PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] ΑΓΟΡΑ 320 ΚΟΥΠΕ ΤΟΥ 2001

Σελίδες : [1] 2

ROY
08-02-13, 17:35
καλησπερα σε ολλουσ μετα απο τρεξιμο και ψαξιμο τελικα θα γινω κατοχοσ ενοσ 320 κουπε του 2001 με 72000 απο αθηναικη αντιπρωσοπεια .απλα θελω να ρωτησω πριν τελικα υπογραψω την δευτερα αξιζει να παρεισ ενα αυτοκινητο 12χρονωσ ειναι καλα τα ε46 ?τι πρεπει να προσεξω αν και το τσεκαρα το αυτοκινητο και ειναι οκ .ευχαριστω για την βοηθεια σασ

andreas_R
08-02-13, 17:41
Mια χαρα αμαξαρα ειναι!
Κυκλοφορουν πολλα κουπε ανταξια του νομιζεις?

Andri
08-02-13, 17:43
Κάτι πολύ βασικό αν τα 72Κ χλμ είναι όντως 72 και όχι ?72 ...
Είναι το μοτέρ το 2.2 το 6κύλινδρο?
Οι κάτοχοι ίδιων μοντέλων θα σου πούνε αλλά δώσε παραπάνω λεπτομέρειες ώστε να σε βοηθήσουν όσοι μπορούνε...
Το αν αξίζει ένα αμάξι 12ετίας είναι σχετικό.
Τα 46αρια έχουν βγει πραγματικά πάρα πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά αυτό συνεπάγεται να το πρόσεχε ο πρώην ιδιοκτήτης-ες. Μπορεί να πάρεις και αμάξι έτους και αν έχει φάει σκίσιμο να σε αφήσει στο δρόμο, δεν σημαίνουν κάτι τα 12 χρόνια για ένα μοτέρ bmw.

giannis_compact
08-02-13, 17:47
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3252864/
Αυτο ειναι;

ROY
08-02-13, 17:48
Κάτι πολύ βασικό αν τα 72Κ χλμ είναι όντως 72 και όχι ?72 ...
Είναι το μοτέρ το 2.2 το 6κύλινδρο?
Οι κάτοχοι ίδιων μοντέλων θα σου πούνε αλλά δώσε παραπάνω λεπτομέρειες ώστε να σε βοηθήσουν όσοι μπορούνε...
Το αν αξίζει ένα αμάξι 12ετίας είναι σχετικό.
Τα 46αρια έχουν βγει πραγματικά πάρα πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά αυτό συνεπάγεται να το πρόσεχε ο πρώην ιδιοκτήτης-ες. Μπορεί να πάρεις και αμάξι έτους και αν έχει φάει σκίσιμο να σε αφήσει στο δρόμο, δεν σημαίνουν κάτι τα 12 χρόνια για ένα μοτέρ bmw.

καλησπερα το αυτοκινητο ειναι απο πωλητη μεσα απο την bmw το εχει πολυ προσεγμενο τα χλμ ειναι πραγματικα οντωσ και το μοτερ ειναι 2000 6κυλινδρο με δερμα μεσα και ατρακαριστω

ROY
08-02-13, 17:49
Αυτο ειναι;

φιλε μου καλησπερα αυτο ειναι

Bazil Van Sinner
08-02-13, 17:58
compact λαγωνικο εισαι φιλε!!!!

Roy,αν σ'αρεσει να το παρεις,τωρα τα 72Κ λιγα μου φαινονται .....

το 2.0 πληρωνει ιδια τελη με το 2.2 υπ'οψιν.

Αν αξιζει.......με το χερι στην καρδια ΝΑΙ με το χερι στην τσεπη ΟΧΙ !

Οτι θες ρωτα.

ROY
08-02-13, 18:04
compact λαγωνικο εισαι φιλε!!!!

Roy,αν σ'αρεσει να το παρεις,τωρα τα 72Κ λιγα μου φαινονται .....

το 2.0 πληρωνει ιδια τελη με το 2.2 υπ'οψιν.

Αν αξιζει.......με το χερι στην καρδια ΝΑΙ με το χερι στην τσεπη ΟΧΙ !

Οτι θες ρωτα.

κοιτα μου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο και ο πωλητησ μου λεει και μου εδειξε οτι τα χλμ ειναι αληθινα και μου το υπογραφει τωρα βεβαια και εμενα λιγα μου φενετε αλλα σε αυτουσ θα το πηγαινω για σερβισ τουσ συνφερει να τουσ βριζω συνεχεια ??

ghost-rider
08-02-13, 18:11
Καλο φαινεται.
Τα χιλιομετρα του φαινονται καπως λιγα.
Βεβαια απο την κατασταση του εσωτερικου δεν φαινεται δουλεμενο.
Αλλα το τιμονι ειναι αλλαγμενο πχ.
Το διχαλο μπηκε πιο μετα.
Επισης το δερμα ειναι εργοστασιακο?
Τελος κατα 99% το μοντελο που κοιτας εχει asc. Οχι dsc.
Η τιμη του ομως δειχνει πολυ τιμια.
Θεωρω οτι με τα ιδια η λιγα παραπανω χρηματα μπορεις να παρεις ενα 2,2.
Παρατηρησε οτι τα λιγο μετεπειτα μοντελα εχουν κ αλλους θολους εμπρος.
Τα φουσκωματακια που κανει ο θολος στα πρωτα Ε46 καταργηθηκαν στην πορεια...

apovas
08-02-13, 18:15
Ακριβως το ιδιο πηρα εγω το 2009.Τιμιο μοτερακι ταξιδιαρικο και για 6000 τζαμπα.Τα χιλιομετρα δεν παιζει με τιποτα να ειναι τοσα αλλα και με 150000 χλμ να το επαιρνες παλι αστερι θα ηταν οποτε μην ανησυχεις αν το γουσταρεις χτυπατο.

apovas
08-02-13, 18:19
Το συγκεκριμμενο τιμονακι το ειχε και εμενα με τα κουμπακια του μαλιστα.Μαλλον το ειχαν η τελευταια παρτιδα διλιτρων εξακυλινδρων καθως και dsc

ROY
08-02-13, 18:21
Καλο φαινεται.

σε ευχαριστω το τιμονι μου το ειπε και το δερμα ειναι τησ bmw γιατι σαν πωλητησ περνει και αλλεσ τιμεσ οπωσ μου ειπε τα χιλιομετρα μου το υπογραφει το αυτοκινητο λεει δεν το κινει πολυ και φενετε οτι ειναι τρελοσ με τα αυτοκινητο το πηγα και μια βολτα και δεν ακουσ τιποτα ουτε ενα τριξιμο

giannis_compact
08-02-13, 18:22
Καλο φαινεται.

Το δερμα ειναι γνησιο σιγουρα, εχει ο ξαδερφος στη Γερμανια ιδιο δερμα μεσα και το εχω δει και σε καταλογο BMW thumb

Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:23
Γιατι δεν κοιτας για κανενα Μ54 2.2 ?

ROY
08-02-13, 18:24
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι στα πισω τζαμια η τσιμουχεσ ειναι χαλια και σκασμενεσ αλλα μου ειπε οτι σε ολα τα κουπε γινετε αυτο αλλα δεν εχει προβλημα απλα δεν δειχνει ωραιο

PANOS-E60
08-02-13, 18:27
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι στα πισω τζαμια η τσιμουχεσ ειναι χαλια και σκασμενεσ αλλα μου ειπε οτι σε ολα τα κουπε γινετε αυτο αλλα δεν εχει προβλημα απλα δεν δειχνει ωραιο

30 ε κάνει και μπαίνει σε 3 λεπτά, την αλλάζεις.

ROY
08-02-13, 18:31

ποσο????αυτοσ μου ειπε οτι κανει 300εθρο μεσα απο την bmw

Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:34

Πανο νομιζω λαθος καταλαβες,το παλικαρι πρεπει να λεει για τα λαστιχα που ειναι
γυρω απ το παραθυρο,και δεν θελουν 3λεπτα...3ωρες σιγουρα.

και το δικο μου το ενα ετσι ειναι,εχει γινει συζητηση εδω μεσα απο καποιο μελος
περι του θεματος.

PANOS-E60
08-02-13, 18:35
ποσο????αυτοσ μου ειπε οτι κανει 300εθρο μεσα απο την bmw

οχι φίλε, κάτι μπερδεύεις. Αν θέλουν αλλαγή οι τσιμούχες των πορτών (συνηθισμένο στα κουπέ) τότε ναι κάνουν κανένα 300αρι η μία. Του πίσω παρμπρίζ κάνει όσο σου είπα.

ROY
08-02-13, 18:36
ποσο????αυτοσ μου ειπε οτι κανει 300εθρο μεσα απο την bmw που να το παω???
:thanks:

ROY
08-02-13, 18:38
οχι φίλε, κάτι μπερδεύεις. Αν θέλουν αλλαγή οι τσιμούχες των πορτών (συνηθισμένο στα κουπέ) τότε ναι κάνουν κανένα 300αρι η μία. Του πίσω παρμπρίζ κάνει όσο σου είπα.

λεω και τα πισω παραθυρα φιλε μου...

andreas_R
08-02-13, 18:38
Σε καποιον φανοποιο που εμπιστευεσαι

ROY
08-02-13, 18:40
Σε καποιον φανοποιο που εμπιστευεσαι

εχω καποιον ...ξαδερφοσ αλα μιλαω για τα παραθυρα τα πισω ετσι???

PANOS-E60
08-02-13, 18:41
Πανο νομιζω λαθος καταλαβες,το παλικαρι πρεπει να λεει για τα λαστιχα που ειναι
γυρω απ το παραθυρο,και δεν θελουν 3λεπτα...3ωρες σιγουρα.

και το δικο μου το ενα ετσι ειναι,εχει γινει συζητηση εδω μεσα απο καποιο μελος
περι του θεματος.

εχεις δίκιο Βασίλη, πίσω παρμπριζ διαβασα εγω΄...:thumbsdown:

S8N
08-02-13, 18:47
Όμορφο είναι το άτιμο! Έχει τις νέου τύπου πινακίδες κυκλοφορίας, υπάρχει λόγος γι' αυτό?

Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:48
S8N thumb

ROY
08-02-13, 18:50
Όμορφο είναι το άτιμο! Έχει τις νέου τύπου πινακίδες κυκλοφορίας, υπάρχει λόγος γι' αυτό?

οπωσ τι???

ROY
08-02-13, 18:57
??????????????

Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:58
ΡΟΥ την αδεια την ειδες?και 72Κ χλμ. και ευρωπα'ι'κες πινακιδες,και αλλαγμενο τιμονι(αεροσακος ας πουμε....)μηπως κατι μυριζει?

S8N
08-02-13, 18:58
Αλλαγή του αριθμού κυκλοφορίας γίνεται σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή φθοράς των πινακίδων.

Καμιά φορά κρύβονται κι άλλα από πίσω:

- Σοβαρό τρακάρισμα
- Παραποίηση στοιχείων του οχήματος (μετατροπές, τροπέτα κλπ)
- Κατάσχεση

S8N
08-02-13, 19:00
Ρίξε μια ματιά στην άδεια κυκλοφορίας και βρες τον παλαιό αριθμό. Μετά τσέκαρε με τον ασφαλιστή σου αν έχει γίνει δήλωση ατυχήματος. Εν συνεχεία, άνοιξε το καπώ και βρες ημερομηνίες παραγωγής ανταλλακτικών (π.χ. φαναριών εμπρός). Αν είναι μετά τον 1ο του 2001, φύγε. Δες και τις ημερομηνίες στα κρύσταλλα.

ROY
08-02-13, 19:03
οχι την αδεια οχι αλλα το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο τσεκαρισμενο απλα τον εκοψα για ψειρα με το αυτοκινητο και δεν ξερω .......να τον ρωτησω για τισ πινακιδεσ???????

ROY
08-02-13, 19:04
και ρωταω εγω ????αντιπρωσοπειασ αυτοκινητο κια πωλητη τοσο ......... να εχουν κανει???

Bazil Van Sinner
08-02-13, 19:13
οχι την αδεια οχι αλλα το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο τσεκαρισμενο απλα τον εκοψα για ψειρα με το αυτοκινητο και δεν ξερω .......να τον ρωτησω για τισ πινακιδεσ???????
και μενα οταν με πετουσαν στον τακο στο στρατο απορουσαν....αυτο ειναι παιδι,
αυτος τα κανε?????:hystericalbs1: :hystericalbs1:

οχι μην τον ρωτησεις,κανε το τσεκαρισμα που λεει ο S8N.

και ρωταω εγω ????αντιπρωσοπειασ αυτοκινητο κια πωλητη τοσο ......... να εχουν κανει???

ισα ισα...εχει και ΟΛΑ τα μεσα!!!

καθαρα βιβλιαρακια,σφραγιδες....

S8N
08-02-13, 19:19
Φίλε μου, έχω γείτονα με αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Κορεάτικης προέλευσης. Μου είπε πως κάποιες φορές του στέλνουν καινούργια χτυπημένα, τα οποία επισκευάζει και πουλάει. Όταν παραπονέθηκε στον εισαγωγέα της εταιρείας, η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: "Αν δεν τα πάρεις εσύ, ποιος θα τα πάρει?"

Αυτά για τις αντιπροσωπείες.

ROY
08-02-13, 19:23
απαντηση στην ερωτηση εαν εχει δηλωση ζημιεσ ....τσεκαρισμα απο τον ασφαλιστη δεν εχεισ δηλωθει ζημια ουτε με δικο του φτεξιμο ουτε να φταιει αλλοσ

mark e92
08-02-13, 19:25
Αυτα φιλε S8B παντα θα γινονται μην τι ψάχνεις!!!! Ημουνα στο PDI απλα ΚΟΛΑΣΗ!

giannis_compact
08-02-13, 19:26
Αυτα φιλε S8B παντα θα γινονται μην τι ψάχνεις!!!! Ημουνα στο PDI απλα ΚΟΛΑΣΗ!

Τι ειναι το PDI?

mark e92
08-02-13, 19:27
Γιατι σε παραξενευουν τα χλμ. αν δεν το κυκλοφορει πολυ φταιει ο ανθρωπος ?
Αν ειναι καθαρο απο στουκα τι σε πειραζει.

ROY
08-02-13, 19:27
οντωσ τι ειναι ??

mark e92
08-02-13, 19:29
Τι ειναι το PDI?

Προετοιμασια πριν την παραδοση δεν μπορεις να φανταστεις τι "καινουργια" αμαξια βγαινουν μερικες φορες!!!
Αμα ειναι τυχερουλης ο κατοχος.:thumbsdown:

ghost-rider
08-02-13, 19:30

Πανο πως μπαινει σε τρια λεπτα?
Μολις πηρα μια κ σκεφτομαι οτι πρεπει να βγαλω καθισματα, πανελ κ τελος παραθυρο για να ελευθερωσω το νικελακι.
Υπαρχει αλλη λυση?

PANOS-E60
08-02-13, 19:32
Πανο πως μπαινει σε τρια λεπτα?
Μολις πηρα μια κ σκεφτομαι οτι πρεπει να βγαλω καθισματα, πανελ κ τελος παραθυρο για να ελευθερωσω το νικελακι.
Υπαρχει αλλη λυση?

τν εξωτερική του πίσω παρμπρίζ λες ? Κουμπωτή είναι, την είχα αλλάξει στο 46, την αλλαξα και στο 60αρι. Τρια λεπτα.

BILL007
08-02-13, 19:34
Αλλαγή του αριθμού κυκλοφορίας γίνεται σε περίπτωση κλοπής, απώλειας ή φθοράς των πινακίδων.

Καμιά φορά κρύβονται κι άλλα από πίσω:

- Σοβαρό τρακάρισμα
- Παραποίηση στοιχείων του οχήματος (μετατροπές, τροπέτα κλπ)
- Κατάσχεση

ΡΟΥ την αδεια την ειδες?και 72Κ χλμ. και ευρωπα'ι'κες πινακιδες,και αλλαγμενο τιμονι(αεροσακος ας πουμε....)μηπως κατι μυριζει?

Βρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι!
Γιατί το τιμόνι να είναι αλλαγμένο?Και εμένα με το ίδιο τιμόνι και αερόσακο ήρθε παραγγελία απο το εργοστάσιο.
Επίσης για τις πινακίδες, κανονικά όλοι τέτοιες έπρεπε να έχουμε.Πριν μερικά χρόνια είχαν κάνει καμπάνια για την αλλαγή των παλαιού τύπου με τις ευρωπαικές.Επειδή όμως δεν ήταν δωρεάν πολλοί δεν τις άλλαξαν.Μελλοντικά κάποια στιγμή θα γίνει υποχρεωτικό όπως τα βιομετρικά διαβατήρια και θα αλλάξουν όλες.
Δεν βλέπω απαραίτητο να έχει συμβεί κάτι τρομερό για να αλλάξουν.

Τέλος η athens car που βλέπω ότι το πουλάει, είναι επίσημη αντιπροσωπεία με πολλά χρόνια στο χώρο και δεν νομίζω ότι θα ξέπεφταν για να πουλήσουν ένα αμάξι,που ήδη η τιμή του είναι κάπως προς τα πάνω (εγώ προσωπικά αυτό θεωρώ μιας και με 6-7κ παίρνεις 330) σε σχέση με άλλα παρόμοια που πουλιούνται αυτή τη στιγμή.

Αν το έχεις αποφασίσει φίλε μου,προχώρα του και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου άδικα ;)

Υ.Γ Προσωπικά αν ήμουν πωλητής και ερχόταν πελάτης και με λιβάνιζε για τις πινακίδες το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν απο μέσα μου είναι "τι μ@λ@κας είναι αυτός τώρα?". Άλλο να ψάξεις φανοποιία και να σηκώσεις ακόμα και μοκέτες (που έγινε πρόσφατα σε άλλο αμάξι για να αγοραστεί) και άλλο να ρωτάς για τέτοια "αστεία" πράγματα.

ghost-rider
08-02-13, 19:35
τν εξωτερική του πίσω παρμπρίζ λες ? Κουμπωτή είναι, την είχα αλλάξει στο 46, την αλλαξα και στο 60αρι. Τρια λεπτα.

Α, οχι. Παρερμηνευσα.
Νομισα οτι μιλαμε για τα διακοσμητικα που εχουν στο κατω μερος απο τα πισω παραθυρα.
Πανε παρεα με το λαστιχο κ ξεραινεται-κοβεται ευκολα...

ΔημήτρηςΜ3
08-02-13, 20:38
Εμένα να σου πω δε με ενθουσίασε σχεδόν καθόλου
Ούτε μ πακ ούτε τιποτα !!!
Εχει και αλλα αμάξια σε αυτα τα λεφτα !!

stef
08-02-13, 20:53
Η συγκεκριμένη "πρώην" επίσημη αντιπροσωπεία, μόνο 1 στο εκατομμύριο να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα!
Ψάχτο καλά γιατί κάτι άσχημο μου μυρίζει...

stef
08-02-13, 21:01
Ρίξε μια ματιά εαν θες εδώ...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2838779/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2092001/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3258813/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2656943/

dark knight
08-02-13, 21:01
δεν ειναι φορτωμενο και η τιμη ειναι τσιμπημενη για το συγκεκριμενο

ROY
08-02-13, 21:02
φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ

stef
08-02-13, 21:06
Τέλος η athens car που βλέπω ότι το πουλάει, είναι επίσημη αντιπροσωπεία με πολλά χρόνια στο χώρο και δεν νομίζω ότι θα ξέπεφταν για να πουλήσουν ένα αμάξι,που ήδη η τιμή του είναι κάπως προς τα πάνω (εγώ προσωπικά αυτό θεωρώ μιας και με 6-7κ παίρνεις 330) σε σχέση με άλλα παρόμοια που πουλιούνται αυτή τη στιγμή.
.

Εαν δεν έχεις προσωπική εμπειρία δεν το ξέρεις..
Επίσης να υπενθυμίσω ότι πλέον είναι μόνο επίσημο συνεργείο, την επίσημη εμπορία BMW την έχει χάσει πάνω από χρόνο..

stef
08-02-13, 21:08
φιλε μου καλησπερα το ελενξα καθαρο του βιβλιαρακι οκ ειναι απο ασφαλιστη δεν εχει τρακαρισματα και μου το υπογραφει για τα χλμ τι αλλο να κανω????προταση απο εσενα δεκτη περιμενω ευχαριστω πολυ

Ο ασφαλιστής μπορεί να σου πει μόνο για την πινακίδα που βλέπουμε
Τίποτα παραπάνω
Και μην ξεχνάμε ότι η πινακίδα είναι ολοκαίνουρια...
Τυχαίο....???thumb

Christos 330
08-02-13, 21:09
Aκουμε Stef παιδια δεν πεφτει εξω !!!

Το πρωτο facelift ειναι καλη ιδεα !!!

gyiama
08-02-13, 21:28
λογικα ρε παιδια θα το ειχε καποιος μονο για μια βολτα τον μηνα και παντα με ηλιο κλπ κλπ και εχει 72000χλμ σε 12 χρονια δλδ 72000/12=6000χλμ το χρονο τι πιο λογικο??? εγω πχ που το κυκλοφορω μια στο 3μηνο κανω περισσοτερα τον χρονο αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
υγ για τις πινακιδες υπαρχει περιπτωση να τις ειχε παραδωσει οποτε μπορει να διαγραφηκαν γι αυτο και οι νεες!! αλλα τα χλμ και τα σερβις απο ανθρωπο που δουλευει στην bmw κιολας ειναι στανταρακι αληθηνα:thumbsup::thumbsup:

ROY
08-02-13, 21:34
ευχαριστω ελπιζω και θελω να πιστεψω οτι ετσι ειναι τι αλλο να κανω...

vasilis e46
08-02-13, 21:38
Εαν δεν έχεις προσωπική εμπειρία δεν το ξέρεις..
Επίσης να υπενθυμίσω ότι πλέον είναι μόνο επίσημο συνεργείο, την επίσημη εμπορία BMW την έχει χάσει πάνω από χρόνο..

Επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια και σχεδον ολα τα service εχουν γινει εκει περα απο κανα 2φορες που εγιναν στο Σφακιανακη στη Κηφισια πριν μεταφερθει και γνωριζωντας πλεον οτι δεν ασχολουνται με την εμπορια των αυτοκινητων αλλα μονο με το συνεργειο θελω να πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ποιοτητα εξυπηρετησης.Βρισκομαι σε διλημμα να εξακολουθω να το πηγαινω εκει ή να το παω σε καποιο αλλο επισημο συνεργειο; Συγνωμη για το off topic και εαν οντως ενοχλει μπορει να σβηστει απο τους διαχειριστες..

gyiama
08-02-13, 21:39
φιλε roy πιστευω να καταλαβες οτι το παραπανω ποστ ηταν χιουμοριστικο-ειρωνικο(οσον αφορα το αυτοκινητο και οχι προς εσενα )και με υπονουμενα ωστε να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα και κατι δεν στεκει με το αμαξι αυτο. βασικα μπορει να ειναι ολα μα ολα οπως τα λεει αλλα θελει παρα πολυ καλο ψαξιμο πριν κανεις την αγορα. οχι γιατι μπορει να εχει κατι το αυτοκινητο επειδη εχει γυρισμενα χλμ αλλα για να μη μας περνανε για μλκες καποιοι ''εξυπνοι''

ROY
08-02-13, 21:39

φιλε μου σε ευχαριστω τα εχω δει τα συγκεκριμενα η μονη διαφορα ειναι οτι θα το αγορασω με χρηματοδοτιση και επειδη ειμαι χρονια πελατησ στην bmw μονο αυτη δινουν εγκριση οι τραπεζεσ οχι

stef
08-02-13, 21:40
Επειδη το αυτοκινητο αγοραστηκε απο τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια και σχεδον ολα τα service εχουν γινει εκει περα απο κανα 2φορες που εγιναν στο Σφακιανακη στη Κηφισια πριν μεταφερθει και γνωριζωντας πλεον οτι δεν ασχολουνται με την εμπορια των αυτοκινητων αλλα μονο με το συνεργειο θελω να πιστευω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στη ποιοτητα εξυπηρετησης.Βρισκομαι σε διλημμα να εξακολουθω να το πηγαινω εκει ή να το παω σε καποιο αλλο επισημο συνεργειο;

Μιλάω για εμπειρία στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από εκεί, δεν μίλησα για ποιότητα service ! thumb

ROY
08-02-13, 21:44

φιλε μου σε ευχαριστω τα εχω δει τα συγκεκριμενα η μονη διαφορα ειναι οτι θα το αγορασω με χρηματοδοτιση και επειδη ειμαι χρονια πελατησ στην bmw μονο αυτη δινουν εγκριση οι τραπεζεσ οχι

οκ και σε ευχαριστω απλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να το δει φαναρτζησ οκ το ειδε να το παω μια βολτα οκ την εκανα και παει οκ και δεν τριζει τιποτα και πινακιδα αυτην την συγκεκριμενη την τσεκαρα με ασφαλιστη φιλο και να ρωταω συνεχεια και επιμονα οτι παιδια μην ερχομαι καθε μερα και σασ βριζω γιατι θα ερχομαι καθε μερα μα καθε μερα τι αλο να κανω

gyiama
08-02-13, 21:48
απλα αν θες δωσε μας εδω τον αριθμο πλαισιου και πηγαινε σε μια αλλη αντιπροσωπεια και παλι με τον αριθμο πλαισιου πες να κοιταξουν λιγο το αυτοκινητο αυτο. οπως επισης δες στην αδεια του αυτοκινητου ποτε λεει πρωτη αδεια στην ελλαδα για να δεις αν ειναι εισαγωγης το αυτοκινητο. οπου αν ειναι εισαγωγης τοτε απλα ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ δεν εχει τα χλμ που λεει

stef
08-02-13, 21:49
και να ρωταω συνεχεια και επιμονα οτι παιδια μην ερχομαι καθε μερα και σασ βριζω γιατι θα ερχομαι καθε μερα μα καθε μερα τι αλο να κανω

Να έψαχνες για άλλο αυτοκινητο ίσως...??

ROY
08-02-13, 21:53
Να έψαχνες για άλλο αυτοκινητο ίσως...??

φιλε μου εισαι αρνητικοσ πολυ ???

gyiama
08-02-13, 21:57
φιλε ο stef στο λεει επειδη το αυτοκινητο βρωμαει πως το λενε. ακομα και οτι ειναι το 6κυλινδρο με τα 150 αλογα και ειναι μοντελο 2001(πρεπει αν εχει κυκλοφορια πριν τον 3ο μηνα τουλαχιστο) παλι ειναι περιεργο μιας και αυτο το μοτερ εμπαινε μεχρι το 2000. ολα ειναι περιεργα για τοσο παλιο αμαξι. αυτο σου λεμε απ εξω απ εξω ολοι. ξερω ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλος αλλα καλυτερα να προσεξεις στην αρχη για να μη στεναχωρεθεις αργοτερα

stef
08-02-13, 22:04
φιλε μου εισαι αρνητικοσ πολυ ???

Όσο δεν φαντάζεσαι!

ROY
08-02-13, 22:06
φιλε ο stef στο λεει επειδη το αυτοκινητο βρωμαει πως το λενε. ακομα και οτι ειναι το 6κυλινδρο με τα 150 αλογα και ειναι μοντελο 2001(πρεπει αν εχει κυκλοφορια πριν τον 3ο μηνα τουλαχιστο) παλι ειναι περιεργο μιας και αυτο το μοτερ εμπαινε μεχρι το 2000. ολα ειναι περιεργα για τοσο παλιο αμαξι. αυτο σου λεμε απ εξω απ εξω ολοι. ξερω ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλος αλλα καλυτερα να προσεξεις στην αρχη για να μη στεναχωρεθεις αργοτερα

Όσο δεν φαντάζεσαι!

σε ευχαριστω παντωσ με ανχωσεσ τοσο που δεν ξερω τι να κανω .......αληθεια παντωσ σε ευχαριστω

stef
08-02-13, 22:12
Προσπαθώ να σε προστατεύσω από κάποιο αυτοκίνητο που λένε ότι είναι αυτό που ΔΕΝ είναι...

ROY
08-02-13, 22:27
Προσπαθώ να σε προστατεύσω από κάποιο αυτοκίνητο που λένε ότι είναι αυτό που ΔΕΝ είναι...

το καταλαβαινω και σε ευχαριστω ..μονο για τα χλμ φοβασαι???

skaros
08-02-13, 22:27
Γιατι δεν πας να παρεις τον VIN να τσεκαρεις μονος σου του ποτε ειναι? Ετσι θα μπορεις να κουμανταρεις τον πωλητη, πετωντας του μπιχτες.

Για τις πινακιδες, σε πρωτη φαση, τι σου εχει πει?

Τα χλμ, να σε ψιλιαζουν αλλα δεν σημαινει οτι ολα που εχουν λιγα για τα χρονια τους ειναι και γυρισμενα. π.χ. του αδερφου μου ειναι μοντ.'03 και εχει 47.000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ!! Αντι8ετα εγω αυτα μπορει να τα κανω και σε εναν χρονο...
Εν τελει, μπορει και να ειναι γυρισμενα αλλα μπορεις να το δεις (γιατι τα μηχανηματα 'μιλανε')!
Αν το πηγαν 78 απο 100, δεν σε νοιαζει -πρακτικα-, παραμονο η κοροιδια του π@π@ρα... Αν προερχεται απο 178+.... ε τοτε τον στολιζεις και φευγεις!

Προθεση μου, οπως και των λοιπων δεν ειναι να σε ξενερωσουμε, αλλα να εισαι πιο επιφυλακτικος μιας και εισαι 'μεσα' στα πραγματα (οπου οι καψες ειναι μεγαλες)!

Φιλικα, Γιωργος.

stef
08-02-13, 22:31
το καταλαβαινω και σε ευχαριστω ..μονο για τα χλμ φοβασαι???

Ψάχτο καλύτερα εσύ!!

ROY
08-02-13, 22:34
Ψάχτο καλύτερα εσύ!!

οκ σε ευχαριστω και παλι

giannis_compact
08-02-13, 22:43
Κανενα 316 δε σε ενδιαφερει;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2383792/

RallyArt
08-02-13, 23:00
Με ενα παζάρι είναι PERFECT: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2092001/

ROY
08-02-13, 23:01
Κανενα 316 δε σε ενδιαφερει;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2383792/

φιλε σε ευχαριστω αλλα χρηματοδοτιση μονο απο την bmw μπορω να παρω δυστιχωσ οι τραπεζεσ δεν δινουν

S8N
08-02-13, 23:17

Καλε τι ειναι τουτο; Ερωτευτηκα!

ROY
08-02-13, 23:20
οντωσ ειναι πανεμορφο

sierra
08-02-13, 23:24
Να πω και εγώ τα δικά μου. Από ότι έχω ακούσει εδώ μέσα σας θυμίζω τα εξής: 1)Εάν βάλει το κλειδί στο κομπιούτερ θα δει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει.
2)Οι πινακίδες δεν παίζουν κατ΄εμέ ρόλο γιατί μπορείς να τις αλλάξεις για οποιοδήποτε λόγο όπως εγώ που θα τις αλλάξω για να μην μου θυμίζει την περιπέτεια που πέρασα και τις είχα αλλάξει και στο SIERRA για να έχω τις καινούργιες, τρέλα μου.
3)Τα χιλιόμετρα μπορεί να είναι πραγματικά. Εγώ το πήρα με 69560 χλμ. το 2009 και τώρα έχω 78980 χλμ. γιατί δεν το κυκλοφορώ εδώ στην Αθήνα.
4)Ο ασφαλιστής του ξέρει αν έχει τρακάρει ή όχι και μέσα στο κομπιούτερ τους βλέπουν τις αλλαγές των πινακίδων.
Αν σου αρέσει φίλε και έχεις ελέγξει όλα αυτά που είπες και δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάποιο από τα άλλα που σου προτάθηκαν πάρτη. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα... thumb

sierra
08-02-13, 23:26
Γιαυτό θα σου έλεγα και εγώ:

ROY
08-02-13, 23:28
Να πω και εγώ τα δικά μου. Από ότι έχω ακούσει εδώ μέσα σας θυμίζω τα εξής: 1)Εάν βάλει το κλειδί στο κομπιούτερ θα δει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει.
2)Οι πινακίδες δεν παίζουν κατ΄εμέ ρόλο γιατί μπορείς να τις αλλάξεις για οποιοδήποτε λόγο όπως εγώ που θα τις αλλάξω για να μην μου θυμίζει την περιπέτεια που πέρασα και τις είχα αλλάξει και στο SIERRA για να έχω τις καινούργιες, τρέλα μου.
3)Τα χιλιόμετρα μπορεί να είναι πραγματικά. Εγώ το πήρα με 69560 χλμ. το 2009 και τώρα έχω 78980 χλμ. γιατί δεν το κυκλοφορώ εδώ στην Αθήνα.
4)Ο ασφαλιστής του ξέρει αν έχει τρακάρει ή όχι και μέσα στο κομπιούτερ τους βλέπουν τις αλλαγές των πινακίδων.
Αν σου αρέσει φίλε και έχεις ελέγξει όλα αυτά που είπες και δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις κάποιο από τα άλλα που σου προτάθηκαν πάρτη. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα... thumb

σε ευχαριστω πολυ !

stavr
08-02-13, 23:48
φιλε Roy η καλυτερη λυση ειναι με το VIN. Βρες καποιον που να χει προσβαση να σου βγαλει το ιστορικο του αυτοκινητου, ανταλλακτικα, σερβις τα παντα ολα! αααααελεγχος μηχανικου κι ελεγχος φανοποιου........Τι αλλο να κανεις!!!

Εγω αυτα εκανα πριν απο 4 χρονια, για το ιδιο αμαξι!

Το τιμονι με προβληματισε αλλα.....ψαξτο!

gyiama
09-02-13, 00:54
Να πω και εγώ τα δικά μου. Από ότι έχω ακούσει εδώ μέσα σας θυμίζω τα εξής: 1)Εάν βάλει το κλειδί στο κομπιούτερ θα δει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει.2)Οι πινακίδες δεν παίζουν κατ΄εμέ ρόλο γιατί μπορείς να τις αλλάξεις για οποιοδήποτε λόγο όπως εγώ που θα τις αλλάξω για να μην μου θυμίζει την περιπέτεια που πέρασα και τις είχα αλλάξει και στο SIERRA για να έχω τις καινούργιες, τρέλα μου.

1 Πανο τα χλμ γυριζουν απο το κλειδι απ τον εγκεφαλο και απ οπου γουσταρεις οποτε γουσταρεις
2 μπορεις να δεις ΜΟΝΟ αν το αυτοκινητο ηταν ασφαλισμενο σε ασφαλεια η οποια ειναι στο συτημα που εχουν οι ασφαλειες μεταξυ τους. πχ η intersalonika ειναι εκτος συτηματος αρα δεν βλεπεις τι εχει γινει

gant
09-02-13, 01:33
1.Τα χιλιόμετρα γυρίζουν στο κοντερ και στον αισθητήρα των φώτων.
2. Αν βάλεις το κλειδι στην βάση που διαθέτουν οι εξουσιοδοτημένοι, σου δείχνει τα χλμ που διάβασε απ τον πίνακα οργάνων την τελευταία φορά που γύρισες τον διακόπτη.
3. Μέσω του κλειδιού μπορούν να διαβάσουν τα σέρβις που έχει κάνει το αμάξι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο με την προυπόθεση να έχουν περαστεί τα στοιχεία στην βάση δεδομένων.
4. Απ τον εγκέφαλο, τα χιλιόμετρα δεν μπορούν να γυριστούν αλλά και ούτε να διαβαστούν, εμφανίζονται μόνο σε περίπτωση βλάβης.
5. Ο μόνος τρόπος να σβηστούν απ τον εγκέφαλο είναι να γίνει φορματ και να ξαναγραφεί όλο το πρόγραμμα εξ αρχής.

giannis_compact
09-02-13, 01:40
2. Αν βάλεις το κλειδι στην βάση που διαθέτουν οι εξουσιοδοτημένοι, σου δείχνει τα χλμ που διάβασε απ τον πίνακα οργάνων την τελευταία φορά που γύρισες τον διακόπτη.
3. Μέσω του κλειδιού μπορούν να διαβάσουν τα σέρβις που έχει κάνει το αμάξι σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο με την προυπόθεση να έχουν περαστεί τα στοιχεία στην βάση δεδομένων.
4. Απ τον εγκέφαλο, τα χιλιόμετρα δεν μπορούν να γυριστούν αλλά και ούτε να διαβαστούν, εμφανίζονται μόνο σε περίπτωση βλάβης.
5. Ο μόνος τρόπος να σβηστούν απ τον εγκέφαλο είναι να γίνει φορματ και να ξαναγραφεί όλο το πρόγραμμα εξ αρχής.

Ολα ολοσωστα.
Αυτο ακριβως. Το αδειασμα του εγκεφαλου κοστιζει 150 ευρω.

PANOS-E60
09-02-13, 09:30

Καλε τι ειναι τουτο; Ερωτευτηκα!

Γιαυτό θα σου έλεγα και εγώ:

θα ηταν πραγματικά τέλειο αν ειχε και ηλιοροφή. thumb

Bitz
09-02-13, 09:35

Το ταμπελακι στις ζωνες τι γραφει ρε παιδια;....

stef
09-02-13, 09:39
Ρίξε μια ματιά εαν θες εδώ...

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2838779/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3258813/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2656943/

Δες τα όλα
Και το πρώτο και το τελευταίο φαίνονται καλές επιλογές...

gant
09-02-13, 10:48
Δες τα όλα
Και το πρώτο και το τελευταίο φαίνονται καλές επιλογές...

Στο πρώτο γράφει ανακρίβειες. Πρέπει να είναι 318Ci και ίσως εισαγωγής.
Η ημερομηνιά άδειας 2/2005 αναφέρεται πιθανόν στην εδώ πρώτη κυκλοφορία του.
Το δικό μας 318Ci με ημερομηνία κατασκευής 8/2005, φορά το μοτέρ Ν46 με τα 150 άλογα.
Τέσπα το facelift 320Ci είναι 2171κ.ε. και βγάζει 170 άλογα.
Εκτός αυτών δείχνει πολύ καλό.

gyiama
09-02-13, 10:51

αρα?μπορουν να σβησουν και να γυρισουν αρκει να ερει καποιος να ξερει να το κανει. και αφου ο τυπος δουλευει στην bmw φανταζομαι που να γνωριζει απο τετοια πραγματα εε????:thumbsup:

gyiama
09-02-13, 10:53
Το ταμπελακι στις ζωνες τι γραφει ρε παιδια;....

σωστα μηχαλη ενας τροπς ακομα ειναι να δει και το καρτελακι στις ζωνες που συνηθως εχει χρονολογια αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβως η χρονολογια του αυτοκινητου.δλδ μπορει να ειναι μερικους μηνες πισω η ακομα και ολοκληρο χρονο πισω

stef
09-02-13, 10:54
Στο πρώτο γράφει ανακρίβειες. Πρέπει να είναι 318Ci και ίσως εισαγωγής.
Η ημερομηνιά άδειας 2/2005 αναφέρεται πιθανόν στην εδώ πρώτη κυκλοφορία του.
Το δικό μας 318Ci με ημερομηνία κατασκευής 8/2005, φορά το μοτέρ Ν46 με τα 150 άλογα.
Τέσπα το facelift 320Ci είναι 2171κ.ε. και βγάζει 170 άλογα.
Εκτός αυτών δείχνει πολύ καλό.

Το αυτοκίνητο είναι ελληνικό και πιθανόν έχει αλλάξει ταμπελάκι από 318 σε 320ci...

gant
09-02-13, 10:55
αρα?μπορουν να σβησουν και να γυρισουν αρκει να ερει καποιος να ξερει να το κανει. και αφου ο τυπος δουλευει στην bmw φανταζομαι που να γνωριζει απο τετοια πραγματα εε????:thumbsup:

Αφού την ιστορία με του Γρηγόρη την ξέρεις! Από βλάβη μέσω του εγκεφάλου και απ το ιστορικό μέχρι το 2ο σέρβις μάθαμε τα πραγματικά χλμ. του.

gyiama
09-02-13, 10:58
ναι ετσι ειναι απλα λεω οτι οποιος γνωριζει τα γυριζει και απ τον εγκεφαλο και δεν βρισκεις τπτ οσο και να ψαχνεις

Bitz
09-02-13, 10:58
σωστα μηχαλη ενας τροπς ακομα ειναι να δει και το καρτελακι στις ζωνες που συνηθως εχει χρονολογια αλλα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ακριβως η χρονολογια του αυτοκινητου.δλδ μπορει να ειναι μερικους μηνες πισω η ακομα και ολοκληρο χρονο πισω

Μπα..στα περισσοτερα η διαφορα ειναι 2-4 μηνες..και οπου εχει γινει πουστια,τα εχουν κοψει.thumb

gyiama
09-02-13, 10:59
οκ στο δικο μου ειναι 1 χρονο πισω!!!το αυτοκινητο ειναι κατασκευη απ το εργοστασιο 11/2001 και κυλοφορια 11/2002 και δεν ειναι το μονο αυτοκινητο ετσι.....και στο δικο μου ναι το ενα ταμπελακι ειναι χαλασμενο το αλλο καλο σχετικα τα χαλασα και τα 2 εγω με την ηλεκτρικη σκουπα που τα ρουφαει οταν καθαριζω το αυτοκινητο χαχαχαχ

ROY
09-02-13, 11:00
καλημερα σασ ευχαριστω ολλουσ για τισ συμβουλεσ θα παω την δευτερα να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα υπογραψω τελικα γιατι η χρηματοδιτιση μου εχει εγκριθει .........και βλεπω...τι θα κανω παντωσ με βαλετε σε σκεψεισ .........

Bitz
09-02-13, 11:02
οκ στο δικο μου ειναι 1 χρονο πισω!!!το αυτοκινητο ειναι κατασκευη απ το εργοστασιο 11/2001 και κυλοφορια 11/2002 και δεν ειναι το μονο αυτοκινητο ετσι.....

Εναι εισαγωγης η' ελληνικο;

gyiama
09-02-13, 11:03
εισαγωγης ειναι αλλα οχι απο εμπορο

ROY
09-02-13, 11:06
Εναι εισαγωγης η' ελληνικο;

ειναι ελληνικο και το αγορασε απο πελατη του πριν 2 η τρια χρονια και το εχει μονο για βολτεσ γιατι εχει και ενα αλλο αυτοκινητο που μετακινειτε τον εκοψα για τρελο γιατι πρι το πουλησει αγορασε και καποια εξτρα ποτιροθυκεσ και θυκη για κερματα και τον βλεπεισ οτι δεν νοιαζεται και ιδιαιτεα να το πουλησει και ολοι στην αντιπρωσοπεια τον κραζουν γιατι σκαει λεφτα

Bitz
09-02-13, 11:07
εισαγωγης ειναι αλλα οχι απο εμπορο

Τα πανινα ταμπελακια στις ζωνες γραφουν εβδομαδα και ετος.Ειναι αδυνατον να εμεινε απουλητο ενα χρονο στην Γερμανια,Η πρωτη αδεια η Γερμανικη τι λεει;

ROY
09-02-13, 11:07
ειναι ελληνικο και το αγορασε απο πελατη του πριν 2 η τρια χρονια και το εχει μονο για βολτεσ γιατι εχει και ενα αλλο αυτοκινητο που μετακινειτε τον εκοψα για τρελο γιατι πρι το πουλησει αγορασε και καποια εξτρα ποτιροθυκεσ και θυκη για κερματα και τον βλεπεισ οτι δεν νοιαζεται και ιδιαιτεα να το πουλησει και ολοι στην αντιπρωσοπεια τον κραζουν γιατι σκαει λεφτα

σορρι νομιζα οτι ρωτατε εμενα..

gyiama
09-02-13, 11:15
Τα πανινα ταμπελακια στις ζωνες γραφουν εβδομαδα και ετος.Ειναι αδυνατον να εμεινε απουλητο ενα χρονο στην Γερμανια,Η πρωτη αδεια η Γερμανικη τι λεει;

11/2002 λέει!! Και δεν είναι το μόνο υπάρχει κι άλλο αμάξι ελληνικό ακριβώς το ίδιο με της ερομηνιες δλδ ένα χρόνο ακριβώς μετα την κατασκευή του και υπάρχει και άλλο γερμανικό με 11 μήνες διάφορα!μαλλον κάτι άλλο συμβαινει! ίσως να πρόκειται για προστοκαρισμενα πλαίσια τα οποια είναι στο ράφι μέχρι την κατασκευή του αυτοκινήτου

Bitz
09-02-13, 11:21
11/2002 λέει!! Και δεν είναι το μόνο υπάρχει κι άλλο αμάξι ελληνικό ακριβώς το ίδιο με της ερομηνιες δλδ ένα χρόνο ακριβώς μετα την κατασκευή του και υπάρχει και άλλο γερμανικό με 11 μήνες διάφορα!μαλλον κάτι άλλο συμβαινει! ίσως να πρόκειται για προστοκαρισμενα πλαίσια τα οποια είναι στο ράφι μέχρι την κατασκευή του αυτοκινήτου

Τι να πω; δεν ξερω, το δικο μου εισαγωγης η διαφορα ταμπελακι με πρωτη γερμανικη αδεια ηταν 3 εβδομαδες.:original:

apovas
09-02-13, 14:16
καλημερα σασ ευχαριστω ολλουσ για τισ συμβουλεσ θα παω την δευτερα να μιλησω μαζι του και να δω εαν θα υπογραψω τελικα γιατι η χρηματοδιτιση μου εχει εγκριθει .........και βλεπω...τι θα κανω παντωσ με βαλετε σε σκεψεισ .........

Φίλε αν το γουσταρεις το αμαξι παρτο.Τα υπολοιπα ειναι γνωμες του καθενος μας.Το δικο μου που ειναι παραμφερες με αυτο που δειχνεις απο vin δειχνει 23/7/2001 παραγωγη με το συγκεκριμμενο τιμονι και υπολοιπο εξοπλισμο.

BILL007
09-02-13, 14:26

+100000000 !!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

ΔημήτρηςΜ3
09-02-13, 16:45
Μάγκα μου ψάξε ποτε ήταν το τελευταίο ΚΤΕΟ !!!
Θα γράφει νομίζω χτυπάς ενα τηλ εκει
Τους δίνεις αριθμο πινακίδας ναι σε ενημερώνουν
Τι χλμ είχε το αμάξι στη τελευταία επίσκεψη για ΚΤΕΟ !
Εγω ετσι έκανα σε μια αγορά
Θυμάμαι. Μου έλεγε ο τύπος όχι όχι δε κάναμε τιποτα με τα χλμ !! Αχαχ τα έξυπνα πουλιά απο τη μύτη πιανοντε...

ghost-rider
09-02-13, 16:54
Σίγουρα πάντως πρέπει να το ελέγξει το αυτοκίνητο.
Ούτε να το απορρίψει με μια γρήγορη μάτια, ούτε κ να το πάρει με κλειστα μάτια.
Οποιοδήποτε μτχ εξάλλου θέλει έλεγχο πρώτου το πάρεις.

bill_m3
09-02-13, 17:25
Μάγκα μου ψάξε ποτε ήταν το τελευταίο ΚΤΕΟ !!!
Θα γράφει νομίζω χτυπάς ενα τηλ εκει
Τους δίνεις αριθμο πινακίδας ναι σε ενημερώνουν
Τι χλμ είχε το αμάξι στη τελευταία επίσκεψη για ΚΤΕΟ !
Εγω ετσι έκανα σε μια αγορά
Θυμάμαι. Μου έλεγε ο τύπος όχι όχι δε κάναμε τιποτα με τα χλμ !! Αχαχ τα έξυπνα πουλιά απο τη μύτη πιανοντε...

Αυτό με το κτεο καλή μαγκιά, δεν πα να έχουν αλλάξει όλο το αυτοκίνητο, στο κτεο που πέρασε θα δεις τι είχε!!!

thumb thumb thumb

katsaraios
09-02-13, 17:27
Αυτό με το κτεο καλή μαγκιά, δεν πα να έχουν αλλάξει όλο το αυτοκίνητο, στο κτεο που πέρασε θα δεις τι είχε!!!

thumb thumb thumb
Εισαστε σιγουροι παιδες για τα Δημοσια ΚΤΕΟ ???:whistle:
Ιδου η απορια......

bill_m3
09-02-13, 17:29
Ιδου η απορια......

Γιώργο για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι, απλά είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για ένα επιπλέον έλεγχο!!

GiannisRob
09-02-13, 21:16
Ιδου η απορια......

The man's got a point.

Κατέβηκα στο γκαράζ, κοίταξα το χαρτί από τον τελευταίο έλεγχο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Πάτρας και δεν γράφει πουθενά τα χιλιόμετρα.

:)

lokatelli
10-02-13, 19:35
Φίλε δεν είναι καιρός να μας πιάνουν κορόιδα έμενα μου φαίνονται τα καθίσματα τσαλακωμένα (πολύ χρησιμοποιημένα )και κάνε ένα έλεγχο vin &τον κινητήρα 6 κύλινδρο στα 2000cc μέχρι τον 2/2001 σου εύχομαι Καλή αγορά.

mark e92
10-02-13, 19:44
The man's got a point.

Κατέβηκα στο γκαράζ, κοίταξα το χαρτί από τον τελευταίο έλεγχο στο δημόσιο ΚΤΕΟ Πάτρας και δεν γράφει πουθενά τα χιλιόμετρα.

:)

ουτε και εμενα μου ζητησαν χλμ στο Δημ. Κτεο Μεσολογγιου!!!

ROY
10-02-13, 19:49
Φίλε δεν είναι καιρός να μας πιάνουν κορόιδα έμενα μου φαίνονται τα καθίσματα τσαλακωμένα (πολύ χρησιμοποιημένα )και κάνε ένα έλεγχο vin &τον κινητήρα 6 κύλινδρο στα 2000cc μέχρι τον 2/2001 σου εύχομαι Καλή αγορά.

ευχαριστω φιλε μου τα καθισματα ειναι οκ και το αμαξωμα θα γινει και τελικοσ ελενχοσ αυριο η την τριτη και αποφασιζουμε παντωσ ευχαριστω πολυ

Leonidas_E39
10-02-13, 20:15
Καταγραφη χιλιομετρων κανουν τα ιδιωτικα κτεο μονο.

ziaba
10-02-13, 20:35
Εγω λεω δεν αξιζει τα 6 χιλ που ζηταει αυτη τ στηγμη υπαρχουν πολλες ευκαιριες ειδικα σ αυτα τα cc + μην μπλεξεις με τοσο παλιο αμαξι

ROY
10-02-13, 21:04
το ξερω οτι ειναι παλιο αλλα μου αρεσει και πιστευω οτι ειναι αξιοπιστα ετσι και αλλιωσ δεν θα το κυκλοφορω πολυ λογω εταιρικου αυτοκινητου

stef
10-02-13, 21:07
Από ότι καταλαβαίνουμε έχεις αποφασίσει να το πάρεις...

ROY
10-02-13, 21:31
το ειχα...με βαλατε σε σκεψεισ ομωσ αυριο η την τριτη θα παω και????????

PANOS-E60
10-02-13, 21:34
Για δες λίγο αν θέλεις και αυτην την Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α Ρ Α πριν αποφασίσεις. thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17225

ROY
10-02-13, 21:40
φωτο που θα δουμε???

PANOS-E60
10-02-13, 21:49
φωτο που θα δουμε???

στειλε πμ. στοn Stamatis.

BILL007
10-02-13, 21:54
Για δες λίγο αν θέλεις και αυτην την Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α Ρ Α πριν αποφασίσεις. thumb

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=17225

ΟΝΤΩΣ!!!! :shok: :shok: :shok: :thumbsup:

mitsos_chania
10-02-13, 22:04
Εχει εκτακτη εισφορα του Σταματη?

PANOS-E60
10-02-13, 22:07
Εχει εκτακτη εισφορα του Σταματη?

:no::no::no::no::no::no:

mitsos_chania
10-02-13, 22:09
Αν δεν εχει ειναι ευκαιρια και ο Σταματης το χει σε αριστη κατασταση οπως φαινεται.Αξιζει τη διαφορα στα τελη

stef
10-02-13, 22:11
Αφού είναι δηλωμένο 1895 έχει μόνο τέλη 300 ευρώ!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

mitsos_chania
10-02-13, 22:12
Νομιζω ειναι 2.5 δηλωμενο

stef
10-02-13, 22:17
Ναι σωστά!
Έχεις δίκιο

trabakoulas
11-02-13, 01:09
Φιλε μου καλησπερα.

6000 για αυτο το αμαξι ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσό για αυτο το αυτοκινητο βάση των Ελληνικων δεδομένων.
Οταν με τα ιδια και λιγοτερα παιρνεις σε ιδια καροτσα γνησιο 330 με ηλιοροφες,αυτοματο κλπ.
Στην ελληνικη σημερινη πραγματικοτητα τα ανω των 1900 cc και ειδικα ανω των 10 ετων και να τα χαρισουνε οι πωλητες τους, παλι δεν θα βρουνε να τα δωσουν.

Το συγκεκριμενο που κοιτας εκτος του οτι δεν φαινεται με τπτ να παιζει στα 72.000 χλμ (στην κατασταση που ειναι στις φωτο) αλλα δεν εχεις και κανεναν λογο να το προτιμησεις και σε καμια των περιπτωσεων δεν θεωρειται ευκαιρια. Ευκαιρια θα ηταν αν τελικα ειναι καθαρο και με νορμαλ χμετρα και στο εδινε 3000.
Σαν ενα που βρηκα τον Οκτωβριο που μας περασε 320ci 2.0lt v6 του 01 αυτοματο με δερματινα,ηλιοροφη και 18αρες αβαφο με 100.000 περιπου χλμ με βιβλια service κλπ και το δινε ο ανθρωπος 3.500 και φαντασου δεν το πηρα. Βεβαια σε 10 μερες πουληθηκε αλλα εκεινο ητανε οντως πραγματικη ευκαιρια.

Σκεψου το λοιπον πολυ καλυτερα πριν προχωρησεις σε αυτη την κινηση. Αν ειναι να παιξεις στα 6-7000 και θες ci υπαρχουν πολυ μεγαλυτερες ευκαιριες απο αυτο. Και αν ειναι να παρεις 320 γιατι να μην παρεις με τα ιδια χρηματα το 2,2 που ειναι καλυτερο μοτερ αφου τα τελη ειναι παλι ιδια. Που για μενα 1000 φορες ενα 316 να χεις και το κεφαλι σου ησυχο με το κλεφτοκρατος να σου ζηταει για το διλιτρο 660 και βαλε.

Bazil Van Sinner
11-02-13, 14:49
320ci 2.0lt v6 .

it's a straight six manthumb

trabakoulas
11-02-13, 15:49
it's a straight six manthumb

:thumbsup: ναι ο δαιμων του τυπογραφειου 6cyl ηθελα να γραψω

bmwz3
11-02-13, 15:55
συγγνωμη που βγαινω εκτος θεματος, ψαχνω για φιλο μου e46 1,6 η 1,8 και οτι εχω δει ειναι παρατημενα.αν εχετε υποψιν σας κανενα αμαξι ποσταρετε το.
δεν ενδιαφερει τοσο εαν ειναι σενταν η κουπε.καλο αμαξι να ειναι σε λογικη τιμη

ROY
12-02-13, 18:28
δεν τουσ αντεχω αλλο εχει εγκριθει απο την περασμενη παρασκευη η χρηματοδοτιση και το ελενξα το αυτοικινητο απο δικο μου μηχανικο φαναρτζη ολλα οκ και ο τυποσ με παει απο μερα σε μερα για να υπογραψουμε ελεοσ ολλο δικαιολογιεσ (συγνωμη απλα το γραφω με πολλα νευρα για να ξεσπασω )ευχαριστω για την κατανοηση

jkourkoulis
12-02-13, 18:44
δεν τουσ αντεχω αλλο εχει εγκριθει απο την περασμενη παρασκευη η χρηματοδοτιση και το ελενξα το αυτοικινητο απο δικο μου μηχανικο φαναρτζη ολλα οκ και ο τυποσ με παει απο μερα σε μερα για να υπογραψουμε ελεοσ ολλο δικαιολογιεσ (συγνωμη απλα το γραφω με πολλα νευρα για να ξεσπασω )ευχαριστω για την κατανοηση

Αφού δε σου πάει καλά μήπως θα ήταν καλύτερα να δεις για κάτι άλλο; Από αλλού δεν μπορείς να πάρεις χρηματοδότηση;

ROY
12-02-13, 18:50
φιλε μου καλησπερα το θεμα μου ειναι οτι εχω ενα μινι κουπερ του 2010 με παρακρατηση και μονο μεσα απο bmw μου περνουν το αυτοκινητο με εξοφλιση δανειου και μονο ετσι

ROY
12-02-13, 18:56
θελω να τον βρισω απιστευτη τυποι δεν υπαρχουν πουθενα

gyiama
12-02-13, 20:16
Ερώτηση: έχεις μίνι του 2010 και το κανείς τραμπα με αυτο το αμάξι και θα δώσεις και λεφτα απο πάνω; Εεεεεεε;;;;;;;; Είσαι σίγουρος ότι αυτο που κανεις είναι το σωστό; Αδερφέ μου εχω ένα Ε 46 το οποίο το γνωρίζουν πολλα παιδια εδω μέσα φέρε μου το μίνι και μου δίνεις εμένα τα λεφτα που είναι να δώσεις σε αυτο το αμάξι και μου τα δίνεις σιγα σιγα δεν με πειράζει

Bazil Van Sinner
12-02-13, 20:28
Ερώτηση: έχεις μίνι του 2010 και το κανείς τραμπα με αυτο το αμάξι και θα δώσεις και λεφτα απο πάνω; Εεεεεεε;;;;;;;; Είσαι σίγουρος ότι αυτο που κανεις είναι το σωστό; Αδερφέ μου εχω ένα Ε 46 το οποίο το γνωρίζουν πολλα παιδια εδω μέσα φέρε μου το μίνι και μου δίνεις εμένα τα λεφτα που είναι να δώσεις σε αυτο το αμάξι και μου τα δίνεις σιγα σιγα δεν με πειράζει

φιλε μου καλησπερα το θεμα μου ειναι οτι εχω ενα μινι κουπερ του 2010 με παρακρατηση και μονο μεσα απο bmw μου περνουν το αυτοκινητο με εξοφλιση δανειου και μονο ετσι

thumb

m_sak
12-02-13, 20:36

σιγά και το πουλάς εσύ το εργαλείο..με αυτά θα πεθάνουμε πανούλη να ξέρεις..

A8hnaios
12-02-13, 20:39
(Ασχετο) το ΜΙΝΙ γιατι το δινεις? Παλι παρακρατηση δε θα εχεις στο 46αρι??

sorry για το οφ τοπκ..

ROY
12-02-13, 21:10
(Ασχετο) το ΜΙΝΙ γιατι το δινεις? Παλι παρακρατηση δε θα εχεις στο 46αρι??

sorry για το οφ τοπκ..

φιλε μου καλησπερα το μινι το δινω γιατι μεγαλωνει η οικογενεια μου και δεν υπαρχει αλλο αυτοκινητο και τουλαχιστον να μην πληρωνω κατι πλεον που δεν μου κανει

gyiama
12-02-13, 21:10
thumb

Βασιλη ουτε που με νοιαζει αν εχει η οχι παρακρατηση. ας μου δωσει το mini και 7000 και δεν πειραζει η παρακρατηση.:thumbsup:

Σακη τρελος εισαι ρε φιλε με τετοια τραμπα το δινω χθες :th_Laie_67-1:

giannis_compact
12-02-13, 21:13
Αμα μεγαλωνει η οικογενεια σου γιατι δεν κοιτας κανενα τετοιο;
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/735625/

ROY
12-02-13, 21:15

φιλε μου στο μινι το δινω λογω αλλαγησ οικογενειακησ καταστασησ !!!!μπαμπασ!!!!!!!!και δεν χωραμε η συγκεκριμενη αντιπρωσοπεια μου το αγοραζει ξοφλαει το δανειο που ειναι για τεσσερα χρονια ακομη και αγοραζω το ε46 και το βαζω για δυο χρονια στα μισα λεφτα αυτοσ ειναι ο λογωσ που το κανω απλα τωρα εχω νευριασει μετον τυπο με δουλευει και εγω αυτα δεν τα γουσταρω \\

A8hnaios
12-02-13, 21:19
https://s1.scar.gr/3202/3202914_4_b.jpg
https://s1.scar.gr/3202/3202914_3_b.jpg
https://s1.scar.gr/3202/3202914_5_b.jpg

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3202914/

Πολυ καλη τιμη

Ατρακάριστο, Ανταλλαγή με Car δεκτή, Προβολείς ομίχλης, Ανταλλαγή με Μοτο δεκτή, Ζαντες 18", Οροφή Ηλεκτρική / Ηλιου, Airbag 6, Υδραυλικό τιμόνι, Immobilizer, Κλιματισμός(A/C), Ηλεκτρικά παράθυρα, ESP, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Συναγερμός, Δερμάτινα Καθίσματα, Αισθητήρας Βροχής, CD Player full extra me 18"zantolastxa kai mia tetrada xymoniatika k.iosif
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 57019
Τηλ.: 6981318344.
Τηλ.: 6972274499

giannis_compact
12-02-13, 21:24
Δες και αυτο στα ιδια χρηματα πανω κατω. Facelift coupe 2,2.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3240331/

gyiama
12-02-13, 21:24
φιλε μου στο μινι το δινω λογω αλλαγησ οικογενειακησ καταστασησ !!!!μπαμπασ!!!!!!!!και δεν χωραμε η συγκεκριμενη αντιπρωσοπεια μου το αγοραζει ξοφλαει το δανειο που ειναι για τεσσερα χρονια ακομη και αγοραζω το ε46 και το βαζω για δυο χρονια στα μισα λεφτα αυτοσ ειναι ο λογωσ που το κανω απλα τωρα εχω νευριασει μετον τυπο με δουλευει και εγω αυτα δεν τα γουσταρω \\

φιλε μου σε καταλαβαινω και με τον τροπο μου θελω να σου δειξω ποσο χαμενος βγαινεις απ την ολη ιστορια κανονικα θελει να δωσεις το μινι και να παρεις αυτο τραμπα χωρις φραγκο αντε το πολυ και 1-1.5 χιλιαρικο και παλι ρηγμενος εισαι. αυτο θελω να σου δειξω. το αμαξι που κοιτας δεν αξιζει τα χρηματα αυτα. απο και και περα αν εχεις παρει την αποφαση σου οκ τοτε ευχομαι τα καλυτερα στην αγορα σου αυτηthumb

ROY
12-02-13, 21:31
φιλε μου σε καταλαβαινω και με τον τροπο μου θελω να σου δειξω ποσο χαμενος βγαινεις απ την ολη ιστορια κανονικα θελει να δωσεις το μινι και να παρεις αυτο τραμπα χωρις φραγκο αντε το πολυ και 1-1.5 χιλιαρικο και παλι ρηγμενος εισαι. αυτο θελω να σου δειξω. το αμαξι που κοιτας δεν αξιζει τα χρηματα αυτα. απο και και περα αν εχεις παρει την αποφαση σου οκ τοτε ευχομαι τα καλυτερα στην αγορα σου αυτηthumb

φιλε σε ευχαριστω απλα τωρα ο τυποσ με εχει ξενερωσει γιατι μου το παιζει δυσκολοσ σαν να μου κανει χαρει που μου κανει την αλλαγη μια μερα του δινω αυριο και εαν μου πει και αυριο ξερεισ αστω να το δουμε λιγο ακομα θα τον στειλω στο ............

ROY
12-02-13, 21:34
Δες και αυτο στα ιδια χρηματα πανω κατω. Facelift coupe 2,2.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3240331/

φιλε μου το εχω δει ειναι οντωσ ωραιο αλλα μονο η bmw μου δινει χρηματοδοτιση καμια αλλη τραπεζα αρα μονο με επισημο εμπορο τησ bmw παντωσ σε ευχαριστω ειλικρινα για τον ενδιαφερον σου και ολουσ σασ

trabakoulas
12-02-13, 23:55
Φιλε μου ακουσε να δεις.
Ο τυπος σε κανει μεροκαματο εντελως και καλα θα κανεις να το σκεφτεις λιγο καλυτερα και μην τον κανεις μαγκα. Βαλε μια αγγελια το MINI σε πολυ καλη τιμη για να φυγει, και σε οποιον ερχεται θα του εξηγεις για την παρακρατηση. Μην αγχωνεσαι δεν ειναι κλεμμενο το αμαξι σου παρακρατηση εχει. Αυτος που θα το παρει θα πατε παρεα να πληρωσει το υπολοιπο για να γινει αρση της παρακρατησης και επειτα τα βρισκεται στα χρηματα(συν πλην) και του κανεις την μεταβιβαση. Ολα αυτα θα γινουν επι τοπου και αν αυτος φοβαται προτεινε του να πατε σε συμβολαιογραφο. Ειναι ο μονος τροπος για να μην σε κανουν μεροκαματο κατι μαγκες οπως ο μαντρας που θελει να σου φαει αμαξι του 2010 ΤΣΑΜΠΑ.Το αμαξι σου εχει παραπανω απο 3πλασια αξια απο αυτο που κοιτας να παρεις.
Επισης σε καθε περιπτωση μιας που περιμενεις παιδι (με το καλο) ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ COUPE 2πορτα!!! Στην ιδια φαση με σενα ημουνα κι εγω και ημουνα κολλημενος με τα 2πορτα και ητανε να παρω Μ3 και δοξα το θεο πραγματικα υστερα απο τρελο κραξιμο που εφαγα απο τους γυρω μου (φιλους συγγενεις κλπ) αλλαξα τελευταια στιγμη γνωμη και πηρα 4πορτο οικογενειακο.
Απο την στιγμη που ειναι να παρεις αμαξι και η οικογενεια σου αναμενεται να μεγαλωσει αμεσα, ειναι τρελη ηλιθιοτητα να παρεις coupe. Θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο μετα.

Σκεψου καλα τα παραπανω φιλε, θα με θυμηθεις:original:

giannis_compact
13-02-13, 01:47
Φιλε μου απο οτι βλεπω ανεβηκε και η τιμη του κατα 400 ευρω.

katsaraios
13-02-13, 05:16
Λαθος εντελως αγορα ,θα επιβεβαιωσεις απλα τον κανονα οτι τα γουστα και οι μα@@@ιες πληρωνονται ..
Πουλα το μονος σου ρε παληκαρι το Μινι ,σιγα μην χασεις το κελεπουρι που βρηκες στη Ηλιουπολη,χουρντας ειναι το ειδα απο κοντα τυχαια:thumbsdown:

ROY
13-02-13, 09:33
Φιλε μου απο οτι βλεπω ανεβηκε και η τιμη του κατα 400 ευρω.

καλημερα το εκανε λεει για να μην τον ζαλιζουν στα τηλεφωνα.......

ROY
13-02-13, 09:34
χουρντασ??????ελα μου για να μαθαινω ρωταω καλημερα

Bazil Van Sinner
13-02-13, 09:36

ισα ρε ,πες του!!!!σιγα μην σπρωχνοντε για να το προλαβουν κι ολας!!!

Ptboul
13-02-13, 09:38

Του λουκό τα 9 μερα δηλ.

https://gifs.gifbin.com/072010/1278928143_supporter-falls-off-car.gif

Θα συμφωνήσω με τον τραμπάκουλα κ θα σου πω στρίβειν δια του αρραβώνος.

Όχι τόσο για το αμάξι (για το οποίο δεν έχω άποψη) όσο για συμπεριφορές που δεν μου γεμίζουν το μάτι και δείχνουν πολλά.

aristent
13-02-13, 10:39
χουρντασ??????ελα μου για να μαθαινω ρωταω καλημερα

1. χουρδάς, χουρντάς, χορδάς, χορντάς,

Τούρκικη λέξη που σημαίνει: παλιοσίδερα, scrap,
και μεταφορικά: παλιόπραμα, ψευτόπραμα, σαραβαλάκι, σακαράκα κλπ
πηγη:https://www.slang.gr/lemma/show/xourdas_xourntas_xordas_xorntas_6509/

.....θα συμπληρωσω,κλασσικη εκφραση του 850csi για ΟΛΑ τα αυτοκινητα.....και δη τα Μ3ακια.......πρεπει να εχει φαει μεγαλες τσουνες απο δαυτα.....

aristent
13-02-13, 10:41
Του λουκό τα 9 μερα δηλ.

...ή αλλιως "τον *Πέτσο* κλαιγανε!!!"

*αυτον που πηγαινε και στην Καβαλα εννοω....

ziaba
13-02-13, 11:25

τον ζαλίζουν στ τηλέφωνα για 2λίτρο 12ετίας στ 6 χιλιάρικα αυτό κ αν είναι ανέκδοτο σε ποιον πλανήτη βρίσκετε το αμάξι;

Stamatis
13-02-13, 12:09
Σιγουρα ειναι ελληνικο το αυτοκινητο αυτο παιδια?
Βλεπω μια ταξινομηση στον Αλιμο το 2005 με αυτες τις πινακιδες.

ROY
13-02-13, 12:21
καλημερα φιλε σταματη μου λεει οτι ειναι ελληνικο και απλα το αυτοκινητο εχει καινουργιεσ πινακιδεσ επειδη ειχαν καταστραφει οι πρωτεσ μου ειπε και τον αριθμο απο τισ πρωτεσ .απλα οτυποσ δεν υπαρχρέι αλλα ουτε και η εταιρεια που αντιπρωσοπευει σημερα με πειρε πρωι πρωι να μου πει οτι δεν εχει βρει μια λυση γιατι με το αυτοκινητο αυτο μετακινει τα παιδια του στο σχολειο και η αιταιρει δεν του δινει ενα αυτοκινητο μεχρι να αγορασει αλλο τι να πω αλλο ......μου ερχετε να παω να τον βρισω και μου ζητησε 2μερεσ ακομα

pilot
13-02-13, 12:32
.....θα συμπληρωσω,κλασσικη εκφραση του 850csi για ΟΛΑ τα αυτοκινητα.....και δη τα Μ3ακια.......πρεπει να εχει φαει μεγαλες τσουνες απο δαυτα.....

συγνωμη κιολας αλλα θελει και 'ρωτημα? εδω υπαρχουν hard evidence! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

pilot
13-02-13, 12:34
σοβαρα τωρα φιλε μου, κανε μια μεγαλη χαρη στον εαυτο ΣΟΥ και κοιτα για αλλο αυτοκινητο..λυσεις,οσον αφορα το mini, υπαρχουν οπως σου ειπαν και αλλοι εδω. Μην φτασεις να χτυπας το κεφαλι σου μετα!thumb

katsaraios
13-02-13, 12:34
καλημερα φιλε σταματη μου λεει οτι ειναι ελληνικο και απλα το αυτοκινητο εχει καινουργιεσ πινακιδεσ επειδη ειχαν καταστραφει οι πρωτεσ μου ειπε και τον αριθμο απο τισ πρωτεσ .απλα οτυποσ δεν υπαρχρέι αλλα ουτε και η εταιρεια που αντιπρωσοπευει σημερα με πειρε πρωι πρωι να μου πει οτι δεν εχει βρει μια λυση γιατι με το αυτοκινητο αυτο μετακινει τα παιδια του στο σχολειο και η αιταιρει δεν του δινει ενα αυτοκινητο μεχρι να αγορασει αλλο τι να πω αλλο ......μου ερχετε να παω να τον βρισω και μου ζητησε 2μερεσ ακομα

Ενταξει τοτε αφου μετακινει τα παιδια του ποσα χιλιομετρα παραπανω να κανει απο τα οΡιτζιναλ 72.000......:hystericalbs1:

ROY
13-02-13, 12:38
απλα δεν τον εχω στειλει στον ........ ακομα δεν ασχολουμε τελοσ απλα δεν του το λεω μεχρι να δω που θα το φτασει και να τον δουλεψω στο τελοσ εγω (σωστοσ)???

Stamatis
13-02-13, 12:46

Κάτι μου λέει οτι την Παρασκευή θα είσαι χαρούμενος.

wheelman
13-02-13, 12:48
Ρε φίλε με όλο το θάρος,
ειλικρινά γιατι ασχολείσε με τον τύπο?

Δώσε το Mini πίσω αφού έχει παρακράτηση γιά όσο στο πάρουν
και ψάξε για κανένα Sdn με την ησυχία σου, γεμάτο είναι το Car
και μάλιστα με αυτοκίνητα για όλα τα βαλάντια.

Bazil Van Sinner
13-02-13, 12:48
το αυτοκινητο εχει καινουργιεσ πινακιδεσ επειδη ειχαν καταστραφει οι πρωτεσ μου ειπε και τον αριθμο απο τισ πρωτεσ

Βασικα καποιος μου ρχεται στο μυαλο που μπορει να τον διαλυσει(τον πωλητη)
σε χρονο dt :whistle: αλλα τελος παντων!

Κατα δευτερο,εγω παρακολουθοντας μονο κουραστηκα,φανταζομαι και συ.Ελπιζω να μην ειναι τοοοοοσο μεγαλη η αναγκη σου(χρονικα).Αν οντως ειναι ετσι ξοδεψε την πολυτιμη φαια ,σου,ουσια ψαχνοντας καποια αλλη τραμπα,καποια αλλη λυση.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση,πιστευω ειναι θεμα χρονου να μαθουμε τα παντα για το αυτοκινητο και να αποδειχθει οντως πατατα,αλλα,απο τα λεγομενα σου αντιλαμβανομαι το εξης οξυμωρο.

Το δυνατο χαρτι το χεις εσυ. 2010,1600 κ.ε. και με λιγα χιλιομετρα,ασχετα με την παρακρατηση!δεν το χει ο πωλητης:ranting2:
οποτε η' θα γυρισεις την αγοραπωλησια σε συμβιβασμο υπερ σου η' θα τον παρατησεις,δινοντας του και ενα βαζακι vaseline για να το χρησιμοποιησει δια την τοποθετηση του κουπε του εις τα απατα!!!!!

ROY
13-02-13, 12:55
τι εννοεισ φιλε σταματη???

mark e92
13-02-13, 13:04
Εχεις 1600 του 2010 και κοιτας του 2001???

Ptboul
13-02-13, 13:10
Πραγματικά αν είχες το μεγάλο μίΝι θα σου έλεγα να κάνουμε τράμπα με το δικό μου.

ntinos
13-02-13, 13:17
Συγγνωμη παιδια, μια ερωτησουλα:

6000 ευρω για ενα πεμβε 2λιτρο του 2001.
6500 ευρω για ενα πεμβε 1600cc (F87) του 2006.

Ποιος απο τους δυο ειναι ο μ@λακας και ποιος ο πονηριδης?

Αυτος που πουλαει το διλιτρο 6000, ή εγω που πουλησα τον ασσο περισυ 6500
(δεν εχω δει το συγκεκριμενο, αλλα δινω ενα 0% να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τον ασσο που εδωσα, ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠ' ΟΨΙΝ πως ο ασσος ειχε κοντα στα 130k χλμ.

katsaraios
13-02-13, 13:23
Συγγνωμη παιδια, μια ερωτησουλα:

6000 ευρω για ενα πεμβε 2λιτρο του 2001.
6500 ευρω για ενα πεμβε 1600cc (F87) του 2006.

Ποιος απο τους δυο ειναι ο μ@λακας και ποιος ο πονηριδης?

Αυτος που πουλαει το διλιτρο 6000, ή εγω που πουλησα τον ασσο περισυ 6500
(δεν εχω δει το συγκεκριμενο, αλλα δινω ενα 0% να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τον ασσο που εδωσα, ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠ' ΟΨΙΝ πως ο ασσος ειχε κοντα στα 130k χλμ.

Ντινο αν διαβασεις προσεκτικα ποιος το πουλαει και πως το αγοραζει ο αγοραστης θα καταλαβεις οτι ειναι πιασεκ@λο η δουλεια...εντωμεταξυ το αμαξι ειναι αδειο εντελως και για 72.000 χλμ παιζεται ...

Ptboul
13-02-13, 13:23
Είναι ψιλο μπάχαλο η αγορά Ντίνο μην το ψάχνεις. Άσε που αν δεν βιαζόσουν να δώσεις τον άσσο, θα πετύχαινες καλύτερη τιμή.

ntinos
13-02-13, 13:32
Είναι ψιλο μπάχαλο η αγορά Ντίνο μην το ψάχνεις. Άσε που αν δεν βιαζόσουν να δώσεις τον άσσο, θα πετύχαινες καλύτερη τιμή.

Κανα μηνα ενα μιση το ειχα σε αγγελια.

Ο φιλος ο ROY καλα θα κανει να περιμενει αν δεν επειγεται....

Θεωρω ΥΠΕΡΒΟΛΗ 6000 για αυτο το αυτοκινητο σημερα, οταν πριν ενα χρονο ο συγκεκριμενος εμπορος μου εδινε 5.500 ευρω για το καρμπον, (κατασταση α-φ-ρ-ο-ς) κανοντας μου και "χαρη" οπως ελεγε (και με δεδομενο οτι θα αγοραζα και καινουργιο απο αυτον).

Ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο εγω προσωπικως.....

Ptboul
13-02-13, 13:48
ο συγκεκριμενος εμπορος μου εδινε 5.500 ευρω για το καρμπον,.

:shok:

ntinos
13-02-13, 13:49
:shok:

ΓΤΠΚ λεμε

Stamatis
13-02-13, 13:52
τι εννοεισ φιλε σταματη???

Οτη την παρασκευή θα σου απαντήσει θετικά και θα κάνετε την ανταλλαγή που θέλεις.
Ετσι ψυχανεμίζομαι.

A8hnaios
13-02-13, 15:28
Εγω πηγα πριν απο κανα διωρο να ρωτησω κατι που ηθελα...
Λεω εχετε κανα 46αρι για πουλημα...

Ναι εχω ενα 320 κτλ, κτλ... αλλα δεν ειναι για πουλημα το εχει κλεισει ενας κυριος.....

A8hnaios
13-02-13, 15:34
Γιατι δε βαζεις αγγελια το ΜΙΝΙ αληθεια να δεις τι ψαρια πιανεις??/ :whistle:

Στο www.car.gr τη σηκωνεις σε λιγα λεπτα....

Bazil Van Sinner
13-02-13, 15:38
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219916/

https://pho3.scar.gr/3219/3219916_1_b.jpg

Ptboul
13-02-13, 15:41
κ 8 να πάρει στο χέρι με τα υπόλοιπα καλύπτει ασφάλειες κ τέΛη για 2 χρόνια.

A8hnaios
13-02-13, 15:43
Αυτο ειναι?????!! κουκλι ρε κριμα να το δωσεις και να παρεις ενα 12 χρονων...
και κουπε. οπως σου ειπε ενας φιλος απο δω, θα το μετανοιωσεις με τους χωρους...

παρε το μεγαλο ΜΙΝΙ Η κατι αλλο με χωρους.....

BILL007
13-02-13, 16:03
-Άσχετο- ξέρουμε ποιά ζάντα είναι αυτή? :thnx:

https://s1.scar.gr/3202/3202914_4_b.jpg

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3202914/

giannis_compact
13-02-13, 16:10

Βασιλη, σιγουρα δεν ειναι γνησια παντως. thumb

andreas_R
13-02-13, 16:13
Ωραια ειναι παντως

Stamatis
13-02-13, 16:21
Ξερουμε οτι ΔΕΝ ειναι η cross spoke bbs legera.
Και αυτο ειναι αρκετο.

BILL007
13-02-13, 17:46
Ξερουμε οτι ΔΕΝ ειναι η cross spoke bbs legera.
Και αυτο ειναι αρκετο.

Πως με πιάνεις! :D:D:D

stef
13-02-13, 18:31

Όλα αυτά στα λέει ο Κ******λος ή ο πωλητής του...?

ROY
13-02-13, 18:45
ο πωλητησ του φιλε

stef
13-02-13, 18:48
Πες του να μάθει την προπαίδεια!!
Που θέλει να πουλήσει και αμάξι...

ROY
13-02-13, 18:49
αυτο ειναι φιλε παλι καλα που το κατεβασε ο καρντασησ απο βορεια ελλαδα εγω ασχετοσ

ROY
13-02-13, 18:50
τι εννοεισ φιλε?

stef
13-02-13, 18:52
Ότι δεν ξέρει την τύφλα του. Αυτό εννοώ

ROY
13-02-13, 18:54
ειναι δυο οχι ο γιωργοσ ο ψηλοσ αλλα ο αποστολοσ δικο του ειναι το αυτοκινητο και μαλιστα οταν του ειπα να μηλισω στον κ*******λο μου ειπε αστω θα γνει χειροτερα και εκει θα το ακυροσω την χρηματοδοτηση

giannis_compact
14-02-13, 20:20
Καμια εξελιξη;

ROY
14-02-13, 20:31
φιλε μου καλησπερα μου ειπε ουι θα με παρει τηλ μεχρι αυριο η το σαββατο ψαχνει να βρει αυτοκινητο για αυτον και μου ειπε οτι ακομα εχουμε 20μερεσ που ισχιει η χρηματοδοτιση τον αφεινω απο περιεργια το τι θα μου πει αααα ψεχασα του ειχα ζητησει να μου βαλει cd τησ bmw γιατ ειχε κασσετα μου εκανε τον δυσκολο και τελικα χθεσ μου ειπε οτι θα μου βαλει και θα μου δωσει και ενα χρονο καλησ λειτουργια τι να πω δεν ξερω απλα περιμενω να δω που θα φτασει η βλακεια του

katsaraios
14-02-13, 20:36
φιλε μου καλησπερα μου ειπε ουι θα με παρει τηλ μεχρι αυριο η το σαββατο ψαχνει να βρει αυτοκινητο για αυτον και μου ειπε οτι ακομα εχουμε 20μερεσ που ισχιει η χρηματοδοτιση τον αφεινω απο περιεργια το τι θα μου πει αααα ψεχασα του ειχα ζητησει να μου βαλει cd τησ bmw γιατ ειχε κασσετα μου εκανε τον δυσκολο και τελικα χθεσ μου ειπε οτι θα μου βαλει και θα μου δωσει και ενα χρονο καλησ λειτουργια τι να πω δεν ξερω απλα περιμενω να δω που θα φτασει η βλακεια του

Ενταξει φιλε αν ομως δεν σκοπευεις να το παρεις πρεπει να του το πεις ...
Αλλιως δεν ειναι βλακεια τουthumb

ROY
14-02-13, 20:40
προσεχε φιλε μου θεωρω οτι μου λεει ψεματα ανεξαρτιτα απο καποιουσ φιλουσ εμενα το συγκεκριμενο αυτοκινητο μου αρεσει απλα περιμενω να δω που θα το φτασει γιατι οκ να περιμενω αλλα το αυτοκινητο το χρησιμοποιοει αρα του κανει φθορα τι να πω περιμενω να δω τι θα μου πει εγω του ειπα πεσ μου κατι συγκεκριμενο και τελικο πολυ απλα και πολυ ευγενικα

Andri
14-02-13, 21:18
Έχει 70Κ χλμ δλδ το χρησιμοποιούσε μία στο τόσο και τώρα δεν μπορεί να μείνει 2-3 μέρες χωρίς αυτοκίνητο?
Λογικότατο....

ROY
14-02-13, 21:30
αυτο λεω και εγω δεν ξερω τι να πιστεψω απλα περιμενω να δω .....τι ..........θα σκεφτει παλι να μου πει και γιατι τοσο δουλεμα....

ROY
14-02-13, 21:33
και εγω με πωλησεισ ασχολουμε ολοι λεμε καποια (ψεματακια)αλλα οχι αυτα τοσα πολλα πρωτη φορ στην ζωη μου μου φερονται ετσι και δεν ξερω να παω απο εκει να δω ??η να περιμενω απο αυτον τι .....θα μου πει παλι

Andri
14-02-13, 22:29
Εγώ προσωπικά προτιμώ την ειλικρίνεια, δεν έχω θέμα να έχει βαμμένο ένα καπό , μία πόρτα ή φτερό το αυτοκίνητο ...αλλά να τα πει εξ αρχής ο άλλος και όχι τα άβαφο και και και.
Βαμμένο δεν σημαίνει τράκα πρέπει να το καταλάβουμε...να μου πεις , Ελληνική νοοτροπία όλοι να κλέψουν κοιτάνε...
Το θέμα πιστεύω σε έχει κουράσει και σένα, κοίτα να δώσεις το μίνι (λίγους μήνες νωρίτερα να το έδινες σου είχα αγοραστή με cash , μία φίλη μου πήρε πριν λίγο καιρό) Και πάρε κάτι άλλο... με 10Κ σχεδόν βρίσκεις 316 E90 που θα βολέψει και περισσότερο...

apovas
14-02-13, 22:43
Φίλε μου κανένα ρημάδι δεν αξήζει τόσο άγχος και σπάσιμο νεύρων μη πω τίποτα χειροτερο.Αστο και πήγαινε για άλλα..

aristent
14-02-13, 23:04
αυτο λεω και εγω δεν ξερω τι να πιστεψω απλα περιμενω να δω .....τι ..........θα σκεφτει παλι να μου πει και γιατι τοσο δουλεμα....

και εγω με πωλησεισ ασχολουμε ολοι λεμε καποια (ψεματακια)αλλα οχι αυτα τοσα πολλα πρωτη φορα στην ζωη μου μου φερονται ετσι και δεν ξερω να παω απο εκει να δω ??η να περιμενω απο αυτον τι .....θα μου πει παλι

https://www.youtube.com/watch?v=BlZmnMFcPWE"]https://www.youtube.com/watch?v=BlZmnMFcPWE

ROY
15-02-13, 17:11
απολυτη σιωπη............αντε γεια..........επισημη αντιπρωσοπεια και μ@@@@@@@

Christos 330
15-02-13, 17:19

Kατο απο την γλωσσα μου ειναι και δεν μου βγαινει η μαρκα ρε γμτ !!!

:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:

Bazil Van Sinner
15-02-13, 17:51

ψαξου αλλιιως!

Andri
16-02-13, 12:46
Δώσε το μίνι και θα πάρεις σίγουρα κάτι καλύτερο... Μην σκας ...κερδισμένος βγήκες...

stef
16-02-13, 15:42

Μην τα ξαναλέμε...
Επίσημη αντιπροσωπεία δεν είναι εδώ και ένα χρόνο...

ROY
18-02-13, 14:05
καλημερα σε ολουσ καλη βδομαδα μπορει να μην γινω κατωχοσ απλα θα μπαινω να σασ βλεπω ευχαριστω ολλουσ για το ενδιαφερον που δειξατε να στε καλα και να περνατε παντα καλα..

A8hnaios
18-02-13, 14:07
Θα γίνεις θα δεις... :whistle:

ROY
18-02-13, 14:09
καλημερα σημερα μιλησαμε και μου ειπε εαν θελω να περιμενω ακομα για να μου πει εαν βρει αυτοκινητο δεν νομιζω να γινει αλλα και παλι να στε καλα

ROY
18-02-13, 14:13
και εαν σασ κουρασα ζηταω συγνωμη!!!

Ptboul
18-02-13, 14:25
και εαν σασ κουρασα ζηταω συγνωμη!!!

έλα, δε θέλω να ακούω αηδίες!

Φίλε μου μην απαγοητεύεσαι για/με το συγκεκριμένο αμάξι, συνέχισε το ψάξιμο κ περίμενε να δεις τι θα γίνει με το μίΝι.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

ROY
18-02-13, 14:37
φιλε μου δεν απογοητευομαι απλα εχω νευριασει και μου ερχετε να παω απο εκει και να τουσ βρεισω απλα δεν ειναι το στυλακι μου τετοιο δεν μπορω την κοροιδια οτι το πουλαω αλλα τωρα δεν το πουλαω γιατι δεν βρεισκω αυτοκινητο αλλα βρεισνα πουλησεισ το μινι ελα να το παρεισ με 6500χλευρο απιστευτο .και τον ρωταω να ερθω να μηλισω με το αφεντικο σου και να μου λεει οχι γιατι τοτε θα γινει χειροτερο τι να πω παραμηθαδεσ

ROY
18-02-13, 15:01
thumb
Θα γίνεις θα δεις... :whistle:

απο αυτουσ δεν το βλεπω φιλε μου να σαι καλα παντωσ

Bazil Van Sinner
18-02-13, 15:13
φιλε μου δεν απογοητευομαι απλα εχω νευριασει και μου ερχετε να παω απο εκει και να τουσ βρεισω απλα δεν ειναι το στυλακι μου τετοιο δεν μπορω την κοροιδια οτι το πουλαω αλλα τωρα δεν το πουλαω γιατι δεν βρεισκω αυτοκινητο αλλα βρεισνα πουλησεισ το μινι ελα να το παρεισ με 6500χλευρο απιστευτο .και τον ρωταω να ερθω να μηλισω με το αφεντικο σου και να μου λεει οχι γιατι τοτε θα γινει χειροτερο τι να πω παραμηθαδεσ

εγω δεν θα σηκωνα ουτε τηλεφωνο φιλε !!!

το ΜΙΝΙ ειναι πενα και απ 'οτι ειδα ειναι και το πιο φθηνο για ΜΙΝΙ του '10...

δουλεψε το με την αγγελια σου και περιμενε...και σε παρακαλω μην ασχολησε αλλο με με αυτους τους τυπους!

και του χρονου εκει θα ειναι το 46αρι!

BILL007
18-02-13, 17:19
και του χρονου εκει θα ειναι το 46αρι!

και λίγο λες thumb Bάλε καμία τριετία...:D:D:D:D

Bazil Van Sinner
18-02-13, 18:02
και λίγο λες thumb Bάλε καμία τριετία...:D:D:D:D

Βασικα,μ'αυτα και μ'αυτα,εχει μαζεψει πολυ αρνητικη ενεργεια

ο "εμπορος" ,οπως και το ερμο το 46αρι .Αν ξαναπερασει απο

το fans εστω και σαν αγγελια θα φαει banαρισμα τρελλο,

οποτε δυο λυσεις βλεπω και για τον εμπορο και για τον

πωλητη του!Η μια ειναι να παει σε scrap και οι αλλη ειναι

να πανε απο ενα scrap και να του το μαζεψουν!

BILL007
18-02-13, 22:05
Καλά εντάξει μην τα παραλέμε...Για scrap δεν είναι το αμαξάκι.Θα πουληθεί όταν έρθει η ώρα του,απλά στην σωστή τιμή ;)

ROY
19-02-13, 18:14
απαντηση επισημη απο το αφεντικο στα πεταχτα και χωρισ να ασχοληθει οτι φταιει ο πωλητησ και εγω δεν φταιω σε τιποτα.τελευταια απαντηση δικη μου ακυρωστε την κοροιδια που μου παιζετε .αυτα παιδια πιστευω οτι επρεπε να σασ το γραψω καλουσ δρομουσ σε ολουσ και καλα να περνατε

Leonidas_E39
19-02-13, 18:27
Καλα εκανες ,αλλα αργησες λιγο.

A8hnaios
19-02-13, 21:09
.αυτα παιδια πιστευω οτι επρεπε να σασ το γραψω καλουσ δρομουσ σε ολουσ και καλα να περνατε

Καλους δρομους να χεις και συ με το ΜιΝΙ σου. thumb

ROY
20-02-13, 19:15
παιδια καλησπερα για bmw 318 του 2002 με 100000χλμ αριθμοσ αγγελειασ στο car 3219952

giannis_compact
20-02-13, 19:27
παιδια καλησπερα για bmw 318 του 2002 με 100000χλμ αριθμοσ αγγελειασ στο car 3219952

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/

Αυτο ε; Μπορεις να βρεις και με καλυτερη τιμη και καλυτερο εξοπλισμο thumb

Bazil Van Sinner
20-02-13, 19:28
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/?lang=en
https://pho4.scar.gr/3219/3219952_0_b.jpg
https://pho4.scar.gr/3219/3219952_2_b.jpg

για παμε μια εξεταστικη!!!

ROY
20-02-13, 19:32
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/

Αυτο ε; Μπορεις να βρεις και με καλυτερη τιμη και καλυτερο εξοπλισμο thumb

η τιμη που μου κανει ειναι αλλη γιατι πηγα συστημενοσ και θα μου αλλαξει και καποια πραγματα τιμονι και φωτα και το μοτερ ειναι πεντακαθαρο και τα χιλιομετρα ειναι επιτελουσ σωστα

skaros
20-02-13, 19:34
Δεν ειναι κακο, αλλα... ειναι σαν κατι να λειπει. Μπορει να το αδικει και η φωτο.

ROY
20-02-13, 19:34
ερωτηση ειναι 318 αρα τελη????

Bazil Van Sinner
20-02-13, 19:48
Θα σου πω πως επραξα εγω οταν εψαχνα.
1)θα πηγαινα για 2λιτρο,οποτε το εξαντλησα στα 2200.
2)τα πενβε ειναι γενικα "φορτωμενα"αμαξια,γιατι να μην απολαβεις λιγο χλιδα παραπανω?
3)θελει πολλα τηλεφωνα,ξεκαθαρησε τι εχεις ,τι χανεις,τι θελεις,γιατι το προηγουμενο ηταν ci και αυτο 4d F/l και πιστευω θα βρεθει!Αφου θα χασεις που θα χασεις απο την ανταλλαγη,κοιτα να χασεις οσο πιο λιγα γινεται,και αυτο θα γινει με ενα "φορτωμενο" αμαξι.

για ντηζελ ειδες?

ROY
20-02-13, 20:03
Θα σου πω πως επραξα εγω οταν εψαχνα.
1)θα πηγαινα για 2λιτρο,οποτε το εξαντλησα στα 2200.
2)τα πενβε ειναι γενικα "φορτωμενα"αμαξια,γιατι να μην απολαβεις λιγο χλιδα παραπανω?
3)θελει πολλα τηλεφωνα,ξεκαθαρησε τι εχεις ,τι χανεις,τι θελεις,γιατι το προηγουμενο ηταν ci και αυτο 4d F/l και πιστευω θα βρεθει!Αφου θα χασεις που θα χασεις απο την ανταλλαγη,κοιτα να χασεις οσο πιο λιγα γινεται,και αυτο θα γινει με ενα "φορτωμενο" αμαξι.

για ντηζελ ειδες?

φιλε καρνταση καλησπερα απλα με εστειλε φιλοσ εκει και ο ανθρωποσ μου ειπε οτι το αυτικινητο ειναι καθαρο και θα μου βαλει τα φωτα με το λευκο φλασ και τιμονι αλλο και οτι μπορω θα βοηθησω

Bazil Van Sinner
20-02-13, 20:20
καλησπερα,αμα σου καθησε εσενα τσιμπα το να τελειωνουμε να μπεις και στη φαμιλια!!!!!thumb

Leonidas_E39
20-02-13, 20:20
660 ευρωμπαλακια βγαζει τελη κυκλοφοριας .

Bazil Van Sinner
20-02-13, 20:32
660 ευρωμπαλακια βγαζει τελη κυκλοφοριας .

Γι'αυτο λεω ρε συ Leo,αφου θα τα πληρωσει,να παρει και λιγο παραπανω!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3079385/

https://pho8.scar.gr/3079/3079385_0_b.jpg

Δυνατότητα χρηματοδότησης M packet σε άριστη κατάσταση φuλάσσεται σε υπόστεγο καινούργια λάστιχα contine.tal

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/1604650/

https://s9.scar.gr/1604/1604650_c_b.jpg

για παραδειγμα,ετσι στα γρηγορα,δεν εχεις να χασεις κατι με ενα τηλεφωνημα:original:

ROY
20-02-13, 20:45
ξεχασα να σασ πω οτι ο προηγουμενοσ το εβγαλε απο το site τησ αντιπρωσοπειασ ασχετο απλα σασ το λεω

gyiama
20-02-13, 21:14
λοιποοοοον το 1ο στην αγγελια δεν εχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΗΝΑ ΧΛΜ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100000ΧΛΜ το τιμονι αυτο το συγκεκριμενο αυτο αυτο αυτο για να φθαρει τοσο εχει το λιγοτερο 180 200 εχει τοσο σκληρο δερμα (δεν ειναι καθαρο δερμα ειναι πλαστικοποιημενο δερμα) θελει πολλες χιλιαδες χλμ. ελα οποτε θελεις να σου δειξω ΑΥΤΟ το τιμονι με 90000χλμ δεν εχει καν φθορα! ειναι ΦΟΥΛ απλο αυτοκινητο με γυρισμενα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 100000χλμ ΤΕΛΟΣ

Bazil Van Sinner
20-02-13, 21:18
δεν εκανα λεπτομερη αναζητηση,εχεις δικιο,το κιτρινο ομως μου φαινεται πολυ καλο,και σπανιο σαν χρωμα.

ROY
20-02-13, 21:19
λοιποοοοον το 1ο στην αγγελια δεν εχει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΗΝΑ ΧΛΜ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 100000ΧΛΜ το τιμονι αυτο το συγκεκριμενο αυτο αυτο αυτο για να φθαρει τοσο εχει το λιγοτερο 180 200 εχει τοσο σκληρο δερμα (δεν ειναι καθαρο δερμα ειναι πλαστικοποιημενο δερμα) θελει πολλες χιλιαδες χλμ. ελα οποτε θελεις να σου δειξω ΑΥΤΟ το τιμονι με 90000χλμ δεν εχει καν φθορα! ειναι ΦΟΥΛ απλο αυτοκινητο με γυρισμενα το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 100000χλμ ΤΕΛΟΣ

εισαι συγουροσ φιλε μου με εστειλε κολητοσ φιλοσ του αφεντικου και μου το πρωτεινε ο ιδιοσ

Bazil Van Sinner
20-02-13, 21:21
προφανως γι αυτο https://pho8.scar.gr/3079/3079385_0_b.jpg πρεπει να λεει ο gyiama

ROY
20-02-13, 21:27
ναι οκ το βλεπω οτι ειναι το απλο και το καταλαβαινω απλα μερικεσ φορεσ λεω εγω τα απλα αυτοκινητα τα εχουν ποιο μεγαλοι ανθρωποι ηλικιακα και αυτο συμαινει οτι δεν τα εχουν γ.......!τωρα εαν και αυτοσ μου λεει μ@@@@@σ τοτε τι να πω για τα χλιομετρα μιλαω.παντωσ εγω οδηγαω αυτον τον καιρο ενα γκολφ του 2000 με 102000χλμ και το τιμονι εχει γινει ετσι

Christos 330
20-02-13, 21:39
Μου φαινεται πως το car.gr δεν εχει το αυτοκινητο που ψαχνεις !!!

m_sak
20-02-13, 21:41
προφανως γι αυτο https://pho8.scar.gr/3079/3079385_0_b.jpg πρεπει να λεει ο gyiama

oχι δεν λέει αυτό. το πρώτο με τετράκτινο τιμόνι λέει

ROY
20-02-13, 21:47
Μου φαινεται πως το car.gr δεν εχει το αυτοκινητο που ψαχνεις !!!

τι εννοεισ φιλε μου καλησπερα.

BILL007
20-02-13, 22:10

Εγω δεν συμφωνώ 100% με αυτό που λες Πάνο.
Εχω δει ακριβώς το ίδιο τιμόνι σε χειρότερη κατάσταση και το αυτοκίνητο είχε 80.000. Απλά η οικογενειακή γνωστή μας φορούσε δαχτυλίδια thumb
Μη σου πω πως είχε γίνει ο λεβιές των ταχυτήτων... :D

gyiama
20-02-13, 22:11
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/ γι αυτο λεω Βασιλη. φιλε roy λιγο αντο ψαξεις θα βρεις ευκολα οτι εχει κατεβασμενα χλμ

το κιτρινο ΔΕΝ ειναι Μ πακ ΔΕΝ ειναι του 2002 μαλλον ειναι μετατροπη

το ασημι ειναι Μ πακ ειναι κι αυτο μετατροπη(και αν δεν κανω λαθος απ τις φωτογραφιες ειναι παλια μετατροπη Μ52 )κατα τα αλλα ισως να αξιζει σαν αμαξακι. το 1ο παντως και το κιτρινο ουτε για πλακα:thumbsdown:

BILL007
20-02-13, 22:12
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3219952/ γι αυτο λεω Βασιλη. φιλε roy λιγο αντο ψαξεις θα βρεις ευκολα οτι εχει κατεβασμενα χλμ

το κιτρινο ΔΕΝ ειναι Μ πακ ΔΕΝ ειναι του 2002 μαλλον ειναι μετατροπη

το ασημι ειναι Μ πακ ειναι κι αυτο μετατροπη(και αν δεν κανω λαθος απ τις φωτογραφιες ειναι παλια μετατροπη Μ52 )κατα τα αλλα ισως να αξιζει σαν αμαξακι. το 1ο παντως και το κιτρινο ουτε για πλακα:thumbsdown:

Απο το κίτρινο θέλω το πίσω απο το σαλόνι του με τον τεμπέλη...:D:D:D

gyiama
20-02-13, 22:14
Εγω δεν συμφωνώ 100% με αυτό που λες Πάνο.
Εχω δει ακριβώς το ίδιο τιμόνι σε χειρότερη κατάσταση και το αυτοκίνητο είχε 80.000. Απλά η οικογενειακή γνωστή μας φορούσε δαχτυλίδια thumb
Μη σου πω πως είχε γίνει ο λεβιές των ταχυτήτων... :D

οχι ρε Μπιλη το δαχτυλιδια γρατζουνανε το τιμονι δεν το τριβουν με γυαλοχαρτο αλλο να εχει εκδορες και ειδικα σε αυτο το τιμονι μονο οπως ειπες με δαχτυλιδια χαρακωνει κι αυτο με δυσκολια. το δικο μου το εβγαλα στις 90 (και οχι μονο το δικο μου μαζι και αλλων αυτοκινητων) και τετοια φθορα δεν ειχε κανενα. το δικο μου αν το βρω που το εχω θα το βγαλω φωτογραφιες και θα ανεβασω να δεις

BILL007
20-02-13, 22:17
Tι να σου πω Πάνο.Κάποιοι παίζουν μάλλον με τα μηδενικά απο το τέλος...:D:D:D

100.000 ->10.000 τοσο απλό! :th_Laie_67-1: Τι αξία έχει ένα μηδενικό?:th_Laie_67-1:

gyiama
20-02-13, 22:18
Tι να σου πω Πάνο.Κάποιοι παίζουν μάλλον με τα μηδενικά απο το τέλος...:D:D:D

100.000 ->10.000 τοσο απλό! :th_Laie_67-1: Τι αξία έχει ένα μηδενικό?:th_Laie_67-1:

καλα ναι μωρε δεν εχουμε πει οτι οταν το 0 ειναι μετα την τελεια δεν μετραει???:thumbsup: