Επιστροφή στο Forum : ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Ε 46 330 Ci
Αλλαζω τα αμορτισερ στο 46αρι.
Τι βαζω;;;
Μαρκα-τιμες.
Εχει καποιος να προτεινει κατι;;;
Ααα...ειναι Μ pack.
:thanks:
Να συμπληρωσω...οτι το 90% των χλμ. που κανω ειναι εθνικη και επαρχιακους δρομους.Στα στροφηλικια δεν παω ποτε στο οριο,και επειδη το οριο το μεταφραζει ο καθενας μας αλλιως....ας γινω ποιο σαφης.
Αν το οριο π.χ ειναι το 100 και η νορμαλ (οικογενειακη) οδηγηση ειναι το 40...εγω κινουμαι στο 50-70.Ελαχιστες φορες θα κινηθω στο 80-90.
για νορμάλ καταστάσεις ή τα sachs ή τα boge
Να συμπληρωσω...οτι το 90% των χλμ. που κανω ειναι εθνικη και επαρχιακους δρομους.Στα στροφηλικια δεν παω ποτε στο οριο,και επειδη το οριο το μεταφραζει ο καθενας μας αλλιως....ας γινω ποιο σαφης.
Αν το οριο π.χ ειναι το 100 και η νορμαλ (οικογενειακη) οδηγηση ειναι το 40...εγω κινουμαι στο 50-70.Ελαχιστες φορες θα κινηθω στο 80-90.
πλάκα μας κάνεις έτσι ? εγώ γιατί σε κυνηγούσα γυρίζοντας από Χαλκιδα με 180 σταθερά και δεν σε έφτανα ? :th_Laie_67-1:
προτείνω bilstein, αν φοράς mpack ελατήρια, τότε Β8, αν όχι, τότε Β6. Για καλές τιμές ψάξου :whistle:
dark knight
10-05-13, 13:12
sachs, τα μπίλσταιν ειναι σκληροτερα και χαλανε τη χρυση τομη κρατηματος ανεσης που έχουν τα sachs.
Bilstein with Eibach Pro-Kit thumb
Αν φορας ΟΕΜ Μ Pack, υπαρχει ατομο που τα επισκευαζει με κοστος καπου στα 250 ευρω (αν θυμαμαι σωστα) και το αποτελεσμα ειναι ΤΕΛΕΙΟ, ακομα και μετα απο 2 χρονια.. Ειναι τοποθετημενα σε 318Ci γνησιο Μ Pack φιλου που εχω κατσει, απειρες φορες συνοδηγος.. Εγω φοραω Koni FSD με Eibach Pro Kit ελατηρια και του φιλου μου το M Pack ειναι πολυ κοντα στο δικο μου set up..
Αυτα ειναι τα στοιχεια του συνεργειου..
Ζευγωλης λεγεται.. αν θελεις να μαθω τηλ και διευθυνση πες μου..
Ειναι αλλη μια (πολυ καλη κατα τη γνωμη μου) εναλλακτικη..
Ζαχαρια Βilstein φοραω τωρα με ελατηρια m pack τα εχω απανω 80.000χλμ.
η επισκευη δεν συμφερει...τα Bilstein τα κιτρινα τα βρισκω 365 ευρω.
tasos.kamv
10-05-13, 13:57
Αν φορας ΟΕΜ Μ Pack, υπαρχει ατομο που τα επισκευαζει με κοστος καπου στα 250 ευρω (αν θυμαμαι σωστα) και το αποτελεσμα ειναι ΤΕΛΕΙΟ, ακομα και μετα απο 2 χρονια.. Ειναι τοποθετημενα σε 318Ci γνησιο Μ Pack φιλου που εχω κατσει, απειρες φορες συνοδηγος.. Εγω φοραω Koni FSD με Eibach Pro Kit ελατηρια και του φιλου μου το M Pack ειναι πολυ κοντα στο δικο μου set up..
Καλά τα λες Ζαχαρία, αλλά ο "άνω" κύριος θεωρεί τον εαυτό του πλέον "γιατρό" γιατί έχει κάνει "όνομα" και οι τιμές του είναι σχεδόν 1,5-2 φορές πάνω από το να αγοράσεις καινούρια bilstein... :thumbsdown:
Ζαχαρια Βilstein φοραω τωρα με ελατηρια m pack τα εχω απανω 80.000χλμ.
η επισκευη δεν συμφερει...τα Bilstein τα κιτρινα τα βρισκω 365 ευρω.
Μαικ.. αν εισαι ευχαριστημενος απο τα Bilstein, τοτε ψαξε λιγο να δεις τιμες και μπαξε τα ιδια..
Καλά τα λες Ζαχαρία, αλλά ο "άνω" κύριος θεωρεί τον εαυτό του πλέον "γιατρό" γιατί έχει κάνει "όνομα" και οι τιμές του είναι σχεδόν 1,5-2 φορές πάνω από το να αγοράσεις καινούρια bilstein... :thumbsdown:
Τασο μου, δεν ξερω.. μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λες.. Ξερω οτι στο φιλο μου εχει εξηγηθει πολυ καλα και το τελικο αποτελεσμα μου αρεσε πολυ..
Ζαχαρία η γνώμη σου για το FSD? Φοράω Β8 Bilstein me Eibach pro kit ελατηριο.. Ικανοποιημένος από κράτημα, αλλά κουραστικό στην Αθήνα.
Ζαχαρία η γνώμη σου για το FSD? Φοράω Β8 Bilstein me Eibach pro kit ελατηριο.. Ικανοποιημένος από κράτημα, αλλά κουραστικό στην Αθήνα.
Τα Β8 που φορας ειναι τα κιτρινα sport ή sprint?
Ειχα Bilstein sprint με Eibach και ηταν πολυ σκληρος συνδυασμος για μενα..
Νομιζω οτι Bilstein με H&R ή Vogtland θα ειναι μια χαρα..
Τα FSD ειναι κορυφαια.. ακομη και σε συνδυασμο με Eibach Pro Kit ελατηρια..
Αν διαβασεις reviews στο e46fanatics θα δεις οτι καποιοι τα βρισκουν πιο ανετα, ακομη και απο τα ΟΕΜ.. Πολυ καλος συνδυασμος..
Vassilis ///M
10-05-13, 16:43
Κάτσε στα Bilstein εφόσον έχεις μείνει ικανοποιημένος...
Μην κάνεις πειράματα με κάθε είδους άλλες εναλλακτικές....
Εγώ με Βilstein Β8 και H&R είμαι τρένο...
Δεν τα αλλάζω με τπτ.....
Μεχρι στιγμης τα εχω βρει 365....κιτρινα β8 σπριντ.
ΚΑΙ 50 Τα τοπ μαουντ
Δεν υπαρχει το ιδανικο ελατηριο και αμορτισερ. Κατι μαλακο για μενα μπορει να ειναι σκληρο για σενα και τουμπαλιν. Το θεμα ειναι τι ζητας. Πριν 7 χρονια εβαλα στο 36αρι h&r 3ποντα και bilstein sprint. Ηθελα κρατημα τοτε. Τωρα φοραω Mpack ελατηρια με sahcs advantage γιατι θελω κατι μαλακοτερο και πιο ανετο. Ειναι ενας καλος συνδιασμος για τις απαιτησεις μου. Πρωτα δες τι θελεις και μετα πραττεις αναλογως.
για μενα τα καλυτερα αμορτισερ ειναι τα KW,ειναι κορυφαια ακομα και στην ποιο απλη εκδοση τους