PDA

Επιστροφή στο Forum : Ρύθμισμα ηλεκτρονικών μονάδων E46

get_topless
04-05-13, 17:24
Μετα απο χρόνια ταλαιπωρίας με το αριστερό παράθυρο της μπεμπας μου (δεν λειτουργουσε αυτοματα στο ανεβασμα) βρηκα επιτέλους τη λυση και ειπα να τη μοιραστώ μαζί σας γιατί πιστέυω θα την βρέιτε χρήσιμη.

Λοιπον, για να σας τα παρω απο την αρχή:
Οταν το είχα πρωτοπάρει το αμαξι, ειχε καποια θεματακια με τα ηλεκτρονικά του. Ο εργοστασιακος συναγερμός δεν ηχούσε, μονο αναβοσβηναν τα φλας, το παραθυρο του συνοδηγού δεν ανεβαινε αυτόματα και το ενα απο τα δυο κλειδία ηταν νεκρο.

Πηγα λοιπον τοτε στην bmw να μου κοιταξει τον συναγερμό, να φτίαξει το κλειδι και να δεί και το παραθυρο. Οι τεχνογνώστες εκει μέσα ταίριαξαν το κλειδί με το αυτοκίνητο, ενεργοποίησαν τον συναγερμό να ηχεί, αλλα για το παραθυρο μου είπαν πως επειδή το αυτοκινητο ειναι πριν το 2004 δεν εχει αυτοματο ανεβασμα του παραθυρου του συνοδηγου. Εγω τους αμφισβητησα λογω του οτι ειχα δει αλλο να λειτουργεί κανονικά και συν τοις αλλοις εσεις απο εδω μεσα μου ειχατε πει πως έχει αυτοματο ανεβασμα. Ωστόσο λυση δεν μου εδωσαν. Πληρωσα την λυπητερή μου και δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα γιατι εκει παει επισκεψη και 30αρι.

Προσφατα βρήκα εναν τυπο στο car.gr που εχει διαγνωστικο και κανει παπαδες, πηγα σε αυτον και προγραμματισα ολο το αυτοκινητο οπως ακριβως ηθελα!
Ενεργοποιησα το αυτοματο στο παραθυρο του συνοδηγου που η bmw δεν μπορούσε να κανει, έβαλα ηχητικές προειδοποιήσεις στο κλείδωμα και στο ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, έμαθα οτι το αυτοκινητό μου εχει ελεγχο πιεσης ελαστικών αλλα ηταν απενεργοποιημένος λόγω του ότι είχαν αλλαχτεί οι ζάντες, εφτιαξα την μαγκια να κατεβαινουν τα παραθυρα με το παρατεταμενο πατημα του ξεκλειδωματος και να ανεβαινουν με το περατετεμμενο πατημα του κλειδωματος, εσβησα κατι μικροβλάβες που είχαν εμφανιστει οταν εβαζα-εβγαζα το ραδιοcd και αλλα που δεν ανακαλω τωρα... Είχαμε μια ώρα και ασχολούμασταν. Το παλικάρι φάνηκε εχει "τρέλα" και να ξέρει πολλα για τα bmw και τα ηλεκτρονικά τους. Πλήρωσα σχεδόν τα ίδια αλλα τώρα αμάξι ειναι κομπλέ. Δεν υπάρχει τίποτα που να παίρνει ρυθμιση και να μην το έχω ταιριάξει στις ανάγκες μου! Μέχρι και το ποια πίσω φώτα θα ανάβουν για φλάς ή φρένο μπορούσε να μου πειράξει, αλλα δεν ηθελα! Α! Κλεισαμε και το canbus στα ψειρακια μπροστα που είχα βαλει ledakia και αναβαν φωτακια στο καντραν για καμμενη λαμπα. Και μου εξηγησε πως μπρορεί να κάνει και αλλα "πονηρά" που οι αντιπροσωπίες δεν κάνει γιατί δεν τους επιτρεπεται, τους το απαγορευει η μαμα!

Για να μην μακρυγορω...να απολυθουν οι ασχετοι απο τις αντιπροσωπείες!

savvas bmwdakias
04-05-13, 20:59
Αδερφε που ειναι αυτος ο ηλεκτρολογος να περασω και γω μια βολτα.

get_topless
04-05-13, 22:23
Αδερφε που ειναι αυτος ο ηλεκτρολογος να περασω και γω μια βολτα.

Είναι στον Γέρακα, να η αγγελία απο την οποία τον βρήκα:

...........

Stathis
05-05-13, 10:55
Μπραβο φιλε, πολυ χρησιμη η πληροφορια αυτη.
Ξερεις αν ο ηλεκτρολογος αυτος ασχολειται και με αλλα μοντελα?
Εσυ εμεινες ευχαριστημενος?
Εχεις διευθυνση?

STREETRACING
05-05-13, 12:28
Πολυ καλός ακούγεται όντως.

Kostas_1
05-05-13, 12:33
Δεν γραφεις εδω 2 λογια για σενα να γνωριστουμε
https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23

Kostas_1
05-05-13, 20:11
get_topless , εγινε παρεμβαση στις αγγελιες σου και στο λινκ που εβαλες διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).

Kostas_1
05-05-13, 20:15
Επισης θα ηθελα να αναφερω σε ολους σας οτι επεμβαση στον προγραμματισμο του αυτοκινητου απο αγνωστους θελει πολυ προσοχη.....

get_topless
05-05-13, 20:22
get_topless , εγινε παρεμβαση στις αγγελιες σου και στο λινκ που εβαλες διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).

E, και τι να κανω, αφου απαγορευετε τη διαφημηση, λες και είναι κακό να βοηθάς με ενα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα. Αλλού θα στο κάνουν καλύτερα νομίζεις; Η εμπειρία που περιγράφω με την αντιπροσωπεία είναι αληθινή, πρίν πάρω διαγνωστικό. Τελος παντων, όσοι ενδιαφέρονται p.m. Ηλεκτρολογος αυτοκινητων είμαι, ευχαρίστως να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα και θέλουν τις εργασίες που αναφέρω.

get_topless
05-05-13, 20:25
διοτι οπως διαπιστωθηκε απο χρηστες του φορουμ και απο τη διαχειριστικη ομάδα, ο "ηλεκτρολόγος" που αναφερεις ειναι το ιδιο τηλεφωνο με τις δικες σου αγγελιες (παραπλανητικη αγγελια).

Α ρε γατόνια, για τη διωξη ηλεκτρονικού είστε! :clap1: :clap1: :clap1:

Kostas_1
05-05-13, 20:33
Κανεις δεν απαγορευει τις διαφημισεις. Γραψε κανονικα οτι εισαι επαγγελματιας, δωσε την διευθυνση της επιχειρισης σου και βεβαιως θα επιτραπει οπως σε πολλους αλλους που γραφουν εδω και κανουν και προσφορες επισημα.

Αν το θεωρεις σωστο και επαγγελματικο να γραφεις παραπλανητικες αγγελιες, τοτε τι να πω...

Stathis
05-05-13, 20:40
E, και τι να κανω, αφου απαγορευετε τη διαφημηση, λες και είναι κακό να βοηθάς με ενα μικρό χρηματικό αντάλλαγμα. Αλλού θα στο κάνουν καλύτερα νομίζεις; Η εμπειρία που περιγράφω με την αντιπροσωπεία είναι αληθινή, πρίν πάρω διαγνωστικό. Τελος παντων, όσοι ενδιαφέρονται p.m. Ηλεκτρολογος αυτοκινητων είμαι, ευχαρίστως να βοηθήσω όσους έχουν πρόβλημα και θέλουν τις εργασίες που αναφέρω.

Αν ειχες ριξει μια ματια στην ενοτητα των επαγγελματιων θα ειχες δει οτι η διαφημιση επιτρεπεται εφοσον γινεται ανοικτα και τιμια.
Αβανταδορικες και ψευτοσυμπεριφορες οπως αυτη που προσπαθησες με το θεμα αυτο λαμβανονται ως απατη.
Διοτι απατη ειναι και τιποτα περισσοτερο.
Δυστυχως επειδη υπαρχουν αρκετοι σαν εσενα εχουμε γινει και διωξη ηλεκτρονικου, τι να κανουμε, τα προβληματα οπως εσυ αναζητουν λυσεις.

Η ενοτητα αυτη ειναι moderated δηλαδη οτι θεμα ανοιγει θα περναει απο ελεγχο πρωτα.

Ο καθε εμπορος ειναι απολυτως υπευθυνος το τι θα δημοσιευσει και τα τυχον αρνητικα σχολια που θα προκυπτουν απο ανακριβειες ή υπαναχωρησεις ή οτιδηποτε αλλο θα βαρυνουν αυτον και μονον.

Επισης δεν επιτρεπονται οι "αβανταδορικες" συμπεριφορες. ουτε η αυτοδιαφημιση μεσω δημιουργιας αλλου λογαριασμου με αλλο νικ. αυτο θα λογιζεται ως απατη.
Οποιος θελει, μπαινει και γραφει και ενημερωνει για τη δουλεια του, προσφερει τις εκπτωσεις του στα μελη (ωστε να υπαρχει καποιο νοημα απο τη χρηση του χωρου) απ' ευθειας και καθαρα.

chief
05-05-13, 20:48
Δεν ειναι θεμα ηλεκρολόγου αλλα διαγνωστικού.
Δεν ξερω απο GT1, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει τις δυνατοτητες.

Ο μηχανικός μου εχει AUTOLOGIC και ολα αυτα που περιγραφεις και ακομη πιο πολλα ειναι παιχνιδακι.
Απο μονος μου εγω που δεν εψω ιδεα, στο παλιο μου Μ3 εκατσα δεκα λεπτα και εκανα με το κλειδομα να ανεβαζει παραθυρα να κλεινει καθρευτακια και να κανει και ηχητικες προειδοποιησεις.
Και ο πατερ Χαραλαμπος εδω στη γειτονια μου, αμα το δουλεψει κανα πενταλεπτο, γινεται γατος ηλεκτρολογος.

Bazil Van Sinner
05-05-13, 23:27

Τον παρακολουθουσα χτες το βραδυ που βαζε τις αγγελιες.

Απ την αρχη μου φανηκε μυστηριος και ειχε το σκοπο του.Εκμεταλευτηκε

την χαλαρoτητα των mod και μπαξε.

Θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει η ρηση "πενία τέχνας κατεργάζεται " αλλα

εδω υπαρχει βλακεια και πονηρια.:ranting2:

Κριμα στους ευκολοπιστους :thumbsdown: τσαρλατανοι θα υπαρχουν ΠΑΝΤΑ!

katsaraios
05-05-13, 23:30
20ΡΙΚΑΚΙ η δουλεια εε???
Γιαυτο το φορουμ πρεπει να συνεχισει να "φτιαχνει" παρεες ,,κοιταμε να βοηθαμε κανενα παιδι οχι να αρμεγουμε..

s42performance
06-05-13, 00:46
Ρόμπα... έκραζε και συναδέλφους του μπράβο!

Dimimav
06-05-13, 01:07
Πιο χαζός πεθαίνεις

Kostas_1
06-05-13, 09:10
Τον ειχαμε εντοπισει Βασιλη, απλα περιμεναμε λιγο να ανοιχτει - επιβεβαιωθει η κατασταση.

dbehrakis
06-05-13, 10:26
Κρίμα για το ψέμα και την πονηριά... Προσωπικά, μετά από αυτό ,θα αρχίσω να σκέφτομαι λίγο διαφορετικά κάθε φορά που διαβάζω οτιδήποτε στο forum. Νόμιζα ότι η παρέα ήταν από ανιδιοτελείς αληθινούς φίλους BMW, που ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε πολλά, δεν έχουν διάθεση να εκμεταλλευτούν ή να προσβάλουν.

Bazil Van Sinner
06-05-13, 10:35
20ΡΙΚΑΚΙ η δουλεια εε???
Γιαυτο το φορουμ πρεπει να συνεχισει να "φτιαχνει" παρεες ,,κοιταμε να βοηθαμε κανενα παιδι οχι να αρμεγουμε..

Κατς για 40αρικακι πηγαινε ο τυπος!!!

Οσον αφορα το φορουμ,ειναι πολυ πιο δυνατο απο το lap-top ακι του καθε

τσαρλατανου,με εχει-εχετε βοηθησει σε οτι παρουσιαστηκε,με ποσοστο

επιτυχιας πολυ καλο και απο ατομα που δεν εχουμε γνωριστει και μπορει

να μην συναντηθουμε και ποτε.

Τελοσπαντων,σε και με ,που λενκαι στο χωριο μου!

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι υπαρχει ακομη αυτη η σκεψη στο μυαλο πολλων:ranting2: εγω ειμαι ο πιο εξυπνος και θα τους κοροιδεψω και θα τους τα φαω και θα γινω μαγκας........:ranting2:

Stathis
06-05-13, 10:37
Νόμιζα ότι η παρέα ήταν από ανιδιοτελείς αληθινούς φίλους BMW, που ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε πολλά, δεν έχουν διάθεση να εκμεταλλευτούν ή να προσβάλουν.

Ετσι οπως το λες ειναι η παρεα φιλε, γι αυτο απομακρυνονται οσοι παρεκλινουν...thumb

dbehrakis
06-05-13, 15:52
Παιδιά συγνώμη αν με παρεξηγήσατε, η αλήθεια είναι ότι διατύπωσα λίγο βιαστικά τη σκέψη μου. Απλά ήθελα να πω ότι τελικά, όπως για όλα στη ζωή, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν είμαστε και δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Το forum είναι εξαιρετικό και για το μικρό διάστημα που είμαι μέλος μου έχει προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφοριές. Απλά, επειδή δεν έχω την πονηριά κάποιων, ούτε καν nickname δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω. Ας είναι, εύχομαι και ο κύριος που υπέπεσε στο σοβαρό αυτό λάθος, να ζητήσει συγνώμη από όλους. Καλή συνέχεια σε όλους

enatos
06-05-13, 23:11
Η κορμάρα μου έστειλε και πμ να με ρωτήσει (???) για lpg αλλα έφαγε το banακι του...Με τις υγίες του...

Stunt Mike
07-05-13, 00:57
Απαραδεκτος ο τυπος με βλαχικη κουτοπονηρια.....Θα μπορουσε καλλιστα να εκανε την προσφορα του με τιμιο τροπο σαν επαγγελματιας(αν και παω στοιχημα οτι δεν ειναι ''επισημος'' επαγγελματιας..δλδ πιθανοτατα ειναι η 2η δουλεια του,''μαυρα'' και αραχνα εσοδα δλδ)....μπραβο σε οσους τον εντοπισανε...

fanisk
07-05-13, 03:49
Αντε να χαθειτε κουφαλες, ο τυπος εστειλε πμ να αγορασει τις style 107 ζαντες μου και εχασα τη πωληση με το ban :ranting2: Εχω το τηλ. του απο το car.gr αλλα τι δουλεια να κανεις με τετοιους κουτοπονηρους.. :th_Laie_67-1:

ΔημήτρηςΜ3
07-05-13, 11:14
Εντάξει επειδή ενας παπαρας πήγε να ψαρεψει
Θύματα δε ειναι ο κανόνας !!
Το forum εχει πολυ καλα μαστορια το λέω απο εμπειρία
Προσωπική μου !!!
Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!

A8hnaios
07-05-13, 11:22
Συμφωνω κ επαυξανω με το Δημητρη///....

EVERGET
07-05-13, 14:23
Μέχρι και το ποια πίσω φώτα θα ανάβουν για φλάς ή φρένο μπορούσε να μου πειράξει, αλλα δεν ηθελα!

Κρίμα που έγινε ban! Τωρα ποιος θα μου κανει τη μαγκιά οταν παταω φρένο να ανάβουν τα φλας και οταν βγάζω φλας να ανάβουν τα στοπ;;; Εκδιώχθηκε μια αυθεντία του προγραμματισμού!!!:th_Laie_67-1: