makadasispanos
14-08-13, 23:20
paidia kalispera eimai kainourgios sto club.den eimai katoxos bmw alla epithimo na gino mias 520 e39 diesel kai an tha mporouse kapoios filos ean gnorizei na me enhmerosei ean einai axiopistos o kinitiras 2000cc kai genika ean vgazei kousourgia to autokinito auto milame gia 2001 montelo kai meta.xero oti genika einai kalo to autokinito alla tipota parapano sas euxaristo poli kai kalos sas vrika
παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο club.δεν είμαι κάτοχος bmw αλλα επιθυμώ να γίνω μιας 520 e39 diesel και αν θα μπορούσε κάποιος φίλος εάν γνωρίζει να με ενημερώσει εάν είναι αξιόπιστος ο κινητήρας 2000cc και γενικά εάν βγάζει "κουσουργια" το αυτοκίνητο αυτό μιλάμε για 2001 μοντέλο και μετά.ξέρω ότι γενικά είναι καλο το αυτοκίνητο αλλα τίποτα παραπάνω σας ευχάριστο πολύ και καλως σας βρήκα
παιδιά καλησπέρα είμαι καινούργιος στο club.δεν είμαι κάτοχος bmw αλλα επιθυμώ να γίνω μιας 520 e39 diesel και αν θα μπορούσε κάποιος φίλος εάν γνωρίζει να με ενημερώσει εάν είναι αξιόπιστος ο κινητήρας 2000cc και γενικά εάν βγάζει "κουσουργια" το αυτοκίνητο αυτό μιλάμε για 2001 μοντέλο και μετά.ξέρω ότι γενικά είναι καλο το αυτοκίνητο αλλα τίποτα παραπάνω σας ευχάριστο πολύ και καλως σας βρήκα