Επιστροφή στο Forum : Σερβις λογω γηρατιων!
Λοιπον Η μπεμπα η καλυτερα η γρια....περασε τα 10 χρονια και τα 100.000 χλμ για την ακριβεια τωρα εχει 105.000 χλμ .........και με πιασανε τα συναισθηματικα ........πρεπει να την φροντισουμε!
Τι χρειαζεται λοιπον ενα αυτοκινητο ( N42 ) με τα παραπανω χαρακτηριστικα που αλλαζε λαδακια και εκανε σερβις στην ωρα του ?
Εννοω περα απο τα συνηθισμενα σερβις .......χρειαζεται κατι ιδιαιτερο?
Βαλβολινες θα αλλαχτουν ξανα με την αλλαγη του πλατο που κοντευει......:ranting2:
Επισης εχω παρατηρησει μια μικρη διαρροη απο τα λαδια του τιμονιου ......μαλλον η τρομπα την οποια ειδε ο μηχανικος και μου ειπε οτι δεν ειναι αξια αφορας προς το παρον αλλα εγω λεω αμα τα κανω να το φτιαξω και αυτο ! Για τι κοστος μιλαμαι?
Σε οτι μου πειτε αν γινεται και αν ξερετε θα βοηθουσε να μου πειτε στο περιπου ενα κοστος για να τα βαλω κατω ολα γιατι ......πολλα μαζευτηκαν!
:thanks::thanks:
καταρχην μην τη λες γρια την 46αρα, αργεί πολύ ακόμα μέχρι να γεράσει thumb
αν δεν εχεις αλλάξει ηδη, συνιστω αλλαγή εμπρός σινεμπλοκ για να εξαφανιστούν ότι θορυβάκια κάνει το μπροστινό σύστημα. Αν εισαι ψείρας αλλάζεις και τα σινεμπλοκ πίσω γέφυρας.
αν δεν εχεις αλλάξει αμορτισερ, κάντο επίσης.
με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα.
παγούρι ψυγείου έχεις αλλάξει ?
ιμαντες δυναμό - a/c ?
οι δισκόπλακες σου πως είναι ?
καταρχην μην τη λες γρια την 46αρα, αργεί πολύ ακόμα μέχρι να γεράσει thumb
Ναι ρε φιλε!!! Αμα το 46αρι ειναι γρια, τα αλλα ειναι μουμιες?? :hystericalbs1:
Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:27
Το 46αρι ειναι ακριβως οτι λεει ,
μια 46αρα hot-MILF!!!!!!!
Kαι γρια να γινει ...... παλι σαν την Ζωζω θα στεκεται(σαπουντζακη)!!!!!
Xaxaxa :hystericalbs1: ............... εεεεετσι ενα milfaki ειναι υπαρχουν και πιο γριες (ε30) που βεβαια στεκουν καλυτερα!
Συνεμπλοκια αλλαχτηκαν ολα πριν 1 χρονο και ειδα τρελη διαφορα!
Αμορτισερ ναι ρε γαμωτο θελω αλλα τωρα δεν τρεχει το 500αρικο βεβαια θα το προγραμματισω το καλοκαιρακι!
Δισκοπλακες θα αλλαχτουν το εχω υπολογισει .........καμια προταση περα απο τις ΟΕΜ?
Τα υπολοιπα θα ελεγχθουν και εφοσον χρειαζεται θα αλλαχτουν!
Στον κινητηρα τιποτα.......?? Καμια φλαντζα ...... κανα ελατηριο στις βαλβιδες?
giannis_compact
08-02-13, 20:09
Xaxaxa :hystericalbs1: ............... εεεεετσι ενα milfaki ειναι υπαρχουν και πιο γριες (ε30) που βεβαια στεκουν καλυτερα!
Συνεμπλοκια αλλαχτηκαν ολα πριν 1 χρονο και ειδα τρελη διαφορα!
Αμορτισερ ναι ρε γαμωτο θελω αλλα τωρα δεν τρεχει το 500αρικο βεβαια θα το προγραμματισω το καλοκαιρακι!
Δισκοπλακες θα αλλαχτουν το εχω υπολογισει .........καμια προταση περα απο τις ΟΕΜ?
Τα υπολοιπα θα ελεγχθουν και εφοσον χρειαζεται θα αλλαχτουν!
Στον κινητηρα τιποτα.......?? Καμια φλαντζα ...... κανα ελατηριο στις βαλβιδες?
Δισκοπλακες μονο γνησιες. Γιατι να ανοιξεις τον κινητηρα σου; Σου καιει λαδια; Εγω 250.000 χιλιομετρα εχω και δεν εχει το παραμικρο και δεν το πειραζω.
vasilis e46
08-02-13, 21:14
[QUOTE=PANOS-E60;367101]
αν δεν εχεις αλλάξει ηδη, συνιστω αλλαγή εμπρός σινεμπλοκ για να εξαφανιστούν ότι θορυβάκια κάνει το μπροστινό σύστημα. Αν εισαι ψείρας αλλάζεις και τα σινεμπλοκ πίσω γέφυρας.
με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα.
Πραγματικα πολυ χρησιμο το ποστ σου μιας και ειχα μερικες αποριες..τις τελευταιες 2 ημερες ακουω ενα μικρο θορυβο απο δεξια εμπρος και υποψιαζομαι οτι φταιει το σινεμπλοκ.Θα φανει μιας και θα περαστει απο ΚΤΕΟ στο προσεχες διαστημα και πλησιαζει και το μεγαλο service.Να παραθεσω οτι στο ιδιο σημειο ειχε αλλαχθει το σινεμπλοκ και μονο αυτο και μου κανει εντυπωση που προερχεται θορυβος παλι απο εκει.Ισως να ευθυνεται και κατι αλλο δεν ξερω, ελπιζω ομως να μην ειναι κατι σοβαρο.
Δισκοπλακες μονο γνησιες. Γιατι να ανοιξεις τον κινητηρα σου; Σου καιει λαδια; Εγω 250.000 χιλιομετρα εχω και δεν εχει το παραμικρο και δεν το πειραζω.
Λαδια δεν καιει.......Δοξα τον θεο των μηχανωνε!
Καλα λες....... θα κοιταξω να φτιαξω τη διαρροη στην τρομπα του τιμονιου και ας ειναι μικρη και ειμαστε καλα.......
Και αλλαζω και δισκοπλακες ......με καμια ΑΤΕ ή ΟΕΜ και μπουζια φιλτρα κλπ κλπ
Γενικα τα μεγαλα σερβις!
Και μελλοντικα εχουμε αμορτισερια και δισκο-πλατο / βαλβολινες
Χρημ χρημ χρημα!:hystericalbs1:
με αυτά τα δυο πράγματα το 46αρι φρεσκαρεται αφανταστα
Πραγματικα πολυ χρησιμο το ποστ σου μιας και ειχα μερικες αποριες..τις τελευταιες 2 ημερες ακουω ενα μικρο θορυβο απο δεξια εμπρος και υποψιαζομαι οτι φταιει το σινεμπλοκ.Θα φανει μιας και θα περαστει απο ΚΤΕΟ στο προσεχες διαστημα και πλησιαζει και το μεγαλο service.Να παραθεσω οτι στο ιδιο σημειο ειχε αλλαχθει το σινεμπλοκ και μονο αυτο και μου κανει εντυπωση που προερχεται θορυβος παλι απο εκει.Ισως να ευθυνεται και κατι αλλο δεν ξερω, ελπιζω ομως να μην ειναι κατι σοβαρο.
Αν ειναι σινεμπλοκ μπροστινα κανε ενα δυο εντονα φρεναρισματα και αν ειναι αυτα θα ακουστουν σιγουρα (εντονο γκοουπ)!
giannis_compact
09-02-13, 00:55
Λαδια δεν καιει.......Δοξα τον θεο των μηχανωνε!
Καλα λες....... θα κοιταξω να φτιαξω τη διαρροη στην τρομπα του τιμονιου και ας ειναι μικρη και ειμαστε καλα.......
Και αλλαζω και δισκοπλακες ......με καμια ΑΤΕ ή ΟΕΜ και μπουζια φιλτρα κλπ κλπ
Γενικα τα μεγαλα σερβις!
Και μελλοντικα εχουμε αμορτισερια και δισκο-πλατο / βαλβολινες
Χρημ χρημ χρημα!:hystericalbs1:
Η διαρροη απ'το τιμονι οτι και να κανεις θα υπαρχει. Το ανταλλακτικο κανει 250 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα γινει οπως ειναι τωρα παλι. Ασ'το οπως ειναι.
Η διαρροη απ'το τιμονι οτι και να κανεις θα υπαρχει. Το ανταλλακτικο κανει 250 ευρω και μετα απο λιγο καιρο θα γινει οπως ειναι τωρα παλι. Ασ'το οπως ειναι.
Γιατι να συμαβαινει αυτο.......????
giannis_compact
09-02-13, 01:02
Ελα ντε; Μην δωσεις χωρις λογο τοσα χρηματα, στο λεω εγγυημενα thumb
grigoris_vari
09-02-13, 01:02
Ναι ρε φιλε!!! Αμα το 46αρι ειναι γρια, τα αλλα ειναι μουμιες?? :hystericalbs1:ελα ντε...εμενα που ειναι ε36 δηλαδη ειναι μουμια του κερατα...
Ελα ντε; Μην δωσεις χωρις λογο τοσα χρηματα, στο λεω εγγυημενα thumb
Επειδη δεν μου αρεσει γενικα στη ζωη μου το δεν γινεται και σε βλεπω ψαγμενο!
Τι στο καλο τουλαχιστον αμα αλαξω κανα λαστιχακι εκει μεσα να στρωσει λιγακι για να μην πεταω λεφτα αδικα! Το λεω γιατι τα λαδια τα βλεπω τωρα πανω στις σωληνες του τιμονιου ........και στην ποδια!
giannis_compact
09-02-13, 01:15
Επειδη δεν μου αρεσει γενικα στη ζωη μου το δεν γινεται και σε βλεπω ψαγμενο!
Τι στο καλο τουλαχιστον αμα αλαξω κανα λαστιχακι εκει μεσα να στρωσει λιγακι για να μην πεταω λεφτα αδικα! Το λεω γιατι τα λαδια τα βλεπω τωρα πανω στις σωληνες του τιμονιου ........και στην ποδια!
Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο. Δεν θα βρεις Ε46 που να μην χανει. Κανει 250 ευρω και θα χανει σε ελαχιστο χρονικο διαστημα παλι. Ετσι ειναι η κατασκευη του. Μπορεις να κανεις, ομως, αυτο που εκανα και γω με κοστος 40 ευρω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει μαρκουτσια εχοντας βγαλμενα τα δικα μου και μου εφτιαξε δυο πολυ καλυτερης ποιοτητας του εργοστασιακου χωρις να χανουν. Το θεμα ειναι, ομως, αυτος που θα το κανει να σου βαλει και την βαλβιδα που εχει μεσα γιατι αλλιως θα ακουγεται θορυβος οταν στριβεις το τιμονι. Εγω πηγα σε ανθρωπο που το εχει κανει σε πααααρα πολλα BMW και βαζει αυτη τη βαλβιδα. Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο.
Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο. Δεν θα βρεις Ε46 που να μην χανει. Κανει 250 ευρω και θα χανει σε ελαχιστο χρονικο διαστημα παλι. Ετσι ειναι η κατασκευη του. Μπορεις να κανεις, ομως, αυτο που εκανα και γω με κοστος 40 ευρω. Πηγα σε εναν που φτιαχνει μαρκουτσια εχοντας βγαλμενα τα δικα μου και μου εφτιαξε δυο πολυ καλυτερης ποιοτητας του εργοστασιακου χωρις να χανουν. Το θεμα ειναι, ομως, αυτος που θα το κανει να σου βαλει και την βαλβιδα που εχει μεσα γιατι αλλιως θα ακουγεται θορυβος οταν στριβεις το τιμονι. Εγω πηγα σε ανθρωπο που το εχει κανει σε πααααρα πολλα BMW και βαζει αυτη τη βαλβιδα. Λαστιχακι δε μπορεις να βαλεις, ξεχασε το πηγαινει κομπλε ολο το ανταλλακτικο.
Προς το παρον θα τα καθαρισω για να δω το μεγεθος της διαρροης και βλεπουμ......θα το ψαξω
:thnx::thnx::thanks::thanks:
Moufas E46
09-02-13, 01:52
εγω εχω 107 χιλ και τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει ψαλιδια σινεμπλοκ μπροστα, αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος εκανα και το μεγαλο service πριν κανα 20 ημερο οπου αλλαξα μπουζι φιλτρα λαδιου αερος βενζινης καμπινας τακακια υγρα φρενων εναν ιμαντα κτλ δισκο πλατω εχω ψωμι ακομα δισκοπλακες μπροστα εχουν νυχι αλλα σκεψου ποσοι αλλαζουν δισκοπλακες στα 100 κ χλμ? το μονο που αφησα και κακως βεβαια ειναι τα λαστιχα που εχουν φορτωσει 45κ χλμ και μια 4 ετια και το αναβαλω συνεχεια αλλα πιστευω με προσεχτικη οδηγηση κατα κυριο λογο οταν βρεχει ειμαι οκ thumb
εγω εχω 107 χιλ και τον τελευταιο χρονο εχω αλλαξει ψαλιδια σινεμπλοκ μπροστα, αμορτισερ ελατηρια χαμηλωματος εκανα και το μεγαλο service πριν κανα 20 ημερο οπου αλλαξα μπουζι φιλτρα λαδιου αερος βενζινης καμπινας τακακια υγρα φρενων εναν ιμαντα κτλ δισκο πλατω εχω ψωμι ακομα δισκοπλακες μπροστα εχουν νυχι αλλα σκεψου ποσοι αλλαζουν δισκοπλακες στα 100 κ χλμ? το μονο που αφησα και κακως βεβαια ειναι τα λαστιχα που εχουν φορτωσει 45κ χλμ και μια 4 ετια και το αναβαλω συνεχεια αλλα πιστευω με προσεχτικη οδηγηση κατα κυριο λογο οταν βρεχει ειμαι οκ thumb
:warriorsmiley: Καταρχην τα λαστιχα .........λαθος σου .......... οσο προσεχτηκα και να οδηγεις η στραβη γινεται αρα οποτε αμεση αλλαγη εφοσον δυνασαι .......ειδαμε και παραδειγμα ενος παιδιου εδω στο φορουμ!
Οσο για τα υπολοιπα μπραβο σου μερακλιδιακο σερβις ....... και εγω καποια στιγμη γαιτι τωρα δεν πρεπει να αλλαξω αναρτησεις .....τα υπολοιπα ολα θα γινουν θα αρω κανα δυο προσφορες και θα προχωρησω .........
Και ενα καλο πλυσιμο μεσα εξω ισως βιολογικο .......και θα ειναι σουπερ ντουπερ
Bazil Van Sinner
09-02-13, 11:57
Δεν εχεις λαστιχα
Δεν κυκλοφορεις!
Η στραβη ΠΟΤΕ δεν προβλεπεται!
Η αλλαγη ελαστικων ΠΑΝΤΑ.
friendly!!!!
Δεν εχεις λαστιχα
Δεν κυκλοφορεις!
Η στραβη ΠΟΤΕ δεν προβλεπεται!
Η αλλαγη ελαστικων ΠΑΝΤΑ.
friendly!!!!
Εμενα σπινιαρει και η 3η...λες να θελω λαστιχα;:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
savvas bmwdakias
09-02-13, 15:33
Ετσι οπως τα λεει ο Γιαννης. Σε περιπτωση που χανει απο την αντλια του υδραυλικου υπολογιζε κανα 500αρι καινουρια γνησια. Αστο οπως ειναι τσεκαρε να εχει υγρα μεσα και μη φοβασαι τιποτα. Αυτο με το μαρκουτσι μεγαλη αστοχια της BMW πιστευω. Τουλαχιστον εκ των υστερων επρεπε να το διορθωσει σαν ανταλλακτικο.
Eυχαριστω ολους σας .... για τις πληροφοριες !:thanks: