PDA

Επιστροφή στο Forum : E46 Clima...εκτος κλιματος

Gavros_Iraklio
16-08-13, 19:07
Γεια σας. Μετα απο καιρο πηγα να χρησιμοποιησω το A/C αλλα εκανε κατι περιεργα. Ενω στην οθονη δουλευουν ολες οι ενδειξεις κανονικα,οσο και αν το δυναμωνα η το χαμηλωνα,δεν πετουσε καθολου αερα απο τους αεραγωγους,ουτε με πατημενο το κουμπι του A/C ουτε στο απλο καλοριφερ,ουτε ζεστο ουτε κρυο.Οταν κολλησα το χερι μου στον αεραγωγο ερχοταν παγωμενος αερας με το A/C ανοικτο και στο 16 απλα δεν τον πετουσε εξω κανονικα και με δυναμη,σαν να μην ηταν ανοικτο καν.Ξερετε τι μπορει να συμβαινει?Καηκε το κομπρεσσερ του καλοριφερ?Ευχαριστω πολυ,καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη.

bill_m3
16-08-13, 20:06
Καλώς μας ήρθες, αν θες γράψε κάτι για εσένα στην ενότητα ας γνωριστούμε.

Κατα 99% φακιρης : https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13404&highlight=%D6%E1%EA%E9%F1λ%E7

Gavros_Iraklio
16-08-13, 20:14
Ευχαριστω bill.Απ'αυτα που διαβασα στο thread που μου εδωσες μαλλον φακιρης θα ειναι.Μονο μην εχει καει κανενα κομπρεσσερ η τιποτα αλλο.Ξερουμε τιμη για τον Κυριο Φακιρη?

fanisk
16-08-13, 20:51
87¤ κανει στη Γερμανια, να μην εχει κανα 100αρικο εδω? Εργασια δεν ξερω.

Gavros_Iraklio
16-08-13, 21:11
Εκατσα και τον εβγαλα το φακιρη απο ενα DIY που ειδα,οποτε ξεχναμε την εργασια.Ρωταω απο Δευτερα τιμη και τον παραγγελνω να δουμε αν τελικα ειναι αυτο το προβλημα.Εδω στο Ηρακλειο αποκλειεται να υπαρχει ετοιμοπαραδοτος.

Gavros_Iraklio
19-08-13, 12:14
Καλημερα.Τελικα φακιρης ηταν παιδια,σημερα τον εβαλα και ολα οκ.Αγορα 75 ευρω (Valeo) και τοποθετηση δικια μου. Ευχαριστω πολυ τον Βασιλη και το Φανη για την πολυτιμη βοηθεια.

aristent
19-08-13, 12:21
Τελικα το φορουμ μας κανει....φακιρικα!!!:thumbsup:

.....χαιρομαι που βρηκες λυση στο προβλημα σου.thumb

Ευγε σε ολους εσας που βοηθατε!!!:original:

sierra
12-10-13, 01:28
Την τρίτη καθώς ερχόμουν από το Άστρος είπα έξω από το Άργος να βάλω το κλίμα και να κλείσω τα τζάμια μια και η ταχύτητα θα ανέβαινε και θα έκανε και θόρυβο, αλλά τζίφος το κλίμα δεν έβγαζε αέρα ενώ το κομπρεσέρ δούλευε και το κρύωνε. Κατάλαβα ότι μάλλον και η δική μου αντίσταση "φακίρης" παρέδωσε το πνεύμα του σύμφωνα με τα εδώ γραφόμενα. Μετά από 89000 χλμ. Λόγω της υγείας μου το δουλεύω συνέχεια. Έτσι εχθές (Πέμπτη) πήγα στον γνωστό για να τον αλλάξω γιατί μόνος μου και στο σημείο που είναι λόγω της κατάστασής μου δεν μπορούσα και δεν είπα και σε κανένα σας για βοήθεια για να μην σας γίνομε φόρτωμα. Το έβαλε στην πρίζα αλλά όπως ξέρετε δεν βγάζει βλάβη και έτσι τον έβγαλε έβαλε έναν καινούργιο να τον δοκιμάσει και αφού σιγουρευτήκαμε τον τοποθέτησε και τώρα απολαμβάνω την φανταστική δροσιά του. Τώρα θα ρωτήσετε πόσο πήγε το μαλλί; Λοιπόν η αντίσταση όπως την λένε αυτοί έκανε 115 ¤ + 15 ¤ η εργασία. Τα σχόλια δικά σας... :thumbsup:

BILL007
12-10-13, 01:44
για γνήσια την πλήρωσες σωστά...με ιμιτατιόν ανταλλακτικό θα μπορούσες και με λιγότερο απο τα μισά που έδωσες...