PDA

Επιστροφή στο Forum : πολλαπλασιαστης οχι που θα την γλιτώνα

ninja2
08-08-13, 00:43
πολλαπλασιαστης οχι που θα την γλιτώνα !
Εχω αλλαξει μεχρι τωρα τεσσερα αμαξια (E87,E87,E82,E92) και ποτε μου δεν ειχα προβλημα με πολλαπλασιαστη αν και ακουγα απο ολους οτι ειχανε προβληματα με πολλαπλασιαστες.
Λοιπον εβαλα βενζινη στο αμαξι και μετα απο 20χλμ μου αναψε το λαμπακι το service engine soon και μετα απο ενα λεπτο εσβησε και επανηλθε ξανα μετα απο πεντε λεπατ με ρεταρισματα !
Το αμαξι το πηγα στην BMW και διαπιστωθηκε προβλημα στον πολλαπλασιαστη του τεταρτου κυλινδρου με κοστος εργασιας και ανταλακτικου $450 συν ΤΑΧ
κανα $513 συνολο.
Αντε και του χρονου με υγεια. :drive:
Αχ θα μπορουσε να ηταν ενα τιμονακι Μ3 !!!!!!:ranting2:

m-power_01
08-08-13, 01:35
Γδερνουν λίγο εκει πέρα εεεε;
Τώρα έγινε , τι να κάνουμε . Πάντως την επόμενη φορα φρόντισε να τον αλλάξεις μόνος σου. Πιο φτηνά θα έβγαινε να με επαιρνες τηλέφωνο να σου εξηγούσα πως να το. Αλλάξεις παρά η αντιπροσωπεία

ninja2
08-08-13, 01:53
Next time
Ευχαρισω παντος
Γενικα δεν ξερω το κοστος απο το ανταλακτικο αλλα απο εργασια χρεωνουνε $146 την ωρα.
Αλλα τουλαχιστον ειναι καλη τα εξωτερικα συνεργεια ειναι μαπα εδω !!!

gant
08-08-13, 08:00
Παναγία μου !!! 513 δολλάρια για άλλαγή πολλαπαλασιαστή? :shok:

Εδώ, κόστος 37ε και 8 η τοποθέτηση.

friendgr
08-08-13, 08:25
Εδώ, κόστος 37ε και 8 η τοποθέτηση.

σε επίσημη αντιπροσωπεία;

Πάντως γενικά έξω σκίζει η παροχή υπηρεσιών. Και όχι μόνο σκίζει αλλά είναι και με το ρολόϊ λες και παίζουν σκάκι.

Από την άλλη βέβαια, ο βασικός δεν είναι 483 ευρώ.....

Konstantinos E60
08-08-13, 08:37
πολλαπλασιαστης οχι που θα την γλιτώνα !
Εχω αλλαξει μεχρι τωρα τεσσερα αμαξια (E87,E87,E82,E92) και ποτε μου δεν ειχα προβλημα με πολλαπλασιαστη αν και ακουγα απο ολους οτι ειχανε προβληματα με πολλαπλασιαστες.
Λοιπον εβαλα βενζινη στο αμαξι και μετα απο 20χλμ μου αναψε το λαμπακι το service engine soon και μετα απο ενα λεπτο εσβησε και επανηλθε ξανα μετα απο πεντε λεπατ με ρεταρισματα !
Το αμαξι το πηγα στην BMW και διαπιστωθηκε προβλημα στον πολλαπλασιαστη του τεταρτου κυλινδρου με κοστος εργασιας και ανταλακτικου $450 συν ΤΑΧ
κανα $513 συνολο.
Αντε και του χρονου με υγεια. :drive:
Αχ θα μπορουσε να ηταν ενα τιμονακι Μ3 !!!!!!:ranting2:

Ω ρε φίλε ! :shok: 513 για εναν πολλαπλασιαστή ? Να σου στείλω κανενα κιβωτιο να τα πασαρεις στους Καναδούς φίλους σου μπας και κονομήσουμε αδερφέ ? :th_Laie_67-1:

gant
08-08-13, 09:09
σε επίσημη αντιπροσωπεία;

Ναι, 2 λεπτά δουλειά είναι. Αυτό συνέβει φυσικά πριν 5 χρόνια. Η τιμή του παραμένει η ίδια, όσο για τα εργατικά πόσο να ανέβηκαν?

PANOS-E60
08-08-13, 09:18
Next time
Ευχαρισω παντος
Γενικα δεν ξερω το κοστος απο το ανταλακτικο αλλα απο εργασια χρεωνουνε $146 την ωρα.Αλλα τουλαχιστον ειναι καλη τα εξωτερικα συνεργεια ειναι μαπα εδω !!!

off topic.

εδώ περίμενα να βρεθεί κάποιος να μας τα χωσει άσχημα γιά το υπερκέρδος του κεφαλαίου. thumb

146 δολ η εργατωρα σε συνεργείο αυτοκινήτων :shok: :shok:
ενα γατόνι σαν το σπάρο, αλλάζει σε 1 ώρα 3 ντουζίνες πολλαπλασιαστές !
δηλαδή το συνεργείο θα εισπράξει από τον ιδρώτα του σπάρου 24 Χ 8 Χ 146 = 28.032 δολλάρια στο 8ωρό του :shok: :shok:

ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ! :warriorsmiley:

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

END OFF TOPIC.

Ptboul
08-08-13, 09:32
3 ντουζίνες είναι 42.048$ Πάνο, εδώ 146$/h δεν παίρνει ούτε δικηγόρος λέουρας με γαλόνια.

και στην Αγγλία λίγα θεωρείς ότι έπαιρναν για κάθε λογής παροχής υπ/σιων; (και με ποιότητα ελεηνή παρα πολλές φορές)

Βρε λετε να μεταναστεύσουμε τελικά;:think:

ninja2
08-08-13, 14:37
χαχα η πλακα ειναι οτι το σερβις ηταν ελευθερο μετα απο 3 βδομαδες εβαλα και βισμα για να το κανουνε και μιλαμε ειναι πραγματικα αχρηστη ! ενας δυο ειναι που ξερουν και μετα λενε οτι στην Ελλαδα δεν δουλευουνε και εδω που ηρθαμε εχει πολυ δουλια.

Konstantinos E60
08-08-13, 14:46
χαχα η πλακα ειναι οτι το σερβις ηταν ελευθερο μετα απο 3 βδομαδες εβαλα και βισμα για να το κανουνε και μιλαμε ειναι πραγματικα αχρηστη ! ενας δυο ειναι που ξερουν και μετα λενε οτι στην Ελλαδα δεν δουλευουνε και εδω που ηρθαμε εχει πολυ δουλια.

Οφ τοπικ!

Γι'αυτό και όσοι Ελληνες εφυγαν ΄σε χωρες με υποδομες και ήθελαν πραγματικά να δουλεψουν πρόκοψαν !

ninja2
08-08-13, 14:57
Mετά την Eλλάδα εδώ πραγματικά γελαω με την νοοτροπια το ότι κάνουν δουλειά με αυτό το πράγμα που γινεται στην Ελλαδα και συνθηκες εργασια ειδικα αν σκεφτεις και τους μισθους και την ψυχολογική πίεση που ασκείται στον ελληνα εργαζόμενο εδω γελαμε !!!!!
Πράγματα είναι θλιβερή αυτη η εικονα της Ελλαδος που εχουν δημιουργηση στο εξωτερικο και θεωρουν τους ελληνες τεμπεληδες.