Επιστροφή στο Forum : E46 βουητό το πρωi
καλησπέρα!
έχω ένα Ε46 με Μ43 1600cc τα πρωινά η όταν ειναι τελείως κρύο το αυτοκίνητο!
μου κάνει ένα βουητό λες και έχω αλλάξει εξάτμιση και με το που περάσει την μπλε περιέχει η βελόνα θερμοκρασίας σταματάει το βουητό
ειναι φυσιολογικό??
Με επιφυλαξη σου λεω πως μαλλον ειναι το νουμερο 1 απο το παρακατω λινκ!
https://realoem.com/bmw/showparts.do?model=ER51&mospid=47627&btnr=11_2193&hg=11&fg=50
Δηλαδη η αντλια αερα και λειτουργει μονο σε κρυα εκκινιση κινητηρα και κανει αυτο το βουητο.....και ειναι ακρως φυσιολογικο!
είδα την τιμή και τρόμαξα λιγο!! υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω με κάποιον τρόπο??
αν το αφήσω έτσι θα έχω κάποιο πρόβλημα?
είδα την τιμή και τρόμαξα λιγο!! υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω με κάποιον τρόπο??
αν το αφήσω έτσι θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Μα αν ειναι αυτο ειναι φυσιολογικο δεν εχεις καποιο θεμα .......!thumb
Ουσιαστικα πρεσαρει αερα για να καθαρισει το συστημα εξαγωγης αν δεν κανω λαθος!
.....και οντως κανει εντονο βουητο!
.....και για να ερθει πιο γρηγορα σε σωστη θερμοκρασια το συστημα εξαγωγης!
ααα εγώ ότι μπορει να εχει χαλασει!!
γιατί έχω και κάποια προβλήματα στην εκκινήσει και ίδιος όταν ειναι κρύο και έλεγα μήπως ήταν από εκει
Aν το βουητο ειναι απο αυτο το εξαρτημα που βρισκεται νομιζω οπως βλεπεις τον κινητηρα αριστερα ( τσεκαρε το), τοτε ειναι φυσιολογικο! Τωρα παραπερα δεν ξερω .....περιμενε και τις απαντησεις των υπολοιπων! thumb
Σου ρεταρει στην εκκινιση?
μερικές φόρες δεν παίρνει εύκολα μπροστά! και σχεδόν πάντα στην πρώτη γκάζια σέρνεται!! ανεβάζει με δυσκολία στροφες
GEORGE BMW 316ci
17-08-13, 19:43
Φιλε καλησπερα ο ηχος ειναι σαν να ξεκινας τρακτερ ?
μερικές φόρες δεν παίρνει εύκολα μπροστά! και σχεδόν πάντα στην πρώτη γκάζια σέρνεται!! ανεβάζει με δυσκολία στροφες
Δεν νομιζω να προερχεται απο εκει.....!
Dermatis αυτό υποψιάζομαι και εγώ άλλα είπα μήπως!!
GEORGE όχι άπλα ένα συνεχές βουητό
σας ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας
Επιβεβαιωσε απο που ερχεται το βουητο .....ωστε να βγαλουμε ενα συμπερασμα.
Αν και μαλλον απο εκει προερχεται και ειναι ακρως φυσιολογικο!
Η δυσλειτουργια που αναφερεις πρεπει να προερχεται απο αλλου!
Τωρα το παρατηργσες το βουητο......?
2 μήνες που το κυκλοφορώ μόνο εγώ το κάνει συνεχεία!!
παλιότερα το έπαιρνα απογεύματα μόνο! και τα πρωινά το κυκλοφορούσε ο πατέρας μου δεν είχε παρατήρηση κατι θα το το ψάξω το πρωί να δω από που ακούγεται!!
GEORGE BMW 316ci
17-08-13, 20:04
Επιβεβαιωσε απο που ερχεται το βουητο .....ωστε να βγαλουμε ενα συμπερασμα.
Αν και μαλλον απο εκει προερχεται και ειναι ακρως φυσιολογικο!
Η δυσλειτουργια που αναφερεις πρεπει να προερχεται απο αλλου!
Τωρα το παρατηργσες το βουητο......?
Αν μπορουσες πραγματι να προσδιορισεις το σημειο απο που ακουγεται θα ηταν καλυτερα ειχα και εχω προβλημα με εναν ηχο και τελικα ηταν μπροστα αριστερα του κινητηρα το εξαρτημα που ζεσταινει τον αερα και λειτουργει για ενα μικρο χρονικο διαστημα στην αρχη που μπαινει μπρος για να ζεστανει τον αερα που παει στην μηχανη .
Αν μπορουσες πραγματι να προσδιορισεις το σημειο απο που ακουγεται θα ηταν καλυτερα ειχα και εχω προβλημα με εναν ηχο και τελικα ηταν μπροστα αριστερα του κινητηρα το εξαρτημα που ζεσταινει τον αερα και λειτουργει για ενα μικρο χρονικο διαστημα στην αρχη που μπαινει μπρος για να ζεστανει τον αερα που παει στην μηχανη .
Γιωργο πρεπει να λεμε το διο πραγμα .....και εγω νομιζα πως αυτη ειναι δουλεια του αλλα με ενα γκουγκλαρισμα ειδα πως τελικα αλλη ειναι η δουλεια του!
Εκτος και αν υπαρχουν δυο......:whistle:
GEORGE BMW 316ci
17-08-13, 20:25
Γιωργο πρεπει να λεμε το διο πραγμα .....και εγω νομιζα πως αυτη ειναι δουλεια του αλλα με ενα γκουγκλαρισμα ειδα πως τελικα αλλη ειναι η δουλεια του!
Εκτος και αν υπαρχουν δυο......:whistle:
Παρη ετσι μου ειχαν πει εμενα στο συνεργειο και μαλιστα μου ειπαν οτι δεν πειραζει και να το αφησω ετσι :facepalm::facepalm:.
GEORGE BMW 316ci
17-08-13, 20:35
Εδω εχω προβλημα εγω αν θες δες το κανει θορυβο πολυ
Γιώργο θα το κοιτάξω το πρωί!!
εσένα για πόση ώρα κάνει θόρυβο?
GEORGE BMW 316ci
17-08-13, 20:42
1-2 λεπτα αν δεν κανω λαθος στην αρχη που παιρνει μπρος μετα τελος.Απο μικρος στα βασανα αχαχχααχαχχααχ
και έμενα τόση ώρα κάνει όποτε μάλλον από εκει ειναι!!
πριν κάνα μηνα μου είχε βγάλει σφάλμα 170 171
και είδα σε αυτό το video
να κάνει κατι σαν μπούκωμα πριν γκαζώσει!! το οποίο το κάνει και έμενα!!
όποτε μάλλον πάω για maf
https://www.youtube.com/watch?v=rB4HyjWo2bE
Παιδες εχω ξεκινησει θρεντ παλιοτερα ειδικα για το θεμα αυτο. Ψαξτε λιγο ειμαι απο κινητο και δεν μπορω εγω
sent from my s4 mini
Παιδες εχω ξεκινησει θρεντ παλιοτερα ειδικα για το θεμα αυτο. Ψαξτε λιγο ειμαι απο κινητο και δεν μπορω εγω
sent from my s4 mini
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=6
Διαβαζοντας και το θεμα του sharky ......συμπεραινω πως οντως η δυσλειτουργια που αναφερεις στις στροφες δεν προερχεται απο την αντλια αυτη ( αν οντως απο εκει προερχεται το βουητο)!
Τσεκαρε το ......οταν δουλευει αυτη η αντλια ανεβαζει στροφες το ρελαντι που πεφτουν στα κανονικα μολις σβησει!
καλησπέρα
τελικά από την αντλία ειναι ο θόρυβος!
θα αλλάξω και τον αισθητήρα εκκεντροφόρου γιατί έβγαλα το φισάκι του να το καθαρίσω και έβγαλε λαδια όποτε ειναι σπασμένος!!
ξέρει κάνεις πως κάνουμε reset??
O ηχος της αντλιας αν ειναι υπερβολικος ( τρακερ style) ειναι στα τελευταια της.........χωρις βεβαια να σου δημιουργει σημαντικο προβλημα!
Ο αισθητηρας εκκεντροφορου μαλλον ειναι υπευθυνος για τις αρρυθμιες που ειπες!
καλησπέρα
άλλαξα σήμερα τον αισθητήρα άλλα δεν είδα και αισθητή διάφορα θα το δω και το πρωί βεβαία που θα πάω στην δουλεία!!
το χαρτάκι που εχει μέσα στο κουτί έλεγε ότι θέλει επαναπρογραμματισμό αυτό πως γίνεται?