PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Ε46

330compressor
12-08-13, 10:48
Χαιρετώ όλους τους φίλους bmwdakides έχω ένα πρόβλημα με το συναγερμό τις μπέμπας μου (μαμά) και ως γνωστό τα προβλήματα τα λες μόνο σε φίλους bmwdakides που θα σε καταλάβουν θα σε νιώσουν και μπορεί να του έχει τύχει και σε άλλον αυτό το θέμα με το συναγερμό.
Στα καλά καθούμενα χωρίς κανένα λόγο βαραει ο συναγερμός το έχει κάνει σε ένα μήνα 2-3 φόρες , η 1φορα μέρα παρκάρω στη Σαλαμίνα για μπάνιο βάζω τον συναγερμό και όταν είναι για να φύγω βλέπω τα αλάρμ να ανάβουν ….τα ξέχασα λέω ….αμ δε μου λέει ένας εκεί κοντά πάρτο από εδώ το μπου…..λο σου μας πήρε τα αυτιά.!!!!! :ranting2:
2 φορά στο σπίτι βράδυ στα καλά καθούμενα μέσα στο οικόπεδο να αρχίσει και να βαραει δεν μπορείτε να φανταστείτε τη κράξιμο έφαγα από συγγενείς και φίλους απαξιώνοντας τη bmwdara μου όπως τους τη λέω…… ότι χάλασε… ότι γέρασε…. ότι έτσι βαρούν οι τεντζερέδες στις γειτονιές και μας περνούν τα αυτιά κλπ… κλπ (+ ο κουμπαρος με τη κουμπαρα..!!!!):hyper:
3 φορά στη Κρήτη που είμαι σε διακοπές στη μέση του πουθενά (από αγία γαλήνη μεριά) να βαρεί το σκασμένο και να σκούζει…….!!!!!:shok:
Αλλά τα πολεμικά άλογα όταν γερνούν και τραυματίζονται τα περιποιούνται και δεν τα σκοτώνουν έτσι και εγώ θα βρω τη γιατρειά του για να αναστήσω τον χαμένο εγωισμό του , (την αντιπροσωπεία δεν τη γλιτώνω και θα την επισπευτώ στην Αθήνα με το καλό)…..

Μπορεί να μη γράφω τακτικά αν δεν έχω κάτι να πω αλλά τώρα που μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα το αναθέτω σε εσάς μήπως ξέρει κανείς κάτι .:cheers:

dark knight
12-08-13, 10:50
αισθητηρες καπο,πορτες,ποτ μπαγκαζ τσεκαρε.

gant
12-08-13, 11:08
Πρώτα απ όλα, μπράβο για το χιούμορ σου.
Πιθανόν κάποιος αισθητήρας να έχει απορυθμιστεί και θέλει τον μάστορα του.

fanisk
12-08-13, 11:09
Πρώτα απ όλα, μπράβο για το χιούμορ σου.
Πιθανόν κάποιος αισθητήρας να έχει απορυθμιστεί και θέλει τον μάστορα του.

Αυτος που χαλα συνηθως ειναι του καπο.

330compressor
12-08-13, 11:13
Πιστευω ότι ολοι εμεις οι bmwdomoyrides !!!! εχουμε και το χιουμορ μεσα μας.!!!!

330compressor
12-08-13, 11:17
Αυτος που χαλα συνηθως ειναι του καπο.

Λες μετα απο χρονια που εχω το καπο του Μ3 να μη παταει καλα και να μου κανει πλακα.....:shok:

fanisk
12-08-13, 11:18
Λες μετα απο χρονια που εχω το καπο του Μ3 να μη παταει καλα και να μου κανει πλακα.....:shok:

Δεν αποκλειεται, μονιμα σε ζεστη και νερα να τρεχουν..
Μπορει και να μην ειναι αυτο βεβαια.

330compressor
12-08-13, 11:30
Μου περνά απ το μυαλό η μονάδα του συναγερμού.... έχει καμιά μπαταρία και θέλει καμιά αλλαγή…… ????(12 χρόνια τώρα…..) ????

HULK
12-08-13, 11:32
Αποσυνδεσε τον αισθητηρα του καπο, πιθανον οπως λες να μην πατα καλα και να το θεωρει ανοιχτο,και δες αν στο ξανακανει μετα.

jkourkoulis
12-08-13, 12:30
Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα αλλά με after market συναγερμό. Είχε φτάσει στο σημείο να μην κλειδώνει καθόλου από το συναγερμό γιατί θεωρούσε ότι κάτι ήταν ανοιχτό. Το δικό μου πρόβλημα αποδείχτηκε ότι ήταν η κεντρική μονάδα του συναγερμού.

atplf
13-11-13, 13:01
φιλε ειχα το ιδιο προβλημα ακριβως και εβγαλα τον αισθητηρα κραδασμων του συναγερμου και ησυχασα.......ο συναγερμος δουλευει κανονικα απλα δεν κανει εκεινο το μπιπ μπιπ οταν ακουμπαει καποιος το αυτοκινητο.....δοκιμασε το και βγαλε αυτον τον αισθητηρα αν δεν σε πειραζει