Επιστροφή στο Forum : Κουρτινάκια στα πίσω καθίσματα
Καλησπέρα,
Λόγω του ότι έχουμε μωράκι το οποίο ενοχλείται από τον ήλιο στα ταξίδια μας,
σκέφτομαι να τοποθετήσω τύπου παραβάν ή κουρτίνα όπως θέλετε πείτε το ώστε να μην υποφέρει το καημένο... Τι θα μου προτείνατε...?
ΔημήτρηςΜ3
10-06-13, 20:33
Τι αμάξι ;;;;
harristheo
10-06-13, 22:10
μεμβράνες και καθάρισες
έχω 2 παιδάκια, έναν γιο 4 ετών και μια κορούλα 1
σε όλα τα αυτοκίνητα έχω μεμβράνες εμπρός και πίσω.
οι πίσω πολύ σκουρότερες.
καμία σχέση με κουρτινάκια.
nikos valvetronic
10-06-13, 22:51
Και εγώ για την οικογένεια σ'αυτήν την λύση κατέληξα,μεμβράνες σκούρες πίσω
και είσαι Οκ.Εκτός και αν έχεις Ε60 και βρεις σετάκι από κουρτίνες σε πόρτες και πίσω τζάμι.Λέμε τώρα κουβέντα να γίνεται :original:
Ο φίλος, αν θυμάμαι καλά έχει Ε90. Το ηλεκτρικό κουρτινάκι για το Ε90 πάει το λιγότερο μια 400ρού. (οδηγοί, αλλαγή εταζέρας, κουμπί στο πάνελ, κλπ)
Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί χειροκίνητο αλλά δεν γνωρίζω το κόστος.
Παίδες καλή η μεμβράνη αλλά νομίζω χρειάζεται και το κουρτινάκι.
Εχω και ηλεκτρικό κουρτινάκι και σκούρα μεμβράνη.
Το κουρτινάκι δεν κάνει σπουδαία δουλειά στην Ελλάδα, ο ήλιος μπουμπουνίζει και τα πλαινά παράθυρα, εκτός και αν έχεις και πλευρικά κουρτινάκια. Αισθητικά, δεν μ αρεσουν τα κουρτινάκια.
συμφωνώ με όσους πρότειναν σκούρες μεμβράνες, είναι ότι πρέπει γιά τα πιτσιρίκια.
σε 39αρι παντως πλαινα-πισω κουρτινακια εκαναν πολυ καλη δουλεια.απλα εκοβαν λιγο την ορατοτητα.αλλα συμφωνω κι εγω πως το καλυτερο vfm ειναι οι μεμβρανες.
Σωστά, E90 έχω. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε με pm ένα καλό και οικονομικό μαγαζί για μεμβράνες και πόσο πάνω-κάτω παίζει η τιμή για τα 2 πίσω παράθυρα?
εγώ πάντως που είχα το ίδιο θέμα με το που πήρα το e46 και τα διδυμάκια μου καιγόντουσαν έβαλα μεμβράνες 3Μ με 99 ευρώ 4 πλαινά και στο πίσω τζάμι.