Επιστροφή στο Forum : [E46] 323i γνωμες για εξατμιση
DENNIS E46 CABRIO
05-10-13, 19:34
γεια σας ρε παιδια μετα απο αρκετο καιρο ξανασχολουμαι με την μπεμπα μου.να σας θυμισω εμαι κατοχος μιας 323ci 2494cc του 2000 μοντελο kamprio με μ52 κινητηρα.το προηγουμενο project να το πω ετσι ηταν εκκεντροφορος εισαγωγης απο 330 προγραμμα στην power logic χταποδια απο 330 και χειροποιητη η υπθλοιπη εξατμιση αποτελουμενη απο εναν καταλυτη 100αρι και 2 ακομα καζανακια και σωληνα 70 μμ.επειδη δεν αντεχα το μπασσο θορυβο στα ταξιδια στις ταχυτητες των 100 με 110 χιλιομετρων την εβγαλα τλειως και εβαλα μαλι την εργοστασιακη .επομενη κινηση ειναι η τοποθετησ ενος κομπρεσσορα που βρηκα σε αρκετα καλη τιμη και το προβλημα μου μενει στην εξατμιση .πως θα βρω μια λυση ωστε ναι μεν να ανασανει στις χαμηλες αλλα να μην με ενοχλει στα ταξιδια ο θορυβος.θα μου πειτε τα θελω ολα δικα μου....αλλα πιστευω οτι με λιγη προσπαθεια και ψαξιμο κατι να καταφερω.ευχαριστω εκτων προτερων για το χρονο σας
Δεν ξερω αν θα βοηθουσε..
Αλλα αν εβαζες και την υπολοιπη εξατμιση του 330 (μανισια) με ενα χειροποιητο τελικο..??
Σιγουρα απο ηχο θα εισαι.. πολυ πιο ησυχος αποτι εισαι τωρα..
Κατσε..
Χταποδια απο 330 μανισια εβαλες..??
Αυτα κανονικα εχουν ΠΑΝΩ καταλυτες..
Εβαλες και εξτρα 2ο καταλυτη 100αρη..??
Εχεις καμια φωτο?
DENNIS E46 CABRIO
05-10-13, 20:52
Δεν ξερω αν θα βοηθουσε..
Αλλα αν εβαζες και την υπολοιπη εξατμιση του 330 (μανισια) με ενα χειροποιητο τελικο..??
Σιγουρα απο ηχο θα εισαι.. πολυ πιο ησυχος αποτι εισαι τωρα..
Κατσε..
Χταποδια απο 330 μανισια εβαλες..??
Αυτα κανονικα εχουν ΠΑΝΩ καταλυτες..
Εβαλες και εξτρα 2ο καταλυτη 100αρη..??
Εχεις καμια φωτο?
οχι την μαμισια ειναι χωρις προκαταλυτες...θα βαλω φωτο προσεχως....ο μονος καταλυτης ειναι ο 100αρης τιποτα αλλο απο καταλυτες.σκεφτηκα να αφησω τα χταποδια τα ελευθερα που δεν εχουν προκαταλυτες, τον καταλυτη με τισ 100 κυψελες και την υπολοιπη μαμισια
οχι την μαμισια ειναι χωρις προκαταλυτες...θα βαλω φωτο προσεχως....ο μονος καταλυτης ειναι ο 100αρης τιποτα αλλο απο καταλυτες.σκεφτηκα να αφησω τα χταποδια τα ελευθερα που δεν εχουν προκαταλυτες, τον καταλυτη με τισ 100 κυψελες και την υπολοιπη μαμισια
Τοτε ή φορας γνησια 330 χταποδια που εχουν κοπει απο πανω οι καταλυτες ή αφτερμαρκετ χταποδια..
DENNIS E46 CABRIO
06-10-13, 21:17
Τοτε ή φορας γνησια 330 χταποδια που εχουν κοπει απο πανω οι καταλυτες ή αφτερμαρκετ χταποδια..
thumb γνησια χωρις τους καταλυτες
thumb γνησια χωρις τους καταλυτες
Τοτε φτιαξε 1 μεσαιο μεγαλυτερο ή 1 μεσαιο και 1 τελικο μεγαλυτερο για να μειωσεις τη βαβουρα...