Επιστροφή στο Forum : Fiat 500 facepalm
mitsos_chania
10-08-13, 10:55
Η ιστορια εχει ως εξης.
Εχουμε ενα fiat 500 1,4 αυτοματο αγορασμενο 6/2010
Το αυτοκινητο εμεινε απο μπαταρια και εγινε αντικατασταση με καινουρια bosh ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με την εργοστασιακη.
Εκτοτε αναβοσβηνει η ενδειξη του ολικου χιλιομετριτη κα,δεν δουλευει το blue me και δεν διαβαζει usb.
Το πηγα στην τοπικη αντιπροσωπεια και αφου με χρεωσαν 25¤ για την διαγνωση μου ειπαν οτι εχει προβλημα η μοναδα blue me και το κοστος ανταλλακτικου μονο ειναι 500¤
Επισης μου τονισαν οτι δεν εχει να κανει με επαναπρογραμματισμο και οτι δεν σχετιζεται με την αλλαγη μπαταριας παρολο που τα θεματα εμφανιστηκαν μολις πηρε μπροστα το αμαξι με την καινουρια μπαταρια...
Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ή αν γνωριζει καποιος κανα μηχανικο χανια-αθηνα που να μπορει να το κοιταξει?
Sent from my iPad using Tapatalk
Καταρχην το οτι σε χρεωσαν 25¤ακια για μια διαγνωση ειναι κριμα, θα σου προτινα να το ψαξεις το θεμα σου στον νετ κατι θα βρεις...
Sent from my Ramos W27Pro using Tapatalk 4
www.fiatforum.com/500/160424-500-usb-problem-help.html
Λογικά πρέπει να είναι θέμα μπαταρίας.
Ψάξε και "Fiat 500 USB not working".
mitsos_chania
10-08-13, 13:11
Resorted to pulling the two fuses that relate to the audio/in car system.
Αναφερει οτι εβγαλε τις 2 ασφαλειες που ειναι για το ραδιοφωνο.
Θα το δοκιμασω αν βρω ποιες ειναι γιατι το manual του ειναι ψιλοχαλια
mitsos_chania
10-08-13, 13:53
Μια μικρη ανανεωση.πηρα τον καφε μου και το ipad και πηγα στο γκαραζ. εβγαλα την μπαταρια και περιμενα 20 λεπτα διαβαζοντας το φορουμ
Ποιος μπορει να μαντεψει τι εγινε μολις συνδεσα την μπαταρια?...
Το θεμα ειναι οτι αν ηταν αλλες εποχες τα 500 θα τα ειχα δωσει.Την δευτερα θα εχουμε σοου στην αντιπροσωπεια
Τα 25¤ να πάρεις πίσω...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
Εκτοτε αναβοσβηνει η ενδειξη του ολικου χιλιομετριτη
Σε εμάς το έκανε αυτό αν βάζαμε μπροστά πολύ γρήγορα. Δηλαδή κλειδί στη μίζα κι αμέσως μπροστά.
Αυτό επιδιορθωνόταν μόνο του όταν το σβήναμε...βάζαμε κλειδί στη μίζα, γυρίζαμε το διακόπτη στο ρεύμα πριν βάλουμε μπροστά, περιμέναμε 3-4 δευτερόλεπτα και μετά βάζαμε μπροστά.
Δια μαγείας σταμάταγαν να αναβοσβήνουν τα χιλιόμετρα.
Χαρηκα που σε βοήθησα,Δημήτρη.
Παιδιά,όλα γραμμένα στα fora είναι πλέον.
Πριν επισκεφθείτε συνεργείο,μπείτε και ψαξτε το λίγο στο net.
Ακόμη και αν δεν βρείτε τη λύση,θα είστε τουλάχιστον προιδεασμένοι πριν πάτε σε συνεργείο και σας πουν ό,τι παπάτζα θέλουν.
Η διάγνωση τι ακριβώς περιελάμβανε;Αν δεν μπορείς να βρεις ποιο είναι το πρόβλημα,τότε δεν κάνεις διάγνωση και το κυριότερο δεν χρεώνεις διάγνωση,αλλά δουλεύεις τον πελάτη και του τρως τα λεφτά.
Το ξέρουμε ότι οι περισσότεροι είναι άσχετοι ή βαριούνται να ασχοληθούν,αλλά μη μας τα τρώνε και από πάνω.
Επειδη προφανώς ειναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο Fiat στα Χανιά και αν γίνεται κwλος θα έχεις προβλήματα εξυπηρέτησης στο μέλλον,εγώ θα έστελνα απευθείας επιστολή-e-mail διαμαρτυρίας στη Fiat Hellas,εκθέτοντας επακριβώς τα ακριβή πραγματικά περιστατικά και επιφυλασσόμενος των δικαιωμάτων μου ως καταναλωτής και ασε να βγάλει αυτή το φίδι από την τρύπα.
Δεν είναι τα 25 ευρώ,είναι η κοροϊδία...
mitsos_chania
10-08-13, 14:43
Το αμαξι ετσι κι αλλιως τους 10 απο τους 12 μηνες ειναι αθηνα οποτε δεν εχω θεμα εξυπηρετησης
Θέλεις να πάς στην Σπικαρ?
mitsos_chania
10-08-13, 17:28
Για service παει στον σφακιανακη στη μεσογειων και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τοπική αντιπροσωπεία facepalm λοιπόν.
Από μπαταρία είχε μείνει και το δικό μας στα 2.5 χρόνια, αλλάχθηκε εντός εγγύησης, αλλά ευτυχώς δεν είχα κανένα θέμα με το blue n me ή το USB.
Τα σέρβις στην αντιπροσωπεία γενικά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, οπότε το φετινό το έκανε allou.
Ευτυχώς βρήκες λύση!