Επιστροφή στο Forum : ΚΟΜΟΤΗΝΗ...
Το Σάββατο ανεβαίνω Κομοτηνή με άλλο ένα ζευγάρι ξαδέρφια για μια εβδομάδα και συγκεκριμένα στο Φανάρι όπου θα είναι η βάση μας. Είναι κανείς από εκεί να κάνουμε καμιά συνάντηση για να γνωριστούμε και να πιούμε και καφέ οικογενειακά; Όποιος θέλει ας βάλει φωνή, θα χαρώ να γνωρίσω βορειοελλαδίτες με τρέλα τα BMW... :thumbsup:
Bazil Van Sinner
04-07-13, 21:21
@giannis compact Rulezzzzzzz!
giannis_compact
04-07-13, 21:38
Εγώ στο Φανάρι θα είμαι από Δευτέρα. Ευχαρίστως να τα πούμε! ΄Οτι θέλετε μπορώ να εξυπηρετήσω!
Πανο οταν γυρισεις φερε σουτζουκ λουκουμ!!!
Bazil Van Sinner
04-07-13, 21:43
και στραγαλια:th_Laie_67-1:
Με το σουσάμι όμως όχι την άχνη! :hystericalbs1:
Θα περάσετε καταπληκτικά! Πάρε κ μια πετονιά μαζί, υπάρχει ψαράκι και να πάτε στο παζάρι!
Tsakirakos
05-07-13, 15:00
Με το σουσάμι όμως όχι την άχνη! :hystericalbs1:
Θα περάσετε καταπληκτικά! Πάρε κ μια πετονιά μαζί, υπάρχει ψαράκι και να πάτε στο παζάρι!
το παζαρι ειναι στην Ξανθη....
Θα ακολουθήσω τις εντολές σας και στο τέλος θα πληρώσω.... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
που πηγες εκει πανω βρε???
καμμια φοτο βγαλεε
με τη μπεμπα πηγες?
giannis_compact
05-07-13, 22:31
το παζαρι ειναι στην Ξανθη....
Ε; Τί λες ρε Στέφανε; :th_Laie_67-1: Και εμείς κάθε Σάββατο έχουμε παζάρι.
κ
Ξανθη εχει κ κομοτηνη εξισου γραφικα κ τα δυο!
katsaraios
06-07-13, 02:08
Δεν ξερω για Κομοτηνη αλλα για Σιδηροκαστρο ειναι ωραια διαδρομη..:original:
Μπαζιλλλλλλ
giannis_compact
06-07-13, 09:48
Μπαζιλλλλλλ
Στα λουτρά πήγες; Έχει έναν καρόδρομο όμως :thumbsdown: :thumbsdown:
Στα λουτρά πήγες; Έχει έναν καρόδρομο όμως :thumbsdown: :thumbsdown:
εχω πάει εγώ σε αυτά τα λουτρα, πριν ακριβως 10 χρόνια και εκανα και μπανιο στα ιαματικά νερα.
giannis_compact
06-07-13, 10:31
εχω πάει εγώ σε αυτά τα λουτρα, πριν ακριβως 10 χρόνια και εκανα και μπανιο στα ιαματικά νερα.
Πολυ ωραια δεν ειναι;
που πηγες εκει πανω βρε???
καμμια φοτο βγαλεε
με τη μπεμπα πηγες?
Ναι με την μπέμπα. Το υπερευχαριστήθηκα, δεν κατάλαβα ταξίδι. Σταμάτησα και στον Θάνο και φάγαμε παγωτάκι και μου έδειξε και την μπέμπα του. Ωραίος τύπος...
Giorgos 116i
07-07-13, 09:34
παιδια αν ερθετε ξανα σιδηροκαστρο στειλτε μου ενα πμ ειμαι απο εκει και θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω απο κοντα..επισεις οτι αφορά τα λουτρά θα σας παω στο αγγιστρο ενα γραφικό χωριο με ωραια θεα καλό φαγητό (ιδικά για ψαρια) και φυσικά χαμαμ... και οποιος ενδιαφέρετε τον κανω και μια βολτα στην βουλγαρια..
Καντε ρε παιδιά (Γιάννη, Στέφανε) μιά παρουσίαση το βουνό που είναι πίσω από την Ξάνθη (δεν θυμάμαι όνομα) με την κοιλάδα, το ποτάμι και τον κόσμο που κάνει μπάνιο αυτη την εποχή. Εγω είμαι ασχετος με τη φωτογραφία και δεν έχω υλικό, μόνο καλές αναμνησεις. thumb
Bazil Van Sinner
07-07-13, 10:20
Μπαζιλλλλλλ:original:
παιδια αν ερθετε ξανα σιδηροκαστρο στειλτε μου ενα πμ ειμαι απο εκει και θα χαρω πολυ να σας γνωρίσω απο κοντα..επισεις οτι αφορά τα λουτρά θα σας παω στο αγγιστρο ενα γραφικό χωριο με ωραια θεα καλό φαγητό (ιδικά για ψαρια) και φυσικά χαμαμ... και οποιος ενδιαφέρετε τον κανω και μια βολτα στην βουλγαρια..
Με προλαβε ο Γιωργος Κατς .... παρε ενα τηλεφωνο να σε πω τα μυστικα thumb
Tsakirakos
07-07-13, 13:14
Καντε ρε παιδιά (Γιάννη, Στέφανε) μιά παρουσίαση το βουνό που είναι πίσω από την Ξάνθη (δεν θυμάμαι όνομα) με την κοιλάδα, το ποτάμι και τον κόσμο που κάνει μπάνιο αυτη την εποχή. Εγω είμαι ασχετος με τη φωτογραφία και δεν έχω υλικό, μόνο καλές αναμνησεις. thumb
Η οροσειρα της Ροδοπης με απειρες φυσικες ομορφιες και μερικες πολυ καλες φιδισιες διαδρομες! Εν καιρω θα κανονιστει παρουσιαση(να χαλαρωσουμε λιγο με τα χωραφια...). Και εννοειται οποιος θελει κανονιζεται καμια βορεια βολτα-συναντηση!
Bazil Van Sinner
07-07-13, 21:24
Τα χω γυρισει ολα με Mercedes 240 GD και με 290GD ως οδηγος στρατιωτης.Απιστευτη ομορφια,απο το Μπελλες στις Σερρες μεχρι το Παρανεστι και την Ξανθη τα χουμε γυρισει με off road καταστασεις ,απο κει και πανω ανελαβε ο Ε.Σ. ,νερα,χαραδρες,φαραγγια,υψο μετρα,θερμες πηγες,απιστευτη χλωρια και πανιδα,απο σκιουρους μεχρι αρκουδες,εκκλησιακια χωμενα σε κατι απιθανα σημεια,χωματινες διαδρομες με ολα τα αρωματα της ελληνικης φυσης.
Συγγνωμη για το οφφ τοπικ,αλλα οι ομορφιες που κρυβονται στα βουνα μας
ειναι mustthumb
Tsakirakos
07-07-13, 23:00
Και τα τεμπη του Νεστου στη Γαλανη καθως και το δελτα του Νεστου ειναι προκλητικα ομορφα
Γιάννη έφερα και εάν έχετε συνάντηση την Τετάρτη θα το φέρει ο γιος μου γιατί εγώ αύριο πρωί πάω Άστρος...
Τον Γιάννη δεν τον είδα. Του είχα στείλει με πμ το τηλέφωνο μου να με πάρει αλλά δεν με πήρε ...