Επιστροφή στο Forum : κεντρικο κλειδωμα....
ρε παιδια εχω το εξης προβλημα το οποιο δεν με καιει να το φτιαξω ακομα αλλα πρεπει να γινει μεσα σε αυτες τις μερες... δοκιμασα σημερα που λετε ν βαλω το κλειδι να κλειδωσω το αυτοκινητο απο την κλειδαρια για να σηκωσω και τα παραθυρα να κλεισω και την ηλιοροφη, με αποτελεσμα να μην γυρναει η κλειδαρια ουτε για πλακα... να σημειωσω οτι με τα κουμπια του κλειδιου κλειδωνει κανονικοτατα καθως και απο το πορτ μπαγκαζ.... για πειτε καμια γνωμη για να εχω μια εικονα της ζημιας μεχρι να παω να το φτιαξω :ranting2:
μπορει να ναι και βλακεια αυτο που θα πω,
αλλα μου φαινεται εχω διαβασει κατι τετοιο και φταιει
το ρελε του κεντρικου κλειδωματος (τουλαχιστον στα Ε30).
δεν γυριζει το κλειδι καθολου σαν να ειναι μαγκωμενο δηλαδη... εσυ μηπως καταλαβες οτι γυρναει και απλα δεν ξεκλειδωνει ??
θανασης Φιλιππου
07-05-13, 19:30
ρε παιδια εχω το εξης προβλημα το οποιο δεν με καιει να το φτιαξω ακομα αλλα πρεπει να γινει μεσα σε αυτες τις μερες... δοκιμασα σημερα που λετε ν βαλω το κλειδι να κλειδωσω το αυτοκινητο απο την κλειδαρια για να σηκωσω και τα παραθυρα να κλεισω και την ηλιοροφη, με αποτελεσμα να μην γυρναει η κλειδαρια ουτε για πλακα... να σημειωσω οτι με τα κουμπια του κλειδιου κλειδωνει κανονικοτατα καθως και απο το πορτ μπαγκαζ.... για πειτε καμια γνωμη για να εχω μια εικονα της ζημιας μεχρι να παω να το φτιαξω :ranting2:Ο μυλος της κλειδαριας ειναι
Ο μυλος της κλειδαριας ειναι
σακη δηλαδη πρεπει να αλλαξω κλειδαρια ? η κλειδι?? η ακομα χειροτερα και τα 2 ?
Με λιγο UB40 μπορεί να γινει ΟΚ!!
τι ακριβως ειναι το UB40 φιλε μου και που μπορω να βρω ?
WD 40 το λενε.
Σπρευ
Στα μεγαλα σουπερ μαρκετ εχει.
https://www.bmwfans.gr/forum/images/imported/2013/05/imagesqtbnANd9GcRL8MGP3eqPnbj7OQxDSNT6Qo-1.jpg
konstantinaM3
07-05-13, 21:47
εγω νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις την κλειδαρια....
Με λιγο UB40 μπορεί να γινει ΟΚ!!
τι ακριβως ειναι το UB40 φιλε μου και που μπορω να βρω ?
Mη τους ακους βρε κοκκινο κρασι ειναι.. :whistle:
https://cdn.7static.com/static/img/sleeveart/00/016/977/0001697788_500.jpg