Επιστροφή στο Forum : Audi S3 TS Racing
Nice.... :thumbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=llVdaGXZ2a4
https://www.thecarbonfiberjournal.com/?p=1112
Πολύ ωραίο, η χαρά του TUNING!!!
Αραγε μπορει να το οδηγησει στο οριο του μεσα στην πιστα???
Απ τα λιγα που ξερω πιστευω οτι πρόκειται για κοντραδικο σε ευθεία και οχι αμαξι πιστας.ας μιλησουν οι ποιο ειδικοί στο ειδος!!
Στάλθηκε απο samsung galaxy s4!
Δε μ αρεσε.
Και δε μιλαω προκατειλλημενα αντικουβαγκιστικα
Εμενα παλι πρωτη φορα μου σηκωνεται με αουντι...
Θανο...απ'οτι φαινεται για τα αλογα του, μια χαρα στριβει. Βεβαια με τοσα αλογα, λογικο ειναι να θελει χερια το ιδιο γρηγορα με τα διπλοσυμπλεκτα σαζμαν τελευταιας γενιας...
Πολυ θα ηθελα να οδηγησω κατι τετοιο σε πιστα για μια φορα. Μοναδικη εμπειρια υποθετω. 1074 αλογα, δεν ειναι και κατι που βλεπεις καθε μερα.
Εμενα παλι πρωτη φορα μου σηκωνεται με αουντι...
Θανο...απ'οτι φαινεται για τα αλογα του, μια χαρα στριβει. Βεβαια με τοσα αλογα, λογικο ειναι να θελει χερια το ιδιο γρηγορα με τα διπλοσυμπλεκτα σαζμαν τελευταιας γενιας...
Πολυ θα ηθελα να οδηγησω κατι τετοιο σε πιστα για μια φορα. Μοναδικη εμπειρια υποθετω. 1074 αλογα, δεν ειναι και κατι που βλεπεις καθε μερα.
Ξαδερφούλη τα δικά μας διπλοσύμπλεκτα σε αυτά τα άλογα και σε αυτήν την ροπή γίνονται στραγάλια. Απο 50nm και πάνω όλα γίνονται μετατροπή σε μονής και αλλάζουν ρουλεμάν για ενίσχυση.
Οι τρεις λαλουν και οι δυο χορευουν μλκ...
Δεν ειπα για την αντοχη των σαζμαν. Ειοα οτι για να πας ενα τετοιο αμαξι, οι αντιδρασεις σου πρεπει να ει αι το ιδιο γρηγορες με ενα σαζμαν που οι κινησεις του θελουν κλασματα του δευτερολεπτου.
Οι τρεις λαλουν και οι δυο χορευουν μλκ...
Δεν ειπα για την αντοχη των σαζμαν. Ειοα οτι για να πας ενα τετοιο αμαξι, οι αντιδρασεις σου πρεπει να ει αι το ιδιο γρηγορες με ενα σαζμαν που οι κινησεις του θελουν κλασματα του δευτερολεπτου.
Ωχ καλα λες ρε. Τωρα το ξαναδιαβασα.... Ο,τι να 'ναι....
Παρατηρειστε το S3 του δοκτορος Φρανκενσταιν με το μεταλλαγμενο RS3 μοτερ και το τολιας εντισιον βοδυκιτ.
Εν συνεχεια, δειτε στο 6.15 ενα Ε30 που ντριφταρει.
Πειτε μου ποιο σας ανεβαζει περισσοτερο τη λιμπιντο.
case dismissed.
Παρατηρειστε το S3 του δοκτορος Φρανκενσταιν με το μεταλλαγμενο RS3 μοτερ και το τολιας εντισιον βοδυκιτ.
Εν συνεχεια, δειτε στο 6.15 ενα Ε30 που ντριφταρει.
Πειτε μου ποιο σας ανεβαζει περισσοτερο τη λιμπιντο.
case dismissed.
εμενα μου ανεβαζει την λιμπιντο ο μηχανικος που ανελαβε το σουτρια....
στα ματια μου γυρνανε ευρα....
παραλια, μπυρα, παρκαρισμενο e36 s/w 318 full stock, και 2 τεμαχια σιλικονατα να με πασαλειβουν αντιηλιακο, περιμενωντας τον τζουτζουκο να κανει το μοτερ και το σασμαν στραγαλια και να χτυπησει το τηλ και να του πω απο ΔΕΥΤΕΡΑ....αχχχχχ