Επιστροφή στο Forum : Αναβαθμισμένο σασμάν και νεύρα....
Όπως κάποιοι απο εδώ ξέρετε το μπρίκι μου σε λίγους μήνες βγαίνει εκτός δρόμων και επίσημα, μιας και που οι δουλειές που γίνονται για να "βαπτιστεί" αυτοκίνητο αγώνων σχεδόν τελειώνουν.
Τί σχέση έχει αυτό με τον τίτλο του θρεντ; Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να ξηλώσω το σασμάν και να ξαναγίνει απο την αρχή με ενισχύσεις παντού, μαγειριές στα γραναζώματα για τις σχέσεις, ημιαξόνια και φυσικά στο δίσκο, το πλατό και το βολάν. Το σασμάν το ανέλαβε εξολοκλήρου ο μηχανικός που έκανε όλη τη βελτίωση μέχρι τώρα και όταν ήρθε η ώρα του δπβ το πήγα σε έναν άνθρωπο οποίος πλασαρίστηκε σαν τον Δρ. Σασμάν.
Κι εκεί αρχίσαν όλα. Το σετάκι που επιλέχθηκε ήταν βολάν Unorthodox ελαφρωμένο μονής μάζας, δίσκος εξάφτερος SACHS και πλατό 65κιλο επίσης της SACHS όπως και το τρομπάκι και το ρουλεμάν του συμπλέκτη. Να μην τα πολυλογώ το όλο κουστούμι βγήκε κοντά στα 3Κ. Τελειώνει ο Δρ και μου τηλεφωνεί να πάω να το πάρω. Μέσα στην τρελή χαρά εγώ, πάω. "Το δοκίμασες μεγάλε;" ρωτάω και η απάντηση του γιατρού;;;;; "Αθόρυβο εντελώς"!!! Παίρνω τα κλειδιά, το βάζω μπροστά και μένω μ@λ@κ@ς. Σαν τρακτέρ έκανε. Έτοιμος για φόνο ο Φίδαρος. Ρε με δουλεύεις του λέω. Μην ανησυχείς μου απαντάει για 1000χλμ έτσι θα κάνει μέχρι να πατήσει ο δίσκος.
Τέσπα το τρώω και φεύγω. Όντως με τον καιρό ο θόρυβος μειώθηκε λίγο όπως και το τρελό σκορτσάρισμα. Παρόλα αυτά, ο μηχανικός μου μου έλεγε οτι αυτό το πράγμα δε θα φύγει ποτέ και έτσι θα κάνει. Νεύρα εγώ, βρισίδι στο max και τελειωμό δεν έχει.
Μετά απο 1500χλμ το ίδιο βιολί. Την κάνω κρίση λοιπόν, πάω μια μέρα στον Δρ. και γίνεται της καραπουτ@ν@ρ@ς το κάγκελο. Με τα πολλά μου λέει οτι παίζει να είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη, ή ακόμα και το ίδιο το σασμάν. Αλλαγή σασμάν λοιπόν και μαζί με το ρουλεμάν αλλαγή και το τρομπάκι ξανά γιατί δεν του άρεσε. Το παλιό σασμάν (το μαγειρεμένο) επιστροφή στον μηχανικό μου με άπειρα βρισίδια γιατί θεωρούσα οτι ήταν φταίχτης.
Έλα όμως που και το νέο έκανε ακριβώς τα ίδια... Τρίτη φορά στο Δρ και πραγματικά έγινε η μάχη του Ελ Αλαμέην.... Όλο αυτό το διάστημα να μου λέει όμως ο Γιώργος (ο μηχανικός μου) ότι τζάμπα τρελαίνομαι γιατί το έχει ξαναζήσει το έργο και με άλλα αυτοκίνητα. Εγώ τπτ. Εκεί... Τεσπα, αφού αποδείχτηκε οτι ο Δρ, είχε Διδακτωρικό στη μ@λ@κί@ και όχι στα σασμάν του άφησα μια αξέχαστη τόνγκα και ξαναέβαλα το παλιό σασμάν.
Που θέλω να καταλήξω με όλο αυτό το σκηνικό; Ότι τελικά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός όσων αφορά το Δρ και οτι είχε δίκιο ο Γιώργος απο την αρχή. Και το καλύτερο είναι οτι ψάχνοντας στον σωλήνα βρήκα πάάάάάάάρα πολλά βίντεο που δείχνουν και αποδεικνύουν ότι τελικά η μετατροπή απο διπλής μάζας σε μονής μάζας πέραν απο τα αρκετά θετικά που έχει, έχει ένα τεράστιο κακό! ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΑ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=3vUdmshAsYM
https://www.youtube.com/watch?v=Vb9Z6O_Czow
https://www.youtube.com/watch?v=cTjwmCJrd2s
https://www.youtube.com/watch?v=JJvLTVsrcKM
https://www.youtube.com/watch?v=t7SDl0ajlpA
Καλή μου χώνεψη.......
Konstantinos E60
26-05-13, 03:28
Εσυ στο τέλος με BMW θα καταλήξεις !!!
Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε περισσότερα ως προς τα BMW.
https://www.uucmotorwerks.com/flywheel/gear_rattle.htm
Οταν ειχα ακομα το ΤΤ, ειχαμε κανονισει ενα βραδυ με τον Streetracing ενα ανοιγματακι στην Αττικη Οδο στον Alpha. Πανω στο ανοιγμα χανω την 5η και βαζω 3η. Ειδα το στροφομετρο να κανει 2 πληρεις περιστροφες. Σταματησα στην ακρη και ακουγα ενα συρσιμο απο το σασμαν, ο κινητηρας ομως ηταν ο.κ. Τελικα ειχε ανοιξει το βολαν διπλης μαζας και κατα την περιστροφη εβρισκε στη χελωνα του σασμαν.
Το πηγα στον ντοπιο Dr. mlk που ειχε ενα S3 τουμπανο. Μου προτεινε βολαν μονης μαζας της unorthodox racing. Το εβαλα. Τα ιδια συμπτωματα με σενα; απιστευτος σαματας και τρελο σκορτσαρισμα. Εκανα κια 500αρια km και δεν αλλαξε τιποτα. Πηγα σε αλλον Dr. karamlk ο οποιος μου δινει εξαφτερο κεβλαρ κομμενο σε laser ειδικα για το βολαν την UR. Μαντολες. Τρισχειροτερα.
Μαζι με τα βαλε-βγαλε, Πρεπει να εδωσα κανα 2χιλιαρο τοτε (2005). Ηταν η τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το αυτοκινητο. Εκτοτε μονο εργοστασιακα μπαξιματα εκανα. Οι βελτιωσαδες ειναι η χειροτερη φαρα. Κι εμεις τα μεγαλυτερα κοροϊδα.
Stunt Mike
26-05-13, 09:31
Εγω παντως που καταργησα το διπλης μαζας και το'κανα μονης με δισκο ανθρακονηματινο-πλατω-βολαν αλουμινιου ολα της Sachs,δεν εχω κραδασμους,ουτε κανει σαν τρακτερ,παρα μονο ενα σφυριγμα σαν να φοραω straight cut γραναζια σασμαν.Κι εμεις το αποδωσαμε σε ελαττωματικο ρουλεμαν....Μηπως κατι δεν ζυγοσταθμιστηκε σωστα στο δικο σου??
Μαζι με τα βαλε-βγαλε, Πρεπει να εδωσα κανα 2χιλιαρο τοτε (2005). :shok: Οι βελτιωσαδες ειναι η χειροτερη φαρα. Κι εμεις τα μεγαλυτερα κοροϊδα.
Eεεε ρε και να τα'χες τωρα λεμεεεε! :cheers:
Stunt Mike
26-05-13, 09:33
Οταν ειχα ακομα το ΤΤ, ειχαμε κανονισει ενα βραδυ με τον Streetracing ενα ανοιγματακι στην Αττικη Οδο στον Alpha. Πανω στο ανοιγμα χανω την 5η και βαζω 3η. Ειδα το στροφομετρο να κανει 2 πληρεις περιστροφες. Σταματησα στην ακρη και ακουγα ενα συρσιμο απο το σασμαν, ο κινητηρας ομως ηταν ο.κ. Τελικα ειχε ανοιξει το βολαν διπλης μαζας και κατα την περιστροφη εβρισκε στη χελωνα του σασμαν.
Το πηγα στον ντοπιο Dr. mlk που ειχε ενα S3 τουμπανο. Μου προτεινε βολαν μονης μαζας της unorthodox racing. Το εβαλα. Τα ιδια συμπτωματα με σενα; απιστευτος σαματας και τρελο σκορτσαρισμα. Εκανα κια 500αρια km και δεν αλλαξε τιποτα. Πηγα σε αλλον Dr. karamlk ο οποιος μου δινει εξαφτερο κεβλαρ κομμενο σε laser ειδικα για το βολαν την UR. Μαντολες. Τρισχειροτερα.
Μαζι με τα βαλε-βγαλε, Πρεπει να εδωσα κανα 2χιλιαρο τοτε (2005). Ηταν η τελευταια φορα που ασχοληθηκα με το αυτοκινητο. Εκτοτε μονο εργοστασιακα μπαξιματα εκανα. Οι βελτιωσαδες ειναι η χειροτερη φαρα. Κι εμεις τα μεγαλυτερα κοροϊδα.
Μηπως φταιει τελικα το βολαν της unorthodox racing??Ανορθοδοξο ονομα και πραγμα δλδ!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
+1000000000
Οσο πιο μαμα τοσο πιο καλα!
Εγω παντως που καταργησα το διπλης μαζας και το'κανα μονης με δισκο ανθρακονηματινο-πλατω-βολαν αλουμινιου ολα της Sachs,δεν εχω κραδασμους,ουτε κανει σαν τρακτερ,παρα μονο ενα σφυριγμα σαν να φοραω straight cut γραναζια σασμαν.Κι εμεις το αποδωσαμε σε ελαττωματικο ρουλεμαν....Μηπως κατι δεν ζυγοσταθμιστηκε σωστα στο δικο σου??
Οχι Μιχαλη, εχει κραδασμους το συγκεκριμενο μοτερ και ακουγονται πολυ και τα μποσικα του 6ταχυτου σασμαν. Δοκιμασα επειτα δισκο με ελατηρια, κατι εφτιαξε αλλα οχι σημαντικα. Και Sachs Racing ειχα βαλει στο συνδυασμο, τζιφος.
Eεεε ρε και να τα'χες τωρα λεμεεεε! :cheers:
Κι αυτα και πολλα αλλα. Η μλκ της ζωης μου. Τωρα ειναι αργα. ασε γιατι μου ανεβαινει η πιεση.
Τωρα ειναι αργα. ασε γιατι μου ανεβαινει η πιεση.
Σας ανεβηκε η Πιεση μεσιε?? :whistle: (https://www.capital.gr/tools/view_printer.asp?ID=710725)
Παρε κανα 850 ρε...πωλειται ενα στην προνομιακη τιμη των 50κ. Καθεσαι και τυραννιεσαι με τα κιρκιλια.
https://samsonas.com/pricelist.pdf
STREETRACING
26-05-13, 11:39
Έγω φοραγα τον αγωνιστικό 4φτερο της sachs race άνευ ελατηριων για 4 χρόνια.
Σουζα εκκινησεις , λίγο προσοχή στις αλλαγές για να μην το πάρεις στο χέρι το σασμαν κ θόρυβος στο ρελαντί υποφερτος.
Σε s3.
Έγω φοραγα τον αγωνιστικό 4φτερο της sachs race άνευ ελατηριων για 4 χρόνια.
Σουζα εκκινησεις , λίγο προσοχή στις αλλαγές για να μην το πάρεις στο χέρι το σασμαν κ θόρυβος στο ρελαντί υποφερτος.
Σε s3.
Τρελές εκκινήσεις, ανεβάζει σαν δίχρονο, αλλά στο φανάρι στο ρελαντί είναι δράμα.....
STREETRACING
26-05-13, 19:50
Όπως τοχα εγω σκετον δεν με ενοχλούσε.
Αν είχα κ μονής θα έκανε σαν καικι.
Βέβαια θα ήταν καλύτερο να έβαζα τότε τον απλά αναβαθμισμένο που είχε κ ελατηρια αλλα εγω ήθελα το απόλυτο.
Γι αυτο κ άλλαξα 2 σασμαν στο s3 κ 4 στο ΤΤ.
Όπως τοχα εγω σκετον δεν με ενοχλούσε.
Αν είχα κ μονής θα έκανε σαν καικι.
Βέβαια θα ήταν καλύτερο να έβαζα τότε τον απλά αναβαθμισμένο που είχε κ ελατηρια αλλα εγω ήθελα το απόλυτο.
Γι αυτο κ άλλαξα 2 σασμαν στο s3 κ 4 στο ΤΤ.
Ακριβώς έτσι κάνει! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
το σασμαν γιατι δεν καταλαβα το ανοιξες ή οχι?
η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.... απλα ο επαγγελματιας αφου το εχει ξανακανει πρεπει πριν αναλαβει κατι να ενημερωνει τον πελατη και για τα αρνητικα της καθε βελτιωσης...
το σασμαν γιατι δεν καταλαβα το ανοιξες ή οχι?
η γνωμη μου ειναι οτι δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.... απλα ο επαγγελματιας αφου το εχει ξανακανει πρεπει πριν αναλαβει κατι να ενημερωνει τον πελατη και για τα αρνητικα της καθε βελτιωσης...
To πρώτο (αυτό που ξαναέβαλα πάλι) το έχω ανοίξει και έχει γίνει αρκετή δουλειά για ενίσχυση και μαγείρεμα στις σχέσεις. Ο μηχανικός μου τα έλεγε, εγώ δεν τον άκουσα. Όμως ήταν δουλειά που έπρεπε να γίνεις μιας και τα κιλά της ροπής θα είναι αρκετά, και ο κλασικός διπλής μάζας που φορούσε θα πέθαινε στα σίγουρα. Το κράξιμο το ρίχνω στον υποτιθέμενο γκουρού των σασμάν, που όπως αποδείχτηκε δεν ήξερε την τύφλα του....
Εγω το αυτοκινητο αγωνων δεν εχω καταλαβει τωρα που ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ σου ξα...
Δεν κανεις κανα εξπλειν για να καταλαβουμε τι γινεται?
Στελιο γραψε ποιος ειναι ο γκουρου να ξερουμε και οι υπολοιποι !
Εγω το αυτοκινητο αγωνων δεν εχω καταλαβει τωρα που ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ σου ξα...
Δεν κανεις κανα εξπλειν για να καταλαβουμε τι γινεται?
Κατηγορία ΒΤ1. Ποστ #13.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18370
To πρώτο (αυτό που ξαναέβαλα πάλι) το έχω ανοίξει και έχει γίνει αρκετή δουλειά για ενίσχυση και μαγείρεμα στις σχέσεις. Ο μηχανικός μου τα έλεγε, εγώ δεν τον άκουσα. Όμως ήταν δουλειά που έπρεπε να γίνεις μιας και τα κιλά της ροπής θα είναι αρκετά, και ο κλασικός διπλής μάζας που φορούσε θα πέθαινε στα σίγουρα. Το κράξιμο το ρίχνω στον υποτιθέμενο γκουρού των σασμάν, που όπως αποδείχτηκε δεν ήξερε την τύφλα του....
ωραια για να καταλαβω, ειχες ενισχυσει συγχρονιζε κλπ και μετα πηγες στον γκουρου αλλο σασμαν για φτιαξιμο ή το ιδιο και αλλαξες μονο βολαν δισκο πλατο ρουλεμαν και τρομπακι???
Κατηγορία ΒΤ1. Ποστ #13.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=18370
Ε τι ντραγκστερ μωρε μλκ και εσυ...ντροπη της οικογενειας. Με ισιο το τιμονι ανθωπος στο σοι μου???οχι ρε πστ.
Καλυτερα να μου'λεγες οτι εισαι αδερφη. Πιο ευκολα θα το επαιρνα...
Στελιο γραψε ποιος ειναι ο γκουρου να ξερουμε και οι υπολοιποι !
Φάνη είναι στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Τούμπας και συγκεκριμένα Κάτω Τούμπα - Χαριλάου και ασχολείται σαν ειδίκευση με σασμάν του group, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν πιάνει άλλα. Στην περιοχή αυτή είναι ο μοναδικός που ασχολείται μόνο με συστήματα μετάδοσης....
ωραια για να καταλαβω, ειχες ενισχυσει συγχρονιζε κλπ και μετα πηγες στον γκουρου αλλο σασμαν για φτιαξιμο ή το ιδιο και αλλαξες μονο βολαν δισκο πλατο ρουλεμαν και τρομπακι???
Ναι έχεις δίκιο. Δεν το διευκρίνισα.... Το ίδιο πήγα για να βάλω το σετ συμπλέκτη. Όταν μπήκαν αυτά τα πράγματα κοπανούσε όλο το σύμπαν. Έγινε εξαγωγή του ενισχυμένου, τοποθέτηση άλλου (άδικα) και πάλι τα ίδια... Οπότε έγινε ο καβγάς, πήγα στον μηχανικό μου και ξαναέβαλα το ενισχυμένο έχοντας πλέον στο μυαλό μου οτι είναι φυσιολογικό όπως δείχνουν και τα βίντεο του σωλήνα που σήκωσα. Αν τον άκουγα απο την αρχή τον μηχανικό μου θα έβαζα εξαρχής μόνο το σετ συμπλέκτη (στο ενισχυμένο σασμάν, χωρίς να εμπαινε το δεύτερο) και τέλος η ιστορία....
Ε τι ντραγκστερ μωρε μλκ και εσυ...ντροπη της οικογενειας. Με ισιο το τιμονι ανθωπος στο σοι μου???οχι ρε πστ.
Καλυτερα να μου'λεγες οτι εισαι αδερφη. Πιο ευκολα θα το επαιρνα...
:shok::shok::shok:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Panos 316T
26-05-13, 22:08
το χειροτερο θορυβο που εχω ποτε ακουσει ειναι κατι διαφορικα σε εβο.
οταν πλησιαζε νομιζα οτι ειχε βγει ερπυστριοφορο για νυχτερινη στο ριμπας :)
Στελιο θα την βρεις την ακρη οπως και να χει , στο οικονομικο μη ματωσεις παραπανω.
Ναι έχεις δίκιο. Δεν το διευκρίνισα.... Το ίδιο πήγα για να βάλω το σετ συμπλέκτη. Όταν μπήκαν αυτά τα πράγματα κοπανούσε όλο το σύμπαν. Έγινε εξαγωγή του ενισχυμένου, τοποθέτηση άλλου (άδικα) και πάλι τα ίδια... Οπότε έγινε ο καβγάς, πήγα στον μηχανικό μου και ξαναέβαλα το ενισχυμένο έχοντας πλέον στο μυαλό μου οτι είναι φυσιολογικό όπως δείχνουν και τα βίντεο του σωλήνα που σήκωσα. Αν τον άκουγα απο την αρχή τον μηχανικό μου θα έβαζα εξαρχής μόνο το σετ συμπλέκτη (στο ενισχυμένο σασμάν, χωρίς να εμπαινε το δεύτερο) και τέλος η ιστορία....
αρα εχουμε ενα σασμαν...ε???
και σου εβαλε ενισχυμενο βολαν συμπλεκτη τρομπακι ρουλεμαν....εκανε θορυβο και αλλαξες τα ιδια και σου ξαναεκανε...
και στο τελος εβαλες ενισχυμενο κιτ συμπλεκτη στον μηχανικο σου??? και κανει ακομα θορυβο?
το χειροτερο θορυβο που εχω ποτε ακουσει ειναι κατι διαφορικα σε εβο.
οταν πλησιαζε νομιζα οτι ειχε βγει ερπυστριοφορο για νυχτερινη στο ριμπας :)
Στελιο θα την βρεις την ακρη οπως και να χει , στο οικονομικο μη ματωσεις παραπανω.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Πάνο. Τα μόνα που έμειναν είναι τουρμπίνα, και πολλαπλή μιας και τώρα πάμε για 35άρα και φυσικά σοβαρό πρόγραμμα... Το τελευταίο μάτωμα (έτσι θέλω να πιστεύω.....)....
αρα εχουμε ενα σασμαν...ε???
και σου εβαλε ενισχυμενο βολαν συμπλεκτη τρομπακι ρουλεμαν....εκανε θορυβο και αλλαξες τα ιδια και σου ξαναεκανε...
και στο τελος εβαλες ενισχυμενο κιτ συμπλεκτη στον μηχανικο σου??? και κανει ακομα θορυβο?
Σαλάτα τα έκανες.... Στον μηχανικό μου ξαναέβαλα το πρώτο σασμάν (αυτό που είχα ενισχύσει) και ξήλωσα το δεύτερο που μου είχε βάλει ο Δρ. Π@π@ρ@ς.
ΥΓ. Το δεύτερο ήδη ανοίχτηκε και σιγα σιγα θα γινει ίδιο με το άλλο. Just in case.....
YΓ. Θόρυβο σαν αυτό στα βίντεο που σήκωσα.
Σαλάτα τα έκανες.... Στον μηχανικό μου ξαναέβαλα το πρώτο σασμάν (αυτό που είχα ενισχύσει) και ξήλωσα το δεύτερο που μου είχε βάλει ο Δρ. Π@π@ρ@ς.
ΥΓ. Το δεύτερο ήδη ανοίχτηκε και σιγα σιγα θα γινει ίδιο με το άλλο. Just in case.....
YΓ. Θόρυβο σαν αυτό στα βίντεο που σήκωσα.
ο θορυβος επειδη δεν μπορω να δω το βιντεο επειδη ειμαι απο κινητο ηταν απο τον συμπλεκτη ή απο το σασμαν?
θελω να πω ειχε γινει μλκια απο την εφαρμογη ή αυτα που σου εβαλε εκαναν θορυβο>?
υπαρχουν μεταδοσεις με συγκεκριμενα πραγματα αντοχης που φερνουν πολυ βαβουρα αλλα λειτουργουν σωστα και απο θεμα εφαρμογης αλλα και αποδοσης!
ο θορυβος επειδη δεν μπορω να δω το βιντεο επειδη ειμαι απο κινητο ηταν απο τον συμπλεκτη ή απο το σασμαν?
θελω να πω ειχε γινει μλκια απο την εφαρμογη ή αυτα που σου εβαλε εκαναν θορυβο>?
υπαρχουν μεταδοσεις με συγκεκριμενα πραγματα αντοχης που φερνουν πολυ βαβουρα αλλα λειτουργουν σωστα και απο θεμα εφαρμογης αλλα και αποδοσης!
Το σετ του συμπλέκτη ευθύνεται για την όλη κατάσταση και απο αυτά που διάβασα σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού αλλά και Ελληνικά είναι φυσιολογικό. Απλά αποδείχτηκε οτι ο Δρ. Π@π@ρ@ς δεν το ήξερε αυτό.....
Σε τετοιου ειδους εξαρτηματα, παντα κατι χανεις για να κερδισεις κατι αλλο.
Ο θορυβος και τα σφυριγμα σε τετοιου ειδους επεμβασεις, ειναι γνωστα θεματα...ολο αυτο το περιτο βαρος που ξεφορτωνεσαι και μονο απο το βολαν, ισσοδυναμει με λιγοτερη - μικροτερη αποροφηση μηχανικων θορυβων.
Σε τετοιου ειδους εξαρτηματα, παντα κατι χανεις για να κερδισεις κατι αλλο.
Ο θορυβος και τα σφυριγμα σε τετοιου ειδους επεμβασεις, ειναι γνωστα θεματα...ολο αυτο το περιτο βαρος που ξεφορτωνεσαι και μονο απο το βολαν, ισσοδυναμει με λιγοτερη - μικροτερη αποροφηση μηχανικων θορυβων.
Εχει δίκιο ο ιοσηφ αν και ξυλουργος...
Σε κατασκευές που ξεφεύγει η ροπή να ξέρεις που στάνταρ θα το έχεις ακούσει, γιατι στα Audi γίνεται συχνά αν σου διαλυθεί το βολάν έχεις πιθανότητες ανάλογα με το πως θα γίνει να "ραγισεις" μπλοκ, επειδη εκει καταλαβαίνεις οτι πας για ζημιά που ξεφεύγει σκέψου το ενδεχόμενο να συνηθισεις το καικι αφού όπως είπες το προοριζεις για αγωνιστικό!
Το ζόρι που θα φάει στο ντραγκ με φρέσκο λάστιχο σλικ και κολλα για συνεχομενες φορες δεν θα εχει καμια σχέση με δοκιμή στον δρόμο!
Διαλεξες δύσκολη κατηγορία χεχεχ
Σε κατασκευές που ξεφεύγει η ροπή να ξέρεις που στάνταρ θα το έχεις ακούσει, γιατι στα Audi γίνεται συχνά αν σου διαλυθεί το βολάν έχεις πιθανότητες ανάλογα με το πως θα γίνει να "ραγισεις" μπλοκ, επειδη εκει καταλαβαίνεις οτι πας για ζημιά που ξεφεύγει σκέψου το ενδεχόμενο να συνηθισεις το καικι αφού όπως είπες το προοριζεις για αγωνιστικό!
Το ζόρι που θα φάει στο ντραγκ με φρέσκο λάστιχο σλικ και κολλα για συνεχομενες φορες δεν θα εχει καμια σχέση με δοκιμή στον δρόμο!
Διαλεξες δύσκολη κατηγορία χεχεχ
Παρα πολυ σωστα. Γι αυτο και ενας λογος που κατηργησα το διπλης μαζας και το εκανα μονης ειναι αυτος.
Kαι η μ@λ@κί@ συνεχίζεται.... Πάω να πάρω σήμερα το αυτοκίνητο και το μάτι μου πέφτει σε κάτι λάδια κάτω απο το αμάξι... Τα σενάρια αρχίζουν και δουλεύουν.... Καμμια φλάντζα βαλβίδων θα είναι και χάνει απο εκεί, κανένα ρακόρ απο την τουρμπίνα θα χάνει, κανένα σωληνάκι θα έχει τρυπήσει κτλ κτλ κτλ.... Κατευθείαν συνεργείο... Σήκωμα στην ράμπα και μένω κάγκελο πριν καν προλάβει να έρθει να το δει ο μηχανικός..... Η κάτω τάπα του σασμάν χάρβαλο και ο κεντρικός έκοβε βόλτες. Πράγμα που σημαίνει οτι κατά το μοντάρισμα ο Δρ. ξέχασε να κάνει 2 βασικά πράγματα..... Η τάπα πήρε συνολικά 2 πλήρεις περιστροφές των 360 μοιρών και απο τον κεντρικό και οι 8 ήθελαν καργάρισμα.... Να μην πω πόση βαλβολίνη πρόσθεσα.... Κάνεις φόνο ή όχι; Η συνέχεια γνωστή για αύριο το πρωί!
Kαι η μ@λ@κί@ συνεχίζεται.... Πάω να πάρω σήμερα το αυτοκίνητο και το μάτι μου πέφτει σε κάτι λάδια κάτω απο το αμάξι... Τα σενάρια αρχίζουν και δουλεύουν.... Καμμια φλάντζα βαλβίδων θα είναι και χάνει απο εκεί, κανένα ρακόρ απο την τουρμπίνα θα χάνει, κανένα σωληνάκι θα έχει τρυπήσει κτλ κτλ κτλ.... Κατευθείαν συνεργείο... Σήκωμα στην ράμπα και μένω κάγκελο πριν καν προλάβει να έρθει να το δει ο μηχανικός..... Η κάτω τάπα του σασμάν χάρβαλο και ο κεντρικός έκοβε βόλτες. Πράγμα που σημαίνει οτι κατά το μοντάρισμα ο Δρ. ξέχασε να κάνει 2 βασικά πράγματα..... Η τάπα πήρε συνολικά 2 πλήρεις περιστροφές των 360 μοιρών και απο τον κεντρικό και οι 8 ήθελαν καργάρισμα.... Να μην πω πόση βαλβολίνη πρόσθεσα.... Κάνεις φόνο ή όχι; Η συνέχεια γνωστή για αύριο το πρωί!
ηρεμια...ακομα εισαι στην αρχη....
τελευταιος δεν τα ελυσε ο μαστορας σου για να σου βαλει το παλιο το σασμαν?
ηρεμια...ακομα εισαι στην αρχη....
τελευταιος δεν τα ελυσε ο μαστορας σου για να σου βαλει το παλιο το σασμαν?
Συμφωνώ.... Και ήμουν και μπροστά. Άντε πες οτι για την τάπα ήταν δική του πατάτα. Τον κεντρικό όμως δεν τον είχε πειράξει καθόλου. όλο ήταν plug and play.Θα μου πεις: "Έπρεπε να το είχε κοιτάξει".... :whistle:
Συμφωνώ.... Και ήμουν και μπροστά. Άντε πες οτι για την τάπα ήταν δική του πατάτα. Τον κεντρικό όμως δεν τον είχε πειράξει καθόλου. όλο ήταν plug and play.Θα μου πεις: "Έπρεπε να το είχε κοιτάξει".... :whistle:
τεσπα, μην νευριαζεις...αφου μπηκες στο χορο, χορεψε!:hyper:
Ρε αξα...με τι τρομπες εχεις μπλεξει???
Σκεψου το σοβαρα να την κανεις απ'ολους οσους εχουν ασχοληθει με το αμαξι, κανε καινουρια αρχη με καναν σοβαρο ανθρωπο, ακομα και αν ειναι γενικο συνεργειο.
Αν θελεις, μπορω να σε στειλω σε ατομο πολυ γνωστο μου και πολυ γνωστο σαν μαστορα με @@. Ολοι τον ξερουν και για το ηθος του και για την σοβαροτητα του, αλλα και για τις γνωσεις που εχει στα αυτοκινητα και την βελτιωση.
Παρε το αμαξι. Μονιμως με μλκς εχεις να κανεις. Τετοιο χαλι με αμαξι και ζημιες δεν εχω δει σε αλλον, ειδικα οταν μιλαμε για αμαξι που βγαινει 2-3 ωρες τη βδομαδα.
Ρε αξα...με τι τρομπες εχεις μπλεξει???
Σκεψου το σοβαρα να την κανεις απ'ολους οσους εχουν ασχοληθει με το αμαξι, κανε καινουρια αρχη με καναν σοβαρο ανθρωπο, ακομα και αν ειναι γενικο συνεργειο.
Αν θελεις, μπορω να σε στειλω σε ατομο πολυ γνωστο μου και πολυ γνωστο σαν μαστορα με @@. Ολοι τον ξερουν και για το ηθος του και για την σοβαροτητα του, αλλα και για τις γνωσεις που εχει στα αυτοκινητα και την βελτιωση.
Παρε το αμαξι. Μονιμως με μλκς εχεις να κανεις. Τετοιο χαλι με αμαξι και ζημιες δεν εχω δει σε αλλον, ειδικα οταν μιλαμε για αμαξι που βγαινει 2-3 ωρες τη βδομαδα.
Το πηρα Θωμακο. 5 λεπτα υποθεση ηταν. Θα τα πουμε απο κοντα για καφεδακι.