Επιστροφή στο Forum : Z4 καθρέπτης τρέμουλο
Δε ξέρω αν είναι το σωστό thread για να βάλω το ποστ μου. Αν έχω κάνει χαζομάρα κ είναι DIY να το μεταφέρει κάποιος admin.
Πήγα Καλαμάτα το Σάββατο κ παρατήρησα κάτι που δε μου άρεσε. Μέσα στην Αθήνα δε το είχα παρατηρήσει ποτέ. Ο καθρέφτης του οδηγού έπαιζε πάρα πολύ μετά τα 100 χλμ/ω. Δεν έτρεμε το μπράτσο της Ζ4, μόνο το τζάμι κ φοβήθηκα μη πέσει. Σε σημείο που με ενοχλούσε ακόμα κ να δω πίσω μ τα αυτοκίνητα. Εντωμεταξύ του συνοδηγού ακίνητος. Δεν έπεσε τελικά.
(Πιο παλιά όπως έκλεισα την πόρτα του συνοδηγού (ήρεμα κ όχι δυνατά) ξεκόλλησε το τζάμι κ έσπασε. Δε γουστάρω να την πάθω με του οδηγού αυτή τη φορά γιατί θυμάμαι πως τον πούλαγε πανάκριβα ο Σπανός.)
Καμία συμβουλή? Να το ξεκολλήσω κ να τον κολλήσω με καμία σιλικόνη? Ή λέτε να τρέμει ο μηχανισμός????
kwstakhs_Z4
09-06-13, 23:55
εμενα μου εχει φυγει ακριβως ετσι 2 φορες....και πριν ετσι επαιζε και ο δικος μου.. και μετα τσαφ! και κομματια....
πιστευω πως δεν εχει θεμα ο μηχανισμος και αν το κολλησεις θα ειναι κομπλε....
αλλα ας περιμενουμε να απαντησει και καποιος αλλος!
με τι διαολο τα κολλανε εκει στην Πενβε???
Μια απο τα ιδια.Εμενα ετρεμε του οδηγου,επεσε και μετα αγορα καινουργιο καπου 100 ευρω.Τωρα τρεμει ο δεξιος και μαλλον θα τον βγαλω και κολλημα.
Γενικα δεν ξερω ισως επειδη ειναι θερμαινομενοι η επειδη στο παρκαρισμα που τους γυριζω προς τα επανω με τη θεμοκρασια του ηλιου ξεκολλανε.
Γενικα ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι.
Σε μενα δεν εχουν τιποτα, καλα να παθετε :thefinger: Μη ποσταρετε τετοια θεματα για να κραταμε το κουτελο της φυλης των Ζ4 καθαρο :facepalm:
Bazil Van Sinner
10-06-13, 08:44
^
χαχαχα
Ουτε μενα το παρουσιασε ποτε.
Κολλημα με μια καλη κολλα πιστευω ειναι οκ
ghost-rider
10-06-13, 09:16
To κανουν και τα 46αρια.
Και μενα τρεμει του οδηγου.
Οταν το παραθυρο ειναι ανοικτο μαλιστα το ακους και ενοχλει.
Δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να πεσει κατω και τον εγραφα κανονικα.
Τωρα μαλλον κατι θα κανω...
Τι κολλα? Πρεπει και να μπορει να βγει αν χρειαστει...
Για απλη η θερμη σιλικονη σκεφτομαι.
To κανουν και τα 46αρια.
Και μενα τρεμει του οδηγου.
Οταν το παραθυρο ειναι ανοικτο μαλιστα το ακους και ενοχλει.
Δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να πεσει κατω και τον εγραφα κανονικα.
Τωρα μαλλον κατι θα κανω...
Τι κολλα? Πρεπει και να μπορει να βγει αν χρειαστει...
Για απλη η θερμη σιλικονη σκεφτομαι.
Ναι ρε φιλαράκο. Μια απλή σιλικόνη σκέφτομαι κ εγώ. Δε με νοιάζει να μπορεί να ξαναβγεί. Απλά δε θέλω να πέσει γιατί κάνει 100 ευρώ :P Μπορεί να είναι κ από τα νερά που πλένω το αμάξι....δε ξέρω τι να πω.
jkourkoulis
10-06-13, 10:42
Τα ίδια και στο Ζ3. Τρέμει λίγο του οδηγού αλλά δεν είχα φανταστεί ότι μπορεί να πέσει.
kwstakhs_Z4
10-06-13, 12:41
Γενικα δεν ξερω ισως επειδη ειναι θερμαινομενοι η επειδη στο παρκαρισμα που τους γυριζω προς τα επανω με τη θεμοκρασια του ηλιου ξεκολλανε.
Γενικα ειμαστε πολλοι αλλα σκορπιοι.
να πω και εγω πως και εμενα ειναι θερμαινομενοι και εγω καθε φορα οταν παρκαρω σηκωνω τον εναν η τον αλλον αναλογα που το εχω αφησει το αμαξι και να πω πως 1-2 φορες την εβδομαδα το πλενω (αναλογα αν εχει βρεξει ενδιαμεσα κτλ).....
απλα τα λεω μηπως βρουμε ποτε γιατι γινετε αυτο! thumb
το ίδιο και μένα! κάτσε να το κολλήσουμε γιατί τα 100ρικα τώρα είναι μεγάλο θέμα!
Ναι ρε δε παλεύεται ο Σπανος.... :/ :/
εμενα μου εχει φυγει ακριβως ετσι 2 φορες....και πριν ετσι επαιζε και ο δικος μου.. και μετα τσαφ! και κομματια....
πιστευω πως δεν εχει θεμα ο μηχανισμος και αν το κολλησεις θα ειναι κομπλε....
αλλα ας περιμενουμε να απαντησει και καποιος αλλος!
με τι διαολο τα κολλανε εκει στην Πενβε???
Δε τρεχει τιποτα και στην Aston ενος φιλου το ιδιο συμβαινει
Panos 316T
04-07-13, 12:24
η λύση είναι απλή :
κρατήστε την 1η απόδειξη από ΑΟ ή ΕΟ , διπλώστε την όσες φορές χρειαστεί και βάλτε την σφήνα ανάμεσα στο σκελετό και τον καθρέπτη, δεν κουνιέται τίποτα :D
Βρήκα το πρόβλημα στο δικό μου όπως το έπλενα. Μάλλον θα το χτύπησαν πουθενά παρκαρισμένο ή εγώ (αν κ θα το θυμόμουνα). Κουνιέται το μπράτσο του οδηγού λίγα εκατοστά ενώ του συνοδηγού είναι τελείως σταθερό.
Τώρα πώς φτιάχνετε αυτό.............άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ξέρει κανένας τι παίζει? Πώς το σφίγγεις ή κάτι τέτοιο? Θα πρέπει λογικά να το πάω από κανένα bmw συνεργείο ε? (τη μυρίζομαι την 100άρα :P Ακόμα κ να αναπνέεις στα bmw λιγότερο από 100 ευρώ δε πληρώνεις xD )
οκ οκ!!! Απλά νοιώθω μόνος κ αβοήθητος που δεν μου απαντάτε :hystericalbs1:
Δεν έχει συμβεί σε κανένα αυτό??? Μη μου πείτε πως πρέπει να αλλάξω όλο το μπράτσο μόνο. Προτιμώ τη σιωπή αντί γι΄αυτό. :shok:
jkourkoulis
09-07-13, 19:58
Έχεις δίκιο και στό δικό μου που το κοίταξα τώρα μάλλον φταίει το πλαστικό...
Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Και σε e46,το εκανε μετα το πλυντηριο(βουρτσα),και ενω ειχε σηκωθει ο καθρεπτης.....το παρουσιαζει μετα τα 110-120:hyper:!