Επιστροφή στο Forum : Το καλύτερο Μ3 είναι το....1Μ Coupe....
Σύμφωνα με το PistonHeads, το καλύτερο Μ3 είναι το....1 Μ Coupe!!! Αυτό είναι το συμπέρασμα σε άρθρο του γνωστού site μετά από δοκιμή στο Nurburgring μεταξύ 1Μ, CSL, Ε92 competition, και των ειδικών εκδόσεων του Ε9Χ (GTS και CRT)...
https://www.pistonheads.co.uk/gassing...e+1+M%21&mid=0
Συμφωνείτε???? :original:
αυτο το λενε καιρο τωρα Νασο.
(το λινκ σου ειναι λαθος)
απαντηση μπορεις να παρεις απο καποιον που τα εχει οδηγησει ολα.
η απο καποιον που εχει οδηγησει το 1Μ και εστω ενα Μ3 που να του αρεσε περισσοτερο.
Νομίζω πως ο m3est μπορεί να μας διαφωτισει επι του θέματος.
https://www.pistonheads.co.uk/news/default.asp?storyId=27027
αυτο το λενε καιρο τωρα Νασο.
(το λινκ σου ειναι λαθος)
απαντηση μπορεις να παρεις απο καποιον που τα εχει οδηγησει ολα.
η απο καποιον που εχει οδηγησει το 1Μ και εστω ενα Μ3 που να του αρεσε περισσοτερο.
Ναι έχει ακουστεί από αρκετούς, αλλά όχι σε σύγκριση με το CSL....
Κυρίως αποτελεί διαπίστωση σε συγκριτικά με το άπλό Μ3 Ε92.
Thanx Στράτο που έβαλες το link!!!thumb
STREETRACING
26-03-13, 12:20
παρα πολυ σκληρο για ελλαδα
κορυφαιο σε πιστα.
αυτα ξερω απο κατοχο εξωτερικου
Δεν του αρεσει το smg στη πιστα...
Δηλαδη τι θα ηθελε για να του αρεσει, σειριακο αγωνιστικό???
Το csl ειναι εκτος συναγωνισμου με τις νεες απλες Μ εκδοσεις...
Αν το 1Μ είχε ένα σασμάν με διπλό συμπλέκτη, τολμώ να πω ότι ακόμα και η Csl θα είχε πρόβλημα.
Δεν μιλάω για το πιο είναι καλύτερο σε αίσθηση. Για ταχύτητα μιλάω.
Αν το 1Μ είχε ένα σασμάν με διπλό συμπλέκτη, τολμώ να πω ότι ακόμα και η Csl θα είχε πρόβλημα.
Δεν μιλάω για το πιο είναι καλύτερο σε αίσθηση. Για ταχύτητα μιλάω.
το θεμα εν τελει δεν ειναι οι απολυτοι χρονοι.
η αισθηση ειναι αυτη που μενει νομιζω...
πολυ ωραιο το 1Μ, αλλα εγω θα το ηθελα με ενα πολυστροφο ατμοσφαιρικο μοτερ. απο αυτα που δεν τα πειραζεις.
η εμπειρια που εχω απο Μ ειναι μια βολτα 10λεπτων με ενα Ε46 και με το δεξι μου ποδι να τρεμει στη μιση διαδρομη.
τουμπανο το 1Μ, γρηγορο και καλοστημενο συμφωνα με τον Τυπο. Δυσκολα ομως θα χτισει γυρω απο το ονομα του το μυθο του Ε30 η του CSL. Δυσκολα θα γινει τοσο ποθητο.
στους δυο, τριτος δε χωρει:original:
https://farm4.static.flickr.com/3042/2741406343_8efb703358.jpg
πολυ ωραιο το 1Μ, αλλα εγω θα το ηθελα με ενα πολυστροφο ατμοσφαιρικο μοτερ. απο αυτα που δεν τα πειραζεις.
η εμπειρια που εχω απο Μ ειναι μια βολτα 10λεπτων με ενα Ε46 και με το δεξι μου ποδι να τρεμει στη μιση διαδρομη.
τουμπανο το 1Μ, γρηγορο και καλοστημενο συμφωνα με τον Τυπο. Δυσκολα ομως θα χτισει γυρω απο το ονομα του το μυθο του Ε30 η του CSL. Δυσκολα θα γινει τοσο ποθητο.
Δεν διαφωνώ. Κάθε πράγμα και εποχή έχει την χάρη του.
Ωραία και τα μονοθέσια που οδηγούσε ο Σένα και θέλανε @@ρια, αλλά σήμερα με τα χίλια ηλεκτρονικά, αεροδυναμικά πάνε γρηγορότερα.
Έτσι είναι αυτά. Κάθε μηχάνημα το θαυμάζεις για αυτό που είναι.
Πιστεύω λόγω ροπής το 1Μ είναι αρκετά πιο fun to drive από τα υπόλοιπα Μ, στον τομέα της πλαγιολίσθησης και του στρίβω με το γκάζι...από την άλλη το γεγονός ότι είναι turbo και πολύ ροπάτο σημαίνει ότι πρέπει να το οδηγείς αρκετά πιο φυλαγμένα από τα υπόλοιπα Μ γιατί...δαγκώνει...Τα ατμοσφαιρικά Μ με τη γραμμικότητά τους και τη ροπή τους στις μεσαίες (εκεί σχεδόν που το 1Μ τελειώνει...) είναι αρκετά πιο προβλέψιμα και ρυθμίσιμα αυτοκίνητα...
Το να λέμε βέβαια πως ένα turb-άτο Μ είναι το καλύτερο Μ3...είναι σχήμα οξύμωρο...μιας και το αρχέγονο Μ3 Ε30 ήταν ένα αδύναμο και άροπο ατμοσφαιρικό αμάξι (με άλλα πολλά χαρίσματα όμως) που ο χαρακτήρας του δεν έχει καμία σχέση με το 1Μ.
Τα Μ3 πρέπει να στροφάρουν....εάν δεν στροφάρουν....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ3...
Δεν διαφωνώ. Κάθε πράγμα και εποχή έχει την χάρη του.
Ωραία και τα μονοθέσια που οδηγούσε ο Σένα και θέλανε @@ρια, αλλά σήμερα με τα χίλια ηλεκτρονικά, αεροδυναμικά πάνε γρηγορότερα.
Έτσι είναι αυτά. Κάθε μηχάνημα το θαυμάζεις για αυτό που είναι.
γενικολογωντας, θεωρω πιο δυσκολα και δυστροπα τα τουρμπο απο τα ατμοσφαιρικα.
επισης το 1Μ θα το ηθελα λιγο πιο ειδικο σε μικρες λεπτομερειες.
κι επειδη λες καθε πραγμα και εποχη με τη χαρη της, ξαναλεω οτι ειμαστε στο 2013 και μιλαμε για το csl του 2003:original::original:
και αρκετα ειδικο και αρκετα οικογενειακο:original:
https://www.diseno-art.com/news_content/wp-content/uploads/2011/06/BMW-M3-CRT-3.jpg
https://www.trendzcar.com/wp-content/uploads/2011/06/2012-BMW-M3-CRT-Interior-View.jpg
https://www.autospectator.com/cars/files/images/2012-BMW-M3-CRT-029.preview.jpg
https://chivethethrottle.files.wordpress.com/2011/07/m3-crt-920-bmw-m3-crt-edition-15wtmk.jpg
Sorry παιδια αλλα μυθος υπαρχει μονο για την Ε30 ΟΧΙ για την CSL. Και ο μυθος εμφανιστηκε για την αγωνιστικη εκδοση ΜΟΝΟ.
Επίσης αυτή η καραμέλα με όλους που θεωρούν μύθο την e30 και τρομερό όχημα κτλπ κτλπ, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι την τσέπη ούτε συμβιβάζεται να ζήσει έστω με ένα απλό e30 δεν την καταλαβαίνω.
Έχουμε γίνει όλοι Pure motorsport με την κακή έννοια και μόνο στα λόγια.
Ελάχιστοι ξέρουν τι σημαίνει Pure motorsport, το τολμάνε και δεν μένουν μόνο στα λόγια επειδή έχει γίνει μόδα...
Επίσης αυτή η καραμέλα με όλους που θεωρούν μύθο την e30 και τρομερό όχημα κτλπ κτλπ, αλλά κανένας δεν βάζει το χέρι την τσέπη ούτε συμβιβάζεται να ζήσει έστω με ένα απλό e30 δεν την καταλαβαίνω.
Ελάχιστοι ξέρουν τι σημαίνει Pure motorsport, το τολμάνε και δεν μένουν μόνο στα λόγια επειδή έχει γίνει μόδα...
αυτα που λες βεβαια ειναι λιγο ασχετα....
παταω βεβαια πανω σε αυτα για να ρωτησω για το Ε92 GTS.
ειναι οσο αγωνιστικο δειχνει τελικα?
ειναι ενα βημα μπροστα απο το csl?
Christos 330
26-03-13, 15:01
Οκ η καλυτερη Μ3 ειναι η 1Μ αλλα ρε παιδια ποτε μου δεν θα επαιρνα κατι
τετοιο (γουστα ειναι αυτα) . . .
Eιμαι οπαδος τις csl και τελος δεν πα να βγαλουν καλυτερα Μ3 απο αυτην ; ; ;
Λογικο ειναι η εξελιξη δεν σταματαει . . .
Τον ηχο με ανοιχτη εισαγωγη οπως του csl κανενα Μ3 δεν θα την εχει αν δεν βγαλουν
τις τουρμπινες για μενα !!!
Δεν ειναι καραμελα, και εχω Ε30 και ειχα και Ε30 Μ3 και γενικα κατι ξερω απο motorsport αλλα ολο αυτο ειναι ασχετο με το θεμα του φιλου μας εδωπερα. Μιλαω μονο για πραγματα που γνωριζω και για τιποτε αλλο.
Δεν ειναι καραμελα, και εχω Ε30 και ειχα και Ε30 Μ3 και γενικα κατι ξερω απο motorsport αλλα ολο αυτο ειναι ασχετο με το θεμα του φιλου μας εδωπερα. Μιλαω μονο για πραγματα που γνωριζω και για τιποτε αλλο.
Δεν μιλάω για σένα Tsaf. thumb
Γενικά μιλάω για αυτούς που μιλάνε για την e30 από μόδα.
Το e92 GTS μπορεί να είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, αλλά απέχει πολύ από την ιδέα της κατασκευής του csl.
Είναι σαν να πήρανε ένα e92 και να πετάξανε πράγματα επάνω στο συνεργείο της γειτονιάς.
Το csl αντίθετα έχει διάφορα κόψε ράψε και σαν να σχεδιάστηκε από το 0.
Δεν μιλάω για σένα Tsaf. thumb
Γενικά μιλάω.
Το e92 GTS μπορεί να είναι γρήγορο και αποτελεσματικό, αλλά απέχει πολύ από την ιδέα της κατασκευής του csl.
Είναι σαν να πήρανε ένα e92 και να πετάξανε πράγματα επάνω στο συνεργείο της γειτονιάς.
Το csl αντίθετα έχει διάφορα κόψε ράψε και σαν να σχεδιάστηκε από το 0.
Ενα μεγαλο Sorry απο εμενα γιατι καταλαβα αλλα αντι αλλων!!!! Για το CSL εχεις δικιο αλλα ρε παιδια δεν ξερω εαν μπορεις να το αποκαλεσεις μυθο. Δεν το homologarane πουθενα για αυτο και μονο τον λογο δεν μπορει να παιξει στην ιδια κατηγορια με το Ε30. Για εμενα το 1Μ θυμιζει λιγο την Ε30 γιατι ειναι φοβερα "πρησμενο" για αυτοκινητο του 2012-13 και γιατι ειναι υπερβολικα extreme.
Πολλοί βλέπουν το 1Μ σαν την αναβίωση του Ε30 Μ3, κυρίως λόγω διαστάσεων και εμφάνισης....αλλά για μένα το 1Μ είναι η αναβίωση του 2002 Τurbo...μου ταιριάζουν περισσότερο σαν specs...thumb
αυτοι που θα μπορουσαν να γραψουν μια γνωμη που να μετραει ειναι ο Αλεξης, ο Αλονησιωτης και ο Λουνατικ.
κι επειδη δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα να πεφτει κατω:original:
στον εξυπνο μου εγραψε προηγουμενως οτι μιλαμε για μυθο του Ε30, εχω να πω οτι πρωτον δεν θα επαιρνα κανενα Ε30 γιατι δεν με ενδιαφερει σαν αμαξι και πως δεν πλεκω εγω τα εγκωμια του Ε30 ουτε βγαινω αυθαιρετα και το βαφτιζω μυθο.
σε καποιον που δεν ειναι συλλεκτης ισως και να ειναι αχρηστο, αλλα αν μη τι αλλο το βλεπουμε στον Τυπο και το συζηταμε 25 χρονια μετα:original:
αυτοι που θα μπορουσαν να γραψουν μια γνωμη που να μετραει ειναι ο Αλεξης, ο Αλονησιωτης και ο Λουνατικ.
στον εξυπνο μου εγραψε προηγουμενως οτι μιλαμε για μυθο του Ε30, εχω να πω οτι πρωτον δεν θα επαιρνα κανενα Ε30 γιατι δεν με ενδιαφερει σαν αμαξι και πως δεν πλεκω εγω τα εγκωμια του Ε30 ουτε βγαινω αυθαιρετα και το βαφτιζω μυθο.
Υπάρχουν και άλλοι που έχουν άποψη από από οδήγηση-συνοδήγηση m3 e30, csl κτλπ. Απλά τα παιδιά που αναφέρεις τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτες.
Σχετικά με το δεύτερο δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εγώ διατύπωσα μια άποψη ΓΕΝΙΚΑ γιατί σε όποια συζήτηση κάνουμε για τα καλύτερα και χειρότερα Μ, όλο το γυρνάμε στον ''θρύλο'', ακόμα και άτομα που δεν έχουν μπει ποτέ σε οποιοδήποτε Μ3 και απλά εκφέρουν μια άποψη από μόδα.
Αν θεωρείς ότι είσαι σε αυτή την κατηγορία τότε έχεις ένα λόγο να πειραχτείς...
Για τους χαρακτηρισμούς έξυπνος κτλπ είσαι το λιγότερο αστείος :thumbsdown:
Υπάρχουν και άλλοι που έχουν άποψη από από οδήγηση-συνοδήγηση m3 e30, csl κτλπ. Απλά τα παιδιά που αναφέρεις τυγχάνει να είναι και ιδιοκτήτες.
Σχετικά με το δεύτερο δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Εγώ διατύπωσα μια άποψη ΓΕΝΙΚΑ γιατί σε όποια συζήτηση κάνουμε για τα καλύτερα και χειρότερα Μ, όλο το γυρνάμε στον ''θρύλο'', ακόμα και άτομα που δεν έχουν μπει ποτέ σε οποιοδήποτε Μ3 και απλά εκφέρουν μια άποψη από μόδα.
Αν θεωρείς ότι είσαι σε αυτή την κατηγορία τότε έχεις ένα λόγο να πειραχτείς...
Για τους χαρακτηρισμούς έξυπνος κτλπ είσαι το λιγότερο αστείος :thumbsdown:
νομιζω οτι τα παιδια που αναφερω εχουν μπολικες εμπειριες απο Μ αλλα και απο μοτορσπορτ γενικοτερα.
δεν καταλαβαινω που κολλας.
το Ε30 σου ειπα οτι και μενα δεν μου κανει κατι το ιδιαιτερο. ομορφο και με αγωνιστικη ιστορια. αλλα για συλλεκτες η νοσταλγους. επιμενω στο οτι ειναι θρυλος της bmw χωρις να εχω οδηγησει η συνοδηγησει.
και ο jordan θρυλος ειναι, αλλα δεν εχει τυχει να παιξουμε αντιπαλοι η συμπαικτες καμια φορα. μπορω να εχω αποψη γι αυτο?
εχω χιουμορ, το ξερω:original:
εγω λοιπον, που ειλικρινεστατα δηλωνω ασχετος θα επαιρνα αυτο:
https://top-car-images.com/images/2003-bmw-m3-csl-large-17.jpg
ωραιο το CSL αλλα εγω θα επαιζα στον ασσο Μ.
Και εγώ Csl θα έπαιρνα αν είχα την δυνατότητα να πηγαίνω μια φορά τον μήνα-δίμηνο σε μια πίστα τουλάχιστον επιπέδου Σερρών αλλιώς για πιο καθημερινό χωρίς πολλές πολλές υποχωρήσεις την 1Μ.
Η Csl θέλει αρκετές υποχωρήσεις...Ταξίδι πχ δεν κάνεις με φορτωμένο πορτ μπαγκάζ.
Έχει όριο κιλών λόγω συνθετικών υλικών στο πίσω πάτωμα...Και αρκετά άλλα τέτοια.
και ο jordan θρυλος ειναι, αλλα δεν εχει τυχει να παιξουμε αντιπαλοι η συμπαικτες καμια φορα. μπορω να εχω αποψη γι αυτο?
Τέτοιου επιπέδου λαϊκισμό μόνο από την Κανέλλη και τον Γεωργιάδη βλέπω συνήθως!
Μόνος σου λες για αυτούς(Αλων, Αλέξη κτλπ) που μπορούν να εκφέρουν άποψη και μετράει και μετά το αναιρείς.
Δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο του θυμικού συστήματος σου σε ακούμπησαν τα σχόλιά μου, αλλά στο ξαναλέω αν και επιμένεις, ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ.
Και φυσικά όλοι μπορούνε να έχουν μια άποψη. Δωρεάν είναι...
Σύμφωνα με το PistonHeads, το καλύτερο Μ3 είναι το....1 Μ Coupe!!! Αυτό είναι το συμπέρασμα σε άρθρο του γνωστού site μετά από δοκιμή στο Nurburgring μεταξύ 1Μ, CSL, Ε92 competition, και των ειδικών εκδόσεων του Ε9Χ (GTS και CRT)...
https://www.pistonheads.co.uk/gassing...e+1+M%21&mid=0
Συμφωνείτε???? :original:
Ρε συ Νάσο,
αυτοί οι πιστονοκέφαλοι αλλάξανε ζάντες στο CSL !!!
Μέγα φάουλ.
Αν είχε DCT το 1Μ θα το σκεφτόμουνα ... ίσως...μπορεί......
Η ζάντα του πάντως είναι έργο τέχνης !!! :thumbsup:
Από εμφάνιση το 1Μ σκίζει!!!!!
Θα το προτιμούσα από ένα Μ3 , είναι αλητικο αυτοκίνητο όπως είχαν γράψει στα τέστ τότε.
Κάτι μου λέει οτι σύντομα θα υπάρξει "ειδική" έκδοση του 1Μ και το αμάξι θα αποκτήσει ακόμα περισσότερους οπαδούς, οτι κι αν σημαίνει αυτό.
Το marketing έχει τα κακά του (στην περίπτωση των F/I κινητήρων για τους Ν/Α fans) αλλά έχει και τα καλά του (λαμβάνει "μηνύματα").
Γιαα να δούμε τί άσοι θα βγούν απ´το μανίκι του division...
Το ε82 δε παραγεται πλέον συνεπώς δέν υπάρχει η δυνατότητα για ειδική έκδοση του 1Μ.
Απο το τέλος του 2014 Μ2.
τι να πει? ειχε κατι λεφτουδακια στην κυπρο και τα κλαιει...
O Chris Harris τι λεει ?
Ο Chris Harris είμαι σίγουρος πως θα ψήφιζε CSL....έχει μία λατρεία στα Ε46...thumb
Το μόνο που με χαλάει στο 1Μ είναι που φοράει μοτέρ Ν (Ν54Τ), σε ένα καθαρόαιμο Μ πρέπει απαραίτητα να υπάρχει S κάτω από το καπό...είμαι κολλημένος στην παράδοση το ξέρω:original:
Όντως; lol
Sent from a mobile device
Δεν εχω ειδικη αποψη επι του θεματος.
Αν ειχα να διαλεξω ομως ενα απο τα τρια με τα ιδια χρηματα τοτε σιγουρα θα επαιρνα 1Μ.
Αυτο που θεωρω ομως ψιλοαπαραδεκτο ειναι πως θα μπορουσαν να του εχουν δωσει αρκετα μεγαλυτερη δυναμη απο αυτη που εχει.
παρολο που δεν εχω οδηγησει ολα τα αυτοκινητα ...(εχω οδηγησει μονο Μ3 ε46 competition και Μ3 CSL) ..η αισθηση του CSL ειναι απεριγραπτη!!! ποτε δεν θα ξεχασω τον ηχο ... και την οδηγικη αισθηση κυριως στις στροφες... χαλαρα θεωρω το CSL το καλυτερο αμαξι!! (προσωπικη αποψη - δεν εχω οδηγησει 1Μ)
Vasilis M3
26-03-13, 20:20
Έτσι ρε CSL λέμε... :thumbsup:
Πάντως για το Μ3 Ε30 και το Μ3 Ε46 πιστεύω ότι ναι μεν το Ε30 έχει γράψει ιστορία στους αγώνες παγκοσμίως και έχει αυτό το στήσιμο που δυστυχώς η BMW δεν μπορεί να το μεταφέρει στα αλλα μοντέλα (χαμηλό βάρος) και γι αυτό όλοι πίνουν νερό στο όνομα του.
Η BMW με το Ε46 έφτιαξε κάτι πολύ κοντά στο Ε30 που να συνδιάζει και το στρίψιμο (όσο πιο κοντά στο Ε30) και την άνεση-πολυτέλεια.Κάτι που το κάνει το καλύτερο (για εμένα) Μ3 που φτιάχτηκε ποτέ!!!
Ειδικά με το CSL πιστεύω ότι έφτιαξε κάτι άκρως πολεμικό και ας μην έκανε homologation όπως στο Μ3 Ε30 και τις πολλές ειδικές εκδόσεις του.
:original:
το καλυτερο μ (3) ειναι το 850CSI:original:
Stunt Mike
26-03-13, 20:40
Εγω ειμαι εναντια παντως στις συγκρισεις αυτοκινητων απο διαφορετικες γενιες και....δεκαετιες!!!Προσωπικα δεν θεωρω ''θρυλο'' το Μ3 Ε30,παρα μονο ενα εξαισιο σπορ αυτοκινητο που την εποχη που βγηκε,ηταν γρηγορο και αποτελεσματικο....Οπως λεει και ο λαος ομως:''καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο!''
Αν πας εν ετει 2012 σε μια πιστα μ'ενα Μ3 Ε30 κι ενα 1Μ,θα κανεις μερικους γυρους με το πρωτο και συντομα θα βαρεθεις,ειδικα αν εισαι συνηθισμενος σε συγχρονα μεγεθη ιπποδυναμης...Οταν το μεσο σπορ μπροστοκινητο GTi σημερα παιζει στα 240-300hp τουρμπατα,η αποδοση ενος Μ3 2.5 evo των 238hp φανταζει λιγη....Κι εκει καβαλας το 1Μ και αναφωνεις:Voilaaaa!!Γκαζια!!Ροπ ρα!!Και κρατημα να περασω εκεινο το πορτοκαλι γ@μημενο Focus ST που μου'χει γινει βραχνας στη μιση πιστα!!
Δεν αντιλεγω οτι το Μ3 Ε30 ηταν ωραιο και ιδιαιτερο αμαξι(αν και πιο ιδιαιτερο ηταν την ιδια εποχη ενα Sierra RS500 με την εξωφρενικη ιπποδυναμη του!!)....αλλα παει,ξεπεραστηκε,τελος.
Καταλαβαινω απολυτα τον HarisP που το αποκαλεσε ''καραμελα''....η αυτοκινηση εξελισσεται,οι οδηγοι το ιδιο και καποιοι ακομη επιμενουν να λενε οτι η ''καραμελα'' αυτη ηταν η πιο ανοθευτη!Και το συγκρινουν με //Μ αυτοκινητα 3-4 γενιες μετα!!Κατι αλλο παιρνουν ανοθευτο μου φαινεται....
Τα φυλαγε για να παρει 1Μ ;; Και τωρα θα του μεινουν μονο για σμαρτ ;;
εγω θεωρητικα μιλωντας παντα....πιστευω οτι το χαρακτηρα του Ε46 δεν τον εχει το 1Μ.
ισως να παιζουν ρολο και τα χρονια. το μελλον θα δειξει (σχετικα με το 1Μ).
αυτο το παιζω πλεον με τα ακουστικα στα αυτια για προσευχη πριν παω για υπνο...
https://www.youtube.com/watch?v=DdEcE0aIfYs
υγ. γιατι ρε Στρατο μας τη λες ετσι για την αγαπη μας το 30αρι (οχι μονο Μ)...
:crying:
Vasilis M3
26-03-13, 21:37
αυτο το παιζω πλεον με τα ακουστικα στα αυτια για προσευχη πριν παω για υπνο...
https://www.youtube.com/watch?v=DdEcE0aIfYs
Αχχχχχχ δεν είσαι ο μόνος...:hyper::salias: πυροβόλο λέμε.. :gun_bandana:
Όντως σε μεγάλη απαξίωση τα Ε30...δεν το περίμενα...:thumbsdown:
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιος να εκθιάζει το Ε30, ενω ταυτόχρονα προτιμά τον άσσο απο το σι ες ελ...
η καλυτερη Μ3 ηταν και θα ειναι η νοικιαρικη με φουλ μεικτη...
STREETRACING
26-03-13, 21:57
Ασχέτως αν θα έπαιρνα η όχι 1Μ
Τα Μ έπρεπε να συνεχίσουν να είναι μόνο ατμόσφαιρα.
Τα Τούρμπο το σαλιωσαν λίγο.
Τελος
Αν πας εν ετει 2012 σε μια πιστα μ'ενα Μ3 Ε30 κι ενα 1Μ,θα κανεις μερικους γυρους με το πρωτο και συντομα θα βαρεθεις,ειδικα αν εισαι συνηθισμενος σε συγχρονα μεγεθη ιπποδυναμης...Οταν το μεσο σπορ μπροστοκινητο GTi σημερα παιζει στα 240-300hp τουρμπατα,η αποδοση ενος Μ3 2.5 evo των 238hp φανταζει λιγη....Κι εκει καβαλας το 1Μ και αναφωνεις:Voilaaaa!!Γκαζια!!Ροπ ρα!!Και κρατημα να περασω εκεινο το πορτοκαλι γ@μημενο Focus ST που μου'χει γινει βραχνας στη μιση πιστα!!
Δεν αντιλεγω οτι το Μ3 Ε30 ηταν ωραιο και ιδιαιτερο αμαξι(αν και πιο ιδιαιτερο ηταν την ιδια εποχη ενα Sierra RS500 με την εξωφρενικη ιπποδυναμη του!!)....αλλα παει,ξεπεραστηκε,τελος.
θα αντιτεθω στο φιλαρακι μου...
αν πας σε μια πιστα με το ε30 και το 1m το πιο πιθανο ειναι να σου κοψει την χολη το ε30..αν δοκιμασεις να το πας οπως ενα συγχρονο αμαξι...το 1m παλι θα σε δυσκολεψει λογω βαρους και οχι τοσο λογω γκαζιου...και απο αυτες τις δυο διαφορες...ανακαλυπτεις οτι η καλυτερη οδηγικη εμπειρια δεν εχει να κανει με τα χιλιομετρα..ουτε με τον γυρο πιστας..αλλα με την δυσκολια να τιθασευσεις το αμαξι κατι που εξ ορισμου ειναι πιο δυσκολο στην γρια...at the end of the day αυτο που μενει ειναι η αισθηση....και οχι η αποτελεσματικοτητα...και τα παλια αυτοκινητα το ηξεραν καλα αυτο....
Τα αλογα δεν ειναι το παν σε αυτη τη ζωη...
(λεω εγω που δεν τα ΄χω! :D)
Stunt Mike
26-03-13, 22:57
θα αντιτεθω στο φιλαρακι μου...
αν πας σε μια πιστα με το ε30 και το 1m το πιο πιθανο ειναι να σου κοψει την χολη το ε30..αν δοκιμασεις να το πας οπως ενα συγχρονο αμαξι...το 1m παλι θα σε δυσκολεψει λογω βαρους και οχι τοσο λογω γκαζιου...και απο αυτες τις δυο διαφορες...ανακαλυπτεις οτι η καλυτερη οδηγικη εμπειρια δεν εχει να κανει με τα χιλιομετρα..ουτε με τον γυρο πιστας..αλλα με την δυσκολια να τιθασευσεις το αμαξι κατι που εξ ορισμου ειναι πιο δυσκολο στην γρια...at the end of the day αυτο που μενει ειναι η αισθηση....και οχι η αποτελεσματικοτητα...και τα παλια αυτοκινητα το ηξεραν καλα αυτο....
Καλα δεν ισχυει με την καμια αυτο!Ναι Νικο,ενα Sierra Rs500 μπορει να μου την κοψει την χολη με τις ατσαλες αντιδρασεις του και την ωμη τουρμπατη δυναμη του....Ναι Νικο,το Ε30 σου ειναι πιο επικινδυνο απο ενα γνησιο Μ3 Ε30....αλλα ενα Μ3 Ε30 ισως να με τρομαζε μονο αν ειχε καμια 500αρια αλογακια....Τι συζηταμε τωρα?
Υ.γ οσο πιο πρωτογονο σε υλικα,χαμηλο σε βαρος και πιο απολυτα στημενο ειναι ενα αυτοκινητο,τοσο καλυτερη αισθηση εχει....και τοσο πιο ευκολα μπορει να σε τρομαξει....Θα'πρεπε να το ξερεις εσυ καλυτερα απ'ολους αυτο....
STREETRACING
26-03-13, 23:05
Μιχάλη μου ενώ ένα τέτοιο E30 θαταν και ωραίο κ πριονοκορδελα....
https://m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F#/watch?v=VTMPqFWcOLQ
Stunt Mike
26-03-13, 23:08
Ενα τετοιο Ε30 ειναι ονειρο απο τα λιγα!!!! ;) Αλλα και σε Ε36 μια χαρα θα του'ρχοτανε το κοστουμακι!
Υ.γ οσο πιο πρωτογονο σε υλικα,χαμηλο σε βαρος και πιο απολυτα στημενο ειναι ενα αυτοκινητο,τοσο καλυτερη αισθηση εχει....και τοσο πιο ευκολα μπορει να σε τρομαξει....Θα'πρεπε να το ξερεις εσυ καλυτερα απ'ολους αυτο....
μα αυτο λεω!αρα το μ3 ε30 δεν ειναι το πιο ζορικο???...με την αργη κρεμαγιερα..το τσαμπουκαλεμενο στησιμο..την αεροδυναμικη περιπτερου...αντε στριφτο με τα 15αρια του και την δυναμη που δεν φτανει για να σε "κρατησει" σε συνθηκες πιστας στα πολλα...
STREETRACING
26-03-13, 23:12
Μου αρέσει που δεν έχει κανένα ταμπελακι
Τελείως oem στην εμφάνιση.
Και να σε περνάνε, και αν ,μόνο πορσε 800+
ΤΕΡΑΣ
respect.
Stunt Mike
26-03-13, 23:30
μα αυτο λεω!αρα το μ3 ε30 δεν ειναι το πιο ζορικο???...με την αργη κρεμαγιερα..το τσαμπουκαλεμενο στησιμο..την αεροδυναμικη περιπτερου...αντε στριφτο με τα 15αρια του και την δυναμη που δεν φτανει για να σε "κρατησει" σε συνθηκες πιστας στα πολλα...
Οχι!Το Sierra ειναι!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1: Αν ειχες οδηγησει θα συμφωνουσες μαζι μου!!Εβγαζε και κατι μουτρα οταν πιεζοτανε...κι εδινες γκαζι να μαζευτει κι ηθελες πυξιδα να βρεις τον δρομο σου μετα!!!
Αστειευομαι βεβαια,αλλα εν πασει περιπτωσει,δεν μπορω να δεχτω ως ''θρυλο'' ενα αμαξι που απλως ηταν πολυ καλο για την εποχη του και τιποτα παραπανω(για το Μ3 Ε30 μιλαω).Και ειδικα να το θεωρουν πιο ανοθευτη οδηγικη μηχανη απο ενα Μ3 Ε46 CSL ή ενα 1Μ...Οι συγχρονοι καιροι επιβαλλουν ασφαλεια,εξοπλισμο,βαρος κι ολα αυτα σαφως και μειωνουν την αισθηση του ζορικου σ'ενα αυτοκινητο....Πχ ιδιο ειναι το 36αρι μου τωρα με αυτο που ηταν οταν το κυκλοφορουσα ως 328?Και δεν μιλω για το μοτερ μονο,αλλα για το ποσο απολυτο ειναι στο δρομο σε σχεση με πριν...Αμα θεωρουμε θρυλο οτιδηποτε ''ζορικο'' ας παρουμε κανα Capri 2.8 turbo και να παλευουμε να το στριψουμε....Ο κοσμος παει μπροστα κι οχι πισω Νικολα...
m_power_lunatic
26-03-13, 23:44
Το καθενα ητανε το καλυτερο στην εποχη του.....ΑΛΛΑ.....το πιο καθαροαιμο ηταν-ειναι και θα ειναι η Μ3 Ε30.Μιχαλη ειναι μυθος το ατιμο....σχεδιαστηκε εξαρχης σαν αγωνιστικο και σαρωσε τα παντα.....τα παντα.
Δεν το λεω εγω,το λεει ολοκληρος ο ειδικος τυπος χρονια ολοκληρα τωρα και αυτο αντικατοπτριζεται και στο παγκοσμιο αμοκ τα τελευταια χρονια με την Μ3 Ε30 απο αφιερωματα και ζητηση αλλα και ανοδο τιμων.
Τί να σου πω??Εχω πουλησει Μ3 Ε36 και Μ3 Ε46 σε καλυτερες εποχες και τωρα με την Μ3 Ε30 τα τηλεφωνα ειναι αν οχι το ιδιο (σε χειροτερη εποχη) μην σου πω και παραπανω και εχω μετατροπη φαντασου.
Ετσι ειναι και με την σειρα 106 RALLYE (την ειχα ολη και διπλα μερικα),οσο περνανε τα χρονια οι αναγκες,η νομοθεσια το γ@μομαρκετινγκ (αναθεμα την ωρα τα 10ρια στο Πανεπιστημιο) αλλαζουνε την αυτοκινηση και εν τελει τα αυτοκινητα στο πιο soft αν θες.
Η αναλαμπη σε ολη αυτη την διαδρομη (ανιουσα ή κατιουσα οπως το παρει κανεις) ή η παυση αν θες ητανε 1 και μονο 1 κατ'εμε......C-S-L...............
Μπορω να κανω μια συγκριση παντως με αυτα που ειχα αν και το συμπερασμα εξαρταται και απο ποιον ακουει καθε φορα...
και δεν την κανεις;
:)
Στάλθηκε από το GT-S5839i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Το καθενα ητανε το καλυτερο στην εποχη του.....ΑΛΛΑ.....το πιο καθαροαιμο ηταν-ειναι και θα ειναι η Μ3 Ε30.Μιχαλη ειναι μυθος το ατιμο....σχεδιαστηκε εξαρχης σαν αγωνιστικο και σαρωσε τα παντα.....τα παντα.
Δεν το λεω εγω,το λεει ολοκληρος ο ειδικος τυπος χρονια ολοκληρα τωρα και αυτο αντικατοπτριζεται και στο παγκοσμιο αμοκ τα τελευταια χρονια με την Μ3 Ε30 απο αφιερωματα και ζητηση αλλα και ανοδο τιμων.
Τί να σου πω??Εχω πουλησει Μ3 Ε36 και Μ3 Ε46 σε καλυτερες εποχες και τωρα με την Μ3 Ε30 τα τηλεφωνα ειναι αν οχι το ιδιο (σε χειροτερη εποχη) μην σου πω και παραπανω και εχω μετατροπη φαντασου.
Ετσι ειναι και με την σειρα 106 RALLYE (την ειχα ολη και διπλα μερικα),οσο περνανε τα χρονια οι αναγκες,η νομοθεσια το γ@μομαρκετινγκ (αναθεμα την ωρα τα 10ρια στο Πανεπιστημιο) αλλαζουνε την αυτοκινηση και εν τελει τα αυτοκινητα στο πιο soft αν θες.
Η αναλαμπη σε ολη αυτη την διαδρομη (ανιουσα ή κατιουσα οπως το παρει κανεις) ή η παυση αν θες ητανε 1 και μονο 1 κατ'εμε......C-S-L...............
Μπορω να κανω μια συγκριση παντως με αυτα που ειχα αν και το συμπερασμα εξαρταται και απο ποιον ακουει καθε φορα...
με καλυψες...same way of thinking man..
σε καποιον που δεν ειναι συλλεκτης ισως και να ειναι αχρηστο, αλλα αν μη τι αλλο το βλεπουμε στον Τυπο και το συζηταμε 25 χρονια μετα:original:
https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=149315&postcount=1
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
owned baby! Πλακα σας κανει ρε ο Στρατος! χαχαχαχαχα
Καλησπερα παιδες. Ειμαι ο Στρατος, ερωτοχτυπημενος με το Μ3 Ε30.
Εχετε κανει ωραια παρεα και το φορουμ εχει ενδιαφερον.
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
χαχαχαχα
Στην ελλάδα του 2013, δεν θα έπαιρνα ούτε το Μ3 csl ούτε το 1Μ.... μάλλον θα έπαιρνα.... τα @@ μου....
Ωραίες συζητήσεις πάντως, καλό είναι να κάνουμε όνειρα
Χωρις ονειρα δεν υπαρχει μελλον..και μιλαω πολυ σοβαρα..οσο ''οξυμωρο'' και αν ακουγεται τη σημερον ημερα! thumb
Μην σταματατε να ονειρευεστε, ειναι κατι που δεν μπορει να μας το παρει κανεις και αν μη τι αλλο ειναι τσαμπα! χαχαχαχαχ..
Εγω ετσι εχω μαθει απο την μανα μου και ετσι κανω σε ολη μου τη ζωη!
STREETRACING
27-03-13, 14:03
Στην ελλάδα του 2013, δεν θα έπαιρνα ούτε το Μ3 csl ούτε το 1Μ.... μάλλον θα έπαιρνα.... τα @@ μου....
Ωραίες συζητήσεις πάντως, καλό είναι να κάνουμε όνειρα
και εγω για εκει οδευω
σε λιγες μερες στο car:ranting2:
Χωρις ονειρα δεν υπαρχει μελλον..και μιλαω πολυ σοβαρα..οσο ''οξυμωρο'' και αν ακουγεται τη σημερον ημερα! thumb
Μην σταματατε να ονειρευεστε, ειναι κατι που δεν μπορει να μας το παρει κανεις και αν μη τι αλλο ειναι τσαμπα! χαχαχαχαχ..
Εγω ετσι εχω μαθει απο την μανα μου και ετσι κανω σε ολη μου τη ζωη!
ποσο δικιο εχεις ρε πιλοτε...
συνεχισε να ονειρευεσαι ενα Πορσε που να μην σπαει μοτερ. Καποια στιγμη μπορει η VW να σου κανει το χατιρι:original::original:
α στα διαλα ρε..:ranting2:
Εγω ειμαι εναντια παντως στις συγκρισεις αυτοκινητων απο διαφορετικες γενιες και....δεκαετιες!!!Προσωπικα δεν θεωρω ''θρυλο'' το Μ3 Ε30,παρα μονο ενα εξαισιο σπορ αυτοκινητο που την εποχη που βγηκε,ηταν γρηγορο και αποτελεσματικο....Οπως λεει και ο λαος ομως:''καθε πραγμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο!''
Καταλαβαινω απολυτα τον HarisP που το αποκαλεσε ''καραμελα''....η αυτοκινηση εξελισσεται,οι οδηγοι το ιδιο και καποιοι ακομη επιμενουν να λενε οτι η ''καραμελα'' αυτη ηταν η πιο ανοθευτη!Και το συγκρινουν με //Μ αυτοκινητα 3-4 γενιες μετα!!Κατι αλλο παιρνουν ανοθευτο μου φαινεται....
Μπα φιλε μου Εγω θα Πρωτιμουσα του 95 την Ferrari -355 Spider και σε πιστα και σ'οτι θες και φερε μου εσυ το 1 εμ με τις συνχρονες ροπες του να δης που θα ειναι
Μπα φιλε μου Εγω θα Πρωτιμουσα του 95 την Ferrari -355 Spider και σε πιστα και σ'οτι θες και φερε μου εσυ το 1 εμ με τις συνχρονες ροπες του να δης που θα ειναι
Πες τα Δασκαλε* !!
:D
* Der Lehrer
Το ε82 δε παραγεται πλέον συνεπώς δέν υπάρχει η δυνατότητα για ειδική έκδοση του 1Μ.
Απο το τέλος του 2014 Μ2.
Mea culpa
https://www.1addicts.com/forums/showthread.php?t=821226
Εδώ εμφανίζεται το run out Ε82 μοντέλο για το πρώτο μισό του 2013.
Η παραγωγή του 1 active coupe έχει τελειώσει.
Επειδή πολύ εγκώμιο έχουμε ακούσει για το 1Μ Coupe, αξίζει να διαβάσετε τη γνώμη του BMWCar, απόσπασμα από δοκιμή του περιοδικού μεταξύ 1Μ, CSL και Ε90 Μ3. Πρόκειται για μία διαφορετική άποψη που θέλει το 1Μ λόγω του πολύ διαφορετικού, ελέω turbo, power delivery (σε σχέση με τα άλλα Μ) να μειονεκτεί σε οδική συμπεριφορά.
https://img839.imageshack.us/img839/4120/imagemcdq.jpg
:shok:
Autobild takes the AC Schnitzer 1M Coupe on the Sachsenring to record some best runs. The car features 400hp / 560 Nm torque, custom brake kit, exhaust system aero kit.
The AC Schnitzer 1M laptime of 1:35,84 seconds on the Sachsenring makes it the fastest BMW ever to go round this track. The laptime is:
- over 4 seconds faster than stock 1M
- faster than 997 GT3 and M3 GTS
- 1.0 sec slower than Lambo Aventador
- 1.5 sec slower than Ferrari 458
via: https://fastestlaps.com/tracks/sachsenring.html
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Τυφλοί είναι ???
https://www.1addicts.com/goodiesforyou/1/135is/nyias2013/DSC01423.jpg