PDA

Επιστροφή στο Forum : Τσιμούχα παρμπριζ Ε90

Koyotte
24-01-13, 14:24
Θέλω να αλλάξω την εξωτερική τσιμούχα του παρμπριζ (Ε90) και απ' ο,τι μου λένε μάλλον πρέπει να βγει το παρμπριζ, ισχύει αυτό ή τσάμπα αγχώνομαι? Έχει αλλάξει κανείς και που (Αθήνα)?

Ptboul
25-01-13, 10:08
Είναι ξεραμένη/σκασμένη;

Ξέρουμε κόστος αντικατάστασης;

Με απασχολούσε και εμένα το θέμα, τώρα ενδιαφέρομαι να μάθω μόνο εγκυκλοπαιδικά πλέον..

PANOS-E60
25-01-13, 10:27
αν μιλάμε για του πίσω παρμπρίζ (αυτή συνήθως φθείρεται), είναι κουμπωτή και φτηνή. Του εμπρός δεν ξέρω.

120ie87
25-01-13, 11:09
Θέλω να αλλάξω την εξωτερική τσιμούχα του παρμπριζ (Ε90) και απ' ο,τι μου λένε μάλλον πρέπει να βγει το παρμπριζ, ισχύει αυτό ή τσάμπα αγχώνομαι? Έχει αλλάξει κανείς και που (Αθήνα)?

Γιατί αγχώνεσαι? :original:

Στη θέση σου θα πήγαινα σε ένα carglass (δεν νομίζω να υπάρχει άλλος που να έχει βγάλει περισσότερα παρμπρίζ). Σίγουρα δεν θα πήγαινα στο συνεργείο μιας επίσημης αντιπροσωπείας που έχουν εργαζομένους που τους δίνουν τρεις και εξήντα και κάνουν όλες τις δουλειές.

:original:

Koyotte
25-01-13, 22:56
Έχει ξεραθεί γι' αυτό έλω να την αλλάξω.Είναι η τσιμούχα του μπροστά παρμπριζ, κόστος ανταλλακτικού 15-20 Ευρώ, στην carglass μου είπαν οτι βγαίνει και το παρμπριζ, σε ενα εξουσιοδοτημένο και σε ενα άλλο εξειδικευμένο συνεργείο μου είπαν οτι δεν βγαίνει. Θα δω και θα ενημερώσω, αν κάποιος έχει ήδη τύχει να την άλλαξε, παρακαλείται να με διαφωτίσει! :original:

120ie87
25-01-13, 23:57
Αγόρασε την τσιμούχα και πήγαινέ τη στην carglass για να τη δουν και να σου πουν - έτσι θα είσαι σίγουρος γιατί από το τηλέφωνο ίσως να μην κατάλαβαν καλά.

Driver M
26-01-13, 02:48
Aν χρειάζεται να βγει το παρμπρίζ (που μάλλον είναι και το πιο πιθανό για να γίνει σωστή δουλειά), εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα απλά για να αλλάξω την τσιμούχα (η οποία με κάποιο καλό γαλάκτωμα θα πάρει σίγουρα τα πάνω της).

Αν πάλι αλλάζει χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, τότε κανένα πρόβλημα.

lefterishatzi
26-01-13, 10:15
Πολύ κακή ποιότητα της συγκεκριμένης τσιμούχας. Εμένα στα 2 χρόνια και κάτι είχε κομματιαστεί ψηλά στις γωνίες, παρ'όλο που περνούσα Μ40 τακτικά.

tzanis320si
26-01-13, 13:07
παιδια πριν δυο βδομαδες την αλαξα (τιμη ανταλακτικου 16ευρω)και δεν χρειαστηκε να βγαλει το παρμπριζ....αν σας ειπαν οτι θελει να βγει,σας το ειπαν απλα για να σας χρεωσουν παραπανω....thumb

ghost-rider
26-01-13, 13:13
παιδια πριν δυο βδομαδες την αλαξα (τιμη ανταλακτικου 16ευρω)και δεν χρειαστηκε να βγαλει το παρμπριζ....αν σας ειπαν οτι θελει να βγει,σας το ειπαν απλα για να σας χρεωσουν παραπανω....thumb

Να ισχυει το ιδιο λετε κ για e46?
Κ μενα για ολοκληρο παρμπριζ μου ειπαν κ την εχω αφησει ετσι...

katrin_bmw
26-01-13, 13:51
το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κ εγω, πηγα στην carglass κ μολις μου ειπαν οτι πρεπει να βγει το παρμπριζ για να αλλαξουν την τσιμουχα εφυγα.....αλλα δεν το γλιτωνω τελικα γιατι εχει κομματιαστει τελειως.

mark e92
26-01-13, 14:36
Ενα αλλο κολπο ειναι αν εχεις θραυση αλλαζεις παμπριζ μαζι με τσιμουχα φυσικα γιατι αν βγει το τζαμι δεν ξαναμπαινει η παλια.

katrin_bmw
26-01-13, 14:41
θα βαλουμε καινουρια, το θεμα ειναι να μην εβγαινε καθολου το παρμπριζ...πολλα ζηταμε...

Koyotte
26-01-13, 16:16
παιδια πριν δυο βδομαδες την αλαξα (τιμη ανταλακτικου 16ευρω)και δεν χρειαστηκε να βγαλει το παρμπριζ....αν σας ειπαν οτι θελει να βγει,σας το ειπαν απλα για να σας χρεωσουν παραπανω....thumbΝα υποθέσω οτι είσαι Κρήτη και την άλλαξες εκεί? Εργασία πόσο σου πήραν?