PDA

Επιστροφή στο Forum : οταν οι γαλλοι εχουν κεφια....

nik200
30-07-13, 10:12
the definite hot hatch....a must see....njoy

https://www.youtube.com/watch?v=BTTI-aMKn60

υγ...το αμαξι που εκανε την gallardo...να τρεχει και να μην φτανει....στην κυριολεξια!!!!ουκ εν τω πολλω το ευ...καμια φορα!!!

Stunt Mike
31-07-13, 01:48
Ωραιο,ξυραφενιο σε αποδοση και συμπεριφορα το Trophy,οπως και τα περισσοτερα μικρα γρηγορα των Γαλλων αλλα τον βρισκω λιγο υπερβολικο τον τυπα....Στην περιπτωση δε με την Gallardo,ειτε μιλαμε για πολυ κλειστη ορεινη διαδρομη,μικρων ταχυτητων,ειτε για θεοκουλο οδηγο της Lamborghini,ειτε εναν συνδυασμο των 2 παραπανω!!Η διαφορα ιπποδυναμης/ροπης ειναι τεραστια οπως και το κρατημα ενος τετοιου supercar,αποδεδειγμενα σε αλλο επιπεδο.Δυστυχως βεβαια σε μια ''στημενη'' κλειστη διαδρομη,δεν θα μπορουσε να δειξει τις αρετες του και ισως υπεκυπτε σε μια μινι σουπερ-βομβα....προσωρινα βεβαια καθοτι στην πρωτη ευθεια θα τον καταπινε!
Υ.γ εχω παει βολτα με το ακριβως προηγουμενο clio(172hp) και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα σαν στριψιμο....σουπερκαρ δεν ειναι παντως...σουπερμινι ισως....

nik200
31-07-13, 12:40
Ωραιο,ξυραφενιο σε αποδοση και συμπεριφορα το Trophy,οπως και τα περισσοτερα μικρα γρηγορα των Γαλλων αλλα τον βρισκω λιγο υπερβολικο τον τυπα....Στην περιπτωση δε με την Gallardo,ειτε μιλαμε για πολυ κλειστη ορεινη διαδρομη,μικρων ταχυτητων,ειτε για θεοκουλο οδηγο της Lamborghini,ειτε εναν συνδυασμο των 2 παραπανω!!Η διαφορα ιπποδυναμης/ροπης ειναι τεραστια οπως και το κρατημα ενος τετοιου supercar,αποδεδειγμενα σε αλλο επιπεδο.Δυστυχως βεβαια σε μια ''στημενη'' κλειστη διαδρομη,δεν θα μπορουσε να δειξει τις αρετες του και ισως υπεκυπτε σε μια μινι σουπερ-βομβα....προσωρινα βεβαια καθοτι στην πρωτη ευθεια θα τον καταπινε!
Υ.γ εχω παει βολτα με το ακριβως προηγουμενο clio(172hp) και δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα σαν στριψιμο....σουπερκαρ δεν ειναι παντως...σουπερμινι ισως....

ξεχνας κατι μιχαλη....οτι στην αγγλια η ασφαλτος κραταει...με αποτελεσμα το ελαφρυ αμαξι πραγματι να πεταει...στο λεω γιατι το εζησα...τρελλη προσφυση...απο κει και περα....

ο harry (κολληταρια γιναμε.....) ειπε το εξης...οτι υπο συνθηκες και b-roads παντα..που ειναι επαρχιακοι με 1 λωριδα και γενικα χωρις ορατοτητα...και κοινως ταχυτητες max (απο οσο εχω δει των 100mph) 160km/h εγω βρισκω σχεδον λογικο το μικρο-ευελικτο cliaki να στεκεται απεναντι στην τετρακινητη gallardo η οποια θελει χωρο να δειξει τι κανει...προσεξε..ειπα να στεκεται..ουτε καν να μπορει να ξεφυγει....αυτο απο μονο του ειναι θαυμα...και φυσικα ειναι και εν μερει αναμενομενο..απο την αναρτηση και τα δεσιματα του clio!!!!

υγ...οσο για το αν ειναι κουλοι...δεν το πιστευω....ναι στην ελλαδαρα μας ισχυει..αλλα εκει δεν χαριζουν καστανα...μια χωρα με τετοια αγωνιστικη παραδοση λες να αφηνε τον καθε κουλο να γραφει σε περιοδικα???αρρωστακια τρελλα ειναι...και με πολλα χρηματα...που η ζωη τους ολη ειναι μια πιστα..checkare το γκαραζ του harry και θα καταλαβεις..λες να τα χαιδευει???