Επιστροφή στο Forum : [E46] τελος βελτιωσης για τη μπεμπα μου - m52 engine
DENNIS E46 CABRIO
31-05-13, 00:59
παιδια τελειωσα τελικα με τη βελτιωσουλα μου στη μπεμπα<e46 323ci m52 2.5 cabrio> τις επομενες μερες θα ανεβασω φωτο οσες τραβηξα δηλαδη σε περιπτωση που ενδιαφερει καποιον με το ιδιο μοτερακι να κανει κατι τετοιο<μ52>απο 170 αλογα εφτασε 200.4<ηταν η ακριβης ενδειξη του δυνα μομετρου>θα σας ανεβασω κ το διαγραμμα να το δειτε για οσους ξερουν καλυτερα απο εμενα για να μου πουν τη γνωμη τους.εμεινα απολυτα ικανοποιημενος μιας και στοιχισε 800,00.εξατμιση ,εκκεντοφορος,και προγραμμα. καποιες απο τισ φωτο που εχω προχειρες,οι παρακατω
Το δυναμομετρο το εχει αυτος που εκανε τις βελτιωσεις? 30 αλογα? Χμμ..
harristheo
31-05-13, 02:23
Το δυναμομετρο το εχει αυτος που εκανε τις βελτιωσεις? 30 αλογα? Χμμ..
και 800¤....
αααχχχχχχχμμμμμ
αλλαγή εκκεντροφόρου σε μοτέρ με διπλό vanos και μαζί με εξάτμιση και πρόγραμμα +30άλογα? χμμμμ.....
bmw316turbo
31-05-13, 08:38
Σε dyno dynamics που ειναι απο τα πιο αυστηρα? χμ?
και εξατμιση και εκκεντοφορος και προγραμμα 800ευρω XMMMMMM......
to good to be true...
Το μοτερ αυτό από τ μάνα έβγαζε παραπάνω από τ ονομαστικά 170 άλογα, εχω τ εντύπωση πως κάπου 183 (αν λέω μλκ διορθώστε με) στ πραγματικότητα δε πήρε ούτε 20
Μήπως έχεις κάνει διναμόμέτρηση πριν τ βελτίωση?
Με 800 ευρω και 30 αλογα και η BMW θα ηθελε να μαθει πως εγινε
Φίλε μου δεν τα λέμε απο κακία απλα είναι περίεργο πως με τα πράγματα που έβαλες πήρες 30 άλογα, όπως έχουμε πει τα άλογα δεν είναι στραγαλια.
Εκανες δυναμομετρηση στο ίδιο μηχάνημα πριν την βελτίωση ???
DENNIS E46 CABRIO
31-05-13, 15:19
Καλά πατήματα!!!
ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΤΑ 180 ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑ ΜΜΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 300.Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ 400.Κ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ 100 ΕΥΡΩ ΧΤΑΠΟΔΙΑ Κ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟς ΑΠΟ 330,ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ BMW ΛΑΤΡΗς ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΑΥΤΗΣ.ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΞΟΥ Κ Η ΤΙΜΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΘΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ,ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΗΧΟ,ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΡ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΓΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
οκ, παραλειπουμε τα "30αλογα" στο δυναμομοετρο με 800¤ μολις κοστος..
στο δρομο εσυ διαφορα ειδες?
Ειχες κανει μετρηση 0-100 πριν κανεις τη βλεντιωση? Εκανες μετα τη βελτιωση?
Ειδες οντως βελτιωση σε πραγματικες συνθηκες?
Με 30 πραγματικα αλογα παραπανω θα πρεπει να δεις βελτιωση 0,5 με 0,8 δευτερολεπτα στο κλασσικο 0-100 , ενω φυσικα θα πρεπει να νιωσεις και τη διαφορα στις επιταχυνσεις εν κινησει με καθε ταχυτητα, αλλιως...
Τους παλιους εκκεντροφορους στους εδωσε? δεν το ηξερα οτι κουμπωνουν στο δικο σου απο το 330...
Στην καταναλωση τί διαφορα εχεις?
DENNIS E46 CABRIO
31-05-13, 15:29
.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ POWER LOGIC ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 92.ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ,ΕΚΚΕΝΤΟΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ BMW ΠΥΡΓΟς ΗΛΕΙΑΣ Α ΞΕΧΑΣΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΑΠΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΟΨΤΑΩΙΑ5 RS 5 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,Κ ΠΛΕΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΟΜΩς ΑΠΟ ΔΕΥΕΡΕς ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΨΗΛΑ ΦΕΥΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
DENNIS E46 CABRIO
31-05-13, 15:32
ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΝ ΕΧΩ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ......ΕΙΔΑ ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟς,ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....ΛΟΓΟ ΦΟΡΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ POWER LOGIC ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 92.ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΩ ΗΛΕΙΑΣ,ΕΚΚΕΝΤΟΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ BMW ΠΥΡΓΟς ΗΛΕΙΑΣ Α ΞΕΧΑΣΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΟ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΑΠΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΟΨΤΑΩΙΑ5 RS 5 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ,Κ ΠΛΕΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΟΜΩς ΑΠΟ ΔΕΥΕΡΕς ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΨΗΛΑ ΦΕΥΓΩ ΑΡΚΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις!
Προσωπικά μου φτάνει και μου περισσεύει από την στιγμή που είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα των 800¤!!
Να το ξαναχαρείς!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Καλως τοτε, αν εχεις αμαξι χωρις αλλαγες να συγκρινεις και βλεπεις διαφορα εχει νοημα.
DENNIS E46 CABRIO
31-05-13, 15:53
παιδια συγνωμη και παλι για τα κεφαλαια ...κατα λαθοςςςς
^ καλά χιλιόμετρα να χεις!
ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΊΑ!!! :thumbsup:
DENNIS E46 CABRIO
08-06-13, 00:00
^ καλά χιλιόμετρα να χεις!
ΚΑΙ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΊΑ!!! :thumbsup:
φιλε 120ιε87 εβαλα sachs advantage και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος το αθτοκινητο συμπεριφερεται τελεια .ημουν 5 χρονια με της μανας του sachs και αυτα βεβαια απ οτι ειδα σημεα γιατι δεν ηξερα τι ειχε επανω.τελικα ειναι πολυ καλη επιλογη ουτε να ακουει κ την παρα μικρη λακουβα ουτε να δυσανασχετεις για τιποτα.πριν φοβομουν να το στριψω ,πρωτα επαιρνε ματατοπισμα φορτιου κ μετα εστριβε χαχα.τωρα ειναι κομπλε....
ΔημήτρηςΜ3
08-06-13, 00:29
Haters gonna hate you boy
Αυτα τα ολίγα
dark knight
08-06-13, 00:49
ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΤΑ 180 ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΤΗ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑ ΜΜΑ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 300.Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ 400.Κ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ 100 ΕΥΡΩ ΧΤΑΠΟΔΙΑ Κ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟς ΑΠΟ 330,ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΜΟΝΟ BMW ΛΑΤΡΗς ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΑΥΤΗΣ.ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΞΟΥ Κ Η ΤΙΜΗ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΘΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ .ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ,ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΗ,ΗΧΟ,ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΡ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΓΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
απο το διαγραμμα της δυναμομετρησης φαινεται και οτι απο ροπη καλα εισαι. εχεις φτασει σχεδον την ονομαστικη του 328, 27,5 περιπου απο τα 25 που ησουν
DENNIS E46 CABRIO
10-06-13, 21:40
Haters gonna hate you boy
Αυτα τα ολίγα
who are the haters and why gonna hate me?δε σε επιασα τι εννοεις?
Bazil Van Sinner
10-06-13, 21:53
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/imagesqtbnANd9GcTFUcRyNro8WkxtSzO_QfIGUA-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/imagesqtbnANd9GcSA9PGU90Ukcv2yFsFDkFpiMC-1.jpg
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/06/imagesqtbnANd9GcSlcCRTH9D5UIqnb033thsfX5-1.jpg
now i think you'll catch da point dudethumb