PDA

Επιστροφή στο Forum : ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΙΕΣ

savvas bmwdakias
22-07-13, 12:08
Ειχα ενα θεματακι με το αυτοκινητο μου , εκει που πηγαινα ξαφνικα ακουστηκε ενα κραου απο πισω και το αυτοκινητο αρχισε να σκορτσαρει. Υποθετω οτι ειναι το διαφορικο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι , αν ειναι το διαφορικο

1)επισκευαζεται?
2)υπαρχει μπλοκε με το ιδιο βημα 3,38 και απο τι μοντελο θα ειναι εφοσον το αμαξι μου δεν βγηκε με μπλοκε διαφορικο απο το εργοστασιο
3)επηρεαζει το ηλεκτονικα (dsc) αν μπει μπλοκε?

Tsik.D.
22-07-13, 12:49
Ειχα ενα θεματακι με το αυτοκινητο μου , εκει που πηγαινα ξαφνικα ακουστηκε ενα κραου απο πισω και το αυτοκινητο αρχισε να σκορτσαρει. Υποθετω οτι ειναι το διαφορικο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι , αν ειναι το διαφορικο

1)επισκευαζεται?
2)υπαρχει μπλοκε με το ιδιο βημα 3,38 και απο τι μοντελο θα ειναι εφοσον το αμαξι μου δεν βγηκε με μπλοκε διαφορικο απο το εργοστασιο

1) επισκευαζεται αλλα δεν γνωριζω το κατα ποσο αξιζει να επισκευαστει..
2)δεν μπορω να στο πω με σιγουρια αλλα και εγω στο Ε36 μου μπλοκε 3,38 φοραω.. λογικα ομως θα υπαρχει κατι αναλογο για το Ε46
3) σε εμενα δεν επηρεασε τιποτα !! φανταζομαι αυτο ισχυει και σε εσενα thumb καλη τυχη !!!!

savvas bmwdakias
22-07-13, 13:46
Αυτό το διαφορικό που έβαλες τώρα είναι βγαλμένο από άλλο BMW ,είναι aftermarket?

Tsik.D.
22-07-13, 14:50
Αυτό το διαφορικό που έβαλες τώρα είναι βγαλμένο από άλλο BMW ,είναι aftermarket?

οχι, απο Ε36 ειναι..

savvas bmwdakias
22-07-13, 23:28
Αλλος κανεις???

zografias
22-07-13, 23:59
Από aftermarket βρίσκεις ό,τι θες... Αλλά το πληρώνεις! Και ακριβά μάλιστα (για τα δικά μου δεδομένα)...
Από άλλο 46αρι (αν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο βήμα που ζητάς σε μπλοκέ) θα σε ενημερώσουν άλλα παιδιά εδω μέσα που έχουν ασχοληθεί με 46....
**Προσοχή σε μεταχ διαφορικό!!!! Αυστηρός έλεγχος... Αν θέλει επισκευές ακόμα και τσάμπα να στο δώσουν καλύτερα πάρε καινούριο γιατί πάει ακριβά...
Αυτά από τα λίγα που ξέρω... Ας μιλήσουν οι γνώστες για τα περαιτέρω...

Stunt Mike
23-07-13, 00:17

1)επισκευαζεται?

1)Αναλογως τι εσπασε.....
2)δεν υπαρχει εργοστασιακο μπλοκε για Ε46 πλην Μ3,αλλα μπορεις να βαλεις γκρουπ μπλοκε απο αλλο μοντελο με ιδια χαρακτηριστικα καβουκιου(θελει ψαξιμο) ή να βαλεις ενα απο τα δεκαδες aftermarket μπλοκε που υπαρχουν στην αγορα.
3)οχι δεν το επηρρεαζει....

dark knight
23-07-13, 08:43
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17953 σαββα ευχομαι να το φτιαξεις γρηγορα.για κοιτα αυτο το θρεντ και επικοινωνησε με το μελος 320d αν θες για παραπανω πληροφοριες

savvas bmwdakias
23-07-13, 11:18
Για να.καταλάβω το Ε36 το 318is έβγαινε και μΕ μπλοκε από το εργοστάσιο?

savvas bmwdakias
23-07-13, 16:50
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17953 σαββα ευχομαι να το φτιαξεις γρηγορα.για κοιτα αυτο το θρεντ και επικοινωνησε με το μελος 320d αν θες για παραπανω πληροφοριες

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση σου, ετσι οπως το βλεπω ξεφευγει σε κοστος και θελει και πολυ ψαξιμο οποτε το αφηνω.

1)Αναλογως τι εσπασε.....
2)δεν υπαρχει εργοστασιακο μπλοκε για Ε46 πλην Μ3,αλλα μπορεις να βαλεις γκρουπ μπλοκε απο αλλο μοντελο με ιδια χαρακτηριστικα καβουκιου(θελει ψαξιμο) ή να βαλεις ενα απο τα δεκαδες aftermarket μπλοκε που υπαρχουν στην αγορα.
3)οχι δεν το επηρρεαζει....

Οπως μου ειπε και ο μηχανικος μπλοκε εβγαζε μονο το Μ3 σε Ε46, οποτε το ξεχναω και αυτο

Από aftermarket βρίσκεις ό,τι θες... Αλλά το πληρώνεις! Και ακριβά μάλιστα (για τα δικά μου δεδομένα)...
Από άλλο 46αρι (αν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο βήμα που ζητάς σε μπλοκέ) θα σε ενημερώσουν άλλα παιδιά εδω μέσα που έχουν ασχοληθεί με 46....
**Προσοχή σε μεταχ διαφορικό!!!! Αυστηρός έλεγχος... Αν θέλει επισκευές ακόμα και τσάμπα να στο δώσουν καλύτερα πάρε καινούριο γιατί πάει ακριβά...
Αυτά από τα λίγα που ξέρω... Ας μιλήσουν οι γνώστες για τα περαιτέρω...

Μολις γυρισα απο το συνεργειο τελικα το διαφορικο ειναι οπως επιβεβαιωσε και ο Καζακος. Ηθελα να βαλω μπλοκε αλλα δυστυχως ξεφευγουμε κατα πολυ σε κοστος, οποτε βρηκαμε ενα μαμα 3,38 βημα και πιθανων να το αλλαξουμε και βαλβολινες με την ευκαιρια.

Για να.καταλάβω το Ε36 το 318is έβγαινε και μΕ μπλοκε από το εργοστάσιο?

Και για να απαντησω στον εαυτο μου μονο τα Ε36 κατα παραγγελια μπορουσαν να ερθουν με μπλοκε διαφορικο. Βρηκαμε και ενα διαφορικο με βημα 3,64 το οποιο ειναι πιο κοντο και το αμαξι θα ειναι πιο ευχαριστο στο παιχνιδι. Αυτο σημαινει ομως περισσοτερη καταναλωση στα ταξιδια...τι λετε?

savvas bmwdakias
25-07-13, 16:00
Το αυτοκινητο φτιαχτηκε το πηρα σημερα. Δεν βρισκαμε πουθενα διαφορικο 3,38 και ετσι βαλαμε ενα 3,23 και αλλαχτηκαν και οι βαλβονινες. Λιγο που το οδηγησα φαινεται να μην εχει διαφορα. Αυριο θα πεταχτω μεχρι το χωριο να δω διαφορα στην τελικη λογικα θα ειναι λιγο πιο πανω.

Vassilis ///M
25-07-13, 20:09
Το 3.23 απο τι μοντέλο είναι???

Αυτό λογκά δεν έβγαινε για εξακύλινδρα????
Άρα συνεπώς μεγάλο καβούκι????

wheelman
25-07-13, 20:31
Το 3.23 απο τι μοντέλο είναι???

Αυτό λογκά δεν έβγαινε για εξακύλινδρα????
Άρα συνεπώς μεγάλο καβούκι????

Βγαίνει και σε μικρό καβούκι Βασίλη, αυτό φοράω και εγώ (https://www.realoem.com/bmw/partxref.do?part=33101428165&showus=&showeur=1&series=E46)