PDA

Επιστροφή στο Forum : Κουβέντα να γίνεται

Christopherk
29-01-13, 22:21
Ανοίγω το θέμα απλά από περιέργεια μου να ενημερωθώ πόσο κοστίζει
η αλλαγή Look από το απλό Ε46 που έχω σε Μ3 Look και βασικά τι χρειάζεται.
Από τα λίγα που ξέρω θέλουμε σίγουρα Εμπρός - πίσω προφυλακτήρες, από ότι βλέπω - νομίζω και άλλο πορτ μπαγκάζ δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν έχει πιο φουσκωμένα φτερά σίγουρα η έτσι φαίνεται από τους προφυλακτήρες.

Από θέμα μηχανικής βελτίωσης δεν θέλω τίποτα γιατί με καλύπτει όπως έχει το αμάξι αλλά το να μπω σε τριπάκι να το κάνω Μ3 δεν μου φαίνεται άσχημο μιας και το θεωρώ το πιο όμορφο άγριο αυτοκίνητο EVER.

Moufas E46
29-01-13, 22:27
Από τα λίγα που ξέρω θέλουμε σίγουρα Εμπρός - πίσω προφυλακτήρες, από ότι βλέπω - νομίζω και άλλο πορτ μπαγκάζ δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν έχει πιο φουσκωμένα φτερά σίγουρα η έτσι φαίνεται από τους προφυλακτήρες.

Από θέμα μηχανικής βελτίωσης δεν θέλω τίποτα γιατί με καλύπτει όπως έχει το αμάξι αλλά το να μπω σε τριπάκι να το κάνω Μ3 δεν μου φαίνεται άσχημο μιας και το θεωρώ το πιο όμορφο άγριο αυτοκίνητο EVER.

φιλε μου χρειαζεσαι το m-pack 2 to οποιο περιλαμβανει εμπρος προφυλακτηρα πισω προφυλακτηρα και πλαινα μαρσπιε. τιμες θα ρωτησεις σε αντιπροσωπεια υπολογιζε κανα 1500 ευρω. πορτ παγκαζ και φουσκωματα δε ειναι στο πακετο m-pack οπως το βγαζει η bmw.

bill_m3
29-01-13, 22:41

Για διάβασε και κλάψε:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2497&highlight=%EB%EF%F5%EA

:D:D:D:D

Christopherk
29-01-13, 22:44
Άρα Χρειάζονται κ φουσκώματα και πορτ μπαγκαζ λοιπόν?
δεν μιλάω για καινούργια μιας και προφυλακτήρες Μ και πορτ μπαγκαζ νομίζω βρομάει η αγορά από μεταχ
και μπορώ να βρω και έτοιμους βαμμένους στο χρώμα μου.
Τα φουσκώματα είναι το θέμα τι κάνουμε τώρα...

Ξέρει κανείς μπαίνουν πρόσθετα από πανω γίνετε κάτι άλλο???

Christopherk
29-01-13, 22:46
Για διάβασε και κλάψε:
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2497&highlight=%EB%EF%F5%EA

:D:D:D:D

Τώρα το είδα αυτό!! για να δούμε....

zaharias
29-01-13, 22:53
Άρα Χρειάζονται κ φουσκώματα και πορτ μπαγκαζ λοιπόν?
δεν μιλάω για καινούργια μιας και προφυλακτήρες Μ και πορτ μπαγκαζ νομίζω βρομάει η αγορά από μεταχ
και μπορώ να βρω και έτοιμους βαμμένους στο χρώμα μου.
Τα φουσκώματα είναι το θέμα τι κάνουμε τώρα...

Ξέρει κανείς μπαίνουν πρόσθετα από πανω γίνετε κάτι άλλο???

Πορτ μπαγκαζ δεν χρειαζεσαι..
Θελεις φουσκωμα πισω φτερα..
Πατωμα πισω, αν δεν θελεις να βαλεις το γνησιο 4μπουκο του Μ3, μπορεις και να το αποφυγεις.. να μην το κοψεις δλδ.. φτιαχνεις σε εξατμισα με σωληνες 4 μπουκες..
Απο εκει και περα θελεις εμπρος πισω προφυλακτηρες, καπο μπροστα, καθρεπτες και μαρσπιεδες..

Christopherk
29-01-13, 23:02
Από ότι διάβασα μιλάμε για ένα κόστος -+ 4000 να πούμε χοντρικά..
Δεν αξίζει το θέμα εκεί που πλέον έχουν φτάσει οι τιμές των γνήσιων Μ
πουλάω το δικό μου μια 6,000 βάζω και τα -+4000 και παίρνω γνήσιο Μ

zaharias
29-01-13, 23:05
Από ότι διάβασα μιλάμε για ένα κόστος -+ 4000 να πούμε χοντρικά..
Δεν αξίζει το θέμα εκεί που πλέον έχουν φτάσει οι τιμές των γνήσιων Μ
πουλάω το δικό μου μια 6,000 βάζω και τα -+4000 και παίρνω γνήσιο Μ

Χαιρομαι που το καταλαβες απο μονος σου..

Βασικα περιμενα να απαντησεις για να στο γραψω..

ΕΓΩ δεν θα εκανα ενα αυτοκινητο λουκ Μ3, χωρις να ειναι μηχανικα Μ3..

Μηχανικα Μ3, χωρις να ειναι λουκ.. ΝΑΙ.. :hystericalbs1::th_Laie_67-1:

Christopherk
29-01-13, 23:12
Απλά νούμερα είναι και στις μέρες μας δεν είναι τόσο απλά έτσι όπως μας έκαναν..
Το θέμα είναι ότι το αμάξι μηχανικά με καλύπτει άριστα έχει και κάτι ψιλό καλούδια πάνω του άρα σε θέμα γκάζι είμαι κομπλέ (όχι ότι θα με χάλαγε ένα Μ3 μοτέρ) αλλά το βασικό μου θέμα είναι ότι το αμάξι το κυκλοφορώ κάθε μέρα για τα πάντα όμως, φαντάσου από Σεπτέμβρη έως σήμερα έχει κάνει πάνω από 5,000 χλμ άρα μόνο και μόνο απο θέμα Βενζίνες δεν θα βγαίνω με το Μ με κατανάλωση 16+ που θα έχει λογικά.

zaharias
29-01-13, 23:28
Απλά νούμερα είναι και στις μέρες μας δεν είναι τόσο απλά έτσι όπως μας έκαναν..
Το θέμα είναι ότι το αμάξι μηχανικά με καλύπτει άριστα έχει και κάτι ψιλό καλούδια πάνω του άρα σε θέμα γκάζι είμαι κομπλέ (όχι ότι θα με χάλαγε ένα Μ3 μοτέρ) αλλά το βασικό μου θέμα είναι ότι το αμάξι το κυκλοφορώ κάθε μέρα για τα πάντα όμως, φαντάσου από Σεπτέμβρη έως σήμερα έχει κάνει πάνω από 5,000 χλμ άρα μόνο και μόνο απο θέμα Βενζίνες δεν θα βγαίνω με το Μ με κατανάλωση 16+ που θα έχει λογικά.

Μια χαρα εισαι.. Κατσε στα αυγα σου.. :original: :D

Αν θελεις λουκ.. Μ πακετο..

Andri
29-01-13, 23:35
Όσο ωραίο και αν είναι το look M είναι ακριβό... και αυτό γιατί είναι Μ . Κοιτούσα τιμή από καπό Μ3 (Σε 92αρι) και ήταν κάπου στο χιλιάρικο , ενώ το απλό από το Μ-πακ 250-350... Ε εντάξει απίστευτα μεγάλη διαφορά... κάπου εκεί σταμάτησα να ψάχνω...τουλάχιστον για τώρα..

Christopherk
29-01-13, 23:40
όλα τα Μ ότι και να λέμε είναι άστο..
Έχω πετύχει Χ6Μ και μου είχαν κοπεί τα πόδια όση ώρα το κοίταγα!

ziaba
01-02-13, 12:00
δυστυχώς για να γίνει σωστή μετατροπή σε μ δε φτάνουν ούτε τα 4 χιλιάρικα θα θέλει αλλά τόσα για εσωτερικό- φρένα- ζάντες- ανάρτηση.

Azurius
01-02-13, 16:23
Ρώτα τον Mormon. Το έχει ήδη κάνει το εγχείρημα και με φοβερή επιτυχία! Αυτός σίγουρα θα σου πει και τι να προσέξεις...