PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ε46] D.I.Y. for Gauge rings.

Bazil Van Sinner
14-03-13, 12:55
@Κatsaraios πολυ καλη η ιδεα σου φιλε thumb

Ειναι τελικα must και φθηνο μπαξιματακι που πρεπει να γινει.

Βρηκα ενα καλο βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=dYuZDDAtm2I

thumb

Vassilis ///M
14-03-13, 16:11
Έχω ψηθεί κάργα...

Θα γίνει η παραγγελία εντός μήνα...

wheelman
14-03-13, 16:18
Έχω ψηθεί κάργα...

Θα γίνει η παραγγελία εντός μήνα...
εγώ είχα σήμερα ένα tab στον firefox με ebay ανοιχτό
όλη ημέρα και ήμουν στο τσακ να τα παραγγείλω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

BILL007
14-03-13, 17:55
Για εμένα η όλη διαδικασία δεν είναι και τόσο ψωμοτύρι όπως την δείχνουν πολλά βίντεο και το λέω απο προσωπική εμπειρία (δεν ξέρω μπορεί να είμαι και απίστευτα ψείρας!) μιας και ήταν το πρώτο μου μπάξιμο.

Θέλει πολύ προσοχή όταν ανοίγεις και κλείνεις το καπάκι για να μην μπει σκόνη.Επίσης να μην ακουμπήσουν καν τα δάχτυλα απο την εσωτερική πλερά απο το "τζαμάκι" γιατί τότε ο καθαρισμός είναι πολύ αγγούρι.:shok:
Γενικά προσοχή και όχι δουλειές στο πόδι όπως δείχνουν πολλά βίντεο!!! thumb

Enjoy! :cheers:

Bazil Van Sinner
14-03-13, 18:00
Γενικά προσοχή και όχι δουλειές στο πόδι όπως δείχνουν πολλά βίντεο!!! thumb

Enjoy! :cheers:

Bill ειδα καμποσα βιντεο,μα τα περισσοτερα το ειχαν ηδη βγαλμενο το καντραν.
Ο συγκεκριμενος τυπος το δειχνει ολο,και οντως φαινεται ευκολο....γι'αυτον:th_Laie_67-1:
Επισης κοκκινησε και τις βελονες αν το προσεξατεthumb

Vassilis ///M
14-03-13, 19:36
εγώ είχα σήμερα ένα tab στον firefox με ebay ανοιχτό
όλη ημέρα και ήμουν στο τσακ να τα παραγγείλω :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Αν κάνεις την κίνηση πριν απο μένα (τέλος μαρτίου) ενημέρωσέ με για να παραγγείλεις 2 σετ και σου στέλνω τα λεφτά...:thumbsup::thumbsup:

katsaraios
14-03-13, 20:08
Μια σχετικη προσοχη θελει για οποιον δεν εχει βγαλει ποτε το καντραν,στις φισες απο το αυτοκινητο που εχουν ειδικο κολπακι για ξεκουμπωμα -κουμπωμα..
Επισης παντα πριν ξεβιδωσετε στο πισω μερος τα τορξακια ΠΡΩΤΑ βγαζετε τα δυο μαυρα πλαστικα για τον μηδενισμο χλμ τραβωντας τα προς τα εξω..
Βαθμος δυσκολιας 3 για αρχαριους μπαξμενthumb

wheelman
14-03-13, 20:43
Αν κάνεις την κίνηση πριν απο μένα (τέλος μαρτίου) ενημέρωσέ με για να παραγγείλεις 2 σετ και σου στέλνω τα λεφτά...:thumbsup::thumbsup:

Να ρε εννοείτε,
δεν το εχω κανει ακομα γιατι ηθελα να το συνδυάσω με βελονες, μην βγαζω δυο φορες καντραν.

Απλα τις εχουν ποιο ακριβα απο τα δαχτυλιδια κ περιμενα μπας κ τις εβρισκα σε καλη τιμη να τα μπαξω μαζι

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

wheelman
14-03-13, 20:47
Μια σχετικη προσοχη θελει για οποιον δεν εχει βγαλει ποτε το καντραν,στις φισες απο το αυτοκινητο που εχουν ειδικο κολπακι για ξεκουμπωμα -κουμπωμα..
Επισης παντα πριν ξεβιδωσετε στο πισω μερος τα τορξακια ΠΡΩΤΑ βγαζετε τα δυο μαυρα πλαστικα για τον μηδενισμο χλμ τραβωντας τα προς τα εξω..
Βαθμος δυσκολιας 3 για αρχαριους μπαξμενthumb

Καλα τα γραφεις αλλα εγω ειμαι οπτικος τυπος :D

Θα πινεις καφεδακι και θα δινεις οδηγιες εεεε???

Vassilis ///M
14-03-13, 21:35
Να ρε εννοείτε,
δεν το εχω κανει ακομα γιατι ηθελα να το συνδυάσω με βελονες, μην βγαζω δυο φορες καντραν.

Απλα τις εχουν ποιο ακριβα απο τα δαχτυλιδια κ περιμενα μπας κ τις εβρισκα σε καλη τιμη να τα μπαξω μαζι

Θα τις βάψουμε τις βελόνες ρε συ...
Σιγά μην τις αγοράσουμε...

nikos valvetronic
14-03-13, 22:54
Παλουκάρια είναι μπάξιμο που το κάνεις αν πιάνουν λιιιιγο τα χέρια σου.Εγώ τα έβαλα
μόνος μου και το μόνο σημείο που έκανα πατάτα ήταν στο κλείσιμο που μου έφυγε λίγο
η κάτω πλάκα που καλύπτει τα λαμπάκια και το κατάλαβα όταν γύρισα το κλειδί και
ανάψανε με μια σκιά στην άκρη τους :whistle: Το ξανάβγαλα και την κεντράρισα σωστά
και όλα καλά.Επίσης διάλεξα τα ματ ασημί αντί τα νίκελ και τα πήρα 30 ευρώ από CARNER
Θεσ/νικη.Πολύ καλή εφαρμογή αλλά μια επιπλέον λεπτομέρεια που να προσέξετε είναι
να ξύσετε λίγο με το νύχι το περίγραμμα των δαχτυλιδιών μέσα-έξω για να εξαφανιστεί
το ελάχιστο υλικό πλαστικού που μένει από το ξεκαλούπωμα του πλαστικού γιατί αν το
κουμπώσετε έτσι 'γράφει' πάνω στο μαύρη πλάκα των οργάνων.'Αλλο τι να πω ρε τσακάλια
σας τα πέρασα ήδη να ούμε :hyper:

Πάρτε και μια φώτο

https://i1126.photobucket.com/albums/l610/NikosValvetronic/Photo-0809_zpseacd29ff.jpg

m_sak
14-03-13, 23:07
Παλουκάρια είναι μπάξιμο που το κάνεις αν πιάνουν λιιιιγο τα χέρια σου.Εγώ τα έβαλα
μόνος μου και το μόνο σημείο που έκανα πατάτα ήταν στο κλείσιμο που μου έφυγε λίγο
η κάτω πλάκα που καλύπτει τα λαμπάκια και το κατάλαβα όταν γύρισα το κλειδί και
ανάψανε με μια σκιά στην άκρη τους :whistle: Το ξανάβγαλα και την κεντράρισα σωστά
και όλα καλά.Επίσης διάλεξα τα ματ ασημί αντί τα νίκελ και τα πήρα 30 ευρώ από CARNER
Θεσ/νικη.Πολύ καλή εφαρμογή αλλά μια επιπλέον λεπτομέρεια που να προσέξετε είναι
να ξύσετε λίγο με το νύχι το περίγραμμα των δαχτυλιδιών μέσα-έξω για να εξαφανιστεί
το ελάχιστο υλικό πλαστικού που μένει από το ξεκαλούπωμα του πλαστικού γιατί αν το
κουμπώσετε έτσι 'γράφει' πάνω στο μαύρη πλάκα των οργάνων.'Αλλο τι να πω ρε τσακάλια
σας τα πέρασα ήδη να ούμε :hyper:

Πάρτε και μια φώτο

https://i1126.photobucket.com/albums/l610/NikosValvetronic/Photo-0809_zpseacd29ff.jpg

Ενα θα σου πω μην δει ο πανος την καταναλωση σου....θα σε φαει...λες και το κανεις στημενο

Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

katsaraios
14-03-13, 23:36

Oτι θες !!
Αν τα βρηκες μονο 10 ευρω και ειναι με κλιπ οχι απλα να ακουμπανε πανω ειμαι και εγω για ενα ακομα σετακι ματ χρωμα για ενα απο τα υπολοιπα μου καντραν...
Να χουμε να βαζουμε:original:

nikos valvetronic
14-03-13, 23:50
Ενα θα σου πω μην δει ο πανος την καταναλωση σου....θα σε φαει...λες και το κανεις στημενο

Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ε όχι και στημένο για τον Πάνο.....άκου τι σκέφτηκε!! Είσαι κακεντρεχής νεαρέ :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

mormon
15-03-13, 00:34
ρε νικολα τετοιες καταναλωσεις μονο εσυ κ ο Λεωνιδας εχεται!
χαχαχαχαχ!

nikos valvetronic
15-03-13, 00:42
Photoshop είναι Χρήστο :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

gyiama
15-03-13, 00:51
Ε όχι και στημένο για τον Πάνο.....άκου τι σκέφτηκε!! Είσαι κακεντρεχής νεαρέ :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ρε μλκ Νικο ελα πες τωρα η χαλασμενο κοντερ εχεις η στην κατηφορα βγαζεις νεκρα για να δειχνει τετοια νουμερα ασε τον προλογο :thumbsup:

υγ παιζει φυσικα και το σεναριο να πηγαινεις σαν κοτα στον δρομο (μεγιστη υπερηχητικη ταχυτητα τα 80χλμ:rally:) και να μας λες φουμαρα

nikos valvetronic
15-03-13, 00:56
Καταρχήν πόσταρα για τα δαχτυλίδια :whistle: αλλά εσένα πόσο δείχνει ρε τρόμπα με 90 στο ισιάδι με πιλότο ON;
Τώρα που έρχεται Πάσχα και μάλλον θα το βγάλεις δοκίμασε μωρή ούρσουλα να δεις!!
Το ξεκ@λιάσαμε το θέμα,sorry...

wheelman
15-03-13, 09:18
Oτι θες !!
Αν τα βρηκες μονο 10 ευρω και ειναι με κλιπ οχι απλα να ακουμπανε πανω ειμαι και εγω για ενα ακομα σετακι ματ χρωμα για ενα απο τα υπολοιπα μου καντραν...
Να χουμε να βαζουμε:original:

Αυτές που έβαλα είναι κλίπ,
αλλα είχαν και κανα δεκάρικο μεταφορικά άρα 20.
Θα ψάξω και βελόνες το βράδυ τέλικα, ψηθηκα...

Vassilis ///M
15-03-13, 10:35
Αυτές που έβαλα είναι κλίπ,
αλλα είχαν και κανα δεκάρικο μεταφορικά άρα 20.
Θα ψάξω και βελόνες το βράδυ τέλικα, ψηθηκα...

Bρήκα και αυτές με δωρεάν μεταφορικά και κόστος στα 15€
Μας κάνουν???

https://www.ebay.com/itm/BMW-E46-1998-2005-Chrome-cluster-rings-Chrome-gauge-rings-Chrome-dashboard-ABS-/271010973787?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f1983485b&vxp=mtr

Vassilis ///M
15-03-13, 10:37
Εγώ τα έβαλα
μόνος μου...

Πάρτε και μια φώτο

Οπότε τα αγοράζω και σε περιμένω να τα βάλουμε έτσι????

Nino
15-03-13, 14:19

χαχαχαχα
εκεινον τον τυπο με τον τροχο... πως τον ειπαμε?
:hystericalbs1::hystericalbs1:

ks50:50
19-03-13, 01:43
Μπαίνουν σχετικά εύκολα. Εγώ τα δικά μου τα έβαλα πριν χρόνια αλλά λίγη κόλα έφυγε και φαίνεται σε ένα σημείο :facepalm: ευτυχως μόνο αν το ξέρεις

alex1
20-04-14, 09:12
Καλημέρα Χρόνια Πολλά.
Χτες έκανα κι εγώ την κίνηση και άλλαξα τα δαχτυλίδια του καντράν (Ε46) Σχετικά πολύ εύκολο μιας και η όλη διαδικασία αν και το έκανα πρώτη φορά δεν ξεπέρασε το 20λεπτο. Τα δαχτυλίδια τα αγόρασα απο ebay (αλουμίνιο) Είχα φέρει και άλλο ένα σετ απο Κίνα και πλαστικά αλλά δεν έκανα την κίνηση να τα βάλω μιας και έδειχναν πολύ ψεύτικα σε αντίθεση με το αλουμίνιο που είναι αυτά που τελικά έβαλα.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν το έκανα ποιό πολύ λόγο φόβου είναι το αν οι βελόνες βγαίνουν και μπαίνουν εύκολα ώστε να αλλάξω και την μεμβράνη του ταμπλό που έχω βρεί μια που μου αρέσει πολύ.

Σας ευχαριστώ.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Bazil Van Sinner
21-04-14, 12:41
Alex έχουν λίγο μανούρα, ο @Dermatis έβαψε νομίζω τις δικιές του ,κάπου έχει γράψει.

wheelman
21-04-14, 12:45
Δεν βγηκαν οι βελόνες,
βαψαμε με μαρκαδορο την επανω πλευρά τους χωρις να τις αφαιρεσουμε απο το cluster

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dermatis
21-04-14, 12:49
Καλημέρα Χρόνια Πολλά.
Χτες έκανα κι εγώ την κίνηση και άλλαξα τα δαχτυλίδια του καντράν (Ε46) Σχετικά πολύ εύκολο μιας και η όλη διαδικασία αν και το έκανα πρώτη φορά δεν ξεπέρασε το 20λεπτο. Τα δαχτυλίδια τα αγόρασα απο ebay (αλουμίνιο) Είχα φέρει και άλλο ένα σετ απο Κίνα και πλαστικά αλλά δεν έκανα την κίνηση να τα βάλω μιας και έδειχναν πολύ ψεύτικα σε αντίθεση με το αλουμίνιο που είναι αυτά που τελικά έβαλα.Αυτό που ήθελα να ρωτήσω μιας και δεν το έκανα ποιό πολύ λόγο φόβου είναι το αν οι βελόνες βγαίνουν και μπαίνουν εύκολα ώστε να αλλάξω και την μεμβράνη του ταμπλό που έχω βρεί μια που μου αρέσει πολύ.

Σας ευχαριστώ.
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Alex έχουν λίγο μανούρα, ο @Dermatis έβαψε νομίζω τις δικιές του ,κάπου έχει γράψει.

Δεν βγηκαν οι βελόνες,
βαψαμε με μαρκαδορο την επανω πλευρά τους χωρις να τις αφαιρεσουμε απο το cluster

Σωστος ......!!!! Τι βαψαμε πανω στο κοντερ! Αλλα δεν νομιζω να ναι τοσο θεμα να βγουν! Με πολυ προσοχη και βαζοντας δυναμη μονο στην βαση τους ξεκουμπώνουν!thumb

katsaraios
21-04-14, 12:51
Η πιο σίγουρη και εύκολη πρακτικη....
Μονο σημάδεψε την αρχική θέση για να ξαναβαλεις τις βελονεςthumb

Dermatis
21-04-14, 12:52

thumbthumb:thanks:

wheelman
21-04-14, 12:55
Ο παλιος ειναι Αλλιώς !!!
Πιρουνακι φιλε το καλυτερο pry tool

Χαχαχαχα με ενα τετοιο εβγαλα κ τα κλιπ απο τους μαρσπιεδες

alex1
04-05-14, 11:16
Καλημέρα Να ρωτήσω κάτι για έναν φίλο μου. Εχει κι αυτός ένα Ε46 σαν το δικό μου είδε τα δαχτυλίδια τα δικά μου και του άρεσαν παράγειλε απο ebay του ήρθαν και σήμερα προσπάθησε να τα βάλει αλλά δυστιχώς έσπασε τα κουμπάκια του reset χιλιομέτρων. Υπάρχουν αυτά σαν ανταλακτικά η την πάτησε ?????
Ευχαριστώ.

Dathanaso
04-05-14, 13:08
Αυτο ειναι για μενα το πιο δυσκολο σημειο στο μπαξιμο να μην σπασουν τα κουμπακια του κοντερ ειναι πολυυυυ ευαισθητα.
Επισης ΟΧΙ κολλα στα δαχτυλιδια παραγγειλτε αυτα που κουμπωνουν εβαλα πριν τρια χρονια μονος μου αν και ασχετος ειναι μπελαλιδικο.

βασιληςe46
08-07-14, 20:50
εγω τα εβαλα παρα πολυ ευκολα χωρις ταλαιπωρια και εβαψα και τις βελονες κοκκινες και εδειξε πανεμορφο