Επιστροφή στο Forum : Coupe 3σειρα - μεσαία πίσω θέση;
Λόγω τριών παιδιών, υπάρχει λετε κανας τρόπος να βγει το κάτω πλαστικό μέρος απο την πισω θέση να αφήσω τα ανταλλακτικά στο ράφι και να φτιάξει κανας ταπετσερης ενα ωραίο καθισματακι από το ιδιο χρωματακι;
ή να φτιάξει από πάνω κάποιο υποτυπώδες μαξιλαράκι;
απ ότι βλέπω η πλάτη είναι έτοιμη δεν χρειάζεται τίποτα.
Δεν μιλάω ούτε για εξορμήσεις ούτε για ταξίδια οικογενειακώς. Μιλάω για μια στιγμή ανάγκης που θα πρέπει να μπουν και τα τρια παιδιά πίσω.
Το έχει κάνει κανένας σας;
Ρελλας https://www.rellas.gr/
Στέλιος Βρανάκης
Δωδεκανήσου 34, Καμίνια
Τηλ 210-4812146
lefterishatzi
24-07-13, 22:30
Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας για τον μεσαίο. Στην άδεια πόσες θέσεις γράφει;
Δεν νομίζω να είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας για τον μεσαίο. Στην άδεια πόσες θέσεις γράφει;
4 και ούτε ζώνη υπάρχει .
Μήπως να βρεις κανενα στεισον ???
Σε νεκροφόρα θα μπω μια και καλη....:hystericalbs1:
υπάρχει άλλο αμάξι για οικογενειακό. Μιλάω για ατομικό άλλα με υποδομή για έκτακτη ανάγκη ξέρετε κανα σινεμα κανα παρτυ κλπ.
E36-Hartge
24-07-13, 23:16
Συγνώμη που θα το πω αλλα έκτακτη ανάγκη και να υπάρχει δεν νομίζω οτι ειναι καλή σκέψη να βάλεις ενα παιδί ετσι χωρίς ζώνη.
Εγω έδωσα πρόσφατα ενα cabrio για τον ιδιο λόγο.
Φιλικά.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3657228/
Αφου ξερεις τι θες.... Γιατι ταλαιπωρεισαι!
Λαθος θρεντ.
Ηθελα να το βαλω στο 335
Συγνώμη που θα το πω αλλα έκτακτη ανάγκη και να υπάρχει δεν νομίζω οτι ειναι καλή σκέψη να βάλεις ενα παιδί ετσι χωρίς ζώνη.
Εγω έδωσα πρόσφατα ενα cabrio για τον ιδιο λόγο.
Φιλικά.
Δεν έχεις άδικο. Το θέμα της ζώνης είναι πολύ σημαντικό και είμαι τυπικός κι εγώ και έχω μάθει και τα παιδιά από μωρά.
Ώρες ώρες σκέφτομαι αυστηρά για διθέσιο για να μην υπάρχει καθόλου ο πειρασμός για πίσω. Δεν μπαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ και κλείνει η συζήτηση με συνοπτικές διαδικασίες...
https://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=15&make=298&model=974&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3657228/
Αφου ξερεις τι θες.... Γιατι ταλαιπωρεισαι!
Λαθος θρεντ.
Ηθελα να το βαλω στο 335
αν είναι να μου σκισουν τον πατο (που θα μου τον σκισουν) δεν χαραμίζω 4400 κυβικά για 645 my dear...
Θα έβαζα λιγο παραπάνω βαζελίνη και θα ειχα πάρει το τουμπανο M5 του Νερη που ελεγα από περσι ακόμα.
Σωστος, το ειχα ξεχασει εκεινο.
Αυτό μάλλον πουλήθηκε πρόσφατα.
Ανεβάζω το θέμα για να ρωτήσω κάτι που σκέφτηκα:
το κάτω κάθισμα από το sedan ταιριάζει στο πλάτος με το coupe;
που μπορω να δω διαστάσεις;
αν διαφέρουν λίγο π.χ. 2-3 πόντους φαντάζομαι δεν θα υπάρχει τόσο πρόβλημα.
Bazil Van Sinner
20-11-13, 15:13
σωστος.
Ρελλας https://www.rellas.gr/
Γνωριζει κανεις κοστος επενδυσης δερματος ??
Για τον άσσο θέλεις Ντίνο; Πιστεύω πως με ένα 800άρι είσαι κομπλέ. (πάνω κάτω και πλαγίως πλην του τιμονιού)
Ερώτημα: Έχω την εντύπωση πως στον προηγούμενο άσσο τον 3 θυρο είχες την επιλογή να επιλέξεις μεταξύ 2 καθισμάτων ή 3ών για τις πίσω θέσεις. Ισχύει; και αν ναι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο και για το 92άρι;
Ερώτημα: Έχω την εντύπωση πως στον προηγούμενο άσσο τον 3 θυρο είχες την επιλογή να επιλέξεις μεταξύ 2 καθισμάτων ή 3ών για τις πίσω θέσεις. Ισχύει; και αν ναι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο και για το 92άρι;
Για τον άσσο ισχύει σίγουρα,
Για το E92 δεν γνωρίζω
Για τον άσσο θέλεις Ντίνο; Πιστεύω πως με ένα 800άρι είσαι κομπλέ. (πάνω κάτω και πλαγίως πλην του τιμονιού)
Κουβεντα να γινεται που λενε....
Καθισματα (+ το πισω), επενδυση πορτες.
Ισως και ταμπλω, αν το συνολο δεν ειναι τραγικα μεγαλο...
Θεμα μα τους αεροσακους δεν υπαρχει ??
(σε ταμπλο, και πλαινα καθισματων?)
(τι εννοεις πανω κατω και πλαγιως?)
Δεν ειναι για τον ασσο :whistle:
bimmer-corfu
20-11-13, 16:40
για Ε92 δεν υπάρχει επιλογή.
Πάντως μιας και αναφέρθηκε εδώ και κάνα 2 χρόνια δίνει τέτοια επιλογή και στα Χ6
Εννοώ όλα αυτά που περιέγραψες (πλαϊνά, καθίσματα, πλάτες, αλλά όχι με τιμόνι και ταμπλό μέσα στην τιμή). Την τιμή δεν την είπα τυχαία.
Είχα πάρει προσφορά από δοκιμασμένο επαγγελματία του χώρου για Ε90 πριν λίγους μήνες.
Θέμα με αερόσακους δεν υπάρχει, είναι όπως και στο εργοστασιακό σαλόνι, τα καπάκια για τους αερόσακους είναι αυτόνομα και επάνω από την επένδυση.
Ταμπλό είναι ζόρι γιατί έχει φθορά από τον ήλιο, θέλει πολύ περιποίηση + εξαρτάται και το αμάξι που θες να ντύσεις. Θέλω να πω πως το δερμάτινο ταμπλό δίνει αέρα πολυτέλειας και πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του οχήματος. (πχ όχι στο corsa! χαχαχα)
και στο θέμα μας τώρα, αν μπορεί να γίνει στο άσσο εκτιμώ πως κάτι παρόμοιο θα πρέπει να υπάρχει και στο κουπέ.
Εννοώ όλα αυτά που περιέγραψες (πλαϊνά, καθίσματα, πλάτες, αλλά όχι με τιμόνι και ταμπλό μέσα στην τιμή). Την τιμή δεν την είπα τυχαία.
Είχα πάρει προσφορά από δοκιμασμένο επαγγελματία του χώρου για Ε90 πριν λίγους μήνες.
Θέμα με αερόσακους δεν υπάρχει, είναι όπως και στο εργοστασιακό σαλόνι, τα καπάκια για τους αερόσακους είναι αυτόνομα και επάνω από την επένδυση.
Ταμπλό είναι ζόρι γιατί έχει φθορά από τον ήλιο, θέλει πολύ περιποίηση + εξαρτάται και το αμάξι που θες να ντύσεις. Θέλω να πω πως το δερμάτινο ταμπλό δίνει αέρα πολυτέλειας και πρέπει να ταιριάζει στο ύφος του οχήματος. (πχ όχι στο corsa! χαχαχα)
και στο θέμα μας τώρα, αν μπορεί να γίνει στο άσσο εκτιμώ πως κάτι παρόμοιο θα πρέπει να υπάρχει και στο κουπέ.
Για δωσε με πιμι τα στοιχεια του δοκιμασμενου επαγγελματια σε περικαλω ;-)
ΟΚ , αν δεν βγαίνει "μαμά" πίσω κάθισμα για τρεις θέσεις για Ε92, τουλάχιστον γνωρίζει κανένας να μου πει αν ταιριάζει και πόσο ταιριάζει του sedan;
ΟΚ , αν δεν βγαίνει "μαμά" πίσω κάθισμα για τρεις θέσεις για Ε92, τουλάχιστον γνωρίζει κανένας να μου πει αν ταιριάζει και πόσο ταιριάζει του sedan;
Δεν πρέπει να ταιριάζουν του sedan αμα τα δείς είναι τελείως διαφορετικά.
Μονο αν φτιάξεις ενα μαξιλάρι πχ και πάλι δεν νομίζω να βολευτεί ο μικρός ...
Όχι μιλάω οτι θα βγει και όλο το μεσαίο πλαστικό. Ξέρω φεύγουν αεραγωγοί, φωτιστικά ποδιών, θήκες κλπ αλλά δεν μ ενδιαφέρει. Εξάλλου δεν είναι αμάξι που θα αραξει ο άλλος πίσω και θέλει τις ανέσεις του σαν 7 σειρα ή σαν s-class. Μονο τα παιδια θα χρησιμοποιουν το πίσω κάθισμα.
εστω οτι γινεται σκεψου οτι θα εχεις 2 ζωνες ασφαλειας πισω με οτι αυτο συνεπαγεται...δεν ξερω αν μπορει εκ των υστερων να μπει μεσαια ζωνη στο 92αρι...
Με δεδομένο ότι μπορεί να μπει και μεσαία ζώνη θα το κάνω το εγχείρημα. Αλλά μάλλον ρωτάω πολύ εξειδικευμένα πράγματα, αυτά γίνονται μόνο με επί τόπου έλεγχο και τσεκάρισμα σε επαγγελματία .
Ελεγα μηπως ήξερε κάποιος...