Επιστροφή στο Forum : Δεν παιρνει μπροστα.
Τι σκατα επαθε παλι? Πανω που θα εφευγα να παω σε φιλικο σπιτι που περιμενουν για επιτραπεζια, εμεινε το αμαξι. Googlαρω και γραφω εδω μεχρι να ερθουν να με μαζεψουν:th_Laie_67-1:
Δεν εκανα κατι, κυκλοφορησα κανονικα σημερα και παρκαρα στο γκαραζ. Κανενα προβλημα ή κομπιασμα. Τωρα πηγα να φυγω, δεν ακουγεται η μιζα, δεν ξεκιναει. Τη μπαταρια την ειδα, μια χαρα ειναι. Την εχω ακομα να φορτιζει αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Τι μπορει να φταιει? Πειτε καμια ιδεα γιατι αφου δεν παιρνει μπρος πρεπει να το φορτωσω για συνεργειο.
Τι σκατα επαθε παλι? Πανω που θα εφευγα να παω σε φιλικο σπιτι που περιμενουν για επιτραπεζια, εμεινε το αμαξι. Googlαρω και γραφω εδω μεχρι να ερθουν να με μαζεψουν:th_Laie_67-1:
Δεν εκανα κατι, κυκλοφορησα κανονικα σημερα και παρκαρα στο γκαραζ. Κανενα προβλημα ή κομπιασμα. Τωρα πηγα να φυγω, δεν ακουγεται η μιζα, δεν ξεκιναει. Τη μπαταρια την ειδα, μια χαρα ειναι. Την εχω ακομα να φορτιζει αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα.
Τι μπορει να φταιει? Πειτε καμια ιδεα γιατι αφου δεν παιρνει μπρος πρεπει να το φορτωσω για συνεργειο.
μιζα.....
ή πολος μπαταριας!
Σπυρο δεν εχουν καμια ενδειξη αυτα πριν τα κλασουν τελειως? Ετσι ξαφνικα?
Ο πολος δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι λειτουργουν ολα τα ηλεκτρικα του αμαξιου, μεχρι και η τρομπα του SMG ακουγεται.
Τη μιζα δεν την εχω αλλαξει ποτε, ουτε ειχα και προβλημα ομως. Λες να ειναι αυτο? Θα σκασω μεχρι να μαθω αυριο :ranting2:
Δεν γυρναει τιποτα, πχ οταν τα κλασει η μπαταρια ακους τη μιζα να γυρναει.. ε τωρα δεν ακουγεται τιποτα. Ενα τσικ μονο μια φορα.
Σπυρο δεν εχουν καμια ενδειξη αυτα πριν τα κλασουν τελειως? Ετσι ξαφνικα?
Ο πολος δεν νομιζω να εχει προβλημα γιατι λειτουργουν ολα τα ηλεκτρικα του αμαξιου, μεχρι και η τρομπα του SMG ακουγεται.
Τη μιζα δεν την εχω αλλαξει ποτε, ουτε ειχα και προβλημα ομως. Λες να ειναι αυτο? Θα σκασω μεχρι να μαθω αυριο :ranting2:
Δεν γυρναει τιποτα, πχ οταν τα κλασει η μπαταρια ακους τη μιζα να γυρναει.. ε τωρα δεν ακουγεται τιποτα. Ενα τσικ μονο μια φορα.
δεν εχει ενδειξη...
αμα την κοπανησεις και μιζαρεις μπορει να παρει μπορει και οχι!
εγω ψηφιζω μιζα!
υ.γ αν την "κοπανας" και εχεις καποιον να μιζαρει, το νου σας μην κανετε σωμα πανω στην γειωση που στανταρ εχει πανω!
δεν εχει ενδειξη...
αμα την κοπανησεις και μιζαρεις μπορει να παρει μπορει και οχι!
εγω ψηφιζω μιζα!
υ.γ αν την "κοπανας" και εχεις καποιον να μιζαρει, το νου σας μην κανετε σωμα πανω στην γειωση που στανταρ εχει πανω!
Ωραια. Που ειναι αυτο το πραμα και πως το κοπαναω? Με ματσολα? Κοπανημα και μιζαρισμα?
Πως αποφευγω να κανω σωμα?
Λεω να δοκιμασω πριν ερθει η οδικη, μηπως παρει μπρος και το παω εγω στο συνεργειο.
Και τι κανουμε? BMW Original? Ιμιτασιον? Αν ναι, ποια?
12 41 7 578 684
https://bmwfans.info/parts/catalog/E85/Roadster/Europe/Z4_2.5i-M54/LHD/N/browse/engine_electrical_system/starter/#12%C2%A041%C2%A07%C2%A0578%C2%A0684
Αυτο ειναι?
https://www.online-teile.com/bmw/advanced_search_result.php?XTCsid=8961803c2b6c1b84 ff6bb3d0b6c1ca52&keywords=12+41+7+578+684&x=0&y=0
358¤ στη Γερμανια? Αχαχαχα καλο ρε.. γαμω το κωλαμαξο γιατι βγαζει βλαβη μερες που εχω κανονισει τα εξοδα μου? Τι timing ειναι αυτο?
μπαταρια ειναι μαλλον.
μπορει να αναβουν κανονικα τα οργανα οταν γυριζεις τον διακοπτη αλλα την μιζα να μην την κανει ουτε τσικ.
ετσι τουλαχιστον ειχα παθει εγω οταν εμεινα απο μπαταρια.
ξεκιναω το πρωι απο το σπιτι περνει κανονικα.
μετα απο 2 χμ σταματαω στο φουρνο να παρω κατι να φαω.
παω να το βαλω μπροστα αναβουνε τα λαμπακια κανονικα αλλα την μιζα δεν την εκανε ουτε κιχ.
https://www.zpost.com/forums/showthread.php?t=359809
αυτο ειναι!
αν δεν ακουμπησεις τα καλωδια δεν θα κανεις "σωμα"... αν τα ακουμπησεις θα κανεις τσαφ με σπιθες και στην χειροτερη καις εγκεφαλο!, γι αυτο οταν την αλλαζεις την μιζα βγαζεις τους πολους της μπαταριας!
την χτυπας με κατι μακρυ και σφυρι αφοβα! και καποιος μιζαρει!
Η επισκευη ή μεταχειρισμενη οχι καινουρια...
εχω επισκευασει πολλες στον ηλεκτρολογο... δεν μπορω να σου πω τιμη γιατι δεν ξερω ποσα θα σου πουν...:hystericalbs1:
αλλα επισκευαζονται πολυ ευκολα!
katsaraios
22-07-13, 01:19
Βενζινη??
Τρομπα?
Βενζινη??
Τρομπα?
οχι!.....
Σπύρο ήρθαν να με μαζέψουν θα τα δω μετα ευχαριστώ !
Ποσο κοστιζει η επισκευη συνηθως? Και τι ακριβως γινεται? Ειναι κατι που τελειωνει μπαμ μπαμ ή πρεπει να μεινω χωρις αμαξι μερικες μερες? Καινουρια με αυτη τη τιμη τη ξεχναμε, προτιμω να τα φαω αλλου.
Χτύπα λίγο την μίζα και έλενξε τοις επαφές του διακόπτη εάν δέν είναι μπαταρία ......
m_power_lunatic
22-07-13, 09:25
Eiσαι λιγο ατυχος ή μου φαινεται????
Να πω οτι δεν το προσεχεις,το αντιθετο το προσεχεις και πολυ!
Επισκευη σημαινει αλλαγη τα καρβουνακια,αστειας αξιας αλλα το χρεωνουν αρκετα γιατι ξερουν την αξια της μιζας...
Φίλος μου με Μ54 κινητήρα 2,2 cm άλλαξε μίζα πριν μιά εβδομάδα καινουργια denso 120€ και 30€ εργασία , έσχει λίγο φασαρία για να βγεί φαντάσου ότι είναι κάτω απο το 6 κυλινδρο πάνω στο σασμάν απο την επάνω μέρια ...
mitsos_chania
22-07-13, 12:06
Φίλος μου με Μ54 κινητήρα 2,2 cm άλλαξε μίζα πριν μιά εβδομάδα καινουργια denso 120¤ και 30¤ εργασία , έσχει λίγο φασαρία για να βγεί φαντάσου ότι είναι κάτω απο το 6 κυλινδρο πάνω στο σασμάν απο την επάνω μέρια ...
πολυ καλη τιμηthumb
Eiσαι λιγο ατυχος ή μου φαινεται????
Να πω οτι δεν το προσεχεις,το αντιθετο το προσεχεις και πολυ!
Ειμαι ατυχος γιατι σκανε ολα μαζι ενω δεν τα εχω υπολογισει. Μαλλον ειναι λογικες φθορες.. 2003, 167.000χλμ.
Η μιζα ηταν τελικα. Ηρθε η οδικη το πρωι, πολυ ωραιος και εξυπηρετικος ο τυπος με το φορτηγο (maxtrans ελεγε). Με αφησε στο Φλασκη. Ηρθε ετοιμη επισκευασμενη και αφησα τη δικη μου η οποια τα ειχε κλασει και το μπουτον ειχε σπασει. 200¤. Εργατικα δεν ξερω γιατι εκανα και αλλες εργασιες που επρεπε να γινουν (φιλτρο λαδιου, τακακια πισω, καλωδιο, φρεον, ξηλωμα η πορτα του οδηγου να φερω το παραθυρο πιο μεσα γιατι σφυραγε), καπου μεσα στα 130¤ εργατικα -οχι ανταλλακτικα- για τα παραπανω ειναι και της μιζας.
Απο τη μια ξενερωνω με τις βλαβες, απο την αλλη πηρα ενα αμαξι που η αρχικη του ηταν καμια 30αρια χιλιαδες παραπανω..
Το καλο ειναι οτι παιρνει μπροστα καλυτερα απο πριν και ξεμπερδεψα με το θεμα μιζα για πολυ καιρο ακομα.
Τέλος καλό , όλα καλά...
Υ.Γ Βάλε και τις φωτό από την βόλτα προς το συνεργείο ...μόνο το fb θα τις βλέπει? :whistle:
Βολτα με το γερανο.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/th_1003739_10151615277298101_687165931_n-1.jpg (https://s1192.photobucket.com/user/fanisk/media/BMW%20Z4%20and%20Mods/Starter/1003739_10151615277298101_687165931_n.jpg.html)
Κομματι απο τη παλια.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/th_IMG_7343-1.jpg (https://s1192.photobucket.com/user/fanisk/media/BMW%20Z4%20and%20Mods/Starter/IMG_7343.jpg.html)
Νεα μιζα.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/th_IMG_7337-1.jpg (https://s1192.photobucket.com/user/fanisk/media/BMW%20Z4%20and%20Mods/Starter/IMG_7337.jpg.html)https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/th_IMG_7339-1.jpg (https://s1192.photobucket.com/user/fanisk/media/BMW%20Z4%20and%20Mods/Starter/IMG_7339.jpg.html)https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/th_IMG_7341-1.jpg (https://s1192.photobucket.com/user/fanisk/media/BMW%20Z4%20and%20Mods/Starter/IMG_7341.jpg.html)
Άντε... Το τελευταίο στραβό να είναι εύχομαι....
Τα υπόλοιπα να τα φας σε βελτιώσεις...όχι σε βλάβες!!
200 ;;;;;
Φανη ξέρω πολυ ε;
θανασης Φιλιππου
22-07-13, 20:16
200 ;;;;;
Φανη ξέρω πολυ ε;Πολλα!!! και δε επαιρνε επισκευη;
Αφησα τη δικη μου και πηρα αλλη refurbished που λενε στο χωριο. Πολλα ειναι? Ποια ειναι η νορμαλ τιμη?
Δεν ξερω αν θα γλυτωνα τη ταλαιπωρια ομως, το αμαξι φορτωθηκε, πηγε, λυθηκε, δεν γινεται να μεινω χωρις αμαξι λογω δουλειας, για διασκεδαση θα βρω καποιον να με φορτωσει. Αν το ηξερα οτι θα τα κλασει φυσικα και θα την επαιρνα οπου ηταν πιο φτηνη..
Αφησα τη δικη μου και πηρα αλλη refurbished που λενε στο χωριο. Πολλα ειναι? Ποια ειναι η νορμαλ τιμη?
Δεν ξερω αν θα γλυτωνα τη ταλαιπωρια ομως, το αμαξι φορτωθηκε, πηγε, λυθηκε, δεν γινεται να μεινω χωρις αμαξι λογω δουλειας, για διασκεδαση θα βρω καποιον να με φορτωσει. Αν το ηξερα οτι θα τα κλασει φυσικα και θα την επαιρνα οπου ηταν πιο φτηνη..
Όλα τα συνεργεία έτσι δουλεύουν αφήνεις την παλια παίρνεις νεα ! Δεν μ απαντησες όμως αν ξέρω πολυ η όχι ; Σταμάτη τα στατιστικά στη διάγνωση μέσα εδώ ποτε θα τα βγάλεις ;
Περιμενω μεχρι να εχω στατιστικα για την επισκευη
Περιμενω μεχρι να εχω στατιστικα για την επισκευη
Δεν σε εποιασα !
Εχεις καλο rating στη διαγνωση άλλα μεχρι στιγμης rién στην θεραπεια.
Αυτο θελω να πω.
Ξεκινα να δουλευεις.
Δουλεύω .....
Εγω εδώ είμαι στην διάγνωση μάστορες έχετε !
ρε Φανη....σουζα σε παει!!! Αντε να ειναι το τελευταιο.
Να σου πω?,εισαι απο αυτους τους τυπους στα συνεργεια που φωτογραφιζουν το παλιο καο το καινουριο φιλτρο αερα??? Χαχαχαα
ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του ρε....με ενα κινητο στο χερι γυρω γυρω απο τον μαστορα!!!!
200 ευρω για ανακατασκευης ειναι καλα,σκεψου οτι και η μιζα του Μ54 ειναι και λιγο γαιδουρι
Όλα τα συνεργεία έτσι δουλεύουν αφήνεις την παλια παίρνεις νεα ! Δεν μ απαντησες όμως αν ξέρω πολυ η όχι ; Σταμάτη τα στατιστικά στη διάγνωση μέσα εδώ ποτε θα τα βγάλεις ;
Θα απαντησεις σοβαρα ή θα τρολλαρεις ? Ρωτησα αφου ξερεις, ποσο εχει η γαμημενη. Αν δεν θες να απαντησεις μην απαντας. Οταν σκανε χοντροβλαβες τυπου αντλια smg, μιζα κ.α δεν ρωταω για πλακα.. μονο αυτα τα 2 πηγαν 1200+ ευρω. Ρωταω για να τα βρω πιο φθηνα. Οταν φυτεψω δεντρο θα ρωταω τι χρωμα να βαψω το Azimut, οχι αν το ιδιο προιον το βρισκω 50-100¤ κατω.
Να σου πω?,εισαι απο αυτους τους τυπους στα συνεργεια που φωτογραφιζουν το παλιο καο το καινουριο φιλτρο αερα??? Χαχαχαα
ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του ρε....με ενα κινητο στο χερι γυρω γυρω απο τον μαστορα!!!!
200 ευρω για ανακατασκευης ειναι καλα,σκεψου οτι και η μιζα του Μ54 ειναι και λιγο γαιδουρι
Οχι για τα ψιλα τυπου απλο σερβις δεν τραβαω τιποτα, βαριεμαι. Τα χοντρα και τα μπαξιματα τραβαω. Οι αποδειξεις πανε σε ντοσιε "Z4" και οι φωτο σε φακελο "Z4". Υπαρχει excel εξοδων, μελλοντικων μπαξιματων και φακελος με φωτο μελλοντικων μπαξιματων :th_Laie_67-1: Μερικες απο τις φωτο αυτες μου γλυτωσαν λεφτα με το σπασμενο Quaife, ετυχε. Για αρχειο δικο μου τα τραβαω. Τις φωτο δεν τις βγαζω οταν δουλευουν εκτος αν τους ρωτησω. Τους ζαλιζω απο αποσταση :th_Laie_67-1:
Θα απαντησεις σοβαρα ή θα τρολλαρεις ? Ρωτησα αφου ξερεις, ποσο εχει η γαμημενη. Αν δεν θες να απαντησεις μην απαντας. Οταν σκανε χοντροβλαβες τυπου αντλια smg, μιζα κ.α δεν ρωταω για πλακα.. μονο αυτα τα 2 πηγαν 1200+ ευρω. Ρωταω για να τα βρω πιο φθηνα. Οταν φυτεψω δεντρο θα ρωταω τι χρωμα να βαψω το Azimut, οχι αν το ιδιο προιον το βρισκω 50-100¤ κατω.
Οχι για τα ψιλα τυπου απλο σερβις δεν τραβαω τιποτα, βαριεμαι. Τα χοντρα και τα μπαξιματα τραβαω. Οι αποδειξεις πανε σε ντοσιε "Z4" και οι φωτο σε φακελο "Z4". Υπαρχει excel εξοδων, μελλοντικων μπαξιματων και φακελος με φωτο μελλοντικων μπαξιματων :th_Laie_67-1: Μερικες απο τις φωτο αυτες μου γλυτωσαν λεφτα με το σπασμενο Quaife, ετυχε. Για αρχειο δικο μου τα τραβαω. Τις φωτο δεν τις βγαζω οταν δουλευουν εκτος αν τους ρωτησω. Τους ζαλιζω απο αποσταση :th_Laie_67-1:
ρε συ Φαν τι θες να σου πω? τι τρολλαρω?
ποσο εχει καινουρια και ποσο πληρωσες? απο οπου και να το δεις εισαι κερδισμενος!
δεν ξερω απο bmw...μην με μπλεκεις...οπως δεν ηθελα να μπλεχτω απ την αρχη, σου ειπα αφου τα βρισκεις με τον μηχανικο σου δεν χωραει η γνωμη μου, εγω σου ειπα τι ειναι...
αν θες να σου δωσω τηλ να παρεις σε συνεργειο bmw να ρωτησεις και να συγκρινεις....
ναι βαζει και το δαχτυλο στην λαδιερα, ποιανει τα λαδια και λεει ...ενταξει ηταν, γλιστρανε ακομα, βιαστηκα να τα αλλαξω....
Μην το κατεβαζεις να τραβηξω και μια φωτο απο κατω....
400 ειχα δωσει με εργατικα το 10
Ριφεμπρισντ
ρε συ Φαν τι θες να σου πω? τι τρολλαρω?
ποσο εχει καινουρια και ποσο πληρωσες? απο οπου και να το δεις εισαι κερδισμενος!
δεν ξερω απο bmw...μην με μπλεκεις...οπως δεν ηθελα να μπλεχτω απ την αρχη, σου ειπα αφου τα βρισκεις με τον μηχανικο σου δεν χωραει η γνωμη μου, εγω σου ειπα τι ειναι...
αν θες να σου δωσω τηλ να παρεις σε συνεργειο bmw να ρωτησεις και να συγκρινεις....
Να πεις αν ξερεις ποσο εχει, να ξερει και οποιος αλλος διαβασει το τοπικ που θα βρει το ιδιο προιον πιο φτηνα. Δεν τα βρισκω με το μηχανικο μου, του ειπα ξεκαθαρα οτι η αντλια smg ηταν 130¤ φθηνοτερη απ'εξω και θα τη παρω απ'εξω. Η διαφορα ηταν οτι κουτσα στραβα το αμαξι ηταν λειτουργικο μεχρι να ερθει η αντλια, χωρις μιζα σημερα θα πηγαιναν πολλες δουλειες πισω. Αν ομως το ιδιο προιον εγω το πληρωσα 200¤ και αλλος 100¤, εννοειται πως την επομενη φορα θα του πω "γιατι?". Και αν καποιος το πληρωσε 400¤ (πχ Σταματης) θα μπορω να του πω "το βρηκα τοσο εκει" να τα φαει αλλου τα ρεστα.
Ρε παιδιά δεν υπάρχει πως και γιατί .
Η αγορά είναι ελεύθερη ο καθένας πουλάει όσο νομίζει .
Αν σου κάνει καλώς αν πάλι οχι πας αλλού.
Το κάθε μαγαζί κοστολογεί κάποια πράγματα ανάλογα και με το τι μαγαζί ειναι .
Καφεδάκι φρέντο στη Κηφισιά 6-8 ευρω στο Πειραιά 3.50-5.
Άλλη τιμη το περίπτερο άλλη το ΚΑΦΕ και αλλη το κεντρο διασκέδασης .
Και μιας και κανουμε κουβέντα συνάντησα μεσα απο δώ κανα δυο επαγγελματίες που εκ του ασφαλούς πουλούσαν εξυπνάδα τύπου:
Έλα ρε τοσο πολυ το πλήρωσες εγω το εχω λιγότερο και οταν ερθει η ώρα να τους πεις Οκ λοιπόν φέρτο,η απάντηση είναι μολις το πούλησα και περιμένω ...κλπ κλπ.
Αυτά για την ιστορία .
Αλήθεια τη Ζέτα μου την είδες ;
Kαλα κανεις Φανη thumb
ναι βαζει και το δαχτυλο στην λαδιερα, ποιανει τα λαδια και λεει ...ενταξει ηταν, γλιστρανε ακομα, βιαστηκα να τα αλλαξω....
Μην το κατεβαζεις να τραβηξω και μια φωτο απο κατω....
εκει λες ευγενικα κανα δυο φορες να κανει λιγο πιο περα,να αφησει τον τεχνιτη να δουλεψει ανετα,του αναφερεις και τα θεματα ασφαλειας που μπορει να υπαρξουν κλπ κλπ.
του δινεις να καταλαβει οτι δεν εχεις σκοπο να κρυψεις κατι και οτι μπορει να ειναι παρον κατα την διαρκεια το σερβις.
αν δεν καταλαβαινει εφαρμοζεις ειδικη τακτικη στο επομενο σερβις.
βαζεις ενα φιλτρο λαδιου στην λαδιερα εκει ακριβως που θα τρεξει το λαδι.
τον αφηνεις να ερθει κοντα και μολις ερθει αμολας την ταπα και το λαδι σκαει ακριβως πανω στο φ.λαδιου με αποτελεσμα να τον κανει πουα!!!
εσυ την εχεις κανει με κομψο βηματακι λιγα δευτερολεπτα πριν τον πανικοthumb
για να δεις,θα ξαναρθει αγκαλια στο σερβις?
δοκιμασμενη τακτικη οταν ημουν μηχανικος περιτριγυρισμενος απο ταριφες....
Φανη ανακατασκευασμένη και 200 σαν πολλά μου φαίνονται.
Σε αμάξι toyota που έφτιαξα στον ηλεκτρολόγο μου αυτή που ήδη είχα ,μου άλλαξε καρβουνάκια και ελλατήριο και μου πήρε 50 ευρώ.Αντε σου λέω να είναι πιο ακριβό το ελλατήριο και λίγο πιο δύσκολο να βγεί να φτάσει 100.Αλλα 50 με 200 είναι 4 φορές επάνω.
Τέσπα να είναι το τελευταίο γιατί μάλλον το έκανες όμορφο και το ματιάζουν.
m-power_01
27-07-13, 20:14
Σε αμάξι toyota που έφτιαξα στον ηλεκτρολόγο μου αυτή που ήδη είχα ,μου άλλαξε καρβουνάκια και ελλατήριο και μου πήρε 50 ευρώ.Αντε σου λέω να είναι πιο ακριβό το ελλατήριο και λίγο πιο δύσκολο να βγεί να φτάσει 100.Αλλα 50 με 200 είναι 4 φορές επάνω.
Είναι διαφορετικό το άλλαξα καρβουνάκια και η ανακατασκευή.
Η ανακατασκευή περιλαμβάνει καρβουνάκια ,γρανάζι, button, αυτόματο κλπ.
Σε γνωστή βιοτεχνία στον χώρο πάει κάπου στο 100αρικο. Γύρω στις 4 ώρες θέλουν επισκευή.
Και μετα ειναι ότι πάρει ο μάστορας για το βάλε βγαλε.
Ρε παιδιά δεν υπάρχει πως και γιατί .
Η αγορά είναι ελεύθερη ο καθένας πουλάει όσο νομίζει .
Αν σου κάνει καλώς αν πάλι οχι πας αλλού.
Το κάθε μαγαζί κοστολογεί κάποια πράγματα ανάλογα και με το τι μαγαζί ειναι .
Καφεδάκι φρέντο στη Κηφισιά 6-8 ευρω στο Πειραιά 3.50-5.
Άλλη τιμη το περίπτερο άλλη το ΚΑΦΕ και αλλη το κεντρο διασκέδασης .
Και μιας και κανουμε κουβέντα συνάντησα μεσα απο δώ κανα δυο επαγγελματίες που εκ του ασφαλούς πουλούσαν εξυπνάδα τύπου:
Έλα ρε τοσο πολυ το πλήρωσες εγω το εχω λιγότερο και οταν ερθει η ώρα να τους πεις Οκ λοιπόν φέρτο,η απάντηση είναι μολις το πούλησα και περιμένω ...κλπ κλπ.
Αυτά για την ιστορία .
Αλήθεια τη Ζέτα μου την είδες ;
Δικιο εχεις, η αγορα ειναι ελευθερη και επειδη δεν μιλαμε για καφεδες ή παροχη υπηρεσιας που ο καθενας κοστολογει οτι θελει οπως θελει αλλα για συγκεκριμενο προιον, μικρες διαφορες στη τιμη τις βρισκω λογικες. Μεγαλες δεν τις βρισκω λογικες και δεν θα τις πληρωσω. Οχι δεν την ειδα, ισως ηταν σε αλλο οροφο?
Δεν ξερω αν ηταν φτηνα ή οχι, βασει του οτι η καινουρια(ανακατ.) εκανε 380 στο teile χωρις μεταφ και το αμαξι δεν γινοταν να μεινει off ουτε για μιση μερα, δεν πειραζει, εγινε, τελειωσε. Τουλαχιστον τωρα ξερω οτι δεν θα βγαλει προβλημα η μιζα για τα επομενα χρονια :th_Laie_67-1:
φανη, με τα αλλαγμενα,επισκευασμενα ανταλακτικα και κομματια που εχουν βγει απο το αμαξι αν βαζαμε ενα αλλο σασι τι αλλο θα ελειπε για λειτουργικο αμαξι????
φανη, με τα αλλαγμενα,επισκευασμενα ανταλακτικα και κομματια που εχουν βγει απο το αμαξι αν βαζαμε ενα αλλο σασι τι αλλο θα ελειπε για λειτουργικο αμαξι????
Κανα 30λιτρο βενζινη :th_Laie_67-1:
Είναι διαφορετικό το άλλαξα καρβουνάκια και η ανακατασκευή.
Η ανακατασκευή περιλαμβάνει καρβουνάκια ,γρανάζι, button, αυτόματο κλπ.
Σε γνωστή βιοτεχνία στον χώρο πάει κάπου στο 100αρικο. Γύρω στις 4 ώρες θέλουν επισκευή.
Και μετα ειναι ότι πάρει ο μάστορας για το βάλε βγαλε.
+1000
Στις βιοτεχνίες ανακατασκευής τις περνούν και με αμμοβολή και γίνονται σαν καινούργιες.
Πάντως και οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, έχουν πλέον προγράμματα ανακατασκευής πολλών μηχανικών εξαρτημάτων των αυτοκινήτων τους, τα οποία πουλάνε στην συνέχεια ως ανακατασκευασμένα με χαμηλότερη τιμή.