PDA

Επιστροφή στο Forum : 316i Προβλημα στην θερμοκρασια

greed21
30-01-13, 22:02
Καλησπερα παιδια, σημερα ειχα ενα προβλημα με την μπουμπου, ενω οδηγουσα κανονικα, ειδα τον δεικτη της θερμοκρασιας να πιγενει στο 0 δηλαδη σαν να ειναι κριο, μετα απο λιγο πηγε στην μεση και ξανα στο 0, καμια ιδεα τη μπορει να ειναι αυτο ? το εχει παθει κανεις ?

NS-conv
30-01-13, 23:41
Καλησπερα παιδια, σημερα ειχα ενα προβλημα με την μπουμπου, ενω οδηγουσα κανονικα, ειδα τον δεικτη της θερμοκρασιας να πιγενει στο 0 δηλαδη σαν να ειναι κριο, μετα απο λιγο πηγε στην μεση και ξανα στο 0, καμια ιδεα τη μπορει να ειναι αυτο ? το εχει παθει κανεις ?

βαλβιδα θερμοκρασιας κατα πασα πιθανοτητα.... thumb

greed21
31-01-13, 20:49
Καλησπερα, θα το κοιταξω το πρωι, εντομεταξη παρατηρησα πρην, οτι το καλοριφερ δεν μου φερνει και ζεστο αερα μεσα, ενω το αμαξη ειναι ζεστο, κοιταω το κολαρο και ειναι ζεστο, δεν ξερω αν αυτα τα 2 προβληματα εχουν σχεση μεταξη τους η οχι. :(

NikosE92
31-01-13, 21:26
το καλοριφέρ λειτουργεί ?? όταν το κανε σε μένα στο 46αρι
ήταν θερμοστάτης ! ! !

Gregor_Marga
31-01-13, 22:00
Το πιο πιθανο ειναι να φταιει ο θερμοστατης..Την βαλβιδα που λεει το παιδι την αλλαζεις μαζι με τον θερμοστατη νομιζω

greed21
31-01-13, 22:44
το καλοριφέρ λειτουργεί ?? όταν το κανε σε μένα στο 46αρι
ήταν θερμοστάτης ! ! !

οχι δεν λειτουργει

Leonidas_E39
31-01-13, 22:54
Κατα πασα πιθανοτητα ετοιμασου για την ηλεκτρικη βανα του καλοριφερ που ειναι στον καθρεφτη και ανοιγοκλεινει τα νερα στην καμπινα. Εαν εχεις κλιμα ψηφιακο ειναι διπλη και κοστιζει κανα 250 αν εχεις μονο καλοριφερ φοραει την μονη και πεζει στο 150 αρι

NikosE92
31-01-13, 22:55
χωρίς να παίρνω όρκο αγαπητέ συμφορουμίτη
πρέπει να ναι ο θερμοστάτης .... με βασικό επιχείρημα τα όσα
άνεφερες όπως επίσης είχα και γω ! ! !

Λεωνίδα χωρίς να θέλω να παραπλανήσω κάποιον εμένα ήταν μονάχα ο θερμοστάτης ....
τώρα στη πρεσσα θα φανεί ...

greed21
31-01-13, 23:45
Σας ευχαρηστω παιδια, θα το τσεκ το πρωη και θα ενημερωσω !

greed21
31-01-13, 23:49
Κατα πασα πιθανοτητα ετοιμασου για την ηλεκτρικη βανα του καλοριφερ που ειναι στον καθρεφτη και ανοιγοκλεινει τα νερα στην καμπινα. Εαν εχεις κλιμα ψηφιακο ειναι διπλη και κοστιζει κανα 250 αν εχεις μονο καλοριφερ φοραει την μονη και πεζει στο 150 αρι

Καλησπερα AC εχω διζωνικο(ελπιζω να μην ειπα πατατα), οταν ενωης στον καθρεφτη ? σορρυ που ρωταο αλλα ειμαι προταρης στην μπουμπου

Leonidas_E39
01-02-13, 07:57
https://realoem.com/bmw/diagrams/t/o/228.png

To No 1 ειναι.

greed21
01-02-13, 21:17
Καλησπερα και το θεμα με το καλοριφερ φτιαχτηκε, ητανε η ηλεκτρικη βανα σε πρωτη φαση (κοστισε 90Ε μεταχ) και μετα ηθελε και ξεβουλομα τα κολαρα πιθανον απο το πολυ διαστημα που δεν δουλευε η ηλεκτρικη βανα τα νερα ειτανε στασημα(δεν ειχε παραφλου βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης) και μαζεψε βρωμα/μακα, τορα δουλευη μια χαρα, μενει αυριο να φτιαξουμε την ενδηξει της θερμοκρασιας. και σας λεω αποτελεσματα ! Ευχαρηστω και για την βοηθεια !

grigoris_vari
05-02-13, 00:44
Καλησπερα AC εχω διζωνικο(ελπιζω να μην ειπα πατατα), οταν ενωης στον καθρεφτη ? σορρυ που ρωταο αλλα ειμαι προταρης στην μπουμπουκαλησπερα greed21.εμενα παντως που ειχα παρομοιο προβλημα δηλαδη το αυτοκινητο ζεστο το κολαρο ζεστο και μεσα ο αερας κρυος ηταν η ηλεκτροβανα...εφαγα πολυ ταλαιπωρια (και κρυο:th_Laie_67-1:..)μεχρι να βρω τι ειναι.