Επιστροφή στο Forum : Renault Clio 1.5 90 Dci
https://www.buyacar.co.uk/img/lrg/renault_clio_hatchback_37753.jpg
Την Παρασκευή το είδα στο δρόμο και μου άρεσε πολύ.
Το Σάββατο το οδήγησα στο Μαρούσι. Ντιζελάκι, 90 ίπποι, μηδενικά τέλη, κατανάλωση (πραγματική) 4,5 lt/100km.
Δε βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά δεν ανεβάζει και ταχύτητα με γεωλογικούς ρυθμούς όπως κάποια άλλα.
Από εξοπλισμό, στην έκδοση Dynamique τα πάντα. Κι από χώρους, οι καλύτεροι της κατηγορίας.
Έχει κανείς εμπειρία από τον 1.5 DCi της Renault?
Ωραιο μοτερ, σκατα αμαξι.
Πλαστικο στο φουλ και καθολου καλο "γερασμα" στα χρονια.
Καθισματα αιωνες πισω απο τα γερμανικα και λογω ντηζελ και χαρακτηρα αθλια συμπεριφορα στο δρομο.
Το εχω νοικιασει στο εξωτερικο.
Καπου εχω γραψει τις εντυπωσεις.
Ελεϊνο.
Παρε πολο μπλουμοσιον η γιαρις ντηζελ, το καλυτερο μικρο εβερ.
Ωραιο μοτερ, σκατα αμαξι.
Πλαστικο στο φουλ και καθολου καλο "γερασμα" στα χρονια.
Καθισματα αιωνες πισω απο τα γερμανικα και λογω ντηζελ και χαρακτηρα αθλια συμπεριφορα στο δρομο.
Το εχω νοικιασει στο εξωτερικο.
Καπου εχω γραψει τις εντυπωσεις.
Ελεϊνο.
Παρε πολο μπλουμοσιον η γιαρις ντηζελ, το καλυτερο μικρο εβερ.
Το Polo δεν έχει τους χώρους που θέλω. Με το Yaris πρέπει να κάνω ασκήσεις θάρρους για να βγω στην Εθνική.
Το γιαρις απλα πεταει με 100 αλογα και ροπη στο θεο.
Ξανασκεψου το.
giannis_compact
24-06-13, 01:52
Ναι Αρη, εχει ο αδερφος του πατερα μου το Megane με τον ιδιο κινητηρα. Εχει γυρω στις 65κ χιλιομετρα και ειναι πραγματικα οικονομικοτατο. Δε ξερω τι ρεζερβουαρ εχει αλλα με χαλαρους ρυθμους βγαζει πανω απο 1400 χιλιομετρα. Απο προβληματα τιποτα απολυτως και ο κινητηρας εχει πολιτισμενη λειτουργια με ωραιο τουρμποντιζελοθορυβο. Ανταλλακτικα ΠΑΜΦΘΗΝΑ απο Τουρκια μιας κι εκει κατασκευαζεται, ο θειος μου εκει το πηγαινει και για σερβις. Μονο μειον για μενα η τιμη αγορας. Σαν συνολο, ομως, πολυ καλο και αξιοπιστο αυτοκινητο με πολυ καλο, οπως προειπα, κινητηρα. Το Clio δε ειναι κουκλακι. thumb
Η ρενο απο κινητήρες ντίζελ διδάσκει, τα λόγια περιττά και αστεία... Ακομα και οταν άκουγα μερικούς να φοβούνται το α κλας επειδη φοράει ντιζελομοτερ, απο ρενο!
Τα λόγια του Σταμάτη περίεργα δεν μπορω να καταλάβω πως ένα γιαρις ειναι καλυτερο ποιοτικά απο ένα ρενο θα σου απαντήσω αύριο που θα πάω να αγοράσω ένα να το κάνω μια βόλτα και μετα θα το καψω έξω απο την αντιπροσωπεία...
Σπυρο, εχω νοικοιασει και τα δυο.
Ρενω στα 30.//// νοικοιαρικα χιλιομετρα και γιαρις στα 35.// καμμια επαφη σε φθορες και τριξιματα.
Σπυρο, εχω νοικοιασει και τα δυο.
Ρενω στα 30.//// νοικοιαρικα χιλιομετρα και γιαρις στα 35.// καμμια επαφη σε φθορες και τριξιματα.
Εγω μιλάω για μοτέρ και στο σταρλετ του 95 δεν τρίζει τπτ γιατι δεν εχει τπτ να τριξει...
Για το πόλο που προτείνεις έχεις δει αποδείξεις σερβις και επισκευών οποτε προχωράμε παρακάτω ..
Αρη το κλιο μαρεσει πολυ και εχει τιμη τσάμπα αλλα δεν εχω δει το γιαρις
giannis_compact
24-06-13, 02:41
Εγω μιλάω για μοτέρ και στο σταρλετ του 95 δεν τρίζει τπτ γιατι δεν εχει τπτ να τριξει...
Για το πόλο που προτείνεις έχεις δει αποδείξεις σερβις και επισκευών οποτε προχωράμε παρακάτω ..
Αρη το κλιο μαρεσει πολυ και εχει τιμη τσάμπα αλλα δεν εχω δει το γιαρις
Τζαμπα; Γιατι ηξερα 17 στην καλυτερη;
giannis_compact
24-06-13, 02:48
Απλα χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω πως εχει πενταρι σασμαν.
πενταρι εχει καθως και το μοτερ με τους 90. Το παλαιοτερο Clio καθως και το σημερινο Megane εχουν το μοτερ με τους 110 και 6αρι.
αυτο χρειαζεσαι
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/imagesqtbnANd9GcSHCBNxKh1i_tM7ZzwQ9v8rds-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/imagesqtbnANd9GcTDoxZqANG0kvaRXk2Qz1eEVw-1.jpg
Τζαμπα; Γιατι ηξερα 17 στην καλυτερη;
https://www.sfakianakis.gr/op/prosfores-146.htm?make=32&lang=el&gclid=cmzzl8-c_bccfuhc3god4uwa4w
Το κλιό είναι αμαξάρα με τα όλα του, ανήκει πλέον λόγω μεγέθους σε μεγαλύτερη κατηγορία από τα υπόλοιπα, στρίβει καλύτερα από όλα, είναι οικολογικότερο και οικονομικότερο από όλα και συνολικά το καλύτερο της κατηγορίας. Το μοτέρ αυτό είναι όντως αξιοπιστότατο και το μονο που θα σε ξενίσει είναι η θέση οδήγησης με το τιμόνι να είναι σχεδόν οριζόντιο σαν από νταλίκα ή τρακτέρ, αλλά αυτό είναι διαχρονικό χαρακτηριστικό των περισότερων Renault.
Tο yaris είναι ένα πολύ ακριβό γιαπωνέζικο κουβαδάκι που τα media και η πολύ διαφήμηση μας έχουν κάνει να το θεωρούμε κορυφαίο, κάτι που σίγουρα δεν είναι ούτε από άποψη τιμής ούτε από άποψη ποιότητας και οδηγικών χαρακτηριστικών π.χ. ένα Suzuki Swift είναι σαφώς καλύτερο.
Επίσης να προσθέσω ότι με την επικείμενη αλλαγή του νόμου περί εκπομπών ρύπων για τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι το μοναδικό που θα είναι κάτω από το νέο όριο και με μηδενικα τέλη :whistle:
Επικειται αλλαγη στο οριο των 100 gr CO2/ km;
Παρεμπιπτοντως, το 90αρι dci στην ακριβη εκδοση εχει 17.000 παρα κατι ψιλα μειον 1000κατι η αποσυρση.
Σημερα ελεγα στον πατερα μου οτι θα αντικαταστησω το Ε60 με ενα ντιζελακι. Το epic facepalm δεν περιγραφει ουτε κατ' ελαχιστο την εκφραση του. Οπως και να 'χει, το ποσο που γλυτωνω ετησιως ειναι τα διδακτρα σε ενα καλο σχολειο για την μικρη. Τον αλλο δεν ξερω πως θα τον βολεψω οταν ερθει η ωρα...
Oπως αναφερθηκε i30.
Λαρισα εχει κοινος αντιπροσωπος ρενο και χιουνται και φιλος καιρο μου ειπε με κλειστα ματια το δευτερο.
6χρονια εγγυηση και μονο λεει πολλα,ροπη καλυτερη,λεφτα λιγοτερα,χωρους καλυτερους,εσωτερικο ποιοτητα αλλου και extra με 17000 πραγματικα τα ΠΑΝΤΑ.
Εχουμε κανει 10.000χλμ στην οικογενεια και το αμαξι πραγματικα με εχει αφησει μλκ.Απλα πριν αποφασισεις οτιδηποτε να το κανεις ενα test drive δεν εχεις κατι να χασεις.
Επικειται αλλαγη στο οριο των 100 gr CO2/ km;
Παρεμπιπτοντως, το 90αρι dci στην ακριβη εκδοση εχει 17.000 παρα κατι ψιλα μειον 1000κατι η αποσυρση.
Σημερα ελεγα στον πατερα μου οτι θα αντικαταστησω το Ε60 με ενα ντιζελακι. Το epic facepalm δεν περιγραφει ουτε κατ' ελαχιστο την εκφραση του. Οπως και να 'χει, το ποσο που γλυτωνω ετησιως ειναι τα διδακτρα σε ενα καλο σχολειο για την μικρη. Τον αλλο δεν ξερω πως θα τον βολεψω οταν ερθει η ωρα...
Έχει ακουστεί και ακούγεται κατά καιρούς η αλλαγή αυτή και λεγανε να ρίξουν το όριο στα 90 gr CO2/km.
Στην πράξη βέβαια ποτέ δεν ξέρεις μιας και Ελλάδα είσαι... :warriorsmiley:
Αυτές τις δυο μέρες ξέκλεψα χρόνο και οδήγησα τόσο το Polo (χθες) όσο και το i30 (σήμερα).
Πραγματική έκπληξη το i30, τα είχα παρεξηγήσει τα Hyundai και πήγα προκατειλλημένος. Πρόκειται για εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακό design (περισσότερο στο εξωτερικό παρά στο σαλόνι) αλλά για να το αποκτήσεις με τον εξοπλισμό του Renault ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Στο δρόμο ήταν σα να οδηγείς Astra, ήταν δηλαδή στιβαρό και σχετικά ήσυχο αλλά λόγω αυξημένου βάρους υστερεί λίγο σε νεύρο ενώ το flex steering έχει περίεργη και αποστειρωμένη αίσθηση. Στα πλεονεκτήματά του οι χώροι και το 6άρι σασμάν.
Για το Polo τι να πω... Όμορφη πλην συντηρητική σχεδίαση, λιτός μέχρι αηδίας εξοπλισμός, τιμή εξωφρενική. Σε επιδόσεις μου φάνηκε ίδιο ή και λίγο καλύτερο από το Clio, η κατανάλωσή του δεν έπεσε κάτω από 5.5, η ανάρτησή του είναι κλασσικά ξερή. Το πλαίσιό του στιβαρό, το τιμόνι του εξαιρετικό, στις στροφές όμως δεν ένιωθα όπως στα άλλα δυο. Τα υλικά του εσωτερικού καλής ποιότητας αλλά ήταν σαν περσινά ξινά σταφύλια: Καμία πρωτοτυπία, καμία ευχάριστη αίσθηση, καμία αλλαγή στην πεσμένη μου διάθεση.
Περιμένω μια απάντηση από τον Σφακιανάκη και θα ξαναδώ το Clio. Συμφωνώ με τον Σταμάτη ότι τα πλαστικά του φέρνουν λίγο σε Dacia, αλλά σ' όλα τα υπόλοιπα είναι :tt1:
Θα βάλω στο πρόγραμμα το επόμενο Σ/Κ να δω κανα Citroen και κανα Focus.
Άσχετο: Όταν σκας με 5άρα σε τέτοιες εκθέσεις όλοι σου κάνουν τεμενάδες μέχρι να θίξεις το θέμα ανταλλαγής. Τότε σε αντιμετωπίζουν σα θήραμα, ορισμένοι δε πωλητές αποκτούν και ύφος λες και μιλούν σε κανα χρεωκοπημένο τύπου Γαβαλά. Δεν τους αδικώ όμως, όταν βγαίνεις από μικρό ντιζελάκι και μπαίνεις στο πλοίο των 5 μέτρων που στο πρώτο γκάζι δείχνει στιγμιαία 20lt/100km στο όργανο κι εσύ κάπως έτσι νιώθεις.
Πραγματική έκπληξη το i30, τα είχα παρεξηγήσει τα Hyundai και πήγα προκατειλλημένος. ...... Στα πλεονεκτήματά του οι χώροι και το 6άρι σασμάν.
τα 2 αυτά πλεονεκτήματα είναι πολύ ισχυρά, κόψε λίγο εξοπλισμό γιά να το φέρεις στα λεφτά του clio και τσίμπα το. thumb
Αυτές τις δυο μέρες ξέκλεψα χρόνο και οδήγησα τόσο το Polo (χθες) όσο και το i30 (σήμερα).
Πραγματική έκπληξη το i30, τα είχα παρεξηγήσει τα Hyundai και πήγα προκατειλλημένος. Πρόκειται για εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακό design (περισσότερο στο εξωτερικό παρά στο σαλόνι) αλλά για να το αποκτήσεις με τον εξοπλισμό του Renault ξεφεύγει πολύ σε τιμή. Στο δρόμο ήταν σα να οδηγείς Astra, ήταν δηλαδή στιβαρό και σχετικά ήσυχο αλλά λόγω αυξημένου βάρους υστερεί λίγο σε νεύρο ενώ το flex steering έχει περίεργη και αποστειρωμένη αίσθηση. Στα πλεονεκτήματά του οι χώροι και το 6άρι σασμάν.
Για το Polo τι να πω... Όμορφη πλην συντηρητική σχεδίαση, λιτός μέχρι αηδίας εξοπλισμός, τιμή εξωφρενική. Σε επιδόσεις μου φάνηκε ίδιο ή και λίγο καλύτερο από το Clio, η κατανάλωσή του δεν έπεσε κάτω από 5.5, η ανάρτησή του είναι κλασσικά ξερή. Το πλαίσιό του στιβαρό, το τιμόνι του εξαιρετικό, στις στροφές όμως δεν ένιωθα όπως στα άλλα δυο. Τα υλικά του εσωτερικού καλής ποιότητας αλλά ήταν σαν περσινά ξινά σταφύλια: Καμία πρωτοτυπία, καμία ευχάριστη αίσθηση, καμία αλλαγή στην πεσμένη μου διάθεση.
Περιμένω μια απάντηση από τον Σφακιανάκη και θα ξαναδώ το Clio. Συμφωνώ με τον Σταμάτη ότι τα πλαστικά του φέρνουν λίγο σε Dacia, αλλά σ' όλα τα υπόλοιπα είναι :tt1:
Άσχετο: Όταν σκας με 5άρα σε τέτοιες εκθέσεις όλοι σου κάνουν τεμενάδες μέχρι να θίξεις το θέμα ανταλλαγής. Τότε σε αντιμετωπίζουν σα θήραμα, ορισμένοι δε πωλητές αποκτούν και ύφος λες και μιλούν σε κανα χρεωκοπημένο τύπου Γαβαλά. Δεν τους αδικώ όμως, όταν βγαίνεις από μικρό ντιζελάκι και μπαίνεις στο πλοίο των 5 μέτρων που στο πρώτο γκάζι δείχνει στιγμιαία 20lt/100km στο όργανο κι εσύ κάπως έτσι νιώθεις.
O Σταματης ειπε οτι θυμιζει dacia, η dacia παιρνει παλια εσωτερικα κομματια απο renault, αρα πολυ πιθανον το ρενο να θυμιζει ντατσια ή το αναποδο...
Εγω αν επαιρνα ντιζελ μικρο τωρα θα επαιρνα ή κορεατικο χούνται, ή ΚΙΛ...
6 χρονια εγγυηση και μετα θα το εδινα να επαιρνα αλλο...
ή citroen c3 diesel....
με ιδια εγγυηση αλλα καλυτερο σχεδιαστικα, εξωτερικα/εσωτερικα!
Αν θες οικονομια, πραγματικη οικονομια μην πλησιαζεις καν σε vw...
ειναι αυτοκινητα μοδας....thumb
katsaraios
25-06-13, 15:25
Ειδα απο κοντα και εκανα και μεγαλη βολτα με το Citroen C3 diesel ,δες το Αρη νομιζω θα σου αρεσει και στο ματι και στην τσεπη και στα φορμουλισια ενστικτα σουthumb
m_power_lunatic
25-06-13, 15:29
Ξεφτυλισμενοι πωλητες αυτοκινητων με μηδενικα προσοντα οι πλειοψηφια τους.
Πολλα χρονια ιστορια αυτη,καμια σχεση με το εξωτερικο.
Konstantinos E60
25-06-13, 15:33
Αρη το Yaris το οδηγησες?
Επισης θα σου πρότεινα να περασεις μια βόλτα και απο chevrolet. Μην τα υποτιμησεις, εχουν ανεβει αρκετα πια.
Επισης θα σου πρότεινα να περασεις μια βόλτα και απο chevrolet. Μην τα υποτιμησεις, εχουν ανεβει αρκετα πια.
οντως το spark ειναι οτι πιο φθηνο κυκλοφορει... νομιζω με 5 χρονια εγγυηση (ή και παραπανω), και ικανοποιητικη ποιοτητα!!!
οντως το spark ειναι οτι πιο φθηνο κυκλοφορει... νομιζω με 5 χρονια εγγυηση (ή και παραπανω), και ικανοποιητικη ποιοτητα!!!
:thumbsup:
Ακριβως. Εγω αυτο θα έπαιρνα παντως, ή το λιγο μεγαλυτερο αν θελει πιο πολλους χωρους
giannis_compact
25-06-13, 15:48
Άρη το ενδεχόμενο να δώσεις το 520i για ένα 520d δεν υπάρχει; Ή έστω 320, μιλάω καθαρά για θέμα χώρων.
Αρη το Yaris το οδηγησες?
Οδήγησα ένα Hybrid μεταχειρισμένο πριν λίγους μήνες. Ο τύπος ήθελε 16.800 για 'κεινο. Νομίζω ακόμη το έχει στο car. Δε με ενθουσίασε, ένιωθα σα να οδηγούσα χαρτοκιβώτιο επενδεδυμένο με αλουμινόχαρτο. Δεν ξέρω τι λέει το Euro NCAP, εγώ σου βγάζω περισσότερα αστέρια πέφτωντας στον τοίχο καβάλα σ' άλογο με πανοπλία, ασπίδα και κοντάρι στα χέρια.
Έχει φίλος μου το Aveo. Τίμιο αυτοκίνητο αλλά καμία σχέση με τα άλλα. Μικροί χώροι, μικρό πορτ-μπαγκάζ, εργονομία προβληματική και εμφάνιση που δε μου κάνει κλικ.
Άρη το ενδεχόμενο να δώσεις το 520i για ένα 520d δεν υπάρχει; Ή έστω 320, μιλάω καθαρά για θέμα χώρων.
Για να πετύχω τον στόχο που θέλω, πρέπει να πέσω στη μισή κατανάλωση και να γλυτώσω τέλη και φόρο πολυτελείας. Αν είναι να κάνω απόσβεση σε 2-3 χρόνια, δεν αξίζει τον κόπο. Εξάλλου, αν κοίταζα ξανά για μεγάλο αυτοκίνητο, θα κοίταζα το V40 D2 ή το S60 που έχουν λογικά κυβικά για την ελληνική πραγματικότητα.
Aρη αν δωσεις την πενβε.... πας για c4 diesel....
αυτα που κοιτας ειναι μικρα... εκτος αν εχεις για ταξιδια το τεριος....
Σπύρο, το Golf V GTI που είχαμε είχε συνολικό μήκος 4,2m, 2,57m μεταξόνιο και 350 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Το Clio IV έχει 4,1m μήκος και 2,59m μεταξόνιο με 300 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Μόνο σε μετατρόχιο υστερεί 4 πόντους. 4 πόντοι είναι πολλοί? Θα μου πεις, εξαρτάται που τους έχεις...
Πλέον δε χρειάζεται να κουβαλάω καροτσάκια, μπανιέρες και γιογιό. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Μια χαρά βολεύομαι με ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους. Εξάλλου, εμείς οι Large τύποι πηγαίνουμε με λίγα και γυρνάμε με πολλά, you know...
Σπύρο, το Golf V GTI που είχαμε είχε συνολικό μήκος 4,2m, 2,57m μεταξόνιο και 350 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Το Clio IV έχει 4,1m μήκος και 2,59m μεταξόνιο με 300 λίτρα πορτ-μπαγκάζ. Μόνο σε μετατρόχιο υστερεί 4 πόντους. 4 πόντοι είναι πολλοί? Θα μου πεις, εξαρτάται που τους έχεις...
Πλέον δε χρειάζεται να κουβαλάω καροτσάκια, μπανιέρες και γιογιό. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει. Μια χαρά βολεύομαι με ένα αυτοκίνητο τέτοιου μεγέθους. Εξάλλου, εμείς οι Large τύποι πηγαίνουμε με λίγα και γυρνάμε με πολλά, you know...
Και παντα υπαρχει η μπαγκαζιερα οροφης...thumb
Aρη αν δωσεις την πενβε.... πας για c4 diesel....
αυτα που κοιτας ειναι μικρα... εκτος αν εχεις για ταξιδια το τεριος....
Την δεκαετια του '80 ειχαμε γυρισει ολη την ελλαδα με ενα κορολα 1.300 (https://images01.olx.pt/ui/24/78/12/Fotos-de-Toyota-Corolla-12v-13-DX_437827612_1.jpg), φανταζομαι πως πολλοι απο εμας εχουν κανει ταξιδια με μικρα αυτοκινητα....
Οφειλουμε να προσαρμοζομαστε...
Αρη μπορει να μην κουβαλας πραγματα αλλα τα παιδια μεγαλωνουν και χρειαζονται περισσοτερο χωρο.
Μην κοιτας αριθμους.... απλα πηγαινε να δεις τα αυτοκινητα απο κοντα....να δεις καθισματα και διαμορφωση....
το κλιο ισως σε καλυπτει, το c3 οχι...
το σπαρκ με τιποτα, το i30 ναι...
ΚΙΛ σιντ ναι, c4 ναι....
οτι και να παρεις ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ.....ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΟΛΙΡΕΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΟΥΜ ΟΕ ΟΕ ΟΕ....
εμεις οι λαρτζ εργενηδες, κανουμε ποδηλατο να σφιξουμε κορμι.....χααχαχ
Αρη μπορει να μην κουβαλας πραγματα αλλα τα παιδια μεγαλωνουν και χρειαζονται περισσοτερο χωρο.
Μην κοιτας αριθμους.... απλα πηγαινε να δεις τα αυτοκινητα απο κοντα....να δεις καθισματα και διαμορφωση....
το κλιο ισως σε καλυπτει, το c3 οχι...
το σπαρκ με τιποτα, το i30 ναι...
ΚΙΛ σιντ ναι, c4 ναι....
οτι και να παρεις ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ.....ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΟΛΙΡΕΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΡΟΥΜ ΟΕ ΟΕ ΟΕ....
εμεις οι λαρτζ εργενηδες, κανουμε ποδηλατο να σφιξουμε κορμι.....χααχαχ
Οι γονεις ειναι αυτοι που χρειαζονατι περισσοτερο χωρο Σπυρο, οχι τα παιδια.
Οι γονεις ειναι δυσκολοι στο να προσαρμοζονται (για να το "δεσω" με το προηγουμενο μου μνμ), και οχι τα παιδια thumb
Την δεκαετια του '80 ειχαμε γυρισει ολη την ελλαδα με ενα κορολα 1.300 (https://images01.olx.pt/ui/24/78/12/Fotos-de-Toyota-Corolla-12v-13-DX_437827612_1.jpg), φανταζομαι πως πολλοι απο εμας εχουν κανει ταξιδια με μικρα αυτοκινητα....
Οφειλουμε να προσαρμοζομαστε...
Ντινε μου μαζι σου ....εχεις δικιο.... και εγω εχω κανει ταξιδια με τα παντα πολλες φορες και για χαβαλε....
το θεμα ειναι οτι αρχικα αλλες εποχες το 1980 και αλλες το 2013....
και επισης αλλο ο Αρης το 2012 να ειχε τογιοτα αβενσις 1999 και τωρα να ψαχνει μικρο αμαξι καινουριο...δηλαδη να ειχε συνηθισει η σειτανοοικογενεια να ταξιδευει με τουγιοτα και τωρα να μπει στο ΚΙΛ....
και διαφορετικα να εχουν συνηθισει στο 520 ε60 και σε μια βδομαδα να τους στοιβαζει σε μικρομεσαιο κορεατικο .....
πρεπει να προσαρμοζομαστε ειναι σωστο, αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα σωστο μεταβατικο σταδιο....:th_Laie_67-1:
Ντινε μου μαζι σου ....εχεις δικιο.... και εγω εχω κανει ταξιδια με τα παντα πολλες φορες και για χαβαλε....
το θεμα ειναι οτι αρχικα αλλες εποχες το 1980 και αλλες το 2013....
και επισης αλλο ο Αρης το 2012 να ειχε τογιοτα αβενσις 1999 και τωρα να ψαχνει μικρο αμαξι καινουριο...δηλαδη να ειχε συνηθισει η σειτανοοικογενεια να ταξιδευει με τουγιοτα και τωρα να μπει στο ΚΙΛ....
και διαφορετικα να εχουν συνηθισει στο 520 ε60 και σε μια βδομαδα να τους στοιβαζει σε μικρομεσαιο κορεατικο .....
πρεπει να προσαρμοζομαστε ειναι σωστο, αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα σωστο μεταβατικο σταδιο....:th_Laie_67-1:
"Οσα ξερει ο νυκοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος", οποτε οτι και να λεμε, ειμαστε εξω απο τον χορο.
Εγω (χωρις παιδια) απο ενα διλιτρο Ε90 πηγα σε ενα μικρο χιλιοτρακοσαρι πετρελαιο, αλλα μονο τον εαυτο μου μπορω να συμβουλεψω, (ομολογω οχι σωστα παντα thumb )
Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.
Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.
Πως τα καταφέρναμε τότε και δε μπορούμε σήμερα?
Να σημειώσω και κάτι πολύ σημαντικό:
Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.
Οι γονεις ειναι αυτοι που χρειαζονατι περισσοτερο χωρο Σπυρο, οχι τα παιδια.
Οι γονεις ειναι δυσκολοι στο να προσαρμοζονται (για να το "δεσω" με το προηγουμενο μου μνμ), και οχι τα παιδια thumb
Εχει κανει θενκς και ο μπουλ παουερ....
ο οποιος κοτευει να κανει ταξιδι με το χιουνται αξιντεντ....
και μας θεωρει ηρωες που κανουμε ταξιδι με citroen ax...
χαχαχαχαχαχαχαχα χααχχαχααχχαχααχχαχαχαχαχ αχαχα
giannis_compact
25-06-13, 16:49
Μα, αυτό είναι το θέμα. Η σειτανοοικογένεια έχει συνηθίσει το τελευταίο 1,5 έτος σε Terios. O S8N κατέληξε να κάνει 2000 km το χρόνο μόνος σε μια βενζινοβόρα μαούνα. Παμε στο εξοχικό των παππούδων στη Φοινικούντα και παίρνουμε το Terios για να μη μας απασχολεί η άμμος, η σκόνη και τα αλάτια. Πάμε στο χωριό των άλλων παππούδων στα 1200 μέτρα υψόμετρο και παίρνουμε πάλι το Terios γιατί έχει 6 km χωματόδρομο και γιατί δε χωράει μεγάλο αυτοκίνητο στα σοκάκια.
Όταν ήμουν μικρός είχαμε μια Ε21 320 φερμένη από Γερμανία και κλεισμένη στο γκαράζ. Όλες τις μετακινήσεις τις κάναμε με ένα Fiat 126 και ένα Mini Cooper. Όταν πήραμε ένα 1300άρι Fiesta L νιώθαμε άρχοντες. Το Golf 2 1050 που αγοράσαμε στη συνέχεια μας φαινόταν τεράστιο.
Το Clio είχε με διαφορά τον καλύτερο κλιματισμό. Ίσως το πράγμα που θα μου λείψει περισσότερο από την 5άρα.
Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;
Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ
Παρε polo, ακου που σου λεω.
Δεν ξερω που τον ειδες τον φτωχο εξοπλισμο.
Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
Τι σου λειπει;
Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
Τι αλλο ψαχνεις σε ενα αμαξι πολης δηλαδη;
Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.
Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
Τι σου λειπει;
Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.
για πες και τις τιμες απο τις αντλιες που μας ελεγες...
"Οσα ξερει ο νυκοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος", οποτε οτι και να λεμε, ειμαστε εξω απο τον χορο.
Εγω (χωρις παιδια) απο ενα διλιτρο Ε90 πηγα σε ενα μικρο χιλιοτρακοσαρι πετρελαιο, αλλα μονο τον εαυτο μου μπορω να συμβουλεψω, (ομολογω οχι σωστα παντα thumb )
Ντίνο, μερικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις αλλά κάνουν λάθος. Έχουν διαφορετικά κριτήρια σίγουρα, αλλά βάσει των κριτηρίων αυτών οι αποφάσεις τους είναι σωστές.
Εν προκειμένω, πήγαμε στην έκθεση το Σάββατο και είδαμε το Clio. Όση ώρα συζητούσα εκείνα κοίταζαν και τα άλλα, αλλά πάλι στο Clio κατέληξαν. Φεύγοντας, με ρώτησαν αν θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο. Τους είπα πως ναι, αλλά πρέπει να δώσουμε ένα από τα άλλα και μάλλον θα δώσουμε το Terios γιατί BMW δε θα ξαναπάρουμε εύκολα. Και τα δυο φώναζαν να κρατήσουμε το Daihatsu. Ίσως να τους αγχώνω με τις υποδείξεις μου στο Ε60 (μη λερώσεις, μη κλωτσάς το κάθισμα, πρόσεχε γιατί αυτό είναι ακριβό, κλπ), ίσως να μην έχουν πολλές παραστάσεις με αυτό, το θέμα παραμένει πως δε δέθηκαν ποτέ μαζί του.
Η γυναίκα μου κι εγώ δεν έχουμε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κι ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε τα παιδιά. Βλέπουν σχήματα, λεπτομέρειες, την ψυχολογία των γονιών τους και κρίνουν. Πέρα από το οικονομικό, το αυτοκίνητο πρέπει να σε ευχαριστεί και να μη σου προκαλεί σκοτούρες. Αρκετά προβλήματα έχουμε.
@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.
χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχαthum b
Eτσι οπως τα λεει η γρια ειναι spare!!!!thumbthumb
χαχαχαχα vw παιρνεις λες και παιρνεις τζαγκουαρ!!!!χαχαχαχαχαχαthum b
Ελα δε θελω σαχλα. Τζανκ-ουαρ.
Ινδικα δεν ειναι αυτα;
Ντίνο, μερικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις αλλά κάνουν λάθος. Έχουν διαφορετικά κριτήρια σίγουρα, αλλά βάσει των κριτηρίων αυτών οι αποφάσεις τους είναι σωστές.
Εν προκειμένω, πήγαμε στην έκθεση το Σάββατο και είδαμε το Clio. Όση ώρα συζητούσα εκείνα κοίταζαν και τα άλλα, αλλά πάλι στο Clio κατέληξαν. Φεύγοντας, με ρώτησαν αν θα πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο. Τους είπα πως ναι, αλλά πρέπει να δώσουμε ένα από τα άλλα και μάλλον θα δώσουμε το Terios γιατί BMW δε θα ξαναπάρουμε εύκολα. Και τα δυο φώναζαν να κρατήσουμε το Daihatsu. Ίσως να τους αγχώνω με τις υποδείξεις μου στο Ε60 (μη λερώσεις, μη κλωτσάς το κάθισμα, πρόσεχε γιατί αυτό είναι ακριβό, κλπ), ίσως να μην έχουν πολλές παραστάσεις με αυτό, το θέμα παραμένει πως δε δέθηκαν ποτέ μαζί του.
Η γυναίκα μου κι εγώ δεν έχουμε κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας, κι ως εκ τούτου δεν έχουν ούτε τα παιδιά. Βλέπουν σχήματα, λεπτομέρειες, την ψυχολογία των γονιών τους και κρίνουν. Πέρα από το οικονομικό, το αυτοκίνητο πρέπει να σε ευχαριστεί και να μη σου προκαλεί σκοτούρες. Αρκετά προβλήματα έχουμε.
Να τα χαιρεσαι τα πιτσιρικια σου !
Ευχομαι να καταλαβες εστω με την δευτερη το νοημα του παραπανω που θελω να δωσω... thumb
Το επιπλο εχει κλεισει τον κυκλο του.
Λοιπον για να συνοψίσουμε....το κλιο ειναι οπως τα λεει ο Σταματιος....τα πλαστικα του στο χρονο ειναι μαπα.....και γενικα ειναι σαν τον κωλο της μαιμους....
Παρε ενα τογιοτα να δεις ποιότητα.....thumb.....στα μετρα του ρενο ειναι το yaris
Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;
Περιμένω μια προσφορά από έναν ενδιαφερόμενο, αλλά επειδή ο Σφακιανάκης το ξέρει το αυτοκίνητο περιμένω κι από 'κει μια εκτίμηση.
Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ
Κι όμως το άτιμο με 16.000km δεν έκανε τσικ.
Τι σου λειπει;
Πρόεδρε, το δικό σου πρέπει να κόστισε 20.000 έτσι όπως τα λες. Βάλε ότι τα diesel είναι ακριβότερα από τα 1.4 TSI και θα καταλάβεις. Ψάξε στο car για 1.6 TDI, δες τιμή, δες εξοπλισμό και φρίξε. Το 1.2 δεν το συζητώ, μπαίνεις μέσα φρεσκαδούρα κι όταν πιάσεις τα 100 έχεις γένια 3 ημερών. Δε θέλω να γίνω δελτίο ειδήσεων σε καμια προσπέραση.
:facepalm:
Αυτά είναι που μου τη δίνουν. Ψάχνεις για εργοστασιακό navi στο διαδίκτυο και κάνουν ένα χιλιάρικο μεταχειρισμένα αμφίβολης προέλευσης. Μιλάμε για οθόνες 6,5'' με λειτουργικό της πλάκας. Αν το παραγγείλεις από το εργοστάσιο, σκας 3 χιλιάρικα για πλάκα. Με 600 ευρώ παίρνεις ipad retina +4G και το κολλάς στο ταμπλώ με πολυεστέρα ρε πστ μου. Ποιον κοροϊδεύουν?
Να τα χαιρεσαι τα πιτσιρικια σου !
Ευχομαι να καταλαβες εστω με την δευτερη το νοημα του παραπανω που θελω να δωσω... thumb
Το επιπλο εχει κλεισει τον κυκλο του.
Ευχαριστώ! Το καταλάβα με την 1η, τα έλεγα σε σένα για να τ' ακούει ο άλλος!
Ειδα απο κοντα και εκανα και μεγαλη βολτα με το Citroen C3 diesel ,δες το Αρη νομιζω θα σου αρεσει και στο ματι και στην τσεπη και στα φορμουλισια ενστικτα σουthumb
Ούτε κατά διάννοια!
Έχω εταιρικό C3 diesel με 70 άλογα! Το αυτοκίνητο είναι χάλια! Ανάρτηση που αν κάτσεις πίσω χοροπηδάς συνέχεια!
Εγώ το αποκλείω!!
Άρη αν δώσεις το 520 να μας το πεις!!
Λοιπον για να συνοψίσουμε....το κλιο ειναι οπως τα λεει ο Σταματιος....τα πλαστικα του στο χρονο ειναι μαπα.....και γενικα ειναι σαν τον κωλο της μαιμους....
Παρε ενα τογιοτα να δεις ποιότητα.....thumb.....στα μετρα του ρενο ειναι το yaris
Τύπε, ο πατέρας μου έχει RAV4, o αδερφός μου έχει αλλάξει δυο Prius, πριν απ' αυτά είχε κι εκείνος RAV, εμείς έχουμε ένα Terios II που στην ουσία είναι Toyota Rush ήτοι ένα καμουφλαρισμένο RAV 2ης γενιάς.
Τα ξέρω και τα toyota και την ποιότητά τους. Προτιμώ τα μάπα πλαστικά (που είναι καλύτερα από τον toyota) από το να κυκλοφορώ σα ζωντανός-νεκρός (tarman ένα πράγμα). Αυτό το στερεότυπο του παντρεμένου με παιδιά, κοιλιά και τουότα δεν ταιριάζει σε μένα.
@ S8N, εμας ξεπερασε τοτε που ειχαμε λεφτα το κοστος αγορας ενος Golf.
Η λογικη μας ομως λεει, πως αγοραζουμε αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε και μας κανει.
Θα μπορουσα να μην εχω πολο και να εχω ενα Ε200 με οροφη, δερμα, μπλα μπλα μπλα Β χερι με λιγα χιλιομετρα.
Αντιστοιχα, θα μπορουσα να μην εχω smart και να εχω Ε46 330 καμπριο.
Καταλαβαινεις που το παω....
Φευγεις απο Ε60.
E, παρε κατι να μη σε πιασει καταθλιψη τουλαχιστον.
Και οτι ειναι να χωσεις μετα σε αφτερ μαρκετ, ριχτο απο την αρχη και τελειωνε.
Α και κρουζ κοντρολ εχει.
Άρη αν δώσεις το 520 να μας το πεις!!
Εννοείς πριν ή αφού το δώσω? :hystericalbs1:
Τύπε, ο πατέρας μου έχει RAV4, o αδερφός μου έχει αλλάξει δυο Prius, πριν απ' αυτά είχε κι εκείνος RAV, εμείς έχουμε ένα Terios II που στην ουσία είναι Toyota Rush ήτοι ένα καμουφλαρισμένο RAV 2ης γενιάς.
Τα ξέρω και τα toyota και την ποιότητά τους. Προτιμώ τα μάπα πλαστικά (που είναι καλύτερα από τον toyota) από το να κυκλοφορώ σα ζωντανός-νεκρός (tarman ένα πράγμα). Αυτό το στερεότυπο του παντρεμένου με παιδιά, κοιλιά και τουότα δεν ταιριάζει σε μένα.
Αμα το θέτεις ετσι το πράμα.......ασε το τογιοτα.....:original::original:
Εννοείς πριν ή αφού το δώσω? :hystericalbs1:
Πριν ρε νούμερο...
@ S8N, εμας ξεπερασε τοτε που ειχαμε λεφτα το κοστος αγορας ενος Golf.
Η λογικη μας ομως λεει, πως αγοραζουμε αυτο που πραγματικα χρειαζομαστε και μας κανει.
Θα μπορουσα να μην εχω πολο και να εχω ενα Ε200 με οροφη, δερμα, μπλα μπλα μπλα Β χερι με λιγα χιλιομετρα.
Αντιστοιχα, θα μπορουσα να μην εχω smart και να εχω Ε46 330 καμπριο.
Καταλαβαινεις που το παω....
Φευγεις απο Ε60.
E, παρε κατι να μη σε πιασει καταθλιψη τουλαχιστον.
Και οτι ειναι να χωσεις μετα σε αφτερ μαρκετ, ριχτο απο την αρχη και τελειωνε.
Α και κρουζ κοντρολ εχει.
Πρόεδρε, καλά να 'μαστε και πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι Audi θα πάρω. Κάτσε να περάσουμε τον κάβο γιατί είμαστε σαν το χθεσινό επεισόδιο του Mayday στο makedonia tv, βρισκόμαστε πάνω από την Ελβετία έτοιμοι προς προσγείωση κι αντί να κοιτάμε τον λόφο κοιτάμε τα σύννεφα.
Και μην λειτουργησεις οπαδικα.
Οικονομοτεχνικα, πρακτικα και αισθητικα αυστηρα.
Δεν σ αρεσει; Δεν το παιρνεις. Τελος.
Αμαξι αγοραζεις. Τη μιση σου μερα περνας (εσυ) εκει μεσα.
Σπιτι σου θα αγοραζες κρεββατι "σουλπικιος μπεντς" επειδη ειναι φτηνο και εχει 46 ατοκες;
Αμαξι γιατι να συμβιβαστεις δηλαδη;
Downgrade στα εξοδα, οχι στην ποιοτητα.
Και μην λειτουργησεις οπαδικα.
Οικονομοτεχνικα, πρακτικα και αισθητικα αυστηρα.
Δεν σ αρεσει; Δεν το παιρνεις. Τελος.
Αμαξι αγοραζεις. Τη μιση σου μερα περνας (εσυ) εκει μεσα.
Σπιτι σου θα αγοραζες κρεββατι "σουλπικιος μπεντς" επειδη ειναι φτηνο και εχει 46 ατοκες;
Αμαξι γιατι να συμβιβαστεις δηλαδη;
Downgrade στα εξοδα, οχι στην ποιοτητα.
Ρε συ, μιλάμε ότι τέτοιο γάλλο δεν είχε ούτε ο μπαρμπα-Μπρίλιος. Τι κι αν η οθόνη στη μέση του ταμπλώ γράφει LG όταν την ανοίγεις? Τρέχει android και σε λίγο θα κατεβάζει κι εφαρμογές. Του Ε60 δηλαδή είναι καλύτερη? Ανακλινόμενοι καθρέπτες εξτρά στο Ε60, στάνταρ εδώ. Ποτηροθήκες εξτρά στο Ε60, στάνταρ εδώ. Τομ Κρουζ μπερθ κοντρόλ εξτρά στο Ε60, στάνταρ εδώ. Αισθητήρας βροχής, φώτων, κλανιάς... Αμ η ανάρτηση? Τέτοια άνεση μόνο στο κρεββάτι της Μαρίας Αντουανέτας. Έφαγε σφυροκόπημα επίτηδες στα φρεάτια πριν το Υγεία και το τέρας ούτε που κουνήθηκε. Και μου 'λεγε ο πατέρας του διπλανού μου στο σχολείο να πάρω Γαλλίδα γυναίκα και γαλλικό αυτοκίνητο... Που να μ' έβλεπε τώρα με τη Μέρκελ. Και το Ε60.
.
Λυπάμαι που στο λέω αλλά και σε Bmw έκθεση να πας για να πάρεις πχ 116 ή mini, με τον ίδιο τρόπο θα σε κοιτάξουν και περίπου την ίδια εξεφτελιστική προσφορά θα σου κάνουν για το αμάξι σου σε περίπτωση ανταλλαγής... :thumbsdown:
Διαβαζω προσεκτικα το θρεντ απο την αρχη.
Εγω παντως Αρη με τα δικα σου δεδομενα και χαρακτηριστικα..
Θα στρεφομουν αποκλειστικα σε αυτα τα 3
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3827318/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3812213/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3753716/
Με την συγκεκριμενη σειρα προτεραιοτητας.
Και αν δεν μπορουσα θα εδινα και το τεριος.thumb
Ειδικα το κασκαι σε καλυπτει σε οολα αυτα που εχεις θεσει εκτος και
αν δεν σου αρεσει καθολου οπτικα!:whistle:
Επειδη προσφατα εκανα αυτο που σκεφτεσαι εσυ, ενα θα σου πω: ΟΧΙ ΤΟΥΟΤΑ!!
Η υποβαθμηση ειναι τεραστια!! Εγω πηγα απο Ε90 σε AURIS και δεν μπορω να μπω μεσα. Εσυ απο το επιπλο στο γιαρις, ουτε να το κοιταξεις δεν θα μπορεις!
Καπου αναμεσα σε αυτα που κοιτας εσυ ημουν και το προτιμησα λογω αξιοπιστιας. Όντως δεν χαλαει, γιατι δεν εχει τιποτα να χαλασει. Ο d4d 1,4 δεν θα χαλασει γιατι χρησιμοποιειται απο το 2001 ΙΔΙΟΣ σε ολα τα μοντελα, ακομη και στο καινουργιο που βγηκε πριν λιγους μηνες. 128 gr co επι 10 χρονια. Στο καινουργιο του εβαλαν και start-stop για να το ριξουν κατω απο 100.
Η ποιοτητα ολων των υπολοιπων ομως ειναι τουλαχιστον για γελια. Τι θες, πλαστικα, υφασματα, καθισματα, ταπετσαριες, φρενα.. ολα αθλια.
Εγγυηση ειναι 3ετης, τα +3 χρονια ειναι της Ελληνικης αντιπροσωπειας και δεν καλυπτει τιποτα. Ειναι σαν να μπαινεις στη μηχανη του χρονου και πας μια δεκαετια πισω. Οτι ειχες συνηθησει, απλα ξεχασε τα: λεβιεδες σαν του datsun, αισθητηρες για τιποτα, τα πεταλια κουνιουνται αριστερα-δεξια, θορυβος λες και δεν εχει πατωμα, η εκτη διακοσμητικη. Εχει ομως ανακλινομενους εξωτ. καθρεπτες και ενδειξη για το ποτε θα κατεβαζεις/ανεβαζεις ταχυτητες . Μπορω να γραφω σελιδες... Ελπιζω να βρεθει καποιος να το παρει τωρα που το εχω στο καρ.
Και να παρω το rapid, κοιταξε το, δειχνει τιμιο και φρεσκο.
Πάνο, μακάρι να βρεθεί κάποιος και να πας στο rapid. Είναι όμορφο, γεροδεμένο και ποιοτικό. Το κοίταξα κι εγώ αλλά είπα να δοκιμάσω και τη γαλλική σχολή.
Σαν πρωην ιδιοκτητης Polo 1.4 100PS και Citroen ZX και εχοντας οδηγησει Clio , προτεινω Clio. Οταν το ειχα οδηγησει με ειχε εντυπωσιασει η αναρτηση του. Το Polo που ειχα καλο χρυσο αλλα απο στριψιμο και αισθηση μαπα το καρπουζι...οταν το πηρα πηγα να παρω μια στροφη οπως την επαιρνα με το ΖΧ και παραλιγο να σκοτωθω... Πολυ καλη ποιοτητα ομως. Το ΖΧ το ειχα ερωτευτει για το μπροστινο συστημα του και γενικα την αναρτηση του . Ακομα θυμαμαι που κυνηγουσα στις στροφες ανεβαινοντας απο Νεα μακρη προς Διονυσο ενα Golf GTI. Στις ευθειουλες μου εφευγε , στις στροφες του κολλουσα προφυλακτηρα. Πολυ καλο στριψιμο και απολαυστικο!
Παρε Clio να νιωσεις κατι διαφορετικο
Κωνσταντίνος
25-06-13, 20:29
Επειδη προσφατα εκανα αυτο που σκεφτεσαι εσυ, ενα θα σου πω: ΟΧΙ ΤΟΥΟΤΑ!!
Η υποβαθμηση ειναι τεραστια!! Εγω πηγα απο Ε90 σε AURIS και δεν μπορω να μπω μεσα. Εσυ απο το επιπλο στο γιαρις, ουτε να το κοιταξεις δεν θα μπορεις!
Καπου αναμεσα σε αυτα που κοιτας εσυ ημουν και το προτιμησα λογω αξιοπιστιας. Όντως δεν χαλαει, γιατι δεν εχει τιποτα να χαλασει. Ο d4d 1,4 δεν θα χαλασει γιατι χρησιμοποιειται απο το 2001 ΙΔΙΟΣ σε ολα τα μοντελα, ακομη και στο καινουργιο που βγηκε πριν λιγους μηνες. 128 gr co επι 10 χρονια. Στο καινουργιο του εβαλαν και start-stop για να το ριξουν κατω απο 100.
Η ποιοτητα ολων των υπολοιπων ομως ειναι τουλαχιστον για γελια. Τι θες, πλαστικα, υφασματα, καθισματα, ταπετσαριες, φρενα.. ολα αθλια.
Εγγυηση ειναι 3ετης, τα +3 χρονια ειναι της Ελληνικης αντιπροσωπειας και δεν καλυπτει τιποτα. Ειναι σαν να μπαινεις στη μηχανη του χρονου και πας μια δεκαετια πισω. Οτι ειχες συνηθησει, απλα ξεχασε τα: λεβιεδες σαν του datsun, αισθητηρες για τιποτα, τα πεταλια κουνιουνται αριστερα-δεξια, θορυβος λες και δεν εχει πατωμα, η εκτη διακοσμητικη. Εχει ομως ανακλινομενους εξωτ. καθρεπτες και ενδειξη για το ποτε θα κατεβαζεις/ανεβαζεις ταχυτητες . Μπορω να γραφω σελιδες... Ελπιζω να βρεθει καποιος να το παρει τωρα που το εχω στο καρ.
Και να παρω το rapid, κοιταξε το, δειχνει τιμιο και φρεσκο.
+ 100 (https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=180470&postcount=51)
Εμείς τα είπαμε και τηλεφωνικώς...
Δες και κανα τέτοιο...
https://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=298&model=924&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=%3E2011®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=2&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=
συνονοματε,δες και κανενα παλαιοτερο θρεντακι:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17933&highlight=520i
Στις καλές εποχές επί Σημίτη και Καραμανλή θα μιλούσαμε για ανοίγματα με M5 Evotech και Porche 9ff, σήμερα όμως που μας έχει γίνει σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης το μόνο που μπορώ να δώσω είναι άλλη μια παρηκμασμένη ιστορία πατήματος-φιάσκου για να σας ανακατέψει ακόμα περισσότερο τα έντερα στην παρακμάζουσα και χρεωκοπημένη ηθικοπνευματικοοικονομικο πολιτιστικοκοινωνικά Ελλάδα του 2013.
Η ώρα κοντεύει 22.00 και ο υποφαινόμενος ταξιδεύει με το έπιπλο στην σχετικά άδεια πλέον Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Βγάζω φλας στον κόμβο Transformation για να βγω στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας. Ως συνήθως, έρχομαι με κεκτημένες (σάμπως μπορώ κι αλλιώς) και μπαίνω στη στενή λωρίδα με μεγάλη ταχύτητα. Πίσω μου βρίσκεται κολλημένος κάποιος ενοχλητικός με απροσδιόριστης ακόμα κατασκευής όχημα και ανοιχτά όλα τα φώτα σα να έχει βγει νύχτα χωρίς φεγγάρι για σαφάρι καγκουρώ.
Κοροϊδεύω το υπερεγώ μου κι επιλέγω DS και Sport mode. Νιώθω σαν Καρκ Κέντ που μπήκε φλούφλης στον τηλεφωνικό θάλαμο και βγήκε ντυμένος Σούπερμαν. Κάνω να βγω στην αριστερή λωρίδα της Ε.Ο. αλλά βλέπω στον καθρέπτη να πλησιάζει παπάκι-καμικάζι με τον κλασσικό μελλοθάνατο τυπά χωρίς κράνος και κόβω για να μπει μπροστά μου. Ο Crocodile Dundee βρίσκει ευκαιρία και χώνεται νεοελληναράδικα, προσπερνώντας μας με την κλασομπανιέρα του να κάνει σαν το πλυντήριο της μάνας μου στο στίψιμο. Συνειδητοποιώ ότι το όχημα είναι Twingo RS με καρώ αυτοκολλητάκια στα πλαϊνά, χωρίς να γνωρίζω κανένα άλλο τεχνικό στοιχείο. Σανιδώνω το γκάζι και μπαίνω από πίσω του ώστε -και καλά- να εκμεταλλευτώ το slipstream (δε γελάμε λέμε τώρα) και να τον βιάσω όπως μόνο ένας οδηγός BMW ξέρει. Ο Ν43 βρυχάται σα πεινασμένο λιοντάρι, το Ε60 χοροπηδάει σε κάθε αλλαγή του ZF, το στροφόμετρο μπαίνει βαθειά στα κόκκινα (ποια κόκκινα, όλα πορτοκαλί είναι γμ το φελέκι τους), το οικονομόμετρο έχει κάνει τρεις στροφές κι έχει ξανακολλήσει στα 20lt/100km, βρίσκομαι στην αριστερή λωρίδα, η ανυπολόγιστη ζημιά στον οικογενειακό προϋπολογισμό από την κατάφορη σπατάλη βενζίνης με αφήνει παγερά αδιάφορο κι έχω βάλει αυτοσκοπό να περάσω το γαμωTwingo πάσει θυσία. Εις μάτην. Ούτε μου φεύγει, ούτε το φτάνω. Έχω πλέον ξεπεράσει τα 180km/h και ορκίζομαι πως σιγά σιγά το μαζεύω, αλλά πρέπει να κάνω δεξιά για έξοδο Θρακομακεδόνων. Δε γμται, σκέφτομαι, θα συνεχίσω μέχρι να περάσω από μέσα του. Περνάμε το Pines υπερκαλύπτοντας τις κραυγές ηδονής των παράνομων ζευγαριών που είχαν την ατυχία να κορυφώνουν σε δωμάτιο που βλέπει προς την εθνική. Τυφλωμένος από πάθος, ντοπαρισμένος από αδρεναλίνη και αποφασισμένος μέχρι θανάτου φαντάζομαι τα ηχοπετάσματα εκατέρωθεν της εθνικής οδού να σείονται στο πέρασμά μου. Τελικά δεν είχα άδικο, έχω αρχίσει να μαζεύω την απόσταση αλλά τον κόβει ένα Maverick και πέφτουμε κι οι δυο στα φρένα πριν κάνουμε το νέο Ford Twingo LCI 4x4. Ο τύπος βάζει φλας δεξιά προς Βαρυμπόμπη, το ίδιο κάνω κι εγώ. Στρίβει προς Νέα Ερυθραία και καταλαβαίνω πως game over. Βάζω αριστερό φλας και πάω από δάσος Βαρυμπόμπης, προβληματισμένος. Αυτές οι στροφές στη Βαρυμπόμπη είναι πολύ καλές για παιχνίδι αλλά είπα ν' αφήσω το έπιπλο να ξεκουραστεί από το σπριντ. Στην ευθεία προς Auberge και Τατόι Club ανοίγω την ηλιοροφή κι ακούω τον Ν43 να γουργουρίζει πιο μπάσα απ' ότι συνήθως, χάρις στην γυμναστική που του έκανα. Αφήνω πίσω την πλατεία Βαρυμπόμπης, ανεβοκατεβαίνω το ρέμα και στη στροφή του Βαρυμπόμπη Club (μας τα 'χουν πρήξει μ' αυτά τα κέντρα στη μέση του πουθενά) εκμεταλλεύομαι τα χώματα πάνω στο οδόστρωμα για να διώξω την ουρά. Σε λίγο βγαίνω από το δάσος και μπαίνω στους Θρακομακεδόνες. Στο σπίτι ξενερώνω μια φορά με το DTM του γείτονα κι άλλη μια όταν πιάνω wifi και βλέπω πως το Twingo RS έχει 130 ατμοσφαιρικά άλογα. Είχα χαρεί με την ψευδαίσθηση ότι θα ήταν τουλάχιστον low-boost τουρμπάκι. Αργεί πολύ αυτή η κωλοανάπτυξη? Ναι, ξέρω, άλλοι δεν έχουν να φάνε. Μετά το χθεσινό κυνηγητό, ούτε κι εγώ έχω, τα έδωσα όλα σε βενζίνη σήμερα το πρωί.
οπως επισης και αυτο το μηνυμα:
Και ναι, Πάνο Ε60, το ξέρω πως με τέτοιες ιστορίες δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσω ποτέ το αυτοκίνητο εδώ μέσα. :hystericalbs1::D
Οπως ειπε κι ο Αντωνης (samaro), μια αποφαση ειναι.
E60_Arkadia
26-06-13, 01:31
Να κατι τετοια θρεντ διαβαζω και λεω αλλος ενας λογος να μην παντρευτω,πριν παρω το Ε60 κυκλοφορουσα με το Ε28 και θυμαμαι οτι οταν επαιρνα το πολακι που εχω μου εφταιγαν τα παντα,τριζαν ολα,τιμονι για πεταμα,εργονομια χαλια,θεση οδηγησης που δεν μπορουσα να την συνηθισω κτλ. Τωρα με το αρμα,μου φαινονται ολα τα αλλα για τον πο@τσο.Για μενα κρατας την μπεμπα και δινεις το αλλο.
m_power_lunatic
26-06-13, 10:59
συνονοματε,δες και κανενα παλαιοτερο θρεντακι:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17933&highlight=520i
οπως επισης και αυτο το μηνυμα:
:D
Δεν ξερω το επαγγελμα σου αλλα σιγουρα ο τροπος που γραφεις ειναι μια ανασα χαρας και χαμογελου στην γκριζα πραγματικοτητα που ζουμε ολοι μας.
Θα σε διαβαζα ευχαριστα σε περιοδικο αν αρθρογραφουσες ή αν ησουνε συγγραφεας.
Στον S8N αναφερομαι.
Κατι αλλο,ξεκολλατε με το γεγονος οτι με τον γαμο τελειωνουν ολα κτλ-κτλ.
Αν αφεθεις,τελειωνουν ολα ναι,αν τα παρατησεις τελειωνουν ολα ναι αλλα αν δεν το θες ΔΕΝ τελειωνουν ποτε.
Ααααααα ξεχασα.....η μοναξια δεν παλευεται και ταμειο κανεις στο τελος (στα δυσκολα χρονια) οταν θα μεινεις μονος σου και θα ψαχνεις ιδρυμα να σε γηροκομησει.
Δεν αναφερομαι καπου συγκεκριμενα,απλα καταλαβαινω σαν νεος πατερας και οικογενειαρχης τις δυσκολιες ΟΛΩΝ μας.
Ισως τα λεω και τα γραφω γιατι και εγω ''την εχω ακουσει'' τωρα που μπηκα στον club των παντρεμενων.
Τρελο Οff Topic,διαγραψτε το αν ενοχλει.
Με παίρνουν πριν λίγο από τον Σφακιανάκη.
- Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Το αυτοκίνητό σας είναι άριστο αλλά βλέπω στο car.gr πως δεν υπάρχει ζήτηση. Τα περισσότερα είναι μήνες μέσα και πρέπει να πουληθεί στο εξωτερικό.
- Αγαπητέ μου, δε μιλάμε για αυτοκίνητο 3 και 4 χιλιάδων κυβικών. Και απ' όσο έχω δει, αρκετά 520 που παρακολουθούσα στο παρελθόν όχι μόνο πουλήθηκαν αλλά πουλήθηκαν και σε καλή τιμή. Πέρυσι αγόρασε γνωστή μου 520 του 2009 με 26.000 ευρώ. Τι μου λέτε τώρα? Για τι τιμή μιλάμε?
- 11.000 ευρώ.
- Τόση είναι η εφορία μου για το 2012. Δηλαδή πρέπει να δώσω BMW 520 του 2008 και 6 χιλιάδες ευρώ για να πάρω Clio? Και να κάνω απόσβεση πότε? Το 2020?
- Στο car ξεκινούν από 13.000 ευρώ κι εμείς πρέπει να αποδώσουμε και ΦΠΑ.
- Τι λέτε? Κατ' αρχάς δεν υπάρχει στο car άλλο με τέτοιο εξοπλισμό. Και το φθηνότερο αυτόματο του 2008 με xenon και ηλιοροφή μόνο ξεκινά από 15.000 χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Ο μέσος όρος είναι στα 19.000.
- Μα εκείνα είναι facelift.
- Και το δικό μου τι είναι?
- Facelift είναι και το δικό σας?
- Την τελευταία φορά που κοίταξα, ναι.
- Πάντως εμείς σας το παίρνουμε 11 χιλιάδες άμεσα.
- Λυπάμαι, δε δίνω Rolex και χρήματα για να πάρω Timex. Θεωρώ την προσφορά προσβλητική. Καλύτερα να μου λέγατε ότι δε σας ενδιαφέρει.
- Σας καταλαβαίνω.
- Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ανοίγετε έναν τυφλοσούρτη και κοιτάζετε πως θα κοροϊδέψετε τον κόσμο. Βγάζετε από την πώληση του καινούργιου, βγάζετε από την ανταλλαγή, βγάζετε από παντού. Αν πω σε 10 γνωστούς να βάλουν ψεύτικες αγγελίες για να ανέβει ο μέσος όρος τι θα κάνετε? Αν πω στους ίδιους να βάλουν αγγελίες ζήτησης?
- Οι άνθρωποι που μας δίνουν την τιμή γνωρίζουν την εμπορική αξία.
- Αυτοί που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το facelift από το προ-facelift? Πλάκα μου κάνετε?
- Δοκιμάστε να το δώσετε κι εμείς είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε.
- Θα το δώσω στη τιμή που πιστεύω ειδάλλως θα το κρατήσω να το κοιτάω. Πάντως, ΑΝ το δώσω, δε θα με ξαναδείτε.
- Όπως νομίζετε.
Panos 316T
26-06-13, 14:16
Λογικό μου ακούγεται , ο θάνατος σου η ζωή μου ;)
oldcarskickass
26-06-13, 14:17
* έχω διαβάσει μέχρι την 4 σελίδα.
Αφού σου αρέσουν τα νούμερα κάνε το εξής.
Κράτα ένα log book με το πόσες φορές κάνεις ΠΟΣΗ κατανάλωση του χώρου που σου προσφέρει το πενβέ. Δλδ πόσες φορές τα πιτσιρίκια γεμίζουν με συμπράγκαλα το αμάξι, και πόσο χώρο από το Φορτ μπαγκάζ ξοδεύουν.
Στην εξίσωση βάλε και πόσες θέσεις πάρκΕν έχεις αφήσει και πόσα λίτρα καύσιμο έχεις φάει για να παρκάρεις την μαούνα. Προσπάθησε να ποσοτικοποιήσεις πόσο τοις εκατό του χρόνου σου ταλαιπωρείσαι λόγω εγγενών μειονεκτημάτων του πενβέ (μέγεθος, σήμα, τέλη, ασφάλειες κτλ κτλ).
Επίσης το να ΜΗ στριμωχτεί η οικογένεια για μισή ώρα κάθε μέρα όταν πηγαίνετε για ένα μπάνιο για να έχεις ΟΛΟ τον υπόλοιπο χρόνο ένα αμάξι μεγάλο το θεωρώ λίγο κουτό.
Από θέμα χρηστικότητας θα έπαιρνα ένα αμάξι εργάτη και δυστυχώς τα BMW δεν κάνουν για τέτοια. Κοινώς δε θα έπαιρνα αμάξι για να το έχω να το βλέπω, κάθε μέρα στο δρόμο και να κάνει τα πάντα.
Θα κοίταγα κανά ρεναούλτ ή πεβγκεότ, ντίζελ πάντα. Μαζί είτε με μια σχάρα είτε με μια βαλίτΖα οροφής.
Από ότι λέει ο σπάρας είναι καλά από θέμα αξιοπιστίας, άρα καλού κακού βγάλε και ένα διαρκείας στο συνεργείο που δουλεύει... ΧΕΕΧΧΕΧΕΧΕΧ
Με παίρνουν πριν λίγο από τον Σφακιανάκη.
- Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά. Το αυτοκίνητό σας είναι άριστο αλλά βλέπω στο car.gr πως δεν υπάρχει ζήτηση. Τα περισσότερα είναι μήνες μέσα και πρέπει να πουληθεί στο εξωτερικό.
- Αγαπητέ μου, δε μιλάμε για αυτοκίνητο 3 και 4 χιλιάδων κυβικών. Και απ' όσο έχω δει, αρκετά 520 που παρακολουθούσα στο παρελθόν όχι μόνο πουλήθηκαν αλλά πουλήθηκαν και σε καλή τιμή. Πέρυσι αγόρασε γνωστή μου 520 του 2009 με 26.000 ευρώ. Τι μου λέτε τώρα? Για τι τιμή μιλάμε?
- 11.000 ευρώ.
- Τόση είναι η εφορία μου για το 2012. Δηλαδή πρέπει να δώσω BMW 520 του 2008 και 6 χιλιάδες ευρώ για να πάρω Clio? Και να κάνω απόσβεση πότε? Το 2020?
- Στο car ξεκινούν από 13.000 ευρώ κι εμείς πρέπει να αποδώσουμε και ΦΠΑ.
- Τι λέτε? Κατ' αρχάς δεν υπάρχει στο car άλλο με τέτοιο εξοπλισμό. Και το φθηνότερο αυτόματο του 2008 με xenon και ηλιοροφή μόνο ξεκινά από 15.000 χωρίς τέλη κυκλοφορίας. Ο μέσος όρος είναι στα 19.000.
- Μα εκείνα είναι facelift.
- Και το δικό μου τι είναι?
- Facelift είναι και το δικό σας?
- Την τελευταία φορά που κοίταξα, ναι.
- Πάντως εμείς σας το παίρνουμε 11 χιλιάδες άμεσα.
- Λυπάμαι, δε δίνω Rolex και χρήματα για να πάρω Timex. Θεωρώ την προσφορά προσβλητική. Καλύτερα να μου λέγατε ότι δε σας ενδιαφέρει.
- Σας καταλαβαίνω.
- Δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Ανοίγετε έναν τυφλοσούρτη και κοιτάζετε πως θα κοροϊδέψετε τον κόσμο. Βγάζετε από την πώληση του καινούργιου, βγάζετε από την ανταλλαγή, βγάζετε από παντού. Αν πω σε 10 γνωστούς να βάλουν ψεύτικες αγγελίες για να ανέβει ο μέσος όρος τι θα κάνετε? Αν πω στους ίδιους να βάλουν αγγελίες ζήτησης?
- Οι άνθρωποι που μας δίνουν την τιμή γνωρίζουν την εμπορική αξία.
- Αυτοί που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το facelift από το προ-facelift? Πλάκα μου κάνετε?
- Δοκιμάστε να το δώσετε κι εμείς είμαστε εδώ να σας εξυπηρετήσουμε.
- Θα το δώσω στη τιμή που πιστεύω ειδάλλως θα το κρατήσω να το κοιτάω. Πάντως, ΑΝ το δώσω, δε θα με ξαναδείτε.
- Όπως νομίζετε.
ο Σφακιανακης δεν δινει καλες τιμες δοκιμασε στον Γονιδη.....
αν το πουλησεις πως θα σε βοηθησουν????
* έχω διαβάσει μέχρι την 4 σελίδα.
Θα κοίταγα κανά ρεναούλτ ή πεβγκεότ, ντίζελ πάντα. Μαζί είτε με μια σχάρα είτε με μια βαλίτΖα οροφής.
Από ότι λέει ο σπάρας είναι καλά από θέμα αξιοπιστίας, άρα καλού κακού βγάλε και ένα διαρκείας στο συνεργείο που δουλεύει... ΧΕΕΧΧΕΧΕΧΕΧ
Γαλλια Γαλλια και ας μου φανε τα λεφτα τα συνεργεια......
ΟΛΑ ΧΑΛΑΝΕ....
το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο ειναι αυτο που εχει τα περισσοτερα χρονια εγγυηση.....
απο εκει και περα τα βαζεις κατω....
ποιος ο λογος να κανεις συμβιβασμους για κατι οικονομικο και να πληρωνεις τα αναλωσιμα του λες και εχεις καλο αυτοκινητο επειδη ειναι της μοδας?
βλεπε vw group...
τα γαλλικα citroen-peugeot εχουν πολυ λογικες τιμες ανταλλακτικων....τα renault πιο τσιμπημενα αλλα λογικα....
ο Σφακιανακης δεν δινει καλες τιμες δοκιμασε στον Γονιδη.....
αν το πουλησεις πως θα σε βοηθησουν????
Θα με βοηθήσουν αφαιρώντας το βάρος των χρημάτων που θα πάρω από την πώληση της BMW και δίνοντάς μου το Clio.
Έπεσα στο μοντέλο πωλητή αυτοκινήτων "FP-2020 with plaka". Κάνει χιούμορ.
Θα το βάλω στο car και θα χώσω τιμή αστρονομική έτσι για σπάσιμο. Ίσως μάλιστα βοηθήσω τους άλλους να πουλήσουν τα 5άρια τους. Αναμείνατε στο ακουστικό σας για μεγάλες πλάκες.
Δυστυχώς φίλε S8N στο είπα για την αντιπροσωπεία...Είναι μεγάλα γαϊδούρια δυστυχώς στις αντιπροσωπίες Bmw...εγώ τους το είπα ευθέως ότι δεν νομίζω να πάρω ξανά bmw. Θα πάρω Mercedes compressor αφού λέτε ότι δεν αγοράζετε μεγάλα κυβικά.
Για να το δώσεις στα λεφτά που θα επιθυμούσες και θα άξιζε αν ήταν άλλες εποχές, θα πρέπει να βρεις καλό αγοραστή που να το εκτιμήσει...πράγμα δύσκολο και χρονοβόρο.
Αν έχεις πάρει την απόφαση να το αλλάξεις, κάντο ακόμα και αν το δώσεις λιγότερα από αυτά που υπολόγιζες...
Δεν υπάρχει πισωγύρισμα ΑΝ αποφασίσεις να πουλήσεις/καταθέσεις πινακίδες κτλπ.
Θα πάρω Mercedes compressor αφού λέτε ότι δεν αγοράζετε μεγάλα κυβικά.
Και νομιζεις ότι θα την γλιτώσεις?
Κάτσε να δεις τι θα γίνει από του χρόνου με τα 1600-1800 κυβικά που έχουν εργοστασιακή πάνω από 15-20Κ.... Θα γελάσουμε...
Θα το βάλω στο car και θα χώσω τιμή αστρονομική έτσι για σπάσιμο. Ίσως μάλιστα βοηθήσω τους άλλους να πουλήσουν τα 5άρια τους. Αναμείνατε στο ακουστικό σας για μεγάλες πλάκες.
Βάλτο 30Κ όπως αυτός εδώ...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3224314/
Που έλεγε άντ μην το βάλω 30Κ και μετά με παρακαλάτε.... :hystericalbs1:
Έτσι είναι βρε Στέφανε. Το αστειάκι με την κρίση παράγινε. Σαν κάτι άλλους που νοικιάζουν σπίτια τζάμπα μόνο και μόνο για να βγάζουν τα χαράτσια. Όχι ρε παιδιά. Ούτε κλεμένα είναι, ούτε μου τα χάρισαν.
Έτσι είναι βρε Στέφανε. Το αστειάκι με την κρίση παράγινε. Σαν κάτι άλλους που νοικιάζουν σπίτια τζάμπα μόνο και μόνο για να βγάζουν τα χαράτσια. Όχι ρε παιδιά. Ούτε κλεμένα είναι, ούτε μου τα χάρισαν.
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! :thumbsup:thumb
καλησπερα. καιρο ειχα να γραψω. το νημα αυτο ειναι επικαιρο οσο κανενα αλλο πλεον... απο περιεργεια θα ρωτησω ενα παρομοιο 5αρι ποσο παει στο mobile.de;
oldcarskickass
27-06-13, 00:06
Μόνο μην τον πάρεις να τον ρωτήσεις αν καίει. ΠΑΡΕ ΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΟ το λέει ξεκάθαρα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3501076/
Και νομιζεις ότι θα την γλιτώσεις?
Κάτσε να δεις τι θα γίνει από του χρόνου με τα 1600-1800 κυβικά που έχουν εργοστασιακή πάνω από 15-20Κ.... Θα γελάσουμε...
Δεν ξέρω τι θα γίνει...η Bmw, Mercedes, audi πάντως στην Ελλάδα κάνει πολιτική τρανσφερ πραϊσινγκ https://www.fimes.gr/2013/05/mercedes-bmw-forodiafyfi/ και όλα τα αμάξια έχουν εργοστασιακή αξία μέχρι 20.000 για να μην έχουν φόρο πολυτελείας.
Το κάνουν από το 2012 νομίζω...έπαθα πλάκα...
Φυσικά κερδίζουν πολύ παραπάνω αφού πληρώνουν λιγότερα χρήματα τελώνείο σε σχέση με παλιά, χωρίς όμως να έχουν μειώσει τις τιμές στον τελικό καταναλωτή.
Δεν ξέρω πόσοι το έχετε πάρει χαμπάρι...
καλησπερα. καιρο ειχα να γραψω. το νημα αυτο ειναι επικαιρο οσο κανενα αλλο πλεον... απο περιεργεια θα ρωτησω ενα παρομοιο 5αρι ποσο παει στο mobile.de;
Νίκο, 4 αυτόματα 520i LCI βρίσκω στη Γερμανία με τα βασικά (Xenon, ηλιοροφή, Parctronik και Navi). Οι τιμές ξεκινούν από 18850 και φτάνουν στα 20900. Tα km πάνω - κάτω τα ίδια.
Αφου πλεον τα πραγματα ειναι ετσι που να μη θες αλλο πια μεγαλο αυτοκινητο, κανε ανταλλαγη το bmw με οποιο ντιζελακι καινουργιο θα σου στοιχισει λιγοτερο. Η κρατας το bmw ή το ανταλασσεις με αυτο που θα πληρωσεις φθηνοτερο. Διαλεξε με το κριτιριο της οικονομιας αναμεσα σε 3-4 μοντελα που να τα συμπαθεις.
Νίκο, 4 αυτόματα 520i LCI βρίσκω στη Γερμανία με τα βασικά (Xenon, ηλιοροφή, Parctronik και Navi). Οι τιμές ξεκινούν από 18850 και φτάνουν στα 20900. Tα km πάνω - κάτω τα ίδια.
μήπως η ερώτηση έγινε για να κοιτάξεις να πωληθεί το αυτοκίνητο στο εξωτερικό ;
Panos 316T
27-06-13, 17:25
ασχετο:
ηρθε απο το οστραλια ο θειος τζων του παιδιου μου και μου εδειξε φωτο την σιλβερ γκρευ 46 μητρια του μτχ την πηρε 30.000 σε ευρω.
του λεω δεν μου τα εδινες σε μενα να παρω δυο;
και με κοιταγε σαν ελληνοαυστραλος τουριστας!
ετσι που λες σατανάρη μου :D
Πολυ ωραιο αμαξι το κλιο τελικα. το ειδα σε μια εκδοση που εχει και κατι χρωματιστες μαλακιες στις πορτες.
Να το παρεις Αρη.
Εχει και ενα συστημα που κανει θορυβο απο τα ηχεια οπως θα εκανε αν ηταν v6 gtr
Ο πωλητης ηταν πολυ περηφανος για αυτο.
Και εγω θα ειμαι περηφανος αν ο φιλος μου παρει τετοια αμαξαρα.
Πολυ ωραιο αμαξι το κλιο τελικα. το ειδα σε μια εκδοση που εχει και κατι χρωματιστες μαλακιες στις πορτες.
Να το παρεις Αρη.
Εχει και ενα συστημα που κανει θορυβο απο τα ηχεια οπως θα εκανε αν ηταν v6 gtr
Ο πωλητης ηταν πολυ περηφανος για αυτο.
Και εγω θα ειμαι περηφανος αν ο φιλος μου παρει τετοια αμαξαρα.
εχεις θεμα με τα ρενο?
εχεις θεμα με τα ρενο?
Εχω προβλημα με τις μαλακιες.
Ειμαι αλεργικος.
Ποιος ανθρωπος αγοραζει αυτοκινητο που εχει ψευτικο ηχο απο τα μεγαφωνα;
Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα;
Επισης τα χρωματα που βγαινει ειναι
Α
Π
Α
Ρ
Α
Δ
Ε
Κ
Τ
Α
Εχω προβλημα με τις μαλακιες.
Ειμαι αλεργικος.
Ποιος ανθρωπος αγοραζει αυτοκινητο που εχει ψευτικο ηχο απο τα μεγαφωνα;
Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα τωρα;
Επισης τα χρωματα που βγαινει ειναι
Α
Π
Α
Ρ
Α
Δ
Ε
Κ
Τ
Α
τελεια...
https://www.volkswagen.gr/gr/el/model/Configurator.html
https://www.renault.com.gr/cars/newclio/colors.html
για τον ηχο δεν νομιζω να σε πιεζουν
https://www.motori.gr/newsarticle/3299
και απ οτι λεει υπαρχει στο rs...
τελεια...
https://www.volkswagen.gr/gr/el/model/Configurator.html
https://www.renault.com.gr/cars/newclio/colors.html
για τον ηχο δεν νομιζω να σε πιεζουν
https://www.motori.gr/newsarticle/3299
και απ οτι λεει υπαρχει στο rs...
Δεν καταλαβαινω το λογο που υποστηριζεις ενα αυτοκινητο που δεν εχεις οδηγησει.
Τιμονι σε παραξενη θεση, πλαστικα για γελια, ηχομονωση απαραδεκτη, ποιοτητα εσωτερικου εμφανως περασμενης δεκαετιας για τα γερμανικα στανταρ και καθισματα για εφηβους.
Ισως στριψει καλυτερα στο οριο του σε μια κατηφορα με τερμα γκαζι και δαγκωμενη ταυτοτητα.
Ειναι αυτο ζητουμενο για εναν 40αρη με δυο παιδια;
Τι αποσταση φρεναρισματος εχει;
Τι λαστιχα πρωτης τοποθετησης φοραει;
Ποσο κοστιζει στη ρενω ενα τυπικο σερβις;
Η εγγυηση επεκτεινεται η κλεινει σε καποια χρονια;
Τι μεταπωληση εχει;
Δεν υποστηριζω οπαδικα ΚΑΜΜΙΑ μαρκα μην παρεξηγηθω.
Δεν καταλαβαινω το λογο που υποστηριζεις ενα αυτοκινητο που δεν εχεις οδηγησει.
Τιμονι σε παραξενη θεση, πλαστικα για γελια, ηχομονωση απαραδεκτη, ποιοτητα εσωτερικου εμφανως περασμενης δεκαετιας για τα γερμανικα στανταρ και καθισματα για εφηβους.
Ισως στριψει καλυτερα στο οριο του σε μια κατηφορα με τερμα γκαζι και δαγκωμενη ταυτοτητα.
Ειναι αυτο ζητουμενο για εναν 40αρη με δυο παιδια;
Τι αποσταση φρεναρισματος εχει;
Τι λαστιχα πρωτης τοποθετησης φοραει;
Ποσο κοστιζει στη ρενω ενα τυπικο σερβις;
Η εγγυηση επεκτεινεται η κλεινει σε καποια χρονια;
Τι μεταπωληση εχει;
Δεν υποστηριζω οπαδικα ΚΑΜΜΙΑ μαρκα μην παρεξηγηθω.
δεν υποστηριζω τιποτα.... ΔΕΝ ΚΑΙΩ ΤΙΠΟΤΑ....
απ το 1ο ποστ εισαι αρνητικος με το renault, και γενικα υπαρχει ταση για θαψιμο σε ολα τα γαλλικα...
πρωτη τοποθετηση εχει λαστιχα michelin μουφα και αυτα?
https://www.renault.com.gr/services/warranty.html
5 χρονια εγγυηση...
οσο για τις μλκς των περιοδικων για αποστασεις φρεναρισματος κλπ, εγω δεν καθομαι να διαβαζω παραμυθια, τεστ ντραιβ και το βλεπεις μονος σου...
Δεν ξερεις αν το εχω οδηγησει και την γνωμη μου, ο Αρης που θα δωσει και τα χρηματα, το οδηγησε και του αρεσε, ποιος ο λογος να πεισω τον Αρη οτι δεν του αρεσε?
Δεν προσπαθω να προμοταρω τιποτα γιατι δεν εχω οφελος απο τιποτα, προσπαθω να εχω μια φωνη λογικης....Υπαρχουν στην μικρη/μεσαια κατηγορια πολυ πιο οικονομικα αυτοκινητα απο τα ψευτογερμανικα!
Αν επαιρνα αυτοκινητο δεν θα επαιρνα το κλιο, ισως δεν επαιρνα καν renault δεν μαρεσουν, αλλα δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν να μην παρει renault γιατι αν ξεχασεις οτι το 19 και το πρωτο μεγκαν ηταν προβληματικα, ειναι πολυ καλα αυτοκινητα...
Αφου πλεον τα πραγματα ειναι ετσι που να μη θες αλλο πια μεγαλο αυτοκινητο, κανε ανταλλαγη το bmw με οποιο ντιζελακι καινουργιο θα σου στοιχισει λιγοτερο. Η κρατας το bmw ή το ανταλασσεις με αυτο που θα πληρωσεις φθηνοτερο. Διαλεξε με το κριτιριο της οικονομιας αναμεσα σε 3-4 μοντελα που να τα συμπαθεις.
Παίδες, μου άρεσε, θα το αγόραζα με κλειστά μάτια, αλλά το να δώσω το Ε60 11.000 ευρώ, να τσοντάρω άλλα 6.000 και σε ένα χρόνο το Clio να έχει 9.000 τιμή μεταπώλησης και το E60 10.000 δεν το κάνω.
Την αγγελία θα την βάλω το Σ/Κ αλλά με τιμή Γερμανίας και ανάλογο ύφος στις παρατηρήσεις. Το συννεφάκι πάνω απ' το κεφάλι έσκασε, θα κάνω από αλλού οικονομία, το αυτοκίνητο το παντρεύτηκα αλλά θα γίνω γραφικός στο car έτσι για το γαμώτο.
Κωνσταντίνος
27-06-13, 19:32
Έχει τραύματα ρε ο πρόεδρος απο τα clio. Από τότε στην Αγγλία που είχε μπει σε πίστα, οδήγησε στο όριο και νόμιζε ότι έκανε τον χρόνο της χιλιετίας, και στο καπάκι μπήκε ένας διοπτροφόρος νέρντ με ένα clio και του έχωσε κάμποσα δευτερόλεπτα in his face.
Ε, καλά δεν ενθυμούμαι πρόεδρε :D
Παίδες, μου άρεσε, θα το αγόραζα με κλειστά μάτια, αλλά το να δώσω το Ε60 11.000 ευρώ, να τσοντάρω άλλα 6.000 και σε ένα χρόνο το Clio να έχει 9.000 τιμή μεταπώλησης και το E60 10.000 δεν το κάνω.
Την αγγελία θα την βάλω το Σ/Κ αλλά με τιμή Γερμανίας και ανάλογο ύφος στις παρατηρήσεις. Το συννεφάκι πάνω απ' το κεφάλι έσκασε, θα κάνω από αλλού οικονομία, το αυτοκίνητο το παντρεύτηκα αλλά θα γίνω γραφικός στο car έτσι για το γαμώτο.
γραφικος δε γινεσαι εσυ. γραφικοι γινονται αυτοι που παιρνουν τηλεφωνο για να σου κανουν τα νευρα τσαταλια. Οι μπαγλαμαδες, ειτε εσυ 18 ζητας ειτε 8 δε θα το αγορασουν γιατι ειναι ξεβρακωτοι μπαγλαμαδες. Αν το κρατησεις καλως να το κρατησεις, αν το πουλησεις με το καλο να χαρεις το νεο σου αποκτημα.
Έλεγα να το πω,Άρη,τόσες μερες που παρακολουθώ το θέμα.
Οικονομοτεχνικά κυρίως,δε σε συμφέρει η όλη συναλλαγή,πέραν του ότι θα το βαρεθείς το κουβαδακι (οποιο κι αν ειναι αυτό...) γρήγορα.
Βάλε την αγγελία και βλέπεις.Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ κάποιες ημέρες με το δικό μου (αγγελία στο car,με προοπτική αγοράς οικογενειακού με μικρότερα πάγια έξοδα) και υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον.
Μερικοί βεβαια δεν καταλαβαίνουν ότι τα καθαρά αυτοκίνητα και τα γούστα πληρώνονται. Επειδή έχει γεμίσει το car με χρέπια εισαγωγής,θέλουν να πάρουν τα μπουμπούκια σε τιμή ξεφτίλα. Πάρε το χρέπι ρε φίλε και μην το συγκρίνεις με το δικό μου,γιατί με προσβάλλεις.
Εν πάση περιπτώσει,καλή επιτυχία σε όλο το εγχείρημα,αν και προσωπικά διαφωνώ με την κίνησή σου,υπό τους όρους που θέτεις (οικονομία στο μισό,γρήγορη απόσβεση κλπ).Εξ ορισμού η αγορά καινούριου αυτοκινήτου,στις παρούσες οικονομικές συνθήκες αλλά και γενικότερα) συνεπάγεται γρήγορη και μεγάλη απαξίωση.
Πάντα φιλικά.
καλο αυτο θα γλιτωσεις απ το μπορντελο το renault...και τα γαλλικα σκουπιδια που κυκλοφορουν στους δρομους....:hystericalbs1::hystericalbs1:
giannis_compact
27-06-13, 19:52
Αρη αν θελεις να το βαλεις και στο mobile.de και στο autoscout24.de σου φτιαχνω αγγελια οποτε θελεις. Ηρθε πηρε Γερμανος Ε90 320si απ'το χωριο μου που το ειχε βαλει στο mobile.
δεν υποστηριζω τιποτα.... ΔΕΝ ΚΑΙΩ ΤΙΠΟΤΑ....
απ το 1ο ποστ εισαι αρνητικος με το renault, και γενικα υπαρχει ταση για θαψιμο σε ολα τα γαλλικα...
πρωτη τοποθετηση εχει λαστιχα michelin μουφα και αυτα?
https://www.renault.com.gr/services/warranty.html
5 χρονια εγγυηση...
οσο για τις μλκς των περιοδικων για αποστασεις φρεναρισματος κλπ, εγω δεν καθομαι να διαβαζω παραμυθια, τεστ ντραιβ και το βλεπεις μονος σου...
Δεν ξερεις αν το εχω οδηγησει και την γνωμη μου, ο Αρης που θα δωσει και τα χρηματα, το οδηγησε και του αρεσε, ποιος ο λογος να πεισω τον Αρη οτι δεν του αρεσε?
Δεν προσπαθω να προμοταρω τιποτα γιατι δεν εχω οφελος απο τιποτα, προσπαθω να εχω μια φωνη λογικης....Υπαρχουν στην μικρη/μεσαια κατηγορια πολυ πιο οικονομικα αυτοκινητα απο τα ψευτογερμανικα!
Αν επαιρνα αυτοκινητο δεν θα επαιρνα το κλιο, ισως δεν επαιρνα καν renault δεν μαρεσουν, αλλα δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν να μην παρει renault γιατι αν ξεχασεις οτι το 19 και το πρωτο μεγκαν ηταν προβληματικα, ειναι πολυ καλα αυτοκινητα...
Πρωτον: μη διαφωνεις μαζι μου.
Αν πω οτι ο γαϊδαρος πεταει, την επομενη μερα η επικαιροτητα θα ειναι τιγκα σε αεροπορικα ατυχηματα γαϊδαρων και η φωτογραφια της ημερας γεματη με γαϊδαρους σε σχηματισμο σμηνους.
Δευτερον
Εδω δεν ειναι μερος ελευθερης επικοινωνιας, ανταλλαγης αποψεων και προβληματισμου.
Αν θες τετοιο φορουμ να πας στο ινδυμεδια παρεα με τους αλλοιθωρα αριστεριζοντες αναρχοαυτονομους φιλους σου να τα βρειτε παρεα.
Τριτον και σημαντικοτερον.
Εχεις ξεχασει ποιος ειμαι, οχι εδω μεσα, αλλα "εκει εξω" οποτε οι επιλογες σου και η αποψη σου περιοριζονται στις εξης δυο: απο γεραμματα και σε δρυινο η απο αδιαλλαξια και σε τσιμεντο.
Τεταρτον, ανοιξε καμερα να δω αν εισαι ορθιος οταν διαβαζεις ολα αυτα.
Πεμπτον, ειπα ο αρης δεν θα παρει κλιο.
Ο Αρης λοιπον, δεν θα παρει κλιο.
Εκτον δεν εχει γιατι βαρεθηκα.
Θα τα ξαναπουμε σε δυο εβδομαδες.
Διαλεξε, η θα μπαναριστεις μονος σου η θα σου στειλω το τικετο για τη γαλαζια παραλια.
Πολυ φιλικα ολα αυτα και χωρις ιχνος εμπαθειας στο ατομο σου, με σεβασμο στα δικαιωματα σου και την προσωπικοτητα σου.
Επισης, δυναμει των εξουσιων με τις οποιες ειμαι περιβεβλημενος, της συμπαντικης αρμονιας που με οδηγει και τις φωνες που ακουω στο κεφαλι μου, απο εδω και στο εξης, απαγορευω την οποια αναφορα σε ρενω κλιο.
Εκτος αν παραστει μεγαλη αναγκη, οποτε θα χρησιμοποιηθει με μετρο και μετα απο πολυ σκεψη του μελους που θα το τολμησει.
καλο αυτο θα γλιτωσεις απ το μπορντελο το renault...και τα γαλλικα σκουπιδια που κυκλοφορουν στους δρομους....:hystericalbs1::hystericalbs1:
Είχα Clio II 1.6 me 110 άλογα. Εκείνο με τις διπλές τριάκτινες ζάντες (3 ακτίνες χοντρές και 3 λεπτές). Έραβε λέμε. Έστριβε σαν καρτ. Είχε και ωραίο ήχο. Το πούλησε ο πατέρας μου για να μη σκοτωθώ. :facepalm:
Eτσι οπως τα λεει η γρια ειναι spare!!!!thumbthumb
Για παραδειγμα.
Αυτο το παιδι, εχει μελλον.
Θα παει πολυ μπροστα μια μερα στη ζωη του.
Λαμπρος νεος.
Αν πω οτι ο γαϊδαρος πεταει, την επομενη μερα η επικαιροτητα θα ειναι τιγκα σε αεροπορικα ατυχηματα γαϊδαρων και η φωτογραφια της ημερας γεματη με γαϊδαρους σε σχηματισμο σμηνους.
Δευτερον
Εδω δεν ειναι μερος ελευθερης επικοινωνιας, ανταλλαγης αποψεων και προβληματισμου.
Αν θες τετοιο φορουμ να πας στο ινδυμεδια παρεα με τους αλλοιθωρα αριστεριζοντες αναρχοαυτονομους φιλους σου να τα βρειτε παρεα.
Εχεις ξεχασει ποιος ειμαι, οχι εδω μεσα, αλλα "εκει εξω" οποτε οι επιλογες σου και η αποψη σου περιοριζονται στις εξης δυο: απο γεραμματα και σε δρυινο η απο αδιαλλαξια και σε τσιμεντο.
Διαλεξε, η θα μπαναριστεις μονος σου η θα σου στειλω το τικετο για τη γαλαζια παραλια.
Πολυ φιλικα ολα αυτα και χωρις ιχνος εμπαθειας στο ατομο σου, με σεβασμο στα δικαιωματα σου και την προσωπικοτητα σου.
Επισης, δυναμει των εξουσιων με τις οποιες ειμαι περιβεβλημενος, της συμπαντικης αρμονιας που με οδηγει και τις φωνες που ακουω στο κεφαλι μου, απο εδω και στο εξης, απαγορευω την οποια αναφορα σε ρενω κλιο.
Εκτος αν παραστει μεγαλη αναγκη, οποτε θα χρησιμοποιηθει με μετρο και μετα απο πολυ σκεψη του μελους που θα το τολμησει.
πως να διαφωνησω μαζι σου γμτ....
Αρη μακρυα απ το renault ειναι σαπιο, με σαπια πλαστικα, μακρυααα!!!!!!!!
αφηνω την τυχη μου στο φορουμ στη διαθεση του Προεδρου.
Δευτερον
Ζητω το Εθνος..:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20314&d=1372352393
πως να διαφωνησω μαζι σου γμτ....
Αρη μακρυα απ το renault ειναι σαπιο, με σαπια πλαστικα, μακρυααα!!!!!!!!
αφηνω την τυχη μου στο φορουμ στη διαθεση του Προεδρου.
Εξυπνος ειναι ο ανθρωπος που αλλαζει γνωμη.
Εισαι εξυπνος ανθρωπος.
Και εσυ μια μερα θα προκοψεις.
Ζητω το Εθνος..:thumbsup:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20314&d=1372352393
Δακρυσα.
Ενας λυγμος βγηκε απο το στερνο μου.
Με συγκινησες.
Αρη το 1.5 diesel το ρενο εχει ιμαντα, καθε 5 χρονια 500ευρο.....
ασε που αν δεν τον βαλουν καλα τον ιμαντα τελος....
ΜΑΚΡΥΑΑΑ...
Είχα Clio II 1.6 me 110 άλογα. Εκείνο με τις διπλές τριάκτινες ζάντες (3 ακτίνες χοντρές και 3 λεπτές). Έραβε λέμε. Έστριβε σαν καρτ. Είχε και ωραίο ήχο. Το πούλησε ο πατέρας μου για να μη σκοτωθώ. :facepalm:
Και πήρες ΤΤ και μας είχες ζαλίσει τότε !!! :hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Αντι μετα το ρενο να παρει το πενβε και μετα το αουντι, τα εκανε αναποδα.
Αμαν πια αυτο το παιδι, γι αυτο ο θεος τον καταραστηκε να ξαναπαρει ρενο...
Χαχαχαχαχαχαχαχα
E60_Arkadia
28-06-13, 00:06
Επειδη ειναι διχασμενος αυτη την στιγμη ο S8N και σκεφτεται μεχρι και να δωσει το Ε60 και να παρει τον σκ@τοκουβα ισως τον επαναφερω λεγοντας του να παρει.......... Ε60 6κυλ!!! :thumbsup: :fountwtis:
Του πανου ειναι καλο απο οτι λενε.
Η σκέψη σου ειναι βασισμένη στο συναίσθημα (απόλυτα σεβαστό) αλλα η εξίσωση λανθασμένη.
Τι θα σου κοστίσει το Επιπλο σε 2 χρόνια, και τι το (οποίο αποφασίσει ο Πρόεδρος :p ) άλλο ,,,
Η εξισωση ειναι σωστη αν την δεις απο την επενδυτικη πλευρα. Το καινουργιο αυτοκινητο απαξιωνεται αμεσως μολις βγαλει νουμερα. Τα δε Renault δε φημιζονται για τη μεταπωλητικη τους αξια. Παντως συμφωνω μαζι σου, απλως η αποσβεση καθυστερει 2 χρονια. Ετσι οπως πανε οι δουλειες, οι μετακινησεις θα ειναι μειωμενες. Αρα τα δυο μπορει να γινουν και τρια. Το σκεπτικο ηταν μια η αλλη η εστω μια μικρη διαφορα για να αρχισει αμεσως η αποσβεση. Δεν πειραζει, σε δυο χρονια μεταχειρω.
Εγώ λέω να βάλεις κανα 6κύλινδρο μοτέρ στη φρεγατα σου γιατί δεν σε βλέπω καλά!
Πάλι ξύλο τρως... χαχα
Δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο.
Από τη μία είναι κρίμα να δώσεις ένα καλό αυτοκίνητο, από την άλλη είναι πιο κρίμα να σε ζορίσει οικονομικά!
Στη θέση σου μερικούς μήνες πριν, ήθελα να δώσω το Μ3 (περισσότερα έξοδα) και να πάρω ένα rapid diesel ή yaris ή auris... κλπ.
Στις ανταλλαγές έπρεπε να δώσω κανένα τάλιρο επάνω (5000 ευρώ).
Το σκέφτηκα.. το ξανασκέφτηκα πολλές φορές.
Εγώ κάνω λίγα χιλιόμετρα με το Μ3 (7-8000 το χρόνο). Να κοστίζουν τα τέλη κλπ. Αλλά και από το ντιζελάκι θα έχανα αξιακά, αλλά και σαν τυχόν μεταπώληση από την άλλη μέρα.
Δεν άλλαξα γνώμη, στο να πάρω ένα ντιζελάκι, αλλά σίγουρα τη μετέθεσα για το μέλλον. 1 χρόνο, δύο χρόνια.... Δεν ξέρω. Με την πίεση που έχω (ψυχολογική), το τελευταίο διάστημα στη δουλειά... χρειάζομαι κάτι να ξεδίνω! Από το να τρέχω σε ψυχολόγους... προτίμησα... το Μ3.
Επειδή είμαι στο ίδιο καζάΝι, σε ενημερώνω πως έχω αποσύρει την αγγελία του καρμπόν εδώ και μηνες. Αποφάσισα να ρίχνω 2,6¤ την ημέρα σε έναν κουμπαρά, μετριάζοντας τα τσιγάρα που κάνω σε μισό πακέτο την ημέρα και κόβοντας από ψιλομλκιες καθημερινές.
Επί του παρόντος ΔΕΝ δίνω την αμαξάρα. Έχω το cLio, το μηχανάκι και θα συνεχίσω στο ίδιο προφίλ. Ελπίζω να αντέξω.
Αν τα βάλεις κάτω θα δεις πως μέχρι να αποσβέσεις το 10ρικο (γιατί δεκάρικο θα είναι και όχι 6χίλιαρο) της σχέσης επίπλου/κουβά, θα μπορούσες να χαίρεσαι το έπιπλο για κάποια χρόνια ακόμα.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ φορτώνω Km το clio και το μηχανάκι, το μυστικό είναι ή να φύγει το τέριος κ να πάρεις κάτι σε 1.000cc μτχ ή να κρατήσεις το τέριος και να το χρησιμοποιείς εσύ και η γυναίκα λεωφορείο ή να πηγαίνετε μαζί στην δουλειά - κάπως να το κουμπώσετε τέλοςπάντων.
Εγώ πάντως αποφάσισα να μη χαρίσω το αμάξι (43.000km έχει) και να κρατήσω μέχρι τέλους._
Εμένα ο πατέρα μου είναι σε παρόμια φάση...έδωσε το 525 του 2004 περίπου 9000 πριν 10 ημέρες με σκοπό να πάρει κάποιο καινούργιο πετρέλαιο.
Παλαιότερα είχε το 525 και ένα smart πετρέλαιο που του το κλέψανε, πήρε την αποζημίωση και δεν ήθελε να μπλεχτεί ξανά με smart γιατί τα κλέβουνε για πλάκα.
Τώρα στα πλαίσια της εποχής τα δύο αυτοκίνητα θα γίνουν 1 οικονομικό, αλλά ταυτόχρονα να μπορείς να κάνεις και ταξίδι με ασφάλεια και σχετική άνεση.
Σκέφτεται για το 116d ed. Μεταχειρισμένο από Γερμανία ούτε ενός έτους θα βγει 26000 όλα μαζί φουλ extra(navi, οροφή, sport πακέτο με καθίσματα bucket, xenon, αισθητήρες βροχής, cruise κτλπ).
Αξίζει να δώσει όμως 26 χιλιάρικα για αμάξι κατηγορίας golf;
Άλλα τι θα μπορούσε να πάρει που θα είναι οικονομικό στα έξοδά του και να τηρεί τα παραπάνω κριτήρια;;; Αυτό είναι το δίλημμα...
Επειδή είμαι στο ίδιο καζάΝι, σε ενημερώνω πως έχω αποσύρει την αγγελία του καρμπόν εδώ και μηνες. Αποφάσισα να ρίχνω 2,6¤ την ημέρα σε έναν κουμπαρά, μετριάζοντας τα τσιγάρα που κάνω σε μισό πακέτο την ημέρα και κόβοντας από ψιλομλκιες καθημερινές.
Επί του παρόντος ΔΕΝ δίνω την αμαξάρα. Έχω το cLio, το μηχανάκι και θα συνεχίσω στο ίδιο προφίλ. Ελπίζω να αντέξω.
Αν τα βάλεις κάτω θα δεις πως μέχρι να αποσβέσεις το 10ρικο (γιατί δεκάρικο θα είναι και όχι 6χίλιαρο) της σχέσης επίπλου/κουβά, θα μπορούσες να χαίρεσαι το έπιπλο για κάποια χρόνια ακόμα.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ φορτώνω Km το clio και το μηχανάκι, το μυστικό είναι ή να φύγει το τέριος κ να πάρεις κάτι σε 1.000cc μτχ ή να κρατήσεις το τέριος και να το χρησιμοποιείς εσύ και η γυναίκα λεωφορείο ή να πηγαίνετε μαζί στην δουλειά - κάπως να το κουμπώσετε τέλοςπάντων.
Εγώ πάντως αποφάσισα να μη χαρίσω το αμάξι (43.000km έχει) και να κρατήσω μέχρι τέλους._
Πως προκυπτουν τα 949 ευρω τον χρονο ??? (365Χ2,6)
Πως προκυπτουν τα 949 ευρω τον χρονο ??? (365Χ2,6)
660 τέΛη + 308 ποΛύ τέΛεια = 968 γιούρω διά 365 ημέρες = 2,65.
Γυφτιά, κακομοιριά, πες το όπως θες, το αποφάσισα, αυτό κάνω.
Εμένα ο πατέρα μου είναι σε παρόμια φάση...έδωσε το 525 του 2004 περίπου 9000 πριν 10 ημέρες με σκοπό να πάρει κάποιο καινούργιο πετρέλαιο.
Παλαιότερα είχε το 525 και ένα smart πετρέλαιο που του το κλέψανε, πήρε την αποζημίωση και δεν ήθελε να μπλεχτεί ξανά με smart γιατί τα κλέβουνε για πλάκα.
Τώρα στα πλαίσια της εποχής τα δύο αυτοκίνητα θα γίνουν 1 οικονομικό, αλλά ταυτόχρονα να μπορείς να κάνεις και ταξίδι με ασφάλεια και σχετική άνεση.
Σκέφτεται για το 116d ed. Μεταχειρισμένο από Γερμανία ούτε ενός έτους θα βγει 26000 όλα μαζί φουλ extra(navi, οροφή, sport πακέτο με καθίσματα bucket, xenon, αισθητήρες βροχής, cruise κτλπ).
Αξίζει να δώσει όμως 26 χιλιάρικα για αμάξι κατηγορίας golf;
Άλλα τι θα μπορούσε να πάρει που θα είναι οικονομικό στα έξοδά του και να τηρεί τα παραπάνω κριτήρια;;; Αυτό είναι το δίλημμα...
το προβλημα δεν εγκειται στην τιμη των καινουργιων, αλλα σε εκεινη των μεταχειρισμενων πανω απο 1800 κυβικα δεν απαξιωθηκαν απλως, καταβαραθρωθηκαν.
σε μια νορμαλ αγορα ενα 5αρι 8-9 ετων θα επιανε περισσοτερα απο ενα αυτοκινητο κατηγοριας γκολφ, ή ενα ρενο σαν αυτο που θελει να παρει ο αρης.
οι αγορες αυτες σημερα καθιστανται ασυμφορες απο ολες τις πλευρες.
δεν γινεται να δινεις ενα 5αρι και ενα αρκετο επιπλεον ποσο για να παρεις κλιο.
δεν γινεται.
αυτο που εχουμε παθει ολοι μας ειναι οτι προσπαθουμε να βρουμε μια λογικη λυση και μια λογικη επιλογη, στο τι μας συμφερει περισσοτερο μεσα στον απολυτο παραλογισμο της αγορας ετσι οπως αυτη εγινε απο τις παραλογες και καταστρεπτικες αποφασεις των κυβερνωντων.
ουτε αυτο γινεται ομως.
γιατι σε κανενα συμπαν δεν μπορει να πας να ανταλλαξεις μια 5αρα καποιων πολλων χιλιαδων ευρω και να σου ζητανε για σουπερ-μινι ντηζελακι αλλα τοσα.
αλλα ειπαμε οι ανθρωποι αυτοι ξερουν μονο να καταστρεφουν, αυτη ειναι η ικανοτητα τους.
η απαντηση λοιπον σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να προσαρμοζομαστε στις συνθηκες.
οταν υπαρχουν οι συνθηκες για καλο ακριβο αυτοκινητο και μπορουμε παιρνουμε.
οταν δεν υπαρχουν πλεον, δεν οφελει να προσπαθουμε να εξηγησουμε λογικα πως μπορει για να παρεις ενα κλιο πρεπει να δωσεις ενα 520 και 6 χιλιαρικα (περιπτωση αρη), διοτι κατι τετοιο δεν εξηγειται με επιχειρηματα, εκτος του προφανους οτι επειδη κανενας πια δεν θελει διλιτρο αυτοκινητο (και γι αυτο φροντισαν αυτοι που φτιαχουν τους νομους), δεν εχει παρα ελαχιστη -εμπορικη- αξια.
η δικη μου προτροπη ειναι να τα βαλετε κατω με μολυβι και χαρτι. εχω δημοσιευσει και εξελακι υπολογισμου εξοδων, χρησιμοποιηστε το.
μην ξεχνατε ομως οτι το κρατος αυτο ειναι πονηρο, μοχθηρο, λαμογιαρικο και βαλτε οτι αλλο επιθετο θελετε.
στη λογικη του υπουργειου μπαινουν τα εξης απλα.
πρεπει να εχει Χ εσοδα.
θα κρατησει το κατω "κουτακι" του εξελ σταθερο και θα τα παρει απο οποιους βρει.
οταν υπηρχαν 5λιτρα, 4λιτρα, 3λιτρα, γμησε αυτα πρωτα, οταν εξαφανιστουν θα παει πιο κατω, οταν εξαφανιστουν και τα πιο κατω στα ακομα χαμηλοτερα κοκ.
δηλαδη εσεις τι πιστευετε, αν ολοι απο αυριο παιρναμε βεσπες και παπια για να κυκλοφορουμε ή αυτοκινητα με μηδενικα τελη και καταναλωσεις 3 λιτρα στα 100, που θα κατακρημνιζαν και τα εσοδα απο τους φορους στα καυσιμα, τι θα γινοτανε, θα σταματουσε το κρατος να εχει αυτα τα εσοδα?
σας (μας) γελασανε!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ που δινετε τα λ7 σας, μην θεωρειτε τιποτα δεδομενο, θα προσπαθησουν να μας κοροϊδεψουν, να μας τη φερουν και παλι.
μεσα στα νομιμα πλαισια δωστε οτι λιγοτερο μπορειτε στο κρατος απατεωνα, μπας και καταρρευσει να τελειωνουμε.
Βρεθηκε ενας γνωστος φιλου που δινει 15, 5 αλλα αρνηθηκα. Εχω κι αλλον εναν καλο φιλο που θελει ανταλλαγη μια η αλλη με το Tiquan του. Θα μπορουσα να παρω το Tiquan και να το δωσω για κατι μικροτερο. Παλι 15 θα επιανα πιστευω.
Το Terios δεν το δινω. Ειναι ελβετικος σουγιας. 250 ευρω τελη και 9 λιτρα καταναλωση αλλα δε ζηταει τιποτα και κανει τα παντα χωρις να σε αγχωνει. Κλεινω γιατι ειμαι στο ΣΔΟΕ για καταθεση ποθεν εσχες.
660 τέΛη + 308 ποΛύ τέΛεια = 968 γιούρω διά 365 ημέρες = 2,65.
Γυφτιά, κακομοιριά, πες το όπως θες, το αποφάσισα, αυτό κάνω.
Εννοεις, χωρις να κανει ουτε 1 χιλιομετρο, γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα προσθεσεις:
- Βενζινες (να πω 1200ευρω για 6000χλμ?)
- Ασφαλεια (να πω ενα 700αρι ?
- Σερβις (να πω ενα 300αρι ?)
- Λαστιχα (να πω ενα 400αρι (την αναλογια ενος χιλιαρικου καθε 2,5 χρονια??)
1200+700+300+400= 2600, δια 365 ημερες = 7,1. Συν τα 2,65 του δικου σου λογαριασμο παμε στο 10ρικο την μερα --> 3.650 τον χρονο. MINIMUM ...
Βρεθηκε ενας γνωστος φιλου που δινει 15, 5 αλλα αρνηθηκα. Εχω κι αλλον εναν καλο φιλο που θελει ανταλλαγη μια η αλλη με το Tiquan του. Θα μπορουσα να παρω το Tiquan και να το δωσω για κατι μικροτερο. Παλι 15 θα επιανα πιστευω.
Το Terios δεν το δινω. Ειναι ελβετικος σουγιας. 250 ευρω τελη και 9 λιτρα καταναλωση αλλα δε ζηταει τιποτα και κανει τα παντα χωρις να σε αγχωνει. Κλεινω γιατι ειμαι στο ΣΔΟΕ για καταθεση ποθεν εσχες.
Θα το ειχα δωσει ηδη, και το βραδυ στο ρεμετζο θα κερνουσα μπυρες.
Προσωπικως, προτιμησα να σκοτωσω το καρμον για 12.000 και να μην εχω το αγχος πότε και ΑΝ θα βρισκοταν καποιος να μου δωσει 2-3-5 χιλιαρικα (ΔΕΝ τα υποτιμω) παραπανω.
Να καθομαι να πρηζω τα συκωτια μου,,,, ΟΧΙ. Υπαρχουν αλλοι πολλοι σοβαροτεροι "μπελαδες" (δυστυχως) που πρεπει να διαχειριστει - καθενας μας φανταζομαι - απο τα γ@μημενα τα κάρα.
:drive:
Πλην του καυσίμου, όλα τα άλλα έξοδα (πάνω - κάτω τα ίδια) θα τα έχει και στο clio.
Μέχρι να καλύψει τα έξοδα του κέρδους από την αγορά του κλιό, θα έχουν περάσει 2 - 3 χρόνια. Το clio τότε μτχ (αν έχει φορτώσει και Km γμσε τα) θα το δώσει κάτω από δεκάρικο. Το έπιπλο πιστευώ από τα 11 χιλιάρικα, δεν θα πέσει ιδιαίτερα πιο κάτω μετά από 2-3 έτη.
Για εμένα το μυστικό είναι να μην χρησιμοποιούν όλα τα μέλη της οικογένειας αμάξι. Διότι με αυτή την λογική θες δύο μικρά και ένα μεγάλο.
Οπότε ΟΑΣΑ, δεν παθαίνουν τίποτα, μια χαρά είναι.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/Husband_of_the_year_iran-1.jpg
Πλην του καυσίμου, όλα τα άλλα έξοδα (πάνω - κάτω τα ίδια) θα τα έχει και στο clio.
Μέχρι να καλύψει τα έξοδα του κέρδους από την αγορά του κλιό, θα έχουν περάσει 2 - 3 χρόνια. Το clio τότε μτχ (αν έχει φορτώσει και Km γμσε τα) θα το δώσει κάτω από δεκάρικο. Το έπιπλο πιστευώ από τα 11 χιλιάρικα, δεν θα πέσει ιδιαίτερα πιο κάτω μετά από 2-3 έτη.
Για εμένα το μυστικό είναι να μην χρησιμοποιούν όλα τα μέλη της οικογένειας αμάξι. Διότι με αυτή την λογική θες δύο μικρά και ένα μεγάλο.
Οπότε ΟΑΣΑ, δεν παθαίνουν τίποτα, μια χαρά είναι.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/Husband_of_the_year_iran-1.jpg
To κοστος του καυσιμου ειναι στο μισο (στην δικη μου περιπτωση, απο τα 350-400, ειμαι στα 140-170 τον μηνα)
Το κοστος της ασφαλειας μαλλον παραπανω στο μπεμβε...
Το κοστος ελαστικων στο 1/3
Κοστος σερβις πολυ λιγοτερο απο το μισο
Βαλε τωρα στον λογαριασμο, οτι ενα καινουργιο αυτοκινητο θα εχει και μια 3ετια-5ετια ΕΓΓΥΗΣΗ, που θα το εκτιμησεις μολις μια μερα πας να μπεις στο αγαπημενο σου μπεμβε, και διαπιστωσεις πως για να ξεκολλησει το τιμονι, θελεις ενα χιλιαρικακι...
Τι θα ζητησει σε μια πενταετια το ενα μπεμβε που ειναι 5-6 ετων ηδη πχ. (απο τιποτα εως ....)
Ασφάλεια στο κλιό θα κάνει μικτή μιας κ θα είναι καινούριο, λάστιχα αν φορά 16 άρια θα έχουν μικρή διαφορά από του επίπλου (17άρια φορά; )
Για σέρβις δεν έχω ιδέα πόσο πάει στα ντίζελ και κάθε πόσα Km αλλάζεις τι αλλά επειδή μιλάμε για ρενώ δεν νομίζω να την βγάζει καθαρή με ένα 150ρι OnLy.
Αλλά ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ όλων είναι πως κάθε ένας μας έχει άλλες ανάγκες. Εσύ και ο σατανάς το λιώνετε στο καθημερινό. Εγω το έχω μόνο για ταξίδια και κανα γούστο. Οπότε προσωπικά βολεύομαι. Αν είχα το si για καθυμερινό όπως εσύ κ ο σατανάς την μαούνα των δύο tn, θα είχα γονατίσει από τον πρώτο μήνα.
Σίγουρα είναι πλέον ''λάθος'' να έχεις 2λιτρο για καθημερινή μετακίνηση (όσα φράγκα και να έχεις). Άρα το ιδεατό ένα ''καλό'' και ένα μικρό.
Στην περίπτωση του Άρη μου φαίνεται λίγο παράλογο να έχει ένα 1300άρι και ένα 1000ρι και τέλος.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/FordTaunus17m1967Ad-1.jpg
ps: ξέχασα να σας πω πως ένας ξαδερφος μου πήρε τουίνγκο κούτα 1.2Τ και πλέον πίνει τον καφέ του στο συνεργείο. (όλα είναι λαχείο δηλ. με τα σέρβις και τις ζημΝιές)
το έπιπλο φοράει 18αρες ασύμμετρες (8' - 9') και γιά λάστιχα θέλει 1.300 ευρω (rft). Τα 16αρια κάνουν 3,5 κατοστάρικα πλέον, τρελή διαφορά.
ελα αστερι το εργαλειο λεμε!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1205643/
οποιος προλαβει!
δεχεται ανταλλαγη με Μ3, Μ5, 911 κλπ
χαχαχαχαχαχα
το έπιπλο φοράει 18αρες ασύμμετρες (8' - 9') και γιά λάστιχα θέλει 1.300 ευρω (rft). Τα 16αρια κάνουν 3,5 κατοστάρικα πλέον, τρελή διαφορά.
Να μη βάΝει ραν φλατ, να βάζει κανονικά = 900/1000γιούρο. Άσε που είναι ένα έξοδο κάθε 3/4 χρόνια.
Στο clio (14άρες) είχα βάλει μισλέν ένερτζυ με 300 κατοστάρικα. Είναι δυνατόν να έχουν 350 τα 16άρια;; :shok:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/5152190919_1b10cf9d95-1.jpg
εχουν πέσει οι τιμές ρε συ, τα 14αρια έχουν 220-230 πλέον και τα 16αρια 330-400.
Για να παρω 530i LCI ο VT Motors θελει το 520 και 6-7 χιλιαδες ευρω.
Για να παρω Clio ο Σφακιανακης θελει το 520 και 6-7 χιλιαδες ευρω.
Τελικα θα παρω τομπουλο.
m-power_01
28-06-13, 16:23
Αρη δεν ξέρω ρε φίλε αλλά κατι μου λέει ότι δεν θα πάρεις τίποτα.
Πιθανόν να το αφήσεις λίγο στην άκρη , αλλά κατι μου λέει ότι δεν θα το αλλάξεις.
Δεν λέω αν ειναι σωστό ή λάθος ... Απλώς τι πιστεύω ότι θα γίνει.
jkourkoulis
28-06-13, 16:34
Γιατί δεν κοιτάς για ένα Volvo V40 D2; Έχει (θεωρητική) κατανάλωση 3,4 l/100km και στα μάτια μου είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.
https://www.youtube.com/watch?v=JKLwNMD-XeA
Βέβαια μπροστά στο Ε60...
Γιατί δεν κοιτάς για ένα Volvo V40 D2; Έχει (θεωρητική) κατανάλωση 3,4 l/100km και στα μάτια μου είναι πολύ καλό αυτοκίνητο.
https://www.youtube.com/watch?v=JKLwNMD-XeA
Βέβαια μπροστά στο Ε60...
θεσσαλονικη αθηνα με 140χαω υπολογιζε 6,5lt/100χλμ
Αρη δεν ξέρω ρε φίλε αλλά κατι μου λέει ότι δεν θα πάρεις τίποτα.
Πιθανόν να το αφήσεις λίγο στην άκρη , αλλά κατι μου λέει ότι δεν θα το αλλάξεις.
Δεν λέω αν ειναι σωστό ή λάθος ... Απλώς τι πιστεύω ότι θα γίνει.
Αυτο βλεπω κι εγω, Σπυρο.
Aρη δεν ξερω τι θα παρεις renault μην παρεις....
λοιπόν, ο κύβος ερριφθη.
Αναζητείται χάρος για το σειταν, ιδού ο δικός μου, που άλλαξε τη ζωη΄μου εδω και 2,5 χρονια. Χαμηλά πάγια, χαμηλή καταναλωση, μηδεν άγχος !
https://imageshack.us/a/img717/2046/067de.jpg
Το έπιπλο στο γκαραζ, βγαινει μονο για ταξιδια. :original:
θα πω του μπαουερ να σου δωσει τον πύραυλο !
https://a2.xe.gr/20130618/155640_808375_x.jpg
Αρη παρε κανενα piaggio mp3 μαυρο 250αρι...
με διπλωμα αυτοκινητου!
λοιπόν, ο κύβος ερριφθη.
Αναζητείται χάρος για το σειταν,
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3539098/ thumb
χαρτια εχουμε απ το c50 του Ντινου
Πολλά τα λεφτα ρε Σταμ ... εδώ μιλάμε για χαρο με τιμή τριψήφια.
:hystericalbs1:
Θα κανω τον μ@λ@κα του φορουμ απο τωρα μεχρη την ληξη της βαρδιας.
Αρη, αστο βρε φιλε. Αφου δεν θελεις να αλλαξεις το επιπλο, τι βασανιζεσαι?
Ο,τι και να παρεις, λιγοτερο των 1800-2000cc, φτηνοτερο απο 16-17.000 ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, α-πριορι. Οποτε ??
Το ενα θα κανει θορυβο, το αλλο δεν θα στριβει, το αλλο θα εχει χαλια πλαστικα, το ενα θα σου βρωμαει και το αλλο θα σου ξυνιζει γενικως. Ο μεγιστος δε κινδυνος ειναι να σταματησεις να εισαι ο Αρης που αγαπησαμε
Γουσταρεις κατα βαθος το τραβατε με και ας κλαιω, και εμεις γουσταρουμε μαζι σου.
Και εφοσον γουσταρεις μπεβμε, μενεις με την αμαξαρα σου, ενω συγχρονως εμεις ξαβρακονομαστε γυρω σου (λεγοντας το κοντο μας και το μακρυ μας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΕΝΑ)
Ελα το βραδυ να σε κερασω μια μπυρα στο ρεμετζο :cheers:
Εγω μετα απο 15 σελιδες το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο σπαρος ειναι κοτα λυρατη.
Εγω μετα απο 15 σελιδες το μονο που καταλαβα ειναι οτι ο σπαρος ειναι κοτα λυρατη.
Μιχαλη επρεπε να διαβασεις 15 σελιδες για να το καταλαβεις?
Μιχαλη επρεπε να διαβασεις 15 σελιδες για να το καταλαβεις?
Σημερα ρε ειδα το θεμα και λεω τι σκατα μπορει να γραφουν σε 15 ολοκληρες σελιδες για ενα ρενο;
Θοβηθηκες τον θειο ρεσυ;
Σημερα ρε ειδα το θεμα και λεω τι σκατα μπορει να γραφουν σε 15 ολοκληρες σελιδες για ενα ρενο;
15 σελιδες για renault μονο προβληματα μπορεις να γραφεις...
ειναι μεγαλα ρδελα....
ειχε ο θειος του κουμπαρου της ξαδερφης μου ρενο 5 και του ειχε καψει φλατζα...εεε ιδια σκατα ειναι και το κλιο το 4...
Στο προηγουμενο ποστ εκανα και εντιτ που λεει και ο χαντες.
Ο Γρατσιας μου ειπε χθες πως το παιρνει 14000 για να παρω διλιτρο Tiquan TDI.
:facepalm:
Ειχα παει για να ξαναδω το Polo που λεει ο Προεδρος.
:facepalm::facepalm:
Τους ρωτησα ποσο θα αγοραζαν ενα Rav4 Executive αυτοματο 7 σχεσεων του 2010 (του πατερα μου), για να εχω μετρο συγκρισης. Μου ειπαν 10.000 ευρω.
:facepalm::facepalm::facepalm:
Το Tiquan κοστιζει 35 χιλιαρικα γυμνο.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Μολις μου εστειλε μηνυμα ο αδερφος μου στο viber για ναπαμε να δουμε ενα Prius.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Αυριο παιρνω καρτοκινητο και ανεβαζω την αγγελια. Θα εχω πολλα να διηγηθω.
Μήπως να το δώσεις σε αυτούς που σου δίνουν κοντά 15000 και να πάρεις κάτι από τα παρακάτω ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3793825/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3417319/
Μήπως να το δώσεις σε αυτούς που σου δίνουν κοντά 15000 και να πάρεις κάτι από τα παρακάτω ;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3793825/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3417319/
Αυτα είναι euro 4, θα έχει πρόβλημα στην αθηνα.
Αφιερωμένες στον Σταμάτη (το test drive car είναι, μη φοβάσαι):
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/20130625105548_zps24897732-1.jpg (https://s136.photobucket.com/user/MPower_this/media/2013-06-25105548_zps24897732.jpg.html)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/20130625105625_zpsd35d2801-1.jpg (https://s136.photobucket.com/user/MPower_this/media/2013-06-25105625_zpsd35d2801.jpg.html)
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/20130625105604_zps1c439aa5-1.jpg (https://s136.photobucket.com/user/MPower_this/media/2013-06-25105604_zps1c439aa5.jpg.html)
Σε ασπρο δεν ειναι τοσο καλο...
Κανει και βρουμ βρουμ απο τα ηχεια;
Βρουμ βρουμ κάνουν και κάτι πενβεδάκηδες με Ζ4 από τους αεραγωγούς :whistle:
Μάστορα, μιλάμε τ αμαξι δεν βλέπεται ! :shok:
Μένω άφωνος...
Πιστεύω πως είναι από τα ομορφότερα μικρά που κυκλοφορούν. Η δε αίσθηση στιβαρότητας που σου δίνει, είναι πρωτόγνωρη.
Αν φύγει η 5άρα είμαι μεταξύ αυτού και κάποιου μεταχειρισμένου Prius. To Prius όμως είναι ξαφνικός αυτοκινητιστικός θάνατος.
Τέλος πάντων, δεν έχεις λόγο να φοβάσαι μήπως θίξω την αισθητική σου γιατί αφενός έχω βάλει υψηλή τιμή στην αγγελία για να μην προσελκύω κοράκια, αφετέρου με έχει πάρει μόνο ένας από Ιρλανδία κι αυτός προφανώς λαμόγιο. :hystericalbs1:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20361&stc=1&d=1372692443
απο μεσα ετσι ειναι???:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/2013_Renault_Clio_Dashboard-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20362&stc=1&d=1372692966
απο μεσα ετσι ειναι???:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/07/2013_Renault_Clio_Dashboard-1.jpg
Έτσι είναι, αλλά υπάρχουν πακέτα (δωρεάν) στην ακριβή έκδοση με χρωματιστά ταμπλώ. Πήγαινε στο site και ρίξε μια ματιά αντί να διαβάζεις συνέχεια Λεωτσάκο! Έλα, αν παραγγείλουμε δύο θα μας κάνουν έκπτωση. Εσύ έχεις κι αυτοκίνητο γι' απόσυρση (το Daewoo).
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=20363&stc=1&d=1372693123
Totally unrelated picture of a volkswagen polo.
Do not let me bother you.
Keep on riding the thunderstorm.
Έτσι είναι, αλλά υπάρχουν πακέτα (δωρεάν) στην ακριβή έκδοση με χρωματιστά ταμπλώ. Πήγαινε στο site και ρίξε μια ματιά αντί να διαβάζεις συνέχεια Λεωτσάκο! Έλα, αν παραγγείλουμε δύο θα μας κάνουν έκπτωση. Εσύ έχεις κι αυτοκίνητο γι' απόσυρση (το Daewoo).
εγω θειο, δεν διαβαζω Λεωτσακο.....ουτε νταεβου εχω!!!:D
Με τη διαφορά ότι για να πάρω το Polo με αυτόν τον εξοπλισμό πρέπει να δώσω το Ε60, το Terios και το Μ6 του Στάθη.
Γιατί κανονικά είναι αυτό:
https://www.carfind.co.za/News/images/Golf-BlueMotion-Interior-Cockpit-View.jpg
Τοσο πολυ το φτωχυνανε;
Κάπως έτσι ήταν. ΓΤΠΚ. Το δικό σου είναι σαν το Enterprise μπροστά σ' εκείνο που είδα στον Γρατσία.
εγω θειο, δεν διαβαζω Λεωτσακο.....ουτε νταεβου εχω!!!:D
Ω ρε, την πλήρωσε ο Αρούλης αντί του Πάνου! Mind games...
Πως περιμενεις να πουληθει το μπενβε αν δεν σηκωσεις το τηλεφωνο ρε ονειδος της αγορας;
Δυο φορες σε πηρα να σου κανω πλακα, και κλαϊν.
Κριμα, γιατι τη δευτερη φορα ημουν ζεστος να κανω προσφορα πολυ καλη.
Μιλούσα με κάποιον από Πάτρα που μου έδινε Μ5 και 3 χιλιάρικα. :facepalm:
Μιλούσα με κάποιον από Πάτρα που μου έδινε Μ5 και 3 χιλιάρικα. :facepalm:
το ειδα αυτο που σου ελεγε ο τυπος απο την Πατρα,το εχει στην πενα!!!...κουτα λεμε!!!.....και γ@μω!!! :
https://megamo.ru/images/photos/medium/images/118_kyosho_bmw_e60_m5_ring_taxi_2005_7.jpg
τα +3 χιλιαρικα λιγα τα βελπω.....
Το 520 έχει και το πουλάει απ όσο ξέρω...
Το 520 έχει και το πουλάει απ όσο ξέρω...
Ακόμα...