Επιστροφή στο Forum : ΖΑΓΟΡΟΧΏΡΙΑ -ΜΙΚΡΌ ΠΑΠΙΓΚΟ κ.α
Τα φωτα φώτα σας! !!!!!!!!!!
Λεω το σκ να παω μεχρι τα Ζαγοροχώρια με την γυναικα( χωρις τα 2 μωρα) να ξεκουραστουμε ποιο πολυ ψυχολογικα παρα σωματικα, εχει παει κανείς στα μερη αυτα???? Η σε καποιο αλλο χωριο στα μερη αυτα.
Εχω βρει ενα ξενοδοχείο στο μικρο παπιγκο πολυ καλο, απλα ρωταω να δω αν εχει αλλα μαγαζια η θα κοιταμε ολοι μερα πετρες.
Φίλε scania καλησπέρα. Όχι μονο έχει πολλά μέρη να δεις, αλλά μάλλον δεν θα σου φτάσει το σκ να τα δεις η να τα γυρίσεις. Η σύζυγος μου είναι απο τον Βίκο, οπότε σε μια αντίστοιχη απόπειρα να πάμε σε διάφορα μέρη που γνωρίζει, το σκ δεν μας έφτασε. Όρεξη για βόλτα να έχεις και διάθεση για καλό φαγητό!!
send from my mobile
δες το μικρο παπιγκο 1700 του κεντερη θανο
προορισμός που θέλω πολύ να πάω αλλά όχι αργία γιατί γίνεται χαμός και χρειάζεσαι απο Αθήνα τουλάχιστον 5 μέρες ελεύθερες μαζί με τα πήγαινε - έλα...
Αυτο ειδα αρη!!! Εχεις παει?? Καλο???
Αυτο ειδα αρη!!! Εχεις παει?? Καλο???thumb
Παιδιά... Aristi Resort.-
Δες το και αν αντέχει η τσέπη, αξίζει πραγματικά.
Να πας βόλτα Πάπιγκο μικρό-μεγάλο, μονοδένδρι, τσεπέλοβο, καπέσοβο και ψάξου για βόλτα έστω και μικρή σε κάποιο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι.
Παιδιά... Aristi Resort.-
Δες το και αν αντέχει η τσέπη, αξίζει πραγματικά.
Να πας βόλτα Πάπιγκο μικρό-μεγάλο, μονοδένδρι, τσεπέλοβο, καπέσοβο και ψάξου για βόλτα έστω και μικρή σε κάποιο μονοπάτι δίπλα στο ποτάμι.
Απο δρομους τι λεει?? Να παω με το BMW η με το navara!!!
Έχει αρκετές στροφές.
Αγελάδες-πρόβατα κυκλοφορούν.
Υπάρχουν και λακούβες κτλπ αλλά τίποτα τραγικό.
Εγώ με τη bmw πάω πάντα.
Βενζίνη να έχεις γιατί στα χωριά εκεί δεν βρίσκεις εύκολα.
Eιχα παει πριν 2 χρονια με την κοπελα μου τελεια ηταν γυρισαμε σχεδον ολα τα Ζαγοροχώρια ειχαμε παει με το fiesta και ειχα κανει μ@μ@κεια ! επρεπε να ειχα παει με το bmw πολλες στροφες ...
Aυτή η foto από την ανάβαση για να φτάσεις Πάπιγκο, τα λέει όλα!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/10/8779171-1.jpg
Aυτή η foto από την ανάβαση για να φτάσεις Πάπιγκο, τα λέει όλα!!!
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/10/8779171-1.jpg
:tt1: :tt1:
Δεν διχνω την φωτογραφία στην γυναίκα μου, γιατι αμα δει τις στροφες θα ζαλιστει απο τωρα.:th_Laie_67-1:
Vassilis ///M
15-10-13, 22:09
Τα Ζαγοροχώρια έχουν συνδιάσει το όνομά τους με χιονισμένες καταστάσεις και κρύες χειμωνιάτικες νύχτες ....
Δίπλα απο αναμμένο τζάκι με άφθονο τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες...
Μήπως να τρενάρεις λίγο το ταξίδι σου προς τα εδώ γιατί ακόμη στους 20 βαθμούς θερμοκρασία είμαστε...
Προσωπική άποψη πάντα...
Εγώ συνηθίζω να ανεβαίνω Δεκέμβρη μήνα πάντα είτε για φαγητό,είτε για Σουκου...
Υ.Γ.: Ότι χρειαστείς πες μου...
Kι εγώ με το ΒΜW ανεβαίνω....Ο δρόμος είναι καθαρός...
Απο δρομους τι λεει?? Να παω με το BMW η με το navara!!!
Με το BMW βέβαια !
Τα Ζαγοροχώρια έχουν συνδιάσει το όνομά τους με χιονισμένες καταστάσεις και κρύες χειμωνιάτικες νύχτες ....
Δίπλα απο αναμμένο τζάκι με άφθονο τσίπουρο και εκλεκτούς μεζέδες...
Μήπως να τρενάρεις λίγο το ταξίδι σου προς τα εδώ γιατί ακόμη στους 20 βαθμούς θερμοκρασία είμαστε...
Προσωπική άποψη πάντα...
Εγώ συνηθίζω να ανεβαίνω Δεκέμβρη μήνα πάντα είτε για φαγητό,είτε για Σουκου...
Υ.Γ.: Ότι χρειαστείς πες μου...
Kι εγώ με το ΒΜW ανεβαίνω....Ο δρόμος είναι καθαρός...
Βασίλη με τα μωρα δεν εχει πρόγραμμα,αν μου αρεσει Ιανουαρίου θα ξαναερθω. Ποση ωρα ειναι απο Γιάννενα το παπιγκο με νορμάλ οδήγηση?
Με το BMW βέβαια !
Βρε με το bmw θα παω....σιγα μην κανω 4 ωρες ταξιδι με το navara.
...
Βρε με το bmw θα παω....σιγα μην κανω 4 ωρες ταξιδι με το navara.
Γουστάρουνε BMW εκεί πάνω Θάνο.
Πρόπερσυ το Πάσχα που είχα πάει Πυρσόγιαννη, απ΄ τα Γιάννενα και πάνω
όλοι χαιρετούσαν.
Δεν έχω καταλάβει αν με χαιρετούσαν γιατί τους άρεσε το χρώμα :D, ή χαιρετούσαν τον μελλοθάνατο με τα σεμισλίκ στη βροχή :th_Laie_67-1:
Πάντως όταν σου ανάβουνε φώτα, μη κόβεις...δεν έχει μπλόκο, χαιρετάνε!
Vassilis ///M
15-10-13, 22:29
Βασίλη με τα μωρα δεν εχει πρόγραμμα,αν μου αρεσει Ιανουαρίου θα ξαναερθω. Ποση ωρα ειναι απο Γιάννενα το παπιγκο με νορμάλ οδήγηση?
Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς....
Με νορμάλ οδήγηση είσαι γύρω στα 40 λεπτά...
Μόλις βγεις απο Εγνατία θα μπείς κατευθείαν στην Περιφερειακή οδό και μετά στην Εθνική για Κόνιτσα...
Θα περάσεις ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου για να συνεχίσεις για Ζαγοροχώρια... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
εχει αλλα μαγαζια η θα κοιταμε ολοι μερα πετρες.
Να κοιτάς τις πέτρες και να πάρεις μαζί και τον κόκορα! Μου μαθες ντισκοτέκες και κλαμπ και μπαρ.
Να πας ν' αδειάσει το μυαλό σου.
Να κοιτάς τις πέτρες και να πάρεις μαζί και τον κόκορα! Μου μαθες ντισκοτέκες και κλαμπ και μπαρ.
Να πας ν' αδειάσει το μυαλό σου.
αχαχαχα και του χρονου πολυτεκνικο επιδομα...... :hystericalbs1:
Γουστάρουνε BMW εκεί πάνω Θάνο.
Πρόπερσυ το Πάσχα που είχα πάει Πυρσόγιαννη, απ΄ τα Γιάννενα και πάνω
όλοι χαιρετούσαν.
Δεν έχω καταλάβει αν με χαιρετούσαν γιατί τους άρεσε το χρώμα :D, ή χαιρετούσαν τον μελλοθάνατο με τα σεμισλίκ στη βροχή :th_Laie_67-1:
Πάντως όταν σου ανάβουνε φώτα, μη κόβεις...δεν έχει μπλόκο, χαιρετάνε!
Δεν ξέρω Ντοκ, αλλά το 1988 είχαν άλλη άποψη στο Μονοδένδρι. Μπορεί να ήταν μεμονωμένο περιστατικό η με τα χρόνια, να έχουν αλλάξει. :th_Laie_67-1:
μια χαρα ειναι οι δρομοι...οι αγελαδες εχουν καλυτερη κυκλοφοριακη αγωγη απο τους περισσοτερους πεζους στην αθηνα και τα τοπια με τα γεφυρια μοναδικα.
το μονο που με προβληματισε τελευταια φορα ,μιας και αποφευγω τα σ/κου για εκδομες ..ειναι οτι τις καθημερινες ,τα περισσοτερα μαγαζια ειναι κλειστα.
Vassilis ///M
18-10-13, 18:11
Θα πιούμε καφεδάκι αύριο??????
Επίσης πολύ ωραίο είναι και τα Σπίτια του Σαξώνη, στο Μεγάλο Πάπιγκο.
https://www.saxonis-papigo.gr/index.html
Δεν το έχει πλέον ο Σαξώνης αλλά ένα ζευγάρι, ο Βασίλης με την Άτζελα.
Οργανώνουν, όπως θα δεις και στο website, πολλές δραστηριότητες στην γύρω περιοχή.