PDA

Επιστροφή στο Forum : xenon σε Ε90 316i

dimitris82
02-02-13, 16:20
τοποθετησα φωτα xenon στο αμαξι μου και εχω το εξης προβλημα...αναβουν για 2 - 3 δευτερολεπτα και μετα σβηνουν...μηπως χρειαζεται ρυθμιση εγκεφαλου?

ΔημήτρηςΜ3
02-02-13, 16:21
Μαμά η εμπορίου ;;

dimitris82
02-02-13, 16:23
εμποριου

mark e92
02-02-13, 16:27
Βγαζει σφαλμα???

dimitris82
02-02-13, 16:29
ναι βγαζει

Andri
02-02-13, 16:31
Τοποθέτησες και νέα φανάρια ή μόνο xenon Kit?

dimitris82
02-02-13, 16:34
xenon kit με τις λαμπες τους H7 ΧΕΝΟΝ ,ολα καινουργια

Andri
02-02-13, 16:38
Στα μαμά φανάρια χωρίς projectors?(γλόμπους) ?

Φιλικά ,βγάλτα.... θα τυφλώνεις τους απέναντι...

dimitris82
02-02-13, 16:44
εχω δει xenon σε ιδια μπεμπα χωρις γλομπους που λες χωρις να τυφλωνουν, εμενα το προβλημα μου ειναι οτι δεν λειτουργουν

Andri
02-02-13, 16:55
Δεν το λέω εγώ αυτό, το λένε οι ειδικοί στα φανάρια.
Για xenon θέλεις φανάρι με Projectora όχι ένα απλό Kit. Και τέρμα κάτω να ρυθμιστούν πάλι τυφλώνουν.
Τέσπα η απόφαση δική σου είναι...
Δεν ξέρω πως φτιάχνονται για να σε βοηθήσω σε κάτι...στα έβαλε το μαγαζί που τα πήρες? ψάξτο μήπως έβαλε χαλασμένα...

GanKostas-E90
02-02-13, 17:17
Και εγώ τέτοια έχω δεν μπαίνουν έτσι σκετα βάζουν και ένα σαν ρελε για να παρακάμπτει την βλάβη γιατί έτσι το διαβάζει απλώς δεν θυμάμαι πως το λένε το εξάρτημα

ΔημήτρηςΜ3
02-02-13, 17:29
Μάζεψε λεφτα και πάρε οεμ Φαναρια ετσι απλα!
Το γιατι το γνωρίζουμε ολοι !!
Απορώ πως επιτρέπουν να πουλούν τέτοια κίτ !!
Εχουν γίνει ατύχηματα απο κακά ριθμισμενα φώτα χενον

PANOS-E60
02-02-13, 17:53
Και εγώ τέτοια έχω δεν μπαίνουν έτσι σκετα βάζουν και ένα σαν ρελε για να παρακάμπτει την βλάβη γιατί έτσι το διαβάζει απλώς δεν θυμάμαι πως το λένε το εξάρτημα

cancellers, αντιστασούλες είναι.

mark e92
02-02-13, 18:03
ειναι πολυ που εχουν aftermarket xenon δεν υπαρχει προβλημα το μονο που παθαίνουν ειναι οτι μετα απο καιρο χαλαει ο καθρεπτης (3 χρονια περιπου) , πρεπει να παρεις ρευμα ξεχωριστω και να μπει και ρελες.

Andri
02-02-13, 18:26
ειναι πολυ που εχουν aftermarket xenon δεν υπαρχει προβλημα ....

Τους απέναντι τους ρώτησες Μάρκο? άπειρες φορές με έχουν τυφλώσει σε σημείο που κοιτούσα τη μπάρα στο πλάι ή κάτι άλλο για να μην χάσω το δρόμο μου με φώτα που ήταν σαν προβολείς γηπέδου... ΔΕΝ ρυθμίζονται αυτά τα Kit όσο χαμηλά και να τα βάλεις, ο καθρέφτης αντανακλά και όποιον πάρει το στράβωμα...

mark e92
02-02-13, 18:30
Τους απέναντι τους ρώτησες Μάρκο? άπειρες φορές με έχουν τυφλώσει σε σημείο που κοιτούσα τη μπάρα στο πλάι ή κάτι άλλο για να μην χάσω το δρόμο μου με φώτα που ήταν σαν προβολείς γηπέδου... ΔΕΝ ρυθμίζονται αυτά τα Kit όσο χαμηλά και να τα βάλεις, ο καθρέφτης αντανακλά και όποιον πάρει το στράβωμα...

Συγνωμη αυτο ΔΕΝ το ηξερα:thanks:

Spiros335i
02-02-13, 18:31

Ποσο δικιο εχεις!!

Συμφωνω απολυτα!

aristent
02-02-13, 18:35
οτι λεει και ο τιτλος του ποστ,που τον "εκλεψα" απο εδω:
https://www.xenonlights.gr/el/-xenon-.html

...διαβαστε,νομιζω οτι σωστα τα λεει.thumb

GanKostas-E90
02-02-13, 20:21
Ρε παιδια μην τρελαίνεστε εχει κιτ απο 30ε μεχρι και 500ε αναλογα τι θα βαλεις το παιχνιδι ολο ειναι στο οτι τα αφτερμαρκετ δεν ρυθμιζονται αυτοματα ενω στα εργοστασιακα εχει αισθητηρες που αναλογα με το βαρος ρυθμιζουν το υψος εκει ειναι η διαφορα και στο κρυσταλλακι που εχει το φαναρι το γνησιο.Δημητρη τα γνησια εκτος το οτι ειναι πολυ ακριβα οπως ξερεις καλυτερα απο εμενα εχουμε μιληση και στο τηλ γιαυτο θελει προγραμματισμο γιατι ετσι δεν το δεχεται ο εγκεφαλος καλα τα λεω ετσι δεν μου ειχες πει?Οποτε αν το αυτοκινητο δεν τα εχει απο μαμα οτι και να κανεις κατα την γνωμη μου ψιλοπατεντα θα παιξειthumb
Υ.Γ Πανο σευχαριστω ετσι λεγεται το εξαρτημαthumb

dimitris82
02-02-13, 20:50
ok απο βδομαδα περνω τα cancellers και ενημερωνω....ευχαριστω

PANOS-E60
02-02-13, 21:01
ok απο βδομαδα περνω τα cancellers και ενημερωνω....ευχαριστω

μια διευκρίνση. Τα cancellers δεν προκειται να σου λύσουν το πρόβλημα που εχεις, αυτά είναι μόνο γιά να μην έχεις σφάλμα στο καντράν, κάνουν την αντίσταση από 35w που έχει το κιτ των xenon, σε 55w που πρέπει να "βλεπει" το canbus του αυτοκινήτου. Το πρόβημα που εχεις θα στο λύσει ο ηλεκτρολόγος που στα πέρασε.

συμφωνώ μ όσους είπαν πως τυφλώνουν τους απέναντι και καλό είναι να μην τα βάλεις.

ΔημήτρηςΜ3
02-02-13, 22:48
μια διευκρίνση. Τα cancellers δεν προκειται να σου λύσουν το πρόβλημα που εχεις, αυτά είναι μόνο γιά να μην έχεις σφάλμα στο καντράν, κάνουν την αντίσταση από 35w που έχει το κιτ των xenon, σε 55w που πρέπει να "βλεπει" το canbus του αυτοκινήτου. Το πρόβημα που εχεις θα στο λύσει ο ηλεκτρολόγος που στα πέρασε.

συμφωνώ μ όσους είπαν πως τυφλώνουν τους απέναντι και καλό είναι να μην τα βάλεις.

Αν εχει τη πρώτη frm δουλεια δε θα κανει !
Πρέπει να πάρει frm2 η την 3 max !εγω τουλάχιστον
Ετσι έλυσα όλα μου τα προβλήματα με τα φώτα !

stef
03-02-13, 08:36
Φιλική συμβουλή, όπως ανέφεραν και μερικοί προηγουμένως...
Πέταξε το κιτ & κοίτα να βρεις ΟΕΜ φανάρια bi-xenon!