spyros80
22-05-13, 19:03
έχω ένα ε46 coupe του 2001 με κινητηρα m43 m43bu19 και έχει το κίτ βελτιωσης που αποτελειται απο τουρμπο ιντερκουλερ προγραμμα, αλλαγμενα μπεκ και σφυρηλατα πιστονια, το αυτοκινητο το αγορασα ετσι πριν 6 χρονια και την βελτιωση ανέλαβε να κανει ο δεληγιαννης στοπεριστερι αλλα μετεπειτα καιμετα απο ερευνα που εκανα είναι δουλεια μαλλον του αλεκου καρρα απο το αργος, υπαρχει και σχετικο θεμα στο φορουμ,
το προβλημα μου είναι το έξής, στην εθνική οδό πάνω απο τα 160 χλμ με 5η πατημένη αρχίζει να ανεβαίνει ο δείκτης της θερμοκρασίας κατακόρυφα, τα μαστόρια εδώ μου λένε οτι μπορεί να είναι ρήγμα, μεχρισ στιγμής, έχω αλλάξει θερμοστάτη και ψυγείο και έχω ελέγξει και την τρόμπα που συνήθως πατινάρει ο άξονας της φτερωτής, βοήθεια γιατι είναι θέμα αξιοπιστίας και φοβάμαι να βγαίνω εθνική. ευχαριστώ εκ των προτέρων
το προβλημα μου είναι το έξής, στην εθνική οδό πάνω απο τα 160 χλμ με 5η πατημένη αρχίζει να ανεβαίνει ο δείκτης της θερμοκρασίας κατακόρυφα, τα μαστόρια εδώ μου λένε οτι μπορεί να είναι ρήγμα, μεχρισ στιγμής, έχω αλλάξει θερμοστάτη και ψυγείο και έχω ελέγξει και την τρόμπα που συνήθως πατινάρει ο άξονας της φτερωτής, βοήθεια γιατι είναι θέμα αξιοπιστίας και φοβάμαι να βγαίνω εθνική. ευχαριστώ εκ των προτέρων