πας καθόλου?
Mπράβο nik, πέρασα ένα πανέμορφο 25λεπτο, χαμογελώντας σα χαζός.
Νάσαι καλά ρε nik !!! :thumbsup:
Θα προσπαθήσω να σχολιάσω γιατί έχω μείνει άφωνος.
Το McLaren από άλλο πλανήτη, πρόκληση για επαγγελματία οδηγό, απίστευτο !
Το Ariel ότι πιο κοντινό σε 1000άρι μηχανάκι, ειλικρινά θα τόθελα τώρα που δεν έχω τα κότσια να οδηγήσω 1000άρι.
Το ΒΑC , το BAC, τι ήταν αυτό ? Χάριν αυτού, ξεκινάει γυμναστήριο και ο πιο τεμπέλης του πλανήτη !!!
Το Caterham ? Less is more babe !!! After all these years...
δίνεις λίγα, παίρνεις πολλά !!!
Το radical ? ο χρόνος του τα λέει όλα.
Τα άλλα πισωκίνητα πολύ πιο γήινα, To porsche ξεχωρίζει για την ακρίβειά του.
Τρομερή δουλειά στο BRZ, αυτός ο οίκος.
Το mini δεν θα το σχολιάσω... δεν είμαι τώρα in a hatchback state of mind.
Nάσαι καλά νικ, σε ευχαριστούμε !
το maclaren απλα αλλου...αλλα και σε τιμη το ιδιο!
το mono...αλλο φοβερο εργαλειο πιστας....
προσωπικα....σαν fun to drive...το caterham η to ariel....και ας μην γραφουν το τελειο χρονο...το παν ειναι η αισθηση....αλλα και το γεγονος οτι μπορεις να περασεις και οταν δεν γραφεις χρονο τελεια μαζι τους...
απο τα αυτοκινητα....porsche εγγυηση....respect για αλλη μια φορα...
έχω πάθει την πλάκα μου...μιλάμε για απίστευτο κατασκεύασμα. το θέλω κολασμένα...
https://www.youtube.com/watch?v=pxg1Hm3ZiEE
Vasilis M3
24-10-13, 22:29
Εγώ πάλι θα έπερνα το Porsche...είναι αμάξι με το οποίο θα πας την βολτούλα σου και άμα σου την βιδώσει πας κατευθείαν πίστα...thumb
το maclaren απλα αλλου...αλλα και σε τιμη το ιδιο!
το mono...αλλο φοβερο εργαλειο πιστας....
προσωπικα....σαν fun to drive...το caterham η to ariel....και ας μην γραφουν το τελειο χρονο...το παν ειναι η αισθηση....αλλα και το γεγονος οτι μπορεις να περασεις και οταν δεν γραφεις χρονο τελεια μαζι τους...
απο τα αυτοκινητα....porsche εγγυηση....respect για αλλη μια φορα...
+1000
Όλες οι κατασκευές...
Ας σκεφτούμε, τι χρειάστηκε...
Πόσο θαυμασμό, σεβασμό σε όλους αυτούς τους σχεδιαστές, μηχανικούς, δοκιμαστές, τορναδόρους, προγραμματιστές, ηλεκτρολόγους, . . .
Ταλέντα με κουλτούρα, ξενύχτι, όραμα...
Δεκαετίες παράδοσης, γνώσης...
Χαρακτηρισμοί για τα αζήτητα του h0nt0$ center, δεν είναι για αυτές τις κατασκευές.
Χρειάζεται σεβασμός.
Δεν μπορουμε να λεμε οτι καποια απο τα αμαξια του βιντεο ειναι φρου φου και αρωματα.
Fun δεν ειναι μονο τα ντριφτ και τα αναπωδα αλλα και η τεραστια προσφυση, η ταχυτητα, οι δυναμεις που ασκουνται στον οδηγο απο το κρατημα στα φρενα και μεσα στις στροφες και πολλα αλλα.
Αυτα τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα των δυνατοτητων του καθε αυτοκινητου γιατι πολλα γινονται για χαρη θεαματος.
Πριν 5-6 μηνες ειχα κανει βολτα με ενα Radical SR3 και παρόλο που εχω καποια εμπειρία με αρκετα αμαξια πιστας, με το Radical εχασα τον υπνο μου.
Νομιζα οτι θα μου φυγει το κεφαλι με το κρανος σε καθε στροφη αφου αυτό ηταν βιδωμενο εκει. Νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα απ το πλευρό.
Ακομη μου ειναι αδυνατο να πιστεψω με ποση ευκολια και ποσο γρηγορα αλλαζε κατευθυνση, τα τρομακτικα χιλιομετρα που ειχε μεσα στις στροφες, τα μηδαμινα σχεδόν φρενα και τα λιγα μετρα που χρειαζονταν για να επιβραδυνει και να εχει μια σωστη εισοδο στις στροφες
Απιστευτο, και μιλαμε για ενα αμαξι το οποιο πλεον ειναι υποδιεστερο απο τα lightweight του πιο πανω βιντεο.
Κατεβηκα κατω και ακομη αναρωτιεμαι απο πιο DNA ειναι φτιαγμενοι και τι ανθρωποι ειναι αυτοι που οδηγουν στο οριο Φορμουλα 1, GP2 και GP3 κατασκευες.
Απο τοτε δεν θελω καν να ακουω κριτικες του τυπου "ο Μασα ειναι λιγος" και "ο Μπαρικελο ειναι ασχετος".
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.
Δεν μπορουμε να λεμε οτι καποια απο τα αμαξια του βιντεο ειναι φρου φου και αρωματα.
Fun δεν ειναι μονο τα ντριφτ και τα αναπωδα αλλα και η τεραστια προσφυση, η ταχυτητα, οι δυναμεις που ασκουνται στον οδηγο απο το κρατημα στα φρενα και μεσα στις στροφες και πολλα αλλα.
Αυτα τα βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικα των δυνατοτητων του καθε αυτοκινητου γιατι πολλα γινονται για χαρη θεαματος.
Πριν 5-6 μηνες ειχα κανει βολτα με ενα Radical SR3 και παρόλο που εχω καποια εμπειρία με αρκετα αμαξια πιστας, με το Radical εχασα τον υπνο μου.
Νομιζα οτι θα μου φυγει το κεφαλι με το κρανος σε καθε στροφη αφου αυτό ηταν βιδωμενο εκει. Νομιζα οτι θα μου φυγουν τα εντερα απ το πλευρό.
Ακομη μου ειναι αδυνατο να πιστεψω με ποση ευκολια και ποσο γρηγορα αλλαζε κατευθυνση, τα τρομακτικα χιλιομετρα που ειχε μεσα στις στροφες, τα μηδαμινα σχεδόν φρενα και τα λιγα μετρα που χρειαζονταν για να επιβραδυνει και να εχει μια σωστη εισοδο στις στροφες
Απιστευτο, και μιλαμε για ενα αμαξι το οποιο πλεον ειναι υποδιεστερο απο τα lightweight του πιο πανω βιντεο.
Κατεβηκα κατω και ακομη αναρωτιεμαι απο πιο DNA ειναι φτιαγμενοι και τι ανθρωποι ειναι αυτοι που οδηγουν στο οριο Φορμουλα 1, GP2 και GP3 κατασκευες.
Απο τοτε δεν θελω καν να ακουω κριτικες του τυπου "ο Μασα ειναι λιγος" και "ο Μπαρικελο ειναι ασχετος".
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι απο αλλο πλανητη.
Τέλη του 80, αρχές του 90, τότε που υπήρχε F3 στην Ελλάδα και έτρεχαν στο πανελλήνιο καμμιά 10ρια από δαύτα, έπαιρνε μέρος και ο Ευαγγελάτος (ναι ο γνωστός μας "εισαγγελάτος".
Τον είχα δει αρκετές φορές στις Σέρρες και συνήθως αν τερμάτιζε, τερμάτιζε στις τελευταίες θέσεις.
Δεν έχει σημασία το πόσο καλός ήταν συγκριτικά με τους υπόλοιπους, η τι δυνατότητες είχε το ίδιο το αμάξι του. Απλά έκανε αυτό που του άρεζε αξιοπρεπέστατα.
Ε λοιπόν το τι πικρόχολα σχόλια ακούγονταν εις βάρος του δεν λέγεται.
Από ποιούς? μα φυσικά από παντελώς άσχετους, που αν υπήρχε δυνατότητα να τους πάει έναν γύρο, θα έβγαζαν τα άντερα τους στην καλύτερη. :original:
Ειναι πολυ απλό η σπορ οδήγηση ειναι για γυμνασμένους ανθρώπους ειναι άθλημα !
Έχει και κάτι πατσοκοιλιαδες που αν σε κάνουν βόλτα θα ξερασεις...
Τέλος πάντων, επειδή τις πιο πολλές φορές τυγχάνει και μπερδεύεται η κουβέντα σε σχέση με το αρχικό θέμα, το συγκριτικό αναφέρεται σε αμάξια τα οποία είναι φτιαγμένα για χρήση πιστας.
Όταν έχουμε να κάνουμε σύγκριση λοιπόν, πρέπει να είμαστε και αντικειμενικοι, για να έχει και νόημα το συγκριτικό αυτο.
Είναι σα να έχουμε έναν άνθρωπο που αντικειμενικα είναι καλό παιδί, όλοι συμφωνούν σε αυτό, αλλά επειδή εμάς δεν μας αρέσει η φάτσα του για κάποιο λόγο, τον βγάζουμε μλκ.
Το μακ λαρεν αναμφισβητητα κάνει την δουλειά πολύ καλύτερα από όλα του συγκριτικου. Το κειτραμ και εμένα με εκστασιαζει. Με τρελαίνει για την ακρίβεια, αλλά μιλάμε για αυτοκίνητο που δεν θα μπορούσα να δω τις πραγματικές του δυνατότητες. Και πιστέψτε με, όποιος νομίζει ότι δυνατότητα ενός αυτοκινήτου είναι το να μπορεί και να σπινιαρει με Τετάρτες σε ευθεία πίστας με ημισλικ λάστιχα, έχει λάθος εντύπωση. Το αμαξάκι αυτό είναι φονιάς και ΔΕΝ μπορεί να βγάλει όλη του την δύναμη στον δρόμο, άσχετα που μπορεί και γραφει...δείτε μόνο πως παλεύει επαγγελματία οδηγός και φανταστείτε τον εαυτό σας μέσα σ'εκεινο το διαολι...
Από όλα αυτά τα αυτοκίνητα, αν μπορούσα να μπω μόνο σε ένα, και εγώ το McLaren θα προτιμούσα.
Bazil Van Sinner
25-10-13, 22:21
Bac,Caterham και McLaren:shok::shok:
προσωπικα....σαν fun to drive...το caterham η to ariel....και ας μην γραφουν το τελειο χρονο...το παν ειναι η αισθηση....αλλα και το γεγονος οτι μπορεις να περασεις και οταν δεν γραφεις χρονο τελεια μαζι τους....
Nik συμφωνω απολυτα. στο φιναλε παιζει το εξης "το θεμα δεν ειναι ποσο γρηγορα πας,αλλα το πως πας γρηγορα..." thumb
Εγώ πάλι θα έπερνα το Porsche...είναι αμάξι με το οποίο θα πας την βολτούλα σου και άμα σου την βιδώσει πας κατευθείαν πίστα...thumb
ερχεσαι τωρα και συ και μου διαλύεις το ονειρο που επλαθα για το caterham.
αλλα γαμωτ...εχεις απολυτο δικιο!
εκει δεν ειναι και η μαγεια?
εγω εχω ενα κολλημα με τις βαριες κατασκευες.
πιστευω οτι οσο λιγοτερα φρενα σε βαζει να πεσεις μια κατασκευη-τοσο πιο motorsport ειναι.
Έχει και κάτι πατσοκοιλιαδες που αν σε κάνουν βόλτα θα ξερασεις...
Θεουλης εισαι !!! εκλ@σα στο γελιο!!!:thnx: