PDA

Επιστροφή στο Forum : τα δέκα πιο επικίνδυνα αυτοκίνητα.

fotis
07-02-13, 17:33
Ποια αυτοκίνητα πιστεύετε πως είναι τα πιο επικίνδυνα;

https://www.dreamcar.gr/top-10/killer-car

andreas72
07-02-13, 17:41
Δεν υπαρχουν επικινδυνα αυτοκινητα. Καθε αυτοκινητο εξυπηρετει το σκοπο για τον οποιο φτιαχτηκε. Οι ανθρωποι ευθυνονται παντα και ποτε η μηχανη. Αν ας πουμε κανεις τον ραλιστα με σμαρτ και σκοτωθεις, δε θα φταιει το σμαρτ....

merbeind
07-02-13, 17:43
Πριν τα δω και μονο απο τιτλο σκεφτηκα rx7...

dark knight
07-02-13, 17:45
τα μισα απο αυτα τα περιμενα.ειδικα το φιατ.εντυπωση μου εκανε η λαμπο και το 996 καθως οι προηγουμενες τουρμπατες γενεες ηταν σιγουρα πιο δυστροπες

fotis
07-02-13, 17:50
Παίδες πάντα η γνώμη του καθενός είναι ευπρόσδεκτη αλλά και σχετική. Εγώ έφτιαξα ένα top 10 , αλλά άνοιξα το thread για να ακούσω και πολλά άλλα. Τον όρο επικίνδυνα φυσικά τον χρησιμοποιώ μεταφορικά...Όσο για το αν υπάρχουν κυριολεκτικά επικίνδυνα αυτοκίνητα, μπορώ να σκεφτώ μερικά από την Κινέζικη και Κορεάτικη αυτοβιομηχανία.

bmwz3
07-02-13, 17:53
Εγω και το S2000 θα το ειχα σε λιστα.

dark knight
07-02-13, 17:54
και το οπελ αστρα OPC.ατελειωτη υποστροφη

andreas_R
07-02-13, 17:57
Πιστευα οτι θα ειχε κανενα tvr μεσα

fotis
07-02-13, 17:59
Πιστευα οτι θα ειχε κανενα tvr μεσα

Όντως...Μου φαίνεται πως πρέπει να ξεκινήσω και ένα Part B

andreas_R
07-02-13, 18:00
ΧΑ σωστος

Samaro
07-02-13, 18:18
Το να βάζουμε στο ίδιο καλάθι κριτικής το Fiat Uno kai το Relian Robin με την Porsche 911 GT2 , είναι απο μόνο του ιεροσυλία.

Απο πότε ένα γρήγορο αλλά τέλειο αυτοκίνητο οπως η GT2 είναι δολοφονικό ?

Θα τρελαθούμε τελείως !!:original:

fotis
07-02-13, 18:23
Το να βάζουμε στο ίδιο καλάθι κριτικής το Fiat Uno kai το Relian Robin με την Porsche 911 GT2 , είναι απο μόνο του ιεροσυλία.

Απο πότε ένα γρήγορο αλλά τέλειο αυτοκίνητο οπως η GT2 είναι δολοφονικό ?

Θα τρελαθούμε τελείως !!:original:

Δεν νομίζω πως τα έβαλε κανείς στην ίδια κατηγορία. Το GT2 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το Robin! Ο ιδιοκτήτης της 911 και πιο ειδικά μιας GT2 θα προσπαθήσει να κινηθεί στο όριο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως το Uno ή το Robin είναι καλύτερα ή έστω κοντά σαν αυτοκίνητα με μια 911.

fotis
07-02-13, 18:27
Τώρα αν η GT2 πρώτης γενιάς ή ακόμα και η σημερινή GT2 RS (που είναι αρκετά καλύτερη) είναι τέλεια αυτοκίνητα, μπορούμε να το συζητάμε για πολλές ώρες. Ο διεθνής τύπος που τα έχει οδηγήσει και τα δύο (εγώ όχι) έχει αντίθετη άποψη.

dark knight
07-02-13, 18:28
οπως το καταλαβαινω εγω,με τον ορο επικινδυνα εννοει δυστροπα.οτι σε καθε στροφη βλεπεις το δρεπανι του χαρου τουλαχιστον μια φορα και για να να εκμεταλευτεις τις δυνατοτητες πρεπει να εισαι walter rohrl

Samaro
07-02-13, 18:40
Δεν νομίζω πως τα έβαλε κανείς στην ίδια κατηγορία. Το GT2 είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το Robin! Ο ιδιοκτήτης της 911 και πιο ειδικά μιας GT2 θα προσπαθήσει να κινηθεί στο όριο. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ πως το Uno ή το Robin είναι καλύτερα ή έστω κοντά σαν αυτοκίνητα με μια 911.

Φώτη,

Το πρόβλημα είναι ακριβώς ο,τι το όριο του ιδιοκτήτη οδηγού, είναι πολύ μικρότερο απο το όριο του αυτοκινήτου. Αρα δεν είναι επικινδυνο το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός !

fotis
07-02-13, 18:42
Φώτη,

Το πρόβλημα είναι ακριβώς ο,τι το όριο του ιδιοκτήτη οδηγού, είναι πολύ μικρότερο απο το όριο του αυτοκινήτου. Αρα δεν είναι επικινδυνο το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός !

O ίδιος οδηγός σε ένα 997 turbo είναι δέκα φορές πιο γρήγορος και 100 πιο ασφαλής;

mikegr
07-02-13, 19:04
Viper

pilot
07-02-13, 19:15
O ίδιος οδηγός σε ένα 997 turbo είναι δέκα φορές πιο γρήγορος και 100 πιο ασφαλής;

μα νομίζω αυτό λέει και ο samaro.. είναι σαν να λέμε πως ένα πισωκίνητο είναι ποιο ''επικίνδυνο'' απο ένα μπροστοκίνητο..

fotis
07-02-13, 19:24
Έχω καταλάβει νομίζω τι λέει ο φίλος samaro και σέβομαι την γνώμη του. Εκεί που διαφωνώ είναι πως υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν "επίτηδες" για να κάνουν τους οδηγούς τους να ασπρίζουν και άλλα που αυτό γίνεται χωρίς να έχει μελετηθεί. Στο Τοπ 10 έχω αυτοκίνητα και από τις δύο κατηγορίες.
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ισχυρίζομαι πως αυτά που γράφω είναι και τα σωστά ή τα μοναδικά. Απλά σκέφτηκα πως όλοι θα είχαμε οδηγήσει κάποτε και ένα αυτοκίνητο που μας φόβισε και έτσι είπα να ανεβάσω και μερικά βίντεο.

bimmerm
07-02-13, 20:37
ειχα το 10 και εχω οδηγησει το 2....

nik200
07-02-13, 21:00
ωραιο θεμα...

και παλι θα επιμεινω...οτι δεν ειναι τα αμαξια που σκοτωνουν...αλλα οι οδηγοι τους που ειναι ανεπαρκεις για αυτα...ας μην ξεχναμε οτι δεν βγηκαν τυχαια τα αμαξια αυτα στην παραγωγη...πως δεν σκοτωσαν ολους τους δοκιμαστες τους????μηπως διοτι ηταν ανθρωποι που πραγματικα ηξεραν να οδηγουν???αρα το γεγονος οτι καποια αμαξια απαιτουν γνωση και προσπαθεια για να τα μαθεις και να τα πας..τα κανει κακα αυτοκινητα????

nik200
07-02-13, 21:06
απο τα αμαξια που απαριθμουνται απανω...τα μισα και παραπανω ειναι αμαξια που ειναι τοσο γρηγορα που πρεπει οπωσδηποτε να μπεις πιστα για να δεις τι κανουν πραγματικα...γιατι ειναι υπερβολικα γρηγορα για το δρομο...για μενα προσωπικα ανηκουν στην κατηγορια των "παιχνιδιων" παρα στο κανονικο αμαξι για να πας στην δουλεια σου..

kostas 325
07-02-13, 21:23
πιστευω και ο σκαραβαιος ο πρωτος...
θετικο καμπερ και ταμπουρα μπρος-πισω.
ειχα περασει απο αχλαδοκαμπο με βροχη αστα...

Stunt Mike
07-02-13, 21:23
Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν αλλα αυτοκινητα που ειναι πιο επικινδυνα και σιγουρα σε αυτα δεν ειναι η 996GT2!Το 911Turbo του 1974 μεχρι και το 1993 θα συμφωνουσα!Εχω οδηγησει και ειναι εξαιρετικα δυστροπο και αποτομο.Σιγουρα ''κακα'' αυτοκινητα σε στησιμο,υπαρχουν πολλα,κι ενα Uno turbo ηταν σιγουρα ενα απο αυτα...Δυστροπο αυτοκινητο στα χερια του μεσου οδηγου ομως,ηταν και τα σαξοραλα!Ειχαν γεμισει οι μαντρες τροπετα απο δαυτα!!Παρολο που ηταν καλοστημενα!Πχ το Mazda RX7 που ειναι στη λιστα,ειναι πολυ καλοζυγισμενο και εξαιρετικα ρυθμισιμο οχημα,καμια σχεση με το τουρμπισμενο μου Ε36!
Θελω να πω με αυτα τα παραδειγματα,οτι η συγκεκριμενη λιστα συγκρινει καστανα με πορτοκαλια...Βαζει στο ιδιο καλαθι κακοστημενα αυτοκινητα,με αυτοκινητα που εχουν περασει απο απειρες ωρες μελετων και δοκιμων για να γινουν απολυτα και δεν ειναι επικινδυνα επειδη το 95% των οδηγων τους ειναι κουλοι!!
Σιγουρα υπαρχουν αλλα υπεραυτοκινητα πιο δυσκολα και κακοστημενα,οπως πχ το Viper ή το Corvette με φυλλα σουστας πισω να προσπαθει να βαλει σε ταξη 500+++ αλογα!!Τα πρωτα Porsche,τα TVR,τα Lotus exige-Opel speedster με 200+ ιππους σε κοντο μεταξονιο και βαρος 800κιλα,ή μηπως ηταν ασφαλες το 323 Ε21???
Εντελως ακυρη για μενα αυτη η λιστα.....

bimmerm
07-02-13, 21:39
Το 911Turbo του 1974 μεχρι και το 1993 θα συμφωνουσα!Εχω οδηγησει και ειναι εξαιρετικα δυστροπο και αποτομο.

εχω οδηγησει και μια 911 της δεκαετιας του '80.οπως τα λες ηταν!!!

fotis
08-02-13, 01:32
Εντάξει ρε παίδες νομίζω καταλαβαίνεται τι εννοώ επικίνδυνα...Είναι σαν να μου λέτε ότι δεν είναι η ηρωίνη πιο επικίνδυνη από το αλκοόλ αρκεί ο χρήστης να ξέρει να την ελέγχει. Χαίρομαι που βλέπω και άλλα αυτοκίνητα που δεν είχα σκεφτεί ή οδηγήσει. Όσο για το Viper υπάρχει μέσα στη λίστα φίλε stunt Mike και όσο για την Turbo του 74 με τα 180 άλογα παρόλο που δεν την έχω οδηγήσει αμφιβάλω για το αν θα με τρόμαζε όσο μια GT2. Κρατάω πάντα επιφύλαξη.! Τα Exige και Speedster τα έχω οδηγήσει και τα δύο και πιστεύω πως δεν είναι σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των Tuscan ή του Cerbera στον τομέα καφετιά κάλτσα.

Stunt Mike
08-02-13, 01:53
Εντάξει ρε παίδες νομίζω καταλαβαίνεται τι εννοώ επικίνδυνα...Είναι σαν να μου λέτε ότι δεν είναι η ηρωίνη πιο επικίνδυνη από το αλκοόλ αρκεί ο χρήστης να ξέρει να την ελέγχει. Χαίρομαι που βλέπω και άλλα αυτοκίνητα που δεν είχα σκεφτεί ή οδηγήσει. Όσο για το Viper υπάρχει μέσα στη λίστα φίλε stunt Mike και όσο για την Turbo του 74 με τα 180 άλογα παρόλο που δεν την έχω οδηγήσει αμφιβάλω για το αν θα με τρόμαζε όσο μια GT2. Κρατάω πάντα επιφύλαξη.! Τα Exige και Speedster τα έχω οδηγήσει και τα δύο και πιστεύω πως δεν είναι σε καμία περίπτωση στην κατηγορία των Tuscan ή του Cerbera στον τομέα καφετιά κάλτσα.

180hp??Φωτη η πρωτη 911 Τurbo βγηκε το 1975(930) και ειχε 260hp απο 3.0lt και το 1978 ανεβηκε στα 3.3lt και 300hp!(Αυτο εχω οδηγησει εγω)
Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυστροπο και αποτομο ηταν αυτο τ'αμαξι!

fotis
08-02-13, 01:54
ναι έχεις δίκιο η ατμο είχε τόσα.

STREETRACING
08-02-13, 11:37
Φίλοι μου με τις exige κ speedster μου είχαν πει ότι ήταν τραίνα.
Καμμιά σχέση με επικίνδυνα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

doctore
08-02-13, 13:11
Παίδες πάντα η γνώμη του καθενός είναι ευπρόσδεκτη αλλά και σχετική. Εγώ έφτιαξα ένα top 10 , αλλά άνοιξα το thread για να ακούσω και πολλά άλλα. Τον όρο επικίνδυνα φυσικά τον χρησιμοποιώ μεταφορικά...Όσο για το αν υπάρχουν κυριολεκτικά επικίνδυνα αυτοκίνητα, μπορώ να σκεφτώ μερικά από την Κινέζικη και Κορεάτικη αυτοβιομηχανία.

Μεταφορικά ή κυριολεκτικά και με link name killercar, οσο νάναι είναι κάπως...
Όπως και νάχει, το περιεχόμενο της λίστας για μένα είναι άκυρο.

EVERGET
08-02-13, 13:41
Άσχετα με το εάν ο οδηγός είναι ανεπαρκής για τη δύναμη ενός αυτοκινήτου, και ένα αυτοκίνητο μπορεί από μόνο του, ως προιόν της μηχανικής, να είναι ανεπαρκώς σχεδιασμένο για να αποδώσει σωστά τη δύναμή του.

Ένα σπορ ή ένα δυνατό αυτοκίνητο για να θεωρηθεί σωστό και ολοκληρωμένο δεν πρέπει να τρομάζει τον οδηγό με απρόβλεπτες αντιδράσεις, πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για τα όριά του και όταν τα ξεπερνάει να παραμένει ρυθμίσιμο και υπάκουο.

Προσωπικά λοιπόν όλα αυτά δραματικά σχετικά με ανδρικά ή απόλυτα ή σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα που τα οδηγάς με την ταυτότητα στο στόμα, και που η υποτιθέμενη γοητεία τους είναι ο ατίθασος χαρακτήρας τους τα βρίσκω κουραφέξαλα. Απλά τα αυτοκίνητα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ανεπαρκή για τον σπορ προσανατολισμό τους. Είναι ημιτελή τεχνικά με άλλα λόγια. Και η 996 gt2 αυτό ήταν...ένα εξαρχής λάθος τεχνικά αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη ροπή του.

Bazil Van Sinner
08-02-13, 13:45
Κiller car μπορεις να χαρακτηρισεις καποιο οχημα μονο και μονο απο τα μηχανικο/τεχνικα χαρακτηριστικα του,ανορθοδοξα στη θεωρια τους,οπως επισης και οχηματα που εχουν περισσοτερες πιθανοτητες,για παραδειγμα να χτυπησουν καποιον μοτοσυκλετιστη, λογω κακης οπτικης γωνιας του οδηγου,Hyundai coupe(το τελευταιο_audi TT 1ης γενιας_καποιο απο τα colt _το πρωτο yaris.....)
και παμε ενα προς ενα
1)Uno οντως thumb
2)Reliant Robin,με ενα τετοιο ανυπαρκτης δυναμης και 3ροδες μονο ο οδηγος θα μπορουσε να ειναι killer και οχι το γατακι!
3)Αtom.
Δένετε τρεις σκάλες οικιακής χρήσης μαζί, προκειμένου να φτιάξετε ένα ανάποδο Π. Ενώνετε τέσσερις ρόδες σε κάθε άκρη της κατασκευής σας και τοποθετείτε δύο κινητήρες από hayabusa στο πίσω μέρος σε μορφή V. Τέλος σφηνώνετε δύο πλαστικά “καθίσματα” στο εσωτερικό
Θεωρω απαραδεκτη την αποψη περι Αtom...oxi και σκαλες το χωροδικτυωμα!
Ειναι μια ιδιαιτερη κατασκευη που πρεπει και οφειλεται να χειριζεται απο ιδιαιτερους χειριστες,ολα τα υπολοιπα ανηκουν στην στατιστικη!
4)RX7. No comments!Με μανισιο στησιμο ντριφταρεις.....
5)Diablo.???????? δωστο μου να το χω και ας ειναι και καταραμενο απο τον παπα Βενεδικτο τον εικοστοεκτο!
6)Clio V6,τι να πει κανεις γι'αυτο το project???Πιστευω πως αριστευσαν οι Γαλλοι....μην ξεχναμε το turbato κεντρομηχανο 5αρι που επαιρναι κεφαλια στους αγωνες!
7)Viper....μαααααα το χει για σημα,δαγκωνει!
8)Cobra....ζηλευτο το πλαισιο μπανιερα ανα τον κοσμο,Lotus(και F40 νομιζω????διορθωστε με)Ιδιαιτερο αυτοκινητο,ατυπη η συγκριση με αυτοκινητα μαζικης παραγωγης!
9)Porche.....no coms.!.
10)Venom=δηλητήριο !

Δεν θυμαμαι να χω φοβηθει ακομη απο αυτοκινητο,απο μοτο ναι,δεν το συζητω,θυμουνται οι παλιοι τα GPZ1100?????GSXR1100 τον τιγρη???παμε πιο παλια...RD500 2stroke...αυτα καποιες φορες ηταν τρομος και οχι απλα φοβος.

Πιστευω πως θα ηταν πιο στοχευμενη η λιστα αν ειχε ασχοληθει με αυτοκινητα
μαζικης παραγωγης,η"αν αλλαζε ο τιτλος.Αλλα και παλι δεν μπορεις να πεις δυστροπο ενα Αtom!!!Δεν το χω οδηγησει ,θα θελα πολυ!δυστροπο θα ηταν για την μανα μου ,αλλα δεν πιστευω να θελε ποτε να οδηγησει ενα !thumb

nik200
08-02-13, 14:06
Άσχετα με το εάν ο οδηγός είναι ανεπαρκής για τη δύναμη ενός αυτοκινήτου, και ένα αυτοκίνητο μπορεί από μόνο του, ως προιόν της μηχανικής, να είναι ανεπαρκώς σχεδιασμένο για να αποδώσει σωστά τη δύναμή του.

Ένα σπορ ή ένα δυνατό αυτοκίνητο για να θεωρηθεί σωστό και ολοκληρωμένο δεν πρέπει να τρομάζει τον οδηγό με απρόβλεπτες αντιδράσεις, πρέπει να έχει σωστή πληροφόρηση για τα όριά του και όταν τα ξεπερνάει να παραμένει ρυθμίσιμο και υπάκουο.

Προσωπικά λοιπόν όλα αυτά δραματικά σχετικά με ανδρικά ή απόλυτα ή σκληροπυρηνικά αυτοκίνητα που τα οδηγάς με την ταυτότητα στο στόμα, και που η υποτιθέμενη γοητεία τους είναι ο ατίθασος χαρακτήρας τους τα βρίσκω κουραφέξαλα. Απλά τα αυτοκίνητα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ανεπαρκή για τον σπορ προσανατολισμό τους. Είναι ημιτελή τεχνικά με άλλα λόγια. Και η 996 gt2 αυτό ήταν...ένα εξαρχής λάθος τεχνικά αυτοκίνητο που δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη μεγάλη ροπή του.

νασσο..θα μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω..γιατι εμμεσως πλην σαφως λες οτι μια gt2 porsche που ουσιαστικα στηνεται απο τον walter rorl τον ιδιο για 18 μηνες (οπως ολες οι porsche) ειναι κακοστημενο αμαξι..στο κατω κατω ενα κακοστημενο αμαξι πως γραφει χρονους?????το γεγονος οτι το αμαξι ονομαστηκε widow maker...εχει να κανει με το γεγονος οτι 5 πλουσιοι την ειδαν χεραδες..και νομισαν οτι ειναι μαλλια τα γενια...

απο την αλλη θα συμφωνησω για το viper, robin, uno ...αν και αν θυμαμαι καλα μια corvette εσπασε τα χρονομετρα στο ring....οπως και το ariel που τρελαινει τα χρονομετρα..το cobra επισης μεγαλουργησε στις πιστες καποτε...το diablo οταν το driftare ο balboni παρεα με τον clarcson καποτε με 160...ηταν το αμαξι κακο????

για να συνοψισω...ναι ορισμενα αμαξια ειναι τοσο χαλια οσο αναφερεις...αλλα τα υπολοιπα ειναι απολυτες οδηγικες μηχανες...φτιαγμενες για το απολυτο οριο...

fotis
08-02-13, 14:17
Αγαπητοί, προφανώς και αν κάποιος σκοτωθεί (ή καβαλήσει πεζοδρόμιο)με ένα αμάξι είναι σε μεγάλο ποσοστό δικό του λάθος. Προσωπική μου γνώμη πως αν οδηγήσω 1000 αυτοκίνητα εγώ προσωπικά (συγκεκριμένο ταλέντο...) στα όρια μου, με τα δέκα της λίστας και σίγουρα με αυτά που είπατε και εσείς, θα έχω μεγαλύτερο ποσοστό ατυχήματος. Τώρα αν ο Rorhl ή ο Schumacher οδηγούν την GT2 ή την FXX στα όρια σε ένα video δεν σημαίνει πως δεν έχουν ξεκάνει και καμιά δεκαριά πριν δούμε εμείς το Video πόσο μάλιστα αν τα οδηγήσω εγώ στα όρια μου. Φυσικά πρέπει να παραδεχτώ πως τα αυτοκίνητα της λίστας, εκτός μερικών, είναι αυτοκίνητα που σε προκαλούν να πιέσεις όλο και πιο πολύ, με αποτέλεσμα το ατύχημα να είναι πιο πιθανό. Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.

grigoris_vari
08-02-13, 14:21
Πιστευα οτι θα ειχε κανενα tvr μεσατο tvr και γω το περιμενα...μην γελασετε αλλα το ειχα σε ενα παιχνιδι στο playstation παλια...ολη την ωρα στα γρασιδια ημουνα:th_Laie_67-1: ...αλλα και 2-3 απο αυτα τα περιμενα..δηλ το uno,το rx7,και το cobra.

spar@
08-02-13, 14:52
το uno turbo i.e ειναι 925-940kg, και για το 1991 ειχε αψογα φρενα....
μπρος πισω δισκους, 240/228mm αεριζομενα!
η συγκριση πρεπει να γινεται βαση κατηγοριων...
στην κατηγορια του uno, επαιζε το R5 gt, charade gtti, swift gti, ax gti, 1.3 rallye κλπ!
Για τα αλλα δεν μπορω να πω την γνωμη μου οχι τα εχω οδηγησει τα περισσοτερα δεν τα χω δει απο κοντα....

Bazil Van Sinner
08-02-13, 18:02
Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.

δεν νομιζω καποιος απο αυτους που εγραψαν να ζητησε ρεστα...
κουβεντα γινεται μπιτου'ι'ν πετρολχεντς :original:

thumb

Stunt Mike
08-02-13, 19:36
Όσο για τους φίλους που το βρίσκουν άκυρο, ζητώ συγνώμη που τους "έφαγα" το χρόνο τους.

Fotis δεν σε κραξαμε ρε φιλε επειδη δεν συμφωνουμε μ'αυτον που εγραψε τη συγκεκριμενη λιστα!Κουβεντα να γινεται!Τη γνωμη μας εκφρασαμε για τον τροπο που βγηκε η συγκεκριμενη λιστα,που προσωπικα την θεωρω πολυ προχειρη και περιορισμενη σε οτι αυτοκινητα πιθανοτατα ηξερε ο κειμενογραφος....Δεν ηταν αποτελεσμα μελετης αλλα αβιαστα συμπερασματα ενος ανθρωπου,που για μενα προσωπικα,δεν ηταν σχετικος με την αυτοκινηση...

doctore
08-02-13, 20:13
...

Φώτη, δεν θεωρώ ότι έφαγες το χρόνο μου...
Δεν θα έγραφα τίποτα αν το θεωρούσα έτσι.
Όπως τα είπε ο Sinner, κουβέντα μεταξύ petrolheads είναι.
Μήπως υπάρχει κάποιος αντικειμενικός για το α η β αυτοκίνητο ?
Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι.
Έχω τα κολήματά μου. Δεν μπορώ να δεχτώ στην ίδια λίστα ένα 911 και το τρίκυκλο. Δεν είμαι τόσο ανοιχτόμυαλος. Θεωρώ ότι ή ο τίτλος της λίστας είναι λάθος ή το περιεχόμενο.
Κάθε ακραίο αυτοκίνητο έχει τις ιδιαιτερότητές του, και αυτό είναι και μέρος της γοητείας του.

fotis
08-02-13, 21:49
Για όνομα του θεού, φυσικά και δεν παρεξηγήθηκα. Είναι δυνατόν να παρεξηγηθώ μέσω οθόνης, τη στιγμή που τους περισσότερους σας ξέρω προσωπικά; Τέλος πάντων καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.

fotis
09-04-13, 22:32
Για όσους δεν θυμόνται το νούμερο 10 της λίστας, δείτε το να πηγαίνει με 426 χλμ/ ώρα.
https://www.youtube.com/watch?v=1d9y2SFLl44
και λίγα λόγια...
https://www.dreamcar.gr/oriaka/venom-gt-fastest-production-car

Bassakos
09-04-13, 23:02
σορρυ παιδες αλλα για εμενα επικινδυνα αυτοκινητα ειναι
οσα εχουν ανεπαρκη παθητικη ασφαλεια, ασχημα φρενα και ασχημη οδικη συμπεριφορα
για τον μεσο, καθημερινο οδηγο

βολιδες των 300-400+ hp που θελουν "φρυδια"
για να οδηγηθουν στο οριο , αυτα για εμενα δεν ειναι επικινδυνα αυτοκινητα
αυτα ειναι "ιδικα" αυτοκινητα για "ιδικο" κοινο

Bazil Van Sinner
10-04-13, 12:18
*ειδικα

θα συμφωνησω εν μερη,γιατι γρηγορα αυτοκινητα δεν απικτουν απαραιτητα αυτοι που εχουν μεγαλα "φρυδια",αλλα μεγαλο πορτοφολι,με οτι συνεπαγεται αυτο!

fotis
10-04-13, 12:28
Αγαπητοί! Αυτή είναι μια πολύ μεγάλη και ενδιαφέρουσα κουβέντα που αν είμασταν από κοντά θα καταλαβαίνατε με πιο σκεπτικό έχει γραφτεί το κείμενο με το τοπ 10. Τώρα για όσους πιστεύουν πως ένα πισωκίνητο πισωμήχανό τούρμπο με 1200 άλογα απλά χρειάζεται χέρια, θα ήθελα πολύ να τους δω να μένουν τέρμα γκάζι ακόμα και σε ευθεία με τις 4 πρώτες ταχύτητες σε έναν "καθημερινό" δρόμο. Τώρα να λέμε πως αν το οδηγήσουμε στα όρια του Κ.Ο.Κ και είμαστε πολύ προσεκτική και με όλα τα anti στο on, τότε ναί, είναι θέμα οδηγού. Εγώ προσωπικά που "καβαλάω" ούτε 420 και παλαιότερα 600 τετρακίνητα σε δρόμους και πίστες, ακόμα φοβάμαι και σηκώνω το πόδι σε πολλές περιπτώσεις.

Bassakos
10-04-13, 18:50
*ειδικα
σωστος! απλα το κινητο μου ειχε αλλη γνωμη! @#$%^& :cheers:

850CSI
10-04-13, 19:57
Ποια αυτοκίνητα πιστεύετε πως είναι τα πιο επικίνδυνα;

https://www.dreamcar.gr/top-10/killer-car

ΠΡΩΤΟ στη λιστα το μ3, ολα, :D και μετα,,,,,,,βλεπουμε

aristent
10-04-13, 20:09
ΠΡΩΤΟ στη λιστα το μ3, ολα, :D και μετα,,,,,,,βλεπουμε

αν ψαχνουμε δε και τους ΤΟΠ πιο επικινδυνους οδηγους???

ΠΡΩΤΟΣ στη λιστα ο 850CSI Der Lehrer,....:D και μετα βλεπουμε!!!!:thumbsup:

Bazil Van Sinner
10-04-13, 20:18
Φωτη πιστευω με αλλη επικεφαλιδα θα ρολλαριζε καλυτερα το θεμα σου.

Νομιζω πρεπει να "φαινεται' να "βγαινει προς τα εξω" το σκεπτικο ,σε μια τετοια παρουσιαση.

1200 άλογα απλά χρειάζεται χέρια,
τι εννοεις με το απλα ???

Φιλικα παντα,μην παρεξηγιομαστε:original:

ps. Γιωργη περασε η ωρα φιλε και παλι δεν τα πηρες,θα σε μαλωσω!

850CSI
10-04-13, 20:24
To Ημιση του εαυτου του 850CSI μου ειναι πιλοτος Γης και οχι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,αερος , :th_Laie_67-1::hystericalbs1:

aristent
10-04-13, 20:34
To Ημιση του εαυτου του 850CSI μου ειναι πιλοτος Γης και οχι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,αερος , :th_Laie_67-1::hystericalbs1:

:wacko:
Το ημίτονο των 60 μοιρών είναι το συνημίτονο των 30 και το ημίτονο των 30 είναι το συνημίτονο των 60 μοιρών! Ενώ των 45 μοιρών παραμένουν ίδια! Βλέπετε πώς τα συνημίτονα είναι σαν να γράφετε ανάποδα τα ημίτονα; Πολύ απλό και εύκολο!!!

Ο Θεος βιολογικα και δημιουργικα εδωσε μυαλο στον ανθρωπο και,,,,,,,,,,,,,,,,,,το σι ες αιη ετσι απλα , μας το πηρε

850CSI
10-04-13, 20:37
ΝΑΙ ετσι απλα μας το πηρε :th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Και σε 10 ζωες ακομα ΔΕΝ μπορω να το χορτασω αυτο το αυτ.,,,,,,,,,,,,,:original:

Vasilis M3
10-04-13, 22:43
Βάλτε το Honda CRX στην λίστα thumb

S8N
10-04-13, 23:08
Κριμα.

https://4drivers.gr/archives/9822

fotis
10-04-13, 23:14
Φωτη πιστευω με αλλη επικεφαλιδα θα ρολλαριζε καλυτερα το θεμα σου.

Νομιζω πρεπει να "φαινεται' να "βγαινει προς τα εξω" το σκεπτικο ,σε μια τετοια παρουσιαση.

τι εννοεις με το απλα ???

Φιλικα παντα,μην παρεξηγιομαστε:original:

ps. Γιωργη περασε η ωρα φιλε και παλι δεν τα πηρες,θα σε μαλωσω!

Δεν θέλω να ρολάρει περισσότερο φίλε Bazil, γενικότερα τα περισσότερα πράγματα που γράφω τα πιστεύω. Έχω φυσικά πλήρη επίγνωση πως δεν μπορεί μια άποψη να καλύπτει όλο τον κόσμο. Να είσαι σίγουρος πως όταν είμαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο δεν υπάρχει περίπτωση να παρεξηγηθώ (εκτός αν πρόκειται για προσωπική επίθεση). Αν διαβάσεις όλη την πρόταση θα καταλάβεις το νόημα του "απλά". Εγώ τα βρίσκω επικίνδυνα και έτσι είπα να γράψω ένα χιουμοριστικό κειμενάκι που να περιγράφει "ίσως λίγο υπερβολικά"¨την οδική συμπεριφορά 10 αυτοκινήτων. Όσο για το Venom Gt πρέπει να συμφωνήσεις πως φτάνει τα 420 χλμ/ώρα( !!!!) αρκετά γρήγορα!

Bazil Van Sinner
11-04-13, 02:52
Όσο για το Venom Gt πρέπει να συμφωνήσεις πως φτάνει τα 420 χλμ/ώρα( !!!!) αρκετά γρήγορα!

10)Venom=δηλητήριο !

thumb

850CSI
11-04-13, 19:30
βαλτε και το μ3 στη λιστα ,ΠΡΩΤΟ, τιιιιι μ3 και,,,,,,,,,,,μ13:th_Laie_67-1:

Karizma Z4
11-04-13, 20:03
Παντα με τρομαζαν οχι τα αυτοκινητα που ειναι ικανα για μεγαλη τελικη(400km/h +++ ),αλλα αυτα που επιαναν λιγοτερα χιλιομετρα σε συντομο χρονικο διαστημα!!!

Ειχα προσωπικη εμπειρια απο δυο τετοια αυτοκινητα σαν συνοδηγος και ξεχασα πραγματικα και το ονομα μου οταν κατεβηκα!!!Μια βελτιωμενη 996 Turbo απο 9FF γυρω στα 800whp και ενα Evo αντιστοιχης ιπποδυναμης!!!

Ποιος δεν θα ελεγε τρομακτικο ενα τετοιο αυτοκινητο(δρομου πανω απ' ολα!!! :shok: ),το οποιο ειναι τετρακινητο,σπινιαρει μεχρι τα 200km/h)και πανω απ' ολα κοστιζει οσο περιπου το 1/3 ή ακομα και το 1/4 της τιμης των περισσοτερων supercar του πλανητη ;;;

https://www.youtube.com/watch?v=uaYTqAaPD5w

https://www.youtube.com/watch?v=6opxOvQdzZU

I_MNL
13-04-13, 00:01
Τέλος πάντων... Το Tata Nano πώς σας φαίνεται από ασφάλεια? :hystericalbs1:
Θα δείξω φωτό, όταν το σύστημα τις φορτώσει!

I_MNL
13-04-13, 00:20
https://i109.photobucket.com/albums/n68/I_MNL/mms_img-1210321958_zpsa81c586c.jpg (https://s109.photobucket.com/user/I_MNL/media/mms_img-1210321958_zpsa81c586c.jpg.html)

https://i109.photobucket.com/albums/n68/I_MNL/mms_img-1413924169_zps24fd020d.jpg (https://s109.photobucket.com/user/I_MNL/media/mms_img-1413924169_zps24fd020d.jpg.html)

ή ακόμα καλύτερα το εξής
https://i109.photobucket.com/albums/n68/I_MNL/mms_img1036766505_zps6856408d.jpg (https://s109.photobucket.com/user/I_MNL/media/mms_img1036766505_zps6856408d.jpg.html)

Βέβαια μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι αυτά δεν είναι αυτοκίνητα αλλά τενεκεδάκια, αλλά λέμε τώρα... :th_Laie_67-1: