Επιστροφή στο Forum : θεμα μπαταριας
Παιδια τωρα που αλαξα δυναμο και εβαλα μεγαλυτετο μου ειπαν να βαλω ακομα μια μπαταρια στο αυτοκινητο μπροστα για καλητερα.Μερικα αυτοκινητα την εχουν πισω αλλα μπροστα .Το εχει σκεφτει κανεις ?
:thnx:
το δικο σου μπροστα δεν την εχει?γιατι να βαλεις μπαταρια ρε αδεφε?εχεισ 2 ενισχυτες απ οτι ειπες ωραια?ποσα ηχεια οδηγουν?λογικα εχεις εναν για τα μεσα και εναν για subwoofer σωστα?τι sub εχεις? 12'' 15''ποσα εχεις? 1-2? η μπαταρια για νορμαλ χρηση επαρκει και περισευειε κιολας!!! και το δυναμο σου μια χαρα ηταν αλλα τελος παντων.......!!!! εκτος αν εχει door panel με 5 ηχεια το καθενα και 4 subwoofer πισω τοτε οκ θες και μπαταρια και μαλιστα τζελ 200Ah η καθεμια και 2ο δυναμο θες μετα!!!πλακα κανουμε τωρα?αστο οπως ειναι το αυτοκινητακι σου μια χαρα ειναι ολα!!!
Την μπαταρια το δικο μου την εχει πισω δεξια.εχω 2 ενισχυτες 1 για τα 4 ηχεια 2 μπροστα 2 πισω και εναν ενισχυτη για τα 2 12"ιτζα .
ωραια εισαι μια χαρα και δεν χρειαζεσαι καμια μα καμια αλλαγη ελεος δλδ στε db drag θα κατεβεις?μια χαρα εισαι αστο οπως ειναι και μην κανεις τπτ