Επιστροφή στο Forum : [E36] προβλημα με τα οργανα στο καντραν
grigoris_vari
25-02-13, 22:03
καλησπερα σε ολους!εδω και κανα χρονο περιπου ειχε αρχισει ενα προβλημα με τα οργανα στο καντραν καθως πηγαινα πορεια στο δρομο κτλ ...ξαφνικα πεφτανε ολες οι βελωνες...σαν να ειναι σβηστο το αμαξι..και μετα απο λιγο επανερχοντουσαν,αλλες φορες συντομα αλλες φορες πιο καθυστερημενα..για ενα διαστημα περιπου 2 μηνων ειχε σταματησει...να το κανει...προχτες ομως ξανακυλησε...δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη φαση που το κανει ομως...μηπως ξερει κανεις κατι η ειναι παθων και εχει βρει τη λυση;;ευχαριστω προκαταβολικα!:thanks:
Και εμενα το ειχε αυτο το προβλημα πριν πολλα χρονοα το αμαξι..το ειχα παρατηρησει οταν ειχα το κινητο κοντα οτι το εκανε..κατι με παρεμβολες εχει θεμα..τοτε ειχα ρωτησει στη bmw και θελανε να αλλαξουν καντραν αλλα ουτε κατα διανοια.. παντος μην ανησυχεις οπως εμφανιστηκε ετσι θα σταματησει.
Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
καλησπερα σε ολους!εδω και κανα χρονο περιπου ειχε αρχισει ενα προβλημα με τα οργανα στο καντραν καθως πηγαινα πορεια στο δρομο κτλ ...ξαφνικα πεφτανε ολες οι βελωνες...σαν να ειναι σβηστο το αμαξι..και μετα απο λιγο επανερχοντουσαν,αλλες φορες συντομα αλλες φορες πιο καθυστερημενα..για ενα διαστημα περιπου 2 μηνων ειχε σταματησει...να το κανει...προχτες ομως ξανακυλησε...δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη φαση που το κανει ομως...μηπως ξερει κανεις κατι η ειναι παθων και εχει βρει τη λυση;;ευχαριστω προκαταβολικα!:thanks:
αμα σε χαλαει ενα μεταχειρο κατραν οπως εκανα και γω και τελος...και μενα αυτα εκανε...αμα δεν σε πειραζει αστο μεχρι να τα παιξει τελειως...που θα τα παιξει καποια στιγμη...thumb
θανασης Φιλιππου
25-02-13, 22:23
καλησπερα σε ολους!εδω και κανα χρονο περιπου ειχε αρχισει ενα προβλημα με τα οργανα στο καντραν καθως πηγαινα πορεια στο δρομο κτλ ...ξαφνικα πεφτανε ολες οι βελωνες...σαν να ειναι σβηστο το αμαξι..και μετα απο λιγο επανερχοντουσαν,αλλες φορες συντομα αλλες φορες πιο καθυστερημενα..για ενα διαστημα περιπου 2 μηνων ειχε σταματησει...να το κανει...προχτες ομως ξανακυλησε...δεν εχω παρατηρησει καποια συγκεκριμενη φαση που το κανει ομως...μηπως ξερει κανεις κατι η ειναι παθων και εχει βρει τη λυση;;ευχαριστω προκαταβολικα!:thanks:Ειναι η πλακετα απο τα οργανα σου φιλε σιγα σιγα θα πει το ποιημα.Μακαρι να αργησει!!
αμα σε χαλαει ενα μεταχειρο κατραν οπως εκανα και γω και τελος...και μενα αυτα εκανε...αμα δεν σε πειραζει αστο μεχρι να τα παιξει τελειως...που θα τα παιξει καποια στιγμη...thumb
Leo εμενα δεν τα ειχε παιξει αρκετα χρονια που το ειχα πριν το αλλαξω με ενα άλλο λογο μεταροπης.. αλλα δεν το αποκλειω να τα φτυσει αν συνεχισει να το κανει συνεχεια..
grigoris_vari
25-02-13, 22:24
και γω το χω σκεφτει για μεταχειρισμενο τουλαχιστον να δω αν ειναι θεμα καντραν η οχι...νομιζω καπου με ανταλακτικα για μτχ μου ειχαν πει στο 100ρικο...
grigoris_vari
25-02-13, 22:27
εμενα το αυτοκινητο ειχε κανει αλλαγη απο αυτοματο σε χειροκινητο και γενικα ειχε πολλα λαθη το αμαξι που τα βρηκα στην πορεια...λετε να ναι κι αυτο ενα;;
Το εκανε και σε εμενα
Οπως κοιτας το καντραν στο στροφομετρο απο πισω μπαινει μια πριζα με πολλα
καλωδια πανω της.
Καπου δεν γινεται καλη επαφη ή καποιο καλωδιο ειναι φαγωμενο καθως ειναι
πολυ τσιτωμενα.
Αν μπορεις βγαλε το κοντερ (2βιδες) τραβα το εξω σιγα σιγα και καθαρισε φυσσα κτλ
την πριζα.
και γω το χω σκεφτει για μεταχειρισμενο τουλαχιστον να δω αν ειναι θεμα καντραν η οχι...νομιζω καπου με ανταλακτικα για μτχ μου ειχαν πει στο 100ρικο...
τσιμπημενη η τιμη....τοσα ειχα δωσει πριν 3 χρονια....πιστευω ενα 70αρι για απλο κατραν παντα οχι μ3 ειναι καλα τωρα....(πριν το βαλεις βαψε βελονες κοκκινες με μανο και βαλε και το σηματακι το μ το γνησιο για τις ζαντες στην μαμα θεση και θα ναι το ιδιο πραμα περιπου...εναλλακτικα βαζεις και δακτυλιδια και γινεται μ.....αρα....).χαχαχαχαχα
απο δω το φερα απο κει το φερα παλι για μπαξιματα μιλαω...:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Skyline_IS
01-03-13, 11:31
100 ειναι παρα πολλα.
Απο 50 μεχρι 70 μαξ που ειπε και ο λεο.Παραπανω ειναι κοροιδια
Λεο τα γνησια Μ κοντερ στο ebay.de πανε απο 200 και πανω :shok::shok:
Και εμενα το ειχε αυτο το προβλημα πριν πολλα χρονοα το αμαξι..το ειχα παρατηρησει οταν ειχα το κινητο κοντα οτι το εκανε..κατι με παρεμβολες εχει θεμα..τοτε ειχα ρωτησει στη bmw και θελανε να αλλαξουν καντραν αλλα ουτε κατα διανοια.. παντος μην ανησυχεις οπως εμφανιστηκε ετσι θα σταματησει.
Το ιδιο ακριβως εκανε και το δικο μου οταν αφηνα εκει πανω το κινητο μου... Καθε φορα που χτυπαγε, οι βελονες τρελαινοντουσαν... Τελικα το προβλημα λυθηκε ....αλλαζοντας θεση που αφηνω το κινητο!!!!!!thumb
Το ιδιο ακριβως εκανε και το δικο μου οταν αφηνα εκει πανω το κινητο μου... Καθε φορα που χτυπαγε, οι βελονες τρελαινοντουσαν... Τελικα το προβλημα λυθηκε ....αλλαζοντας θεση που αφηνω το κινητο!!!!!!thumb
Και εγω με το κινητο ειχα παρατηρησει οτι το εκανε..παντως αν θες καντραν εχω ενα!!
Και εγω με το κινητο ειχα παρατηρησει οτι το εκανε..παντως αν θες καντραν εχω ενα!!
Θεωρω οτι ειναι περριτο εξοδο να αλλαξω καντραν απο την στιγμη που δεν ειναι αμμεσο το προβλημα.... Ευχαριστω παντως!!
εχω ακριβως το ιδιο θεμα φιλε μου.το εψαξα με τις φισσες ολα καλα.ειναι θεμα πλακετας,ζητημα χρονου να τρεξω και εγω σε ανταλλακτικα μεταχειρο
grigoris_vari
04-03-13, 16:26
λοιπον παιδες ..το προβλημα λυθηκε κατα 99.9% γιατι ποτε δεν ξερεις...η δεξια φισσα χρωματος ασπρη δεν ειχε την μπλε ασφαλεια που την σφραγιζει πανω στο καντραν και το καταλαβα γιατι με το που την ακουμπησα βγηκε σε αντιθεση με τις αλλες δυο που βρισκονται στα αριστερα...μια μικρη και μια μεγαλη που μου πηρε κανα 10λεπτο να τις βγαλω...οποτε πηγα στην ανακυκλωση με ξαμολησανε μεσα στη μαντρα βρηκα ενα ε36 πηρα αυτο που ηθελα...λεφτα δεν μου πηρανε γιατι ηταν πολυ μικρο το κομματακι που πηρα...το βαλα πανω ολα οκ...σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν μου το χει κανει...ενω πρωτα το εκανε σιγουρα καθε πεντε λεπτα...οποτε μαλλον τελος καλο ολα καλα...!σας ευχαριστω ολους σας παντως για το ενδιαφερον τη βοηθεια και τις συμβουλες!
dark knight
04-03-13, 16:43
λοιπον παιδες ..το προβλημα λυθηκε κατα 99.9% γιατι ποτε δεν ξερεις...η δεξια φισσα χρωματος ασπρη δεν ειχε την μπλε ασφαλεια που την σφραγιζει πανω στο καντραν και το καταλαβα γιατι με το που την ακουμπησα βγηκε σε αντιθεση με τις αλλες δυο που βρισκονται στα αριστερα...μια μικρη και μια μεγαλη που μου πηρε κανα 10λεπτο να τις βγαλω...οποτε πηγα στην ανακυκλωση με ξαμολησανε μεσα στη μαντρα βρηκα ενα ε36 πηρα αυτο που ηθελα...λεφτα δεν μου πηρανε γιατι ηταν πολυ μικρο το κομματακι που πηρα...το βαλα πανω ολα οκ...σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν μου το χει κανει...ενω πρωτα το εκανε σιγουρα καθε πεντε λεπτα...οποτε μαλλον τελος καλο ολα καλα...!σας ευχαριστω ολους σας παντως για το ενδιαφερον τη βοηθεια και τις συμβουλες!
ανακυκλωση που?και πως μπαινεις?