Επιστροφή στο Forum : E30-με μοτερ M40-Ρεταρισμα στις 6000???
fatboyaudio
22-07-13, 10:44
Εχω ενα Ε30 με Μ40 κινητηρα 1.6..
Στις 6000 στροφες μου κανει ενα ρεταρισμα,ειτε με νεκρα ειτε με φορτιο,κατι σαν κοφτης,αλλα το θεμα ειναι οτι μετα απο το ρεταρισμα,με νεκρα αφηνοντας το γκαζι ο κινητηρας δουλευει σαν μπουκωμενος,στο ρελαντι,σαν ξεχρονιστος,σαν να παει να σβησει για κανα δυο δευτερολεπτα και μετα στρωνει....
Στην πορεια τωρα οταν τσιτωσω καποια ταχυτητα,παλι ρεταρει,και οταν κανω εκεινη την στιγμη αλλαγη στην επομενη σχεση,δουλευει ρεταριστο για παλι κανα δυο δευτερολεπτα και μετα καθαριζει και επιταχυνει....
Το εχει αντιμετωπισει κανενας σας ωστε να μου δωσει καποια συμβουλη σχετικα με το τι ειναι και πως φτιαχνεται???:shok:
Αλλαξα μεχρι και αντλια βενζινης επειδη καποιος φιλος μου ειπε οτι μπορει να μενει απο βενζινη στα ψηλα,αλλα τιποτα δεν διορθωθηκε....
Ευχαριστω εκ των προτερων..:thnx:
Τα ρευματα τα ειδατε? Πολλαπλασιαστης, μπουζοκαλώδια κλπ
fatboyaudio
22-07-13, 11:31
Ολα τα μπουζοκαλωδια αλλαχτηκανε με καινουρια,μπουζι,δοκιμαστη κανε μεχρι και ιριδιου με τα ιδια αποτελεσματα,ο πολαπλασιαστης δεν ελενχθηκε γιατι αν ηταν θα εκανε προβλημα συνεχεια και οχι μονο στις 6000 να ρεταρει,και μετα στο ρελαντι να δουλευει σαν ξεχρονιστο για λιγο και μετα να στρωνει...
Επισης κατι που ξεχασα να αναφερω πριν...
Καμια φορα το ρεταρισμα στην πορεια το κανει και σε πιο χαμηλες στρεοφες,Πχ-στις 5250-5500,αναλογα με τα κεφια του....
Σταυρολεξο για δυνατους λυτες....
Τι άλλο εχετε κοιτάξει;
Επειδη συνηθως αυτα τα σπαστικα προβληματα ειναι είτε ρευμα, είτε καύσιμο και θα πρεπει να ελεγχθουν ολα διεξοδικά ενα προς ενα
fatboyaudio
22-07-13, 11:46
Να ενημερωσω για κατι....
Εχω αλλαξει κινητηρα γιατι ο μαμα ειχε φαγωμενο εκκεντροφορο και ωστηρια και χτυπαγε(θορυβος απο τον εκκεντροφορο)....
Το παραξενο ειναι οτι και ο προηγουμενος κινητηρας εκανε το ιδιο προβλημα,αλλα πιο χαμηλα στις 5250 στροφες,και λεγαμε τοτε οτι ηταν λογω του εκκεντροφορου και για αυτο αλλαξαμε κινητηρα..
Το θεμα ειναι οτι ο καινουριος μπηκε απανω με καινουριο luft-καινουριο εγκεφαλο-καινουριο δυναμο-καινουριο σενσορα Λ-καινουρια καλωδιωση ......
Τα μονα που μεινανε απο τον παλιο ειναι:πολλαπλασιαστης-αντλια βενζινης(αλλαχτηκε με τα ιδια αποτελεσματα)-φιλτρο βενζινης-φιλτρο ανθρακα(η οπως αλλιως λεγεται αυτο)-φιλτροκουτι-ψυγειο....
Και το προβλημα παραμενει...
Απλα τωρα ρεταρει πιο ψηλα στις 6000 αντι για 5250.....
fatboyaudio
22-07-13, 11:54
Εδω και το link για τα προβληματα που ειχα με τον προηγουμενο κινητηρα....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13642
Panos 316T
22-07-13, 12:04
Κοίτα εδώ και άρχισε να αφαιρείς περιπτώσεις :)
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=12856
fatboyaudio
22-07-13, 12:18
Ηδη εχουν βγει απο τη λιστα ολος ο κινηρας με τα περιφερειακα του(λογω αλλαγης)-το φιλτρο βενζινης και η αντλια βενζινης-τα μπουζοκαλωδια και τα μπουζι...Ειναι δυνατον να κανει το ιδιο προβλημα με τον προηγουμενο(με εξερεση τον φαγωμενο εκκεντροφορο του παλιου)???
Τι αλλο μενει????:ranting2:
m-power_01
23-07-13, 04:59
Το λουφτ ειναι σίγουρα καινούριο ; Σε ποιον μηχανικό έκανες την αλλαγη αν επιτρέπεται ;
fatboyaudio
23-07-13, 06:57
m-power_01:Αν διαβασεις ολο το post,θα δεις οτι οταν λεω καινουριο ενοω οτι αλλαχτηκε ολοκληρος ο κινητηρας με ολα τα περιφερειακα του....Φυσικα μεταχειρισμενος κινητηρας και περιφερειακα μπηκαν απανω,δεν μπορει ομως να κανει το ιδιο συμπτωμα με τον προηγουμενο......Οσο για την αλλαγη,εγινε σε γνωστο συνεργειο ΒMW κοντα στην Βουλιαγμενης.
μεταχειρισμενος κινητηρας και περιφερειακα μπηκαν απανω,δεν μπορει ομως να κανει το ιδιο συμπτωμα με τον προηγουμενο
Με ποια λογική δεν μπορεί όταν μιλάμε για μεταχειρισμένα parts? Εδω και σε καινούργια parts αμα είναι ελλατωματικός ο σχεδιασμός σκάει πάντα το πρόβλημα sooner or later. Ασε που εδω δεν μιλάμε καν για σχεδιαστικό λάθος, αλλά για αναλώσιμα (ακόμα χειρότερα).
Επίσης το ότι σου κάνει τα ίδια με τον προηγούμενο δεν σε προβληματίζει ως προς τα χιλιόμετρα? Αν ο κινητήρας με τα περιφεριακά που έβαλες επάνω είναι φορτωμένος αρκετά (που είναι και το πιο λογικό λόγω ετών) το κάνει να μην φαίνεται διόλου απίθανο!
Συμφωνώ με τον m-power ότι πρέπει να κοιτάξεις το λούφτ. Κάνε τράμπα με κάποιο γνωστό σου ή απο το συνεργείο που πας αν έχει, να δεις μήπως είναι αυτό και "τσάμπα" σκας.
Πάντα φιλικά,
Βασίλης
Σωστα. Επισης ξαναδειτε τις σωληνωσεις μηπως εχει κανενα κοψιμο πουθενα
m-power_01
23-07-13, 16:01
Φίλε μου εντελώς φιλικά στο λέω ότι το γεγονός ότι βάλατε αλλο μτχ λουφτ δεν σημαίνει κατι. Μπορει να ειναι και αυτο χαλασμένο. Ποιος μπορει να το ξέρει;
Δεν σου λέω ότι ειναι το λουφτ ντέ και καλά.
Πρέπει να κοιτάξεις οπως πάνω κάτω σου είπαν και τα παιδιά
Λουφτ, σωλήνες αέρα ,λ , ρεύματα, βαλβίδα ψυχρης, μπεκ. Γενικά να το ξεσκονισετε πρέπει. Για αυτό ρώτησα που το φτιαχνεις. Εκείνος ξέρει τι πραγματικα άλλαξε και τι όχι. Αποψη μου ειναι ότι όταν αναθέτεις αλλαγη κινητήρα σε κάποιο συνεργείο πρέπει να φύγεις απο εκει ξεγνοιαστος. Άντε να πας άλλη μια φορά για συμμάζεμα.
Πήγαινε λοιπόν και ασε το αυτοκίνητο να το ψαξει. Άμα αρχίσουμε εμείς να μαντευουμε θα πληρώσεις ενα σκασμο λεφτά
σωστος ο m power...
για αρχη τσεκαρισμα luft...αλλαχτε 2-3...ακουσε με....και μετα αμα δεν ειναι αυτο...ολα check...οπως προειπε το φιλαρακι μου...
υγ..τωρα για τα συνεργεια....πολυ αισιοδοξο τον βλεπω...ιδιως με τα παλια..οπου κανεις μα κανεις δεν ασχολειται...
ο κοφτης σε ποιες στροφες ειναι?γιατι στο μ-40 ειναι στις 6000.παρομοιο προβλημα ειχα και εγω αλλα απο τον εγκεφαλο στις 5200.
o M40 και στα 1600 και στα 1800 cc εχει κοφτη καπου στις 6400
καπακι και ραουλο εχετε τσεκαρει?
fatboyaudio
24-07-13, 20:41
Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
Αυτα....
ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..
sorry αλλα ετσι ΔΕΝ δουλεβει κανενα Μ40 μοτερ.....
ισως εχεις το μοναδικο Μ40 που "ετσι δουλεβει αυτο"
στον κοσμο .... μην τρελαθουμε, κανενα Μ40 μοτερ δεν
δουλεβει ρεταροντας
στην οικογενεια ειχαμε Ε30 m40 απο NEW , μετα απο τρακαρισμα πριν 2χρονια
βγηκε ολικη, το κοντερ εγραφε 400.000κμ , ακομα και μετα απο τοσα κμ
κατεβαζε 200στο κοντερ (με ζορι εννοειται ) και λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ολο το φασμα
, μετα τις 5800-6000 δεν ειχε δυναμη μεν , γιατι "τελειωνε" απο εκκεντροφορο , αλλα ανεβαζε κανονικοτατα εως τον κοφτη των 6400rpm ,
τα ρεταρισματα , και "ξαφνικοι" θανατοι και παει λεγοντας υποδηλωνουν οτι κατι δεν δουλεβει σωστα
μπεκ εχεις καθαρισει?μπας κατουραει κανενα μπεκ? ή ειναι βουλωμενο?
Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
Αυτα....
ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..
Περαστικά εχω μόνο να σου πω φίλε μου όπως και να αλλάξεις άμεσα συνεργειο .
Με αυτα όμως που διαβάζω εχω την αίσθηση πως έβαλες ένα κινητήρα στον οποίο μαζεύτηκαν ρετάλια για να στηθεί .
Οσο για το συνεργείο πράγματι ειναι πασίγνωστο και διάσημο !!!
Αφου όμως δε βρίσκεις με δαύτους άκρη άλλαξε το ;)
ενα σχετικό ποστ για τον M40 https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=162341
fatboyaudio
25-07-13, 14:48
sorry αλλα ετσι ΔΕΝ δουλεβει κανενα Μ40 μοτερ.....
ισως εχεις το μοναδικο Μ40 που "ετσι δουλεβει αυτο"
στον κοσμο .... μην τρελαθουμε, κανενα Μ40 μοτερ δεν
δουλεβει ρεταροντας
στην οικογενεια ειχαμε Ε30 m40 απο NEW , μετα απο τρακαρισμα πριν 2χρονια
βγηκε ολικη, το κοντερ εγραφε 400.000κμ , ακομα και μετα απο τοσα κμ
κατεβαζε 200στο κοντερ (με ζορι εννοειται ) και λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ολο το φασμα
, μετα τις 5800-6000 δεν ειχε δυναμη μεν , γιατι "τελειωνε" απο εκκεντροφορο , αλλα ανεβαζε κανονικοτατα εως τον κοφτη των 6400rpm ,
τα ρεταρισματα , και "ξαφνικοι" θανατοι και παει λεγοντας υποδηλωνουν οτι κατι δεν δουλεβει σωστα
μπεκ εχεις καθαρισει?μπας κατουραει κανενα μπεκ? ή ειναι βουλωμενο?
Μαλλον καποιος δεν εχει διαβασει το ποστ απο την αρχη και γραφουμε διαφορα ετσι για να γραφουμε χωρις να λεμε κατι για ναβοηθ0σουμε τον αλλο.....που γρραφω εγω ρε παιδια για ξαφνικους θανατους και λειτουργια συνεχεια με ρεταρισμα????
Το να παω στο συνεργειο να μου πουνε τι εχει το αυτοκινητο το ξερω και εγω....
Απλα δεν παιζουν λεφτα αυτη την εποχη γισυτο ανοιξα αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει να μου πει απο δικη του εμπειρια κατι......Ουτε ζητησα γνωμη για το αν το μοτερ μου ειναι μαζεματα απο ρεταλια ουτε τιποτα αλλο....συγνωμη αλλα με εξαιρεση μια δυο απαντησεις ολες οι αλλες ειναι καθαρα σπαμαρισμα....
Φιλε μου σορρυ που θα σε στεναχωρησω, αλλα και σε αυτο το μοτερ που εβαλες,εχεις και ιδιο προβλημα.
Ειναι ο εκκεντροφορος σου.
Κατα πασα πιθανοτητα εχει φαγωμενα "αμυγδαλα".
Οταν ξεκινησε να μου το κανει και εμενα γυρω στις 6000 το εκανε.Οσο περναγαν τα χλμ και εγω το αφηνα,εφτασα να μου το κανει στις 5000.Το αμαξι μετα σερνοτανε.Λογικα θα εχεις και καταναλωση πανω απο 10λτ/100χλμ με νορμαλ οδηγηση (αλλαγες στις 2700)
Εχουμε το ιδιο μοτερ αλλα εγω σε Ε36.ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια προβληματα!
Αλλαξα μονο εκκεντροφορο (μεταχ. σε καλη κατασταση) με ελατηρια βαλβιδων.
Κοστος 250¤ συνολο με εργατικα.
Μετα αλλο αμαξι.Τραβαγε παντου καλητερα και ειχα και χαμηλοτερη καταναλωση.
Χεχε....η αγνοιά σου σε κάνει να νομίζεις για σπαμαρισμα.
Σφάλεις όμως και μάλιστα πολυ !!!
Τι σε χάλασε ακριβώς οτι δε σε καλυπτουμε με τις απαντήσεις μας και με αυτα που θες να ακούσεις ;
Δε σε χαλάει που ο μηχανικος σου δε σου δίνει λύσεις και που ουτε αυτού οι απαντήσεις σε καλύπτουν ;
Εδω λοιπόν προσωπικά θα σου πω πως δε γράφω απλά για να γράφω αλλα για να σε βοηθήσω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να λύσεις τα προβλήματα σου που ουτε ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ σου που εχει την ευθύνη δε μπορει .
ΥΓ. Δε ξερω ουτε πόσο πλήρωσες ουτε και με αφορά ,αυτο όμως που θέλω να συμβουλευσω γενικα ειναι πως,το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός .
fatboyaudio
25-07-13, 19:38
Χεχε....η αγνοιά σου σε κάνει να νομίζεις για σπαμαρισμα.
Σφάλεις όμως και μάλιστα πολυ !!!
Τι σε χάλασε ακριβώς οτι δε σε καλυπτουμε με τις απαντήσεις μας και με αυτα που θες να ακούσεις ;
Δε σε χαλάει που ο μηχανικος σου δε σου δίνει λύσεις και που ουτε αυτού οι απαντήσεις σε καλύπτουν ;
Εδω λοιπόν προσωπικά θα σου πω πως δε γράφω απλά για να γράφω αλλα για να σε βοηθήσω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να λύσεις τα προβλήματα σου που ουτε ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ σου που εχει την ευθύνη δε μπορει .
ΥΓ. Δε ξερω ουτε πόσο πλήρωσες ουτε και με αφορά ,αυτο όμως που θέλω να συμβουλευσω γενικα ειναι πως,το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός .
Επανερχομαι για να απαντησω με την σειρα οπως ειναι μαρκαρισμενα τα σχολια του φιλτατου administrator deep BLUE:
Α) Το γελακι το ειρωνικο απο τον admin του site που κολαει?????
Αυτος ειναι ο τροπος που απαντατε εδω μεσα σε οσους μπαινουν να βρουν λυση σε καποα προβληματα που τυχον εχουν???Με ειρωνια και σχολια του τυπου"μοτερ φτιαγμενο απο ρεταλια" κλπ????Μπραβο ωραιο παραδειγμα απο καποιον που θελει να το παιζει admin......
B) Σαφως και με "χαλαει" και γιαυτο δεν απευθυνομαι πλεον σε αυτον και ψαχνω να βρω μια λυση απο αλλες πλευρες (ΠΧ το forum σας) μια και οπως προανεφερα ειμαι ανεργος αυτη τη στιγμη και δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για αλλο συνεργειο για "επαγγελματικο" ψαξιμο.
Γ) Να ξαναεπαναλαβω και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος,αλλα σχολια οπως "έβαλες ένα κινητήρα στον οποίο μαζεύτηκαν ρετάλια για να στηθεί" δεν γινονται γιατι ποτε δεν λες σε καποιον,οσα λεφτα και να εδωσε,οτι και αν εφτιαξε,ξερεις σου κανανε π@π@ρι@,και σου πηρανε τα λεφτα δινοντας σου εναν κινητηρα με το ιδιο προβλημα.
Δεν βλεπω την "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ" βοηθεια που προσφερεις εκτος απο το να τριβεις στη μουρη του αλλου με κατι σαν χαιρεκακια και μαγκια,οτι ξερεις σε πιασανε μ@λ@κ@.....
Τωρα για το οτι "το φθηνό δεν ειναι πάντα και καλό και πως οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός " το ξερουμε αυτο αλλα δυστυχως,οτι μπορει ο καθενας κανει αναλογα των χρηματων που διαθετει...Αλλος μπορει να βαζει καινουρια μοτερ στο εργαλειο του,αλλος δεν μπορει και ψαχνει να κανει τη δουλια του αναλογα με το τι μπορει η τσεπη του...
Ξερεις λογω του οτι εχω μερικα χρονακια στην πλατη,δεν ειμαι πιτσιρικας, επετρεψε μου να σου πω οτι ενας admin δεν εκφραζεται ετσι σε καποιον που ηδη ειναι στεναχωρημενος και εχει δωσει χρηματα απο το υστερημα του να φτιαξει ενα αυτοκινητο και του κανανε απατεωνια...
Εχει ηδη τη στεναχωρια του,δεν χρειαζεται και καποιον να το παιζει πονηριδης και εξυπνακιας,μπορεις να εισαι λιγο πιο κοσμιος...
Οκ???
Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα.
ΥΓ- Ευχαριστω ολα τα παιδια που μου δωσανε πραγματικες απαντησεις στο προβλημ μου χωρις ειρωνιες και μαγκιες και με βοηθησανε να ξεκινησω το ψαξιμο για την λυση.:thanks:
Δε σε παρεξηγώ όπως εσύ.
Κάτι δε κατάλαβες καλά.
Με το μέρος σου είμαι και η λύση για τη σωτηρία σου είναι αυτή που σου προτείνω .
Δεν είναι η πρόθεση μου να σε κοροϊδέψω ούτε είπα πως φταίς, αντιθέτως σε καταλαβαίνω και μάλιστα απόλυτως .
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους και τα χρήματα δε περισσεύουν σε κανένα .
Αυτό για το οποίο μιλώ ειναι η λάθος επιλογή σου όπως εσυ παραπάνω περιγράφεις αφου όπως λες δεν καλυπτεσαι απο τις απαντήσεις του μηχανικού σου .
Δεν είπα πως το μοτέρ ειναι απο ρετάλια στημένο είπα πως υπάρχει πιθανότητα (σαφώς και δεν είμαι βέβαιος για κατι τέτοιο και ουτε μπορω να το αποδείξω).
Εγω δε σου είπα πως πιάστηκες μακάκας σου μίλησα για πιθανή λάθος επιλογή .
Μακακας όμως θα μπορούσε να πιαστεί ο καθένας όπως πιάστηκα και γω στο παρελθόν :facepalm:
Το έχεις πάρει λάθος το πράγμα , οστόσο αυτή είναι η απάντηση μου ασχέτως ηλικίας και αν σου αρέσει.
Αν πάλι οχι ο δρόμος προς την έξοδο ειναι πάνω δεξιά και γράφει αποσύνδεση.
Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρείς λύση στο πρόβλημα σου . thumb
Μαλλον καποιος δεν εχει διαβασει το ποστ απο την αρχη και γραφουμε διαφορα ετσι για να γραφουμε χωρις να λεμε κατι για ναβοηθ0σουμε τον αλλο.....που γρραφω εγω ρε παιδια για ξαφνικους θανατους και λειτουργια συνεχεια με ρεταρισμα????
Το να παω στο συνεργειο να μου πουνε τι εχει το αυτοκινητο το ξερω και εγω....
Απλα δεν παιζουν λεφτα αυτη την εποχη γισυτο ανοιξα αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει να μου πει απο δικη του εμπειρια κατι......Ουτε ζητησα γνωμη για το αν το μοτερ μου ειναι μαζεματα απο ρεταλια ουτε τιποτα αλλο....συγνωμη αλλα με εξαιρεση μια δυο απαντησεις ολες οι αλλες ειναι καθαρα σπαμαρισμα....
https://cdn.thatssotrue.com/2012/3/16/thatssotrue_5061_1331909117.gif