Επιστροφή στο Forum : E30 μπλοκε 3.91
Χαιρετω το φορουμ...Πηρα μπλοκε διαφορικο 3.91 μεγαλο καβουκι για Ε30.Αρκετα δυσευρετο μου εχουν πει,θα θελα να μου πειτε τι λαδι να του βαλω πριν το τοποθετησω στο οχημα και αν καποιος εχει το ιδιο να μου πει εντυπωσεις..Ο κωδικος που εχει το μπλοκε ειναι απο οτι ειδα S3917401 ..εχω κανει αναζητηση στο google και δεν μου βγαζει κατι με αυτο τον κωδικο
Χαιρετω το φορουμ...Πηρα μπλοκε διαφορικο 3.91 μεγαλο καβουκι για Ε30.Αρκετα δυσευρετο μου εχουν πει,θα θελα να μου πειτε τι λαδι να του βαλω πριν το τοποθετησω στο οχημα και αν καποιος εχει το ιδιο να μου πει εντυπωσεις..Ο κωδικος που εχει το μπλοκε ειναι απο οτι ειδα S3917401 ..εχω κανει αναζητηση στο google και δεν μου βγαζει κατι με αυτο τον κωδικο
με τους κωδικους στα διαφορικα....μυλος η υποθεση.
ξερεις απο που υποτιθεται οτι προερχεται το συγκεκριμενο που βρηκες Πανο ?
απο τι αμαξι ?
δεν ξερω μηπως σου πεσει κοντο το βημα στο 25αρι σου ??? τωρα τι εχεις ?
με τους κωδικους στα διαφορικα....μυλος η υποθεση.
ξερεις απο που υποτιθεται οτι προερχεται το συγκεκριμενο που βρηκες Πανο ?
απο τι αμαξι ?
δεν ξερω μηπως σου πεσει κοντο το βημα στο 25αρι σου ??? τωρα τι εχεις ?
τωρα εχω 3,64 ...νομιζω ηταν σε 325ι δεν ξερω αν αληθευει ομως..απο μια αναζητηση το 3.91 lsd εμπαινε σε touring
αν σου φανει πολυ κοντο, μπορεις να το βαλεις το γκρουπακι στο τωρινο σου 3,64.
3,64 εχω εγω τωρα και πεφτει λιγο μακρυ λογω ελλειψης δυναμης Μ42...
:( "ανετο" μεν σε καθημερινη χρηση και σε ανοιχτο δρομο, αλλα δυσκολο το "παιχνιδι" λογω ελλειψης ροπης.
πιστευω θα ητανε καλα σε μεικτη χρηση το 3,64 με το 25αρι (και ανω :D)
για βαλβολινη δεν ξερω να σου πω, οτι μου εβαλε ο μηχανικος μου. δεν το μελετησα το θεμα.
για Μ20 μοτερ με το δικο του σασμαν , το 3,91 ειναι μια χαρα!
ουτε πολυ ταξιδιαρικο αλλα ουτε και πολυ κοντο !κοντο μεν αλλα οχι πολυ
το 3,64 ειναι λιγο μακρυ, οικονομια στο ταξιδι μεν, αλλα
αμα θελεις να παιξεις θελεις το "κατι" ακομα
Νικο εσυ με το Μ42 και το 3,64 εισαι μακρυς φιλε!
με ενα 3,91 θα δεις διαφορα!!
εκτος αν γουσταρεις τα ταξιδια με χαμηλες rpm
και χαμηλη καταναλωση ,
καλα την χαμηλη καταναλωση ολοι την θελουμε!
Stunt Mike
13-04-13, 15:37
τωρα εχω 3,64 ...νομιζω ηταν σε 325ι δεν ξερω αν αληθευει ομως..απο μια αναζητηση το 3.91 lsd εμπαινε σε touring
Το 3.91 για τα 325 Ε30 ειναι σαν το 3.15 για τα 6κυλινδρα Ε36:ιδανικο για ταξιδι,παντιλικια και κοντρες!Δεν χανεις πουθενα!!Βαλ'το αφοβα!
Παρεπιπτοντως αν δεν το θες το 3.64 κορωνοπηνιο,στο αγοραζω...
ΨΑΧΝΩ ΜΠΛΟΚΕ ΓΙΑ Ε30 , ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ??