PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] bmw 325 προβλημα

bmwakis
14-02-13, 21:10
Καλησπερα παλικαρια.... Εχω ενα θεμα με το bmw.. Οταν το βαζω μπρος το πρωι που ειναι κρυο και δουλευει με ψηλο ρελαντι μου κανει κατι σαν διακοπες και ακουγεται ενας δυνατος θορυβος σαν χτυπημα.. Μολις πεσει το ρελαντι δουλευει πενα.. Νομιζα οτι ηταν τα μπουζι επειδη ειχαν αρκετα χιλιομετρα αλλα τα αλλαξα και κανει το ιδιο πραγμα.. Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει ας μου πει.. Ευχαριστω προκαταβολικα..:thnx:

ziaba
15-02-13, 11:40
μάλλον είναι ωστηρια αλλά ανέβασε κανά βίντεο να ακούσουμε. τι λάδια χρησιμοποιείς;

dark knight
15-02-13, 11:43
τα λαδια του κινητηρα που χρησιμοποιεις τι ιξωδες εχουν?

Kostas Maras
15-02-13, 12:00
Φίλε μου μετρησε την πιεση λαδιου με κρυο κινητηρα και μετα βλεπουμε για τα περαιτερω....

grigoris_vari
15-02-13, 13:22
τωρα το χειμωνα στο εκανε με το κρυο?η στο χε κανει και νωριτερα εννοω οταν δεν ειχε πολυ κρυο απλως οχι τοσο εντονα?

wheelman
15-02-13, 15:34
Παίζει να είναι και αυτό (https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=6&highlight=pump), άνοιξε το καπό όταν το βάλεις μπροστά και δές μήπως ακούγεται απο εκέι

bmwakis
15-02-13, 15:56
Τα λαδια τα αλλαξα προχθες και εβαλα τα 5-30 τα castrol,πριν δεν ξερω τι ειχε γιατι δεν το εχω πολυ καιρο και τωρα εκανα το πρωτο service.. Στους 4 μηνες που το εχω που το ειχε κανει κανα 2 με 3 φορες αραια,τωρα το κανει παντα.. Το θεμα ειναι οτι ακουγετε σαν να μην δουλευει ο ενας ο κυλυνδρος γι αυτο νομιζα οτι φταινε τα μπουζι,κανει σαν να κοβεται το ρευμα απο εναν κυλυνδρο..

θανασης Φιλιππου
15-02-13, 16:10
Τα λαδια τα αλλαξα προχθες και εβαλα τα 5-30 τα castrol,πριν δεν ξερω τι ειχε γιατι δεν το εχω πολυ καιρο και τωρα εκανα το πρωτο service.. Στους 4 μηνες που το εχω που το ειχε κανει κανα 2 με 3 φορες αραια,τωρα το κανει παντα.. Το θεμα ειναι οτι ακουγετε σαν να μην δουλευει ο ενας ο κυλυνδρος γι αυτο νομιζα οτι φταινε τα μπουζι,κανει σαν να κοβεται το ρευμα απο εναν κυλυνδρο..Την ωρα που στο κανει ξεκινα και βγαζε ενα ενα και θα δεις αν κοβει καποιος κυλινδρος ή οχι φιλε

Stamatis
15-02-13, 16:20
https://www.youtube.com/watch?v=hbcPhjm9gCQ

αυτό ακούς?

Stamatis
15-02-13, 16:21
https://www.youtube.com/watch?v=JHg3fxK1Hp8
η αυτο?

ghost-rider
15-02-13, 17:58
Προεδρε γιατί κάνουν έτσι τα παραπάνω?

bmwakis
15-02-13, 18:48
Κανενα απο τα δυο.. Θα τραβηξω βιντεο και θα βαλω..

Stamatis
15-02-13, 19:41
Προεδρε γιατί κάνουν έτσι τα παραπάνω?
Πασχουν απο τεντωτηρα το ενα και απο βαλβιδα αναθυμιασεων το αλλο

MIKEN636
15-02-13, 19:55
στο κανει και μετα απο βολτα οπου εχει ζεσταθει πολυ το αμαξι;εννοω να το εχεις πιεσει...

bmwakis
16-02-13, 00:06
Οχι,καθολου.Μονο οταν ειναι κρυο..

ghost-rider
16-02-13, 00:17
Εμένα παλιά μου έκανε ένα τρεμουλο κρύο. Σαν αρρυθμία. Κράταγε μέχρι 20 δευτερόλεπτα κ εμφανιζόταν μόνο στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας κ ήταν έντονο όταν έκανε κρύο.
Μου είχαν αλλάξει διαχωριστη λαδιού νομίζω τότε κ είχε στρώσει.
Κόλλαγε λέει. Κάτι τέτοιο.

bmwakis
16-02-13, 00:49
Τρεμει κιολας ολοκληρο το αυτοκινητο.. Γι αυτο λεω μιπος δεν δουλευει καποιος κυλινδρος..

grigoris_vari
16-02-13, 01:28
Εμένα παλιά μου έκανε ένα τρεμουλο κρύο. Σαν αρρυθμία. Κράταγε μέχρι 20 δευτερόλεπτα κ εμφανιζόταν μόνο στην πρώτη εκκίνηση της ημέρας κ ήταν έντονο όταν έκανε κρύο.
Μου είχαν αλλάξει διαχωριστη λαδιού νομίζω τότε κ είχε στρώσει.
Κόλλαγε λέει. Κάτι τέτοιο.και μενα ακριβως το ιδιο μου κανει τωρα το με το κρυο την πρωτη φορα που το βαζω μπροστα εναν θορυβο 3δευτερολεπτων με το που περνει μπρος και περιπου 20δευτερολεπτα κραταει το τρεμουλο...μετα συνερχετε...

Bitz
16-02-13, 09:39
και μενα ακριβως το ιδιο μου κανει τωρα το με το κρυο την πρωτη φορα που το βαζω μπροστα εναν θορυβο 3δευτερολεπτων με το που περνει μπρος και περιπου 20δευτερολεπτα κραταει το τρεμουλο...μετα συνερχετε...

Οταν ειναι κρυο το μοτερ και εχει παρελθει αρκετο διαστημα απο τοτε που εσβησε για τελευταια φορα,μεχρι να ανεβασει λαδια κανει ενα κροταλισμα για 2-3 δλπ.τωρα γιατο τρεμουλο που λες στην αρχη περιπου στις 1000 σροφες το κανει και εμενα...μονο αταν ειναι κρυο.Κατι σαν αραθυμια που κραταει περιπου 15-20 δλπ.Παντα το εκανε, απο τοτε που εβαλα το μοτερ...δεν το εχω ψαξει να δω αν ειναι φυσιλογικο.:original:

grigoris_vari
16-02-13, 15:08
Οταν ειναι κρυο το μοτερ και εχει παρελθει αρκετο διαστημα απο τοτε που εσβησε για τελευταια φορα,μεχρι να ανεβασει λαδια κανει ενα κροταλισμα για 2-3 δλπ.τωρα γιατο τρεμουλο που λες στην αρχη περιπου στις 1000 σροφες το κανει και εμενα...μονο αταν ειναι κρυο.Κατι σαν αραθυμια που κραταει περιπου 15-20 δλπ.Παντα το εκανε, απο τοτε που εβαλα το μοτερ...δεν το εχω ψαξει να δω αν ειναι φυσιλογικο.:original:αυτο ακριβως μου κανει αλλα ουτε και γω μπηκα στον κοπο να το ψαξω

Bitz
16-02-13, 15:47
αυτο ακριβως μου κανει αλλα ουτε και γω μπηκα στον κοπο να το ψαξω

Εχω κανει πανω απο 120.000 χλμ,δεν εχει παρουσισει κανενα παρατραγουδο,ουτε βλαβη εχει καταγραψει ποτε.

grigoris_vari
16-02-13, 16:01
δοξα το θεο ουτε εμενα!!!:thumbsup: