PDA

Επιστροφή στο Forum : Audi S3

chief
21-08-13, 21:20
Καλησπερα,

Θα ηθελα καποιες γενικες πληροφοριες για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και κυριως για τα προβληματα που βγαζει.

Ενας φιλος μου ειναι πολυ κοντα στην αγορα του αυτοκινητου απο καποιον αλλο φιλο.
Το αμαξι ειναι του 2010 με 60 χιλιαδες χιλιομετρα.
Φορουσε προγραμμα - εισαγωγη - εξατμηση και απ οτι ξερω ειχε αλλαξει στο παρελθον διαφορικό λογο προβληματος και transfer box κιβωτιου.

Εδω και ενα χρόνο ειναι σε εργοστασικη μορφη και δεν εχει βγαλει προβληματα.

Θα ηθελα λοιπόν καποιες πληροφορίες σχετικά με τα συνηθισμένα ή ασυνήθιστα προβληματα που βγαζει.

Να πω οτι δεν τον ενδιαφερουν οι οδηγικες εντυπωσεις μιας και θα το χρησιμοποιεί κυριως η γυναικα του.

spar@
21-08-13, 21:41
Ημιαξονια-μπιλιοφορους
Διαφορικο
Και σασμαν έχω ακούσει
Αλλά δεν ξέρω και πολλά .... Ο αζουριους ξέρει

soc12r
21-08-13, 21:46
Λου το έχει φίλος μου με περίπου τα ίδια πράγματα χρωματοσ ασπρου και χρονολογία + χλμ μονο μια αναρτηση απο στησιμο του πίνει το αίμα κάθε ημέρα και απο όσο ξέρω δεν του έχει βγάλει τπτ ...

Azurius
22-08-13, 00:04
Αν θες να σου δωσω το τηλ μου να μιλησουμε. Ειμαι ο ανθρωπος σου.

chief
22-08-13, 00:14
Στειλε μου το με πμ.

Nikos!
22-08-13, 09:17
Γείτονας και καλός φίλος έχει το S3 Sportback, του έχει κάνει καμιά 100άρια χιλιάδες χιλιόμετρα και του έχει βγάλει μόνο έναν θόρυβο που έρχεται από εμπρός δεξιά. Του είπαν από το αμορτισέρ.

Τίποτε άλλο.

Μέση έχει καμιά 10αριά χαλαρά...25 αν το σκίζει.

Πολύ καλό αυτοκίνητο, το είχα οδηγήσει κι εγώ -αν εξαιρέσεις το τιμόνι- και προσπερνάει τα πάντα με τη σκέψη.

trifonas
22-08-13, 13:03
Καλησπερα,

Θα ηθελα καποιες γενικες πληροφοριες για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και κυριως για τα προβληματα που βγαζει.

Ενας φιλος μου ειναι πολυ κοντα στην αγορα του αυτοκινητου απο καποιον αλλο φιλο.
Το αμαξι ειναι του 2010 με 60 χιλιαδες χιλιομετρα.
Φορουσε προγραμμα - εισαγωγη - εξατμηση και απ οτι ξερω ειχε αλλαξει στο παρελθον διαφορικό λογο προβληματος και transfer box κιβωτιου.

Εδω και ενα χρόνο ειναι σε εργοστασικη μορφη και δεν εχει βγαλει προβληματα.

Θα ηθελα λοιπόν καποιες πληροφορίες σχετικά με τα συνηθισμένα ή ασυνήθιστα προβληματα που βγαζει.

Να πω οτι δεν τον ενδιαφερουν οι οδηγικες εντυπωσεις μιας και θα το χρησιμοποιεί κυριως η γυναικα του.
σορρυ για το off topic.
Ο φιλος σου τι το θελει το S3 για τη γυναικα του;
εκτος αν το θελει αυτος και συμβιβαστηκε να το παινει και η συζηγος.
αλλιως δεν βλεπω λογω γυναικα και s3.:fountwtis:
Καλυτερα καποιο 1.8 tq s line.

chief
22-08-13, 13:43
Οχι, για οικογενειακο αμαξι που θα το χρησιμοποιεί η γυναικα του και για κανενα ταξιδακι με την οικογενεια.
Οικογενειακο τετραθυρο ειναι το S3 με καλες επιδωσεις για την κατηγορια του.

Σπορ αμαξι εχει.
Ηθελε να παρει ακομη ενα αλλα μαλλον επιρακρατησε η λογικη.
Δεν γινεται να εχεις S2000 και να παρεις και ενα Exige Cup.
Καλο ειναι και το Audi και ευχαριστω τον ξάδερφο Στελιο για τις πληροφορίες.