Επιστροφή στο Forum : Πόρος
Ρε παίδες πάω στον Πόρο στις 20. Είναι κανένας από εκεί????? Ξέρει κανένας κάποιο Rent a car εκεί???? Μου έδωσε 1 τηλ το ξενοδοχείο κ μου λένε Punto 50/ημέρα. Δεν είναι λίγο πολλά???? Κ σε αυτό το κ@λο-google δε βρίσκω κανένα νορμάλ σίτε για rent a car.....
dark knight
12-07-13, 12:05
αν πας απο 4 μερες και πανω δεν συμφερει να νοικιασεις ακομα και με 40 την ημερα, παρε το δικο σου μαζι
Ρε παίδες πάω στον Πόρο στις 20. Είναι κανένας από εκεί????? Ξέρει κανένας κάποιο Rent a car εκεί???? Μου έδωσε 1 τηλ το ξενοδοχείο κ μου λένε Punto 50/ημέρα. Δεν είναι λίγο πολλά???? Κ σε αυτό το κ@λο-google δε βρίσκω κανένα νορμάλ σίτε για rent a car.....
Και γω το ίδιο θα σου έλεγα, πήγαινε οδικώς με το δικό σου, ειδικά αν πάς πάνω από 2 μέρες (και δεν έχεις ξαναπάει στο νησί). Παρόλα αυτά, κάτσε να ψάξω rent a car και θα σε ενημερώσω.
Επίσης, αν δεν έχεις παιδιά, στο νησί άνετα μετακινείσαι με τα λεωφορεία (1,20 Ευρώ/άτομο/διαδρομή) και ταξί (πόρος-μοναστήρι 5 Ευρώ / πόρος-ασκέλι & πόρος-ρώσικο 3,50 Ευρώ). Άσε που το πάρκινγκ στον Πόρο (το λιμάνι) καλοκαιριάτικα δεν είναι η ευκολότερη υπόθεση...
Λογικά θα το πάρω μόνο για το ΣΚ για να κάνουμε καμία βόλτα στο νησί κ θα το γυρίσω μια μέρα πριν φύγω. Η κοπέλα δεν είναι τόσο φαν των λεωφορείων xD έχει κακομάθει χαχαχχαχαχα! Το δικό μ δε το παίρνω γιατί αρχικά έχω ήδη βγάλει εισιτήρια από Πειραιά κ δεν ξέρω τι δρόμους/στενά έχει ο Πόρος. Ξέρω, ακούγομαι υπερβολικός, αλλά το έχω πάρει το Ζ σε διάφορες άλλες διακοπές κ απλά γκρίνιαζα συνέχεια χαχαχαχαχαχα
Νομίζω τζάμπα ζορίζεσαι, πάρ' το στο νησάκι να το χαρείς τώρα που είναι καλοκαίρι.
Αν μπορείς να νοικιάσεις μηχανάκι ή ποδήλατο θα είναι εξίσου καλά.
Παρε το αμαξι λεμε.Πριν 2 εβδομαδες κυκλοφορουσε λαμπο ανετα παρκαρισμενη στο λιμανι και εκοβε βολτες...Παρτο θα γουσταρεις...Αρκει να ξερεις απο τετρις...Γιατι το σ/κ απο οτι καταλαβα το νησι βουλιαζει...
Λογικά θα το πάρω μόνο για το ΣΚ για να κάνουμε καμία βόλτα στο νησί κ θα το γυρίσω μια μέρα πριν φύγω. Η κοπέλα δεν είναι τόσο φαν των λεωφορείων xD έχει κακομάθει χαχαχχαχαχα! Το δικό μ δε το παίρνω γιατί αρχικά έχω ήδη βγάλει εισιτήρια από Πειραιά κ δεν ξέρω τι δρόμους/στενά έχει ο Πόρος. Ξέρω, ακούγομαι υπερβολικός, αλλά το έχω πάρει το Ζ σε διάφορες άλλες διακοπές κ απλά γκρίνιαζα συνέχεια χαχαχαχαχαχα
Μην ανησυχείς για το Ζ. Μπορείς να πας παντού (παραλίες, ταβέρνες, αξιοθέατα κλπ) μ αυτό. Εϊναι πολύ εύκολες οι μετακινήσεις, ούτε στα στενά χρειάζεται να χωθείς, πάρκινγκ μην στρεσαρεσαι. Καλή διασκέδαση :original:
Πρέπει να κάνω ένα συμβούλιο το βράδυ με τη δικιά μ να αποφασίσουμε. 50ε/μέρα δε λέει. Μόνο το νοίκιασμα είναι περισσότερο από τις βενζίνες που θα χαλάσω......
Νοικιαζουν γουρουνες.
Ανετα βγαζεις ολο το νησι με μια τετοια.
Νοικιαζουν γουρουνες.
Για τις γουρούνες κάνει και το δίπλωμα του αυτοκινήτου ή θέλει μηχανής?
Αυτοκινητου.
Εχω αλωνισει ολο το νησι με ενα γουρουνακι.
Μια κλανια γη ειναι, σιγα τις διαδρομες που εχει.
Ολη η ιστορια ειναι το λιμανι, το ασκελι, αντε το λεμονοδασος και το τελωνειο και το ρωσικο η πως διατανο το λενε.
Κυριως για μπανιο εισαι και το βραδυ σε κανα κλαμπακι προς την πολη.
Ουτε να εχεις θεμα να παρκαρεις, ουτε τιποτα.
dark knight
12-07-13, 13:36
παρτο να το ανοιξεις ,να το χαρεις.πριν χρονια ειχα παρει στα κυθηρα το καμπριο και το ευχαριστηθηκα. εκει οι δρομοι εχουν πολυ μικρο πλατος και χαλια οδοστρωομα.παρολα αυτα στο χωριο που εμενα, ποταμος ,ενα απογευμα ειδα μια κοκκινη φερραρι 360
Νοικιαζουν γουρουνες.
πανε και πολλοι απο την αθηνα με "τετοιες" thumb
παρτο να το ανοιξεις ,να το χαρεις.πριν χρονια ειχα παρει στα κυθηρα το καμπριο και το ευχαριστηθηκα. εκει οι δρομοι εχουν πολυ μικρο πλατος και χαλια οδοστρωομα.παρολα αυτα στο χωριο που εμενα, ποταμος ,ενα απογευμα ειδα μια κοκκινη φερραρι 360
Δεν ξέρω πότε είχες πάει,αλλά όταν είχα πάει και εγώ πριν 6-7 χρόνια είχα δει μια 360.Αυτή η φεραρι,όταν πήγε να μπεί στο πλοίο έξυσε όλο το κάτω μέρος της για να μπεί μέσα...σοκκκ
dark knight
12-07-13, 14:13
Δεν ξέρω πότε είχες πάει,αλλά όταν είχα πάει και εγώ πριν 6-7 χρόνια είχα δει μια 360.Αυτή η φεραρι,όταν πήγε να μπεί στο πλοίο έξυσε όλο το κάτω μέρος της για να μπεί μέσα...σοκκκ
τοτε ειχα παει καιο εγω.εγω την πετυχα παρκαρισμενη κανα 2 φορες στην πλατεια στον ποταμο και ηταν μια χαρα. αυτο θα εγινε μαλλον στην επιστροφη με το πλοιο.αν ειχαν παρει τα καταλληλα μετρα οι υπαλληλοι του πλοιου δεν θα γινοταν
Να πάρεις το αμάξι σου μαζι και να πας και στο πασαζ στο νεωριο !!!!
Να πάρεις το αμάξι σου μαζι και να πας και στο πασαζ στο νεωριο !!!!
Το 'καλό' πασαz έχει μεταφερθεί απέναντι, στο Δρεπάνι. Στο Νεώριο να παει για να φάει στο Μουρτζούκο.
Το 'καλό' πασαz έχει μεταφερθεί απέναντι, στο Δρεπάνι. Στο Νεώριο να παει για να φάει στο Μουρτζούκο.
Εχω να πάω παααρα πολλα χρόνια !!!
Οταν ήμουν 18- 20 καθε ΠΣΚ ήμουν εκει στο πασαζ.
Ημασταν μια τεράστια παρέα απο το πειραια και με δασκάλους του σκι στη παρέα πολιστες και οχι μόνο.
Κάναμε σκι ατέλειωτες ώρες και διάφορα αλλα θαλάσσια σπορ.
Πολύς κόσμος και καλός !!!
Τι εννοείς το καλο πασαζ ;
Εχει ένα καλο και ένα κακό ;
Η αυτο το ένα εχει μεταφερθεί ;
Βλέπω όλοι έχετε πάει. Δεν ήταν τότε λάθος επιλογή το νησί, θα περάσω καλά με η χωρίς Ζ. 2η επιλογή ήταν Μύλος φίλε Deep ;) Λογικά του χρόνου χεχεχε
Θες να σου κανονισω μεταφορα με περιπολικο? Εχω ενα φιλο που υπηρετει στο Πορο, καμακι κανει απο το μεγαφωνο του Ξαρα. :D
Εχω να πάω παααρα πολλα χρόνια !!!
Οταν ήμουν 18- 20 καθε ΠΣΚ ήμουν εκει στο πασαζ.
Ημασταν μια τεράστια παρέα απο το πειραια και με δασκάλους του σκι στη παρέα πολιστες και οχι μόνο.
Κάναμε σκι ατέλειωτες ώρες και διάφορα αλλα θαλάσσια σπορ.
Πολύς κόσμος και καλός !!!
Τι εννοείς το καλο πασαζ ;
Εχει ένα καλο και ένα κακό ;
Η αυτο το ένα εχει μεταφερθεί ;
Έχουν κάνει νέα σχολή στο Δρεπάνι με ξενώνες για 20-30 άτομα και έχουν δώσει βάρος εκεί. Υπάρχει και η παλιά σχολή που ξέραμε, παραδίπλα από τον Μουρτζούκο (www.passage.gr)
Βλέπω όλοι έχετε πάει. Δεν ήταν τότε λάθος επιλογή το νησί, θα περάσω καλά με η χωρίς Ζ. 2η επιλογή ήταν Μύλος φίλε Deep ;) Λογικά του χρόνου χεχεχε
Πόρο διακοπές δε θα πήγαινα ποτέ .
Για ΠΣΚ όμως ειναι η καλυτερη επιλογη !!!
Πόρο διακοπές δε θα πήγαινα ποτέ .
Για ΠΣΚ όμως ειναι η καλυτερη επιλογη !!!
Και εγώ Σαντορινιός είμαι ρε. Για ένα μεζέ πάω στον Πόρο :hystericalbs1: