Επιστροφή στο Forum : bmw 316i 1900cc
καλησπερα παιδια, διαβαζω εδω και ενα μηνα το φορουμ σχεδον απο την επομενη της αγορας μιας bmw 316i γερμανικη, καθως ζω στη γερμανια, το οχημα το πηρα 2.500ευρω και εχει 200.000 χιλιαδες χιλιομετρα, ειναι σε πολυ καλη κατασταση μοντελο 11-2000, εχει καλο γκαζι και γενικα αριστο.
μονο που αναβει το φως της μηχανης, ο πρωην ιδιοκτητης μου εδωσε ολα τα χαρτια και τις αποδειξεις απο την bmw και τα service,με προσφατο αυτο για αλλαγη τρομπας βενζινης μιας και αυτο του ειπαν οτι φταιει για το φως.
να το αγνοησω η μπορει να δημιουργησει κατι χειροτερο??
λεο να το εφτιαχνα το καλοκαιρι ελλαδα μιας και τα service εδω ειναι φαρμακειο.
και κατι αλλο τελειως κουφο εχω το καθισματακι για την μικρη στο πισω καθισμα και αν δεν βαλω ζωνη ακουω ενα μπιπ μπιπ ανα διαστηματα απο το πισω μερος?
τη ειναι αυτο? ξερω οτι εχει εσθητηρα στο καθισμα του συνοδηγου αλλα πισω πως πιανει αν εχει η δεν εχει καποιον?
Πω πω τέλειος τρελό, το καθίσματακι για την μικρη που αγόρασαν εδω στην Γερμανία έχει ένα βομβητη και αν δεν κλείδωσεις τη ζώνη κάνει ένα μπιπ μπιπ, εγω την δενω μαζι με το καθισμα με την ζωνη ασφαλειας του αυτοκινητου, για ποιο ευκολια,το μπιπ μπιπ το εκανε στην αρχή ποιο έντονα και μετα ανά διαστήματα, τελικά σημερα το ανακάλυψα, είχα τρελαθεί, ήμουν έτοιμος να το πάω στην BMW ξεφτίλα θα γινομουν.
Η τρόμπα και να σε αφήσει, οταν κρυώσει ξαναπαίρνει, μέχρι που θα σε αφήσει εντελώς.
Αν ειναι τσεκαρισμένο τρόμπα, άλλαξέ τη μονος σου.
grigoris_vari
14-02-13, 18:43
εμενα παντως η τρομπα ουτε με προειδοποιησε ουτε τιποτα...μπαμ και κατω ευτυχως ημουνα μια ευθεια απο το συνεργειο που παω το αμαξι μιας και εκει πηγαινα...(για καφε εννοειται).οποτε αν ειναι τρομπα βενζινης μην το καθυστερεις και πολυ...!
Η τρόμπα έχει αντικατασταθεί στην BMW με κόστος 610¤ έχω το τιμολόγιο για εγγύηση.
Ευτυχώς έχω κάποιον πολυ γνωστό μας που ο κούνιαδος τους είναι διευθυντής ανταλλακτικών στην BMW και θα κανονισω για σέρβις σε κανά μήνα.
Όσο για τα ανταλλακτικά μου είπε ότι το λάδι πχ. Θα το περνώ 8¤ το λίτρο.
Panos 316T
14-02-13, 19:54
μου φαινεται παραξενο να πηγε αντιπροσωπεια και να βγηκε με λαμπακι αναμενο.
ή ξεχασαν να το σβησουν ή δεν ειναι η αιτια αυτη.
Βαλτο για αρχη στο διαγνωστικο να δεις .
στο Ε46, δεν αναβει check engine από αντλια βενζινης, κάτι άλλο είναι ... π.χ. λ
Και όμως έγινε?
Δεν έφυγε απο την BMW με αναμένω φώτακι απλα ξανα άναψε μέσα στην εβδομάδα και το ξανα πήγε και του είπαν ότι δεν είναι τίποτα, απλα αν θέλει να το αφήσει να το κοιτάξουν αλλα επειδή κάθε μπες βγεις στην BMW είναι κόστος, δεν το άφησε.
Άρα μάλλον έπεσαν έξω στην αρχική διάγνωση και άλλαξε τρομπα τζάμπα, και μάλλον είναι κάτι άλλο? πάντως το αυτοκίνητο πετάει δεν έχει προβλημα κανένα ας έχει αναμμενο φώτακι.
Και μπορω να πω ότι είναι αρκετά γρήγορο και νευρικό το μοτέρ τον 1895 κυβικών.
Και όμως έγινε?
Δεν έφυγε απο την BMW με αναμένω φώτακι απλα ξανα άναψε μέσα στην εβδομάδα και το ξανα πήγε και του είπαν ότι δεν είναι τίποτα, απλα αν θέλει να το αφήσει να το κοιτάξουν αλλα επειδή κάθε μπες βγεις στην BMW είναι κόστος, δεν το άφησε.
Άρα μάλλον έπεσαν έξω στην αρχική διάγνωση και άλλαξε τρομπα τζάμπα, και μάλλον είναι κάτι άλλο? πάντως το αυτοκίνητο πετάει δεν έχει προβλημα κανένα ας έχει αναμμενο φώτακι.
Και μπορω να πω ότι είναι αρκετά γρήγορο και νευρικό το μοτέρ τον 1895 κυβικών.
Χα χα για 20ετία πελάτης τους αλλά όταν πήραν 430ε για inspection | και το μόνο που έκανα στην ουσία, άλλαξαν μόνο λάδια, φίλτρα κλπ.μη ξαναείδατε τον Παναγή.
Ξεκωλώθηκαν στα sms για έκπτωση 35% σε εργασίες και ανταλλακτικά.
Ρε ουστ....
Χα χα για 20ετία πελάτης τους αλλά όταν πήραν 430ε για inspection | και το μόνο που έκανα στην ουσία, άλλαξαν μόνο λάδια, φίλτρα κλπ.μη ξαναείδατε τον Παναγή.
Ξεκωλώθηκαν στα sms για έκπτωση 35% σε εργασίες και ανταλλακτικά.
Ρε ουστ....
Γιαυτο και εγω δεν το έχω φτιάξει ακόμα? θα βρω ένα άλλο συνεργείο εδω στην Γερμανία, συνήθως Τούρκοι έχουν, και θα πάρω τα ανταλλακτικά απο τον δικο μου στην BMW και θα το κανω σέρβις, αλλα πρέπει να βρω πρώτα κάποιον?
Σιγά σιγα για την ώρα με παει μια χαρα και με το φώτακι αναμενο.
Εξάλλου 2500¤ το πήρα αν με βγάλει δυο χρονακια μετα το στέλνω.