Επιστροφή στο Forum : Κυριακη 20 Ιανουαριου διαμαρτυρια
Διαμαρτυρια για το παραλογο χαρατσι στα αυτοκινητα.
Κυριακη 20 Ιανουαριου στο Συνταγμα.
Στις 12 το μεσημερι.
Ξεκιναμε απο 2 σημεια συνταντησης.
Ειρηνης και φιλιας στις 11.
Ολυμπιακο Σταδιο στις 11.
Πηγαινουμε συνταγμα. Παρκαρουμε στη μεση του δρομου.
Οπου εχουν φτασει οι ουρες τα αυτοκινητα μενουν εκει αφηνοντας ελευθερη μονο τη λωριδα για τα ΜΜΜ και για να εξυπηρετουνται τυχον αναγκες. (εκαβ κτλ).
Ξαναβαζουμε μπρος και φευγουμε μετα απο μιση.ωρα.
Ναι η οχι?
Ενημερωνουμε και αλλα φορουμ οσο μπορουμε, κρατωντας σταθερα τα σημεια συναντησης ωστε να.ερθει κι αλλος κοσμος.
Pass it on και στο facebook και σε email.
Αν ειστε και σε αλλα φορουμ ενημερωστε αναλογα.
Χωρις οργανωση χωρις ταμπελες.
Ντου να δουμε.τη δυναμη μας.
:warriorsmiley:
Μέσααα ενημερώνω Jeep club!
Μολις ενημέρωσα gsforum thumb
Οσοι εχετε καλο φεησμπουκ ανεβαστε το
τίτλος όπως είπε ο Σταμάτης :
Ούτε το έκλεψα ούτε μου το χάρισαν ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ (πολλές φορές)
Το ανεβασα στο φουμπου
Ψαχτε το
20 ιανουαριου διαμαρτυρια λεγεται
Το ανεβασα στο φουμπου
Ψαχτε το
20 ιανουαριου διαμαρτυρια λεγεται
https://www.facebook.com/#!/20IanouariouDiamartyria?fref=ts
:warriorsmiley: εξαιρετικη σκεψη , μεσα ειμαι, αντε να μαζευόμαστε γιατι δεν παει άλλο . και να ειμαστε πολλοί για να μας νοιώσουν.
Βαλτε το σε πλαίσιο στην σελίδα του Φόρουμ ρε Σταμ...οπως την πίτα.....
κ like πηρες κ ανακοινωθηκε...................
Βαλτε το σε πλαίσιο στην σελίδα του Φόρουμ ρε Σταμ...οπως την πίτα.....
thumb thumb thumb thumb
Καποιος μου εκανε ριπορτ τη σελιδα γιατι ειναι λεει εναντια στα δικαιωματα των ζωων.
Επιπλεον μου μπλοκαραν το προφιλ στο φεησμπουκ.
Τι μαλκιες ειναι.αυτες ρε?
Καποιος μου εκανε ριπορτ τη σελιδα γιατι ειναι λεει εναντια στα δικαιωματα των ζωων.
η επανασταση εχει και το τιμημα της...
αυτο να ειναι το προγευμα για να ακολουθησουν κιαλλες.
τι ειναι εναντια στα δικαιωματα των ζωων???
Σταματη.....τι σου έδωσαν σαν δικαιολογία???
Θα τρομαξουν τα περιστέρια τυπε
η επανασταση εχει και το τιμημα της...
Εσυ ησουνε ρε παπαρα?
τι ειναι εναντια στα δικαιωματα των ζωων???
Σταματη.....τι σου έδωσαν σαν δικαιολογία???
Ενα mail πηρα οτι εγινε ριπορτ για λογους animal abuse και μπλοκαρε και ο λογαριασμος μου γενικα.
Ενα mail πηρα οτι εγινε ριπορτ για λογους animal abuse και μπλοκαρε και ο λογαριασμος μου γενικα.
απο που κι ως που??????
Μαλλον καποιος μ@λακας σου εκανε πλακα...μολις το δουν θα καταλαβουν και θα το cancelαρουν
Και ο fotis να το βαλει στο σαιτ του.....thumb
Εσυ ησουνε ρε παπαρα?
ναι ρε εγω, εχω σελιδα στο φεισμπουκ για τα δικαιωματα των σκυλιων...
https://img600.imageshack.us/img600/7131/slut20t20shirt201.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/600/slut20t20shirt201.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (https://imageshack.us)
ακυρη τελικα ο συγκεντρωση....
ο χρηστης Stamatis26cm_ εχει γινει μπλογκ απ το φειςμπουκ και δεν μπορει να υποκινησει την επανασταση!!!!!
θα γραφει μεσω του ονλαιν μωρο του Soyla_Sexy_Stallitsa-Toympanitsa
υ,γ Δεν εχω καν facebook δεν εκανα τιποτα!!!
Ρε σεις κοφτε τις μαλακειες σε αυτο το θρεντ........
Παπαρα ειχα ενα σωρο φωτογραφιες εκειπανω.
Θα σε σκισω.
Prez, που πήρε το Facebook account σου; Δεν υπάρχει...μπορούν να σε μπανάρουν στο Facebook ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και ομως.
Απο οτι βλεπω εγινε και αυτο.
STREETRACING
13-01-13, 22:10
Και πως στο δικαιολογησαν;
Και πως στο δικαιολογησαν;
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
STREETRACING
13-01-13, 22:12
Animal abuse?
Ti Παπαρι@ είναι αυτο;
Οτι με εκαναν suspended.
Θα πρεπει να κανω ενα σωρο ενεργειες τωρα για να ενεργοποιηθει.
STREETRACING
13-01-13, 22:14
Δεν είμαστε καλα
καλα μην το πολυσυζηταμε....το fans εχει σελιδα στο face......ας γινει εκει επισημη ανακοινωσηthumb
καλα μην το πολυσυζηταμε....το fans εχει σελιδα στο face......ας γινει εκει επισημη ανακοινωσηthumb
πριν γινει στειλτε ενα ιμειλ στους διαχειρηστες του fb γιατι για να εγινε αυτο στον Σταματη κατι τρεχει...
μπορει να χρειαζεται να παρεις καποια αδεια!
Bazil Van Sinner
13-01-13, 22:18
εχει ενα ποστ της ελενης που δεν ειναι διαθεσιμο,δεν το ανοιγει!
Ενημέρωσα 4Τ Forum. :original:
Οτι με εκαναν suspended.
Θα πρεπει να κανω ενα σωρο ενεργειες τωρα για να ενεργοποιηθει.
Όσον αφορά το fb:
Μου έχει συμβεί κι εμένα. Είχα κάνει ένα πολιτικό σχόλιο και κάποιος μου έκανε αναφορά. Εν συνεχεία, έγινε suspend στον λογαριασμό μου. Τότε δεν τον είχα με το όνομά μου αλλά με το nickname "A. Seightn". Τους έστειλα e-mail και μου απάντησαν πως πρέπει να τους στείλω διαβατήριο ή ταυτότητα για να εξακριβώσουν ότι είμαι ο ίδιος. Τους απαντώ ότι το όνομά μου είναι Aristomenis αλλά το επώνυμό μου δεν είναι Seightn και μου στέλνουν νέο μήνυμα ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι σ' αυτή την περίπτωση. Τους ξαναστέλνω μήνυμα ρωτώντας τους αν θα περίμεναν ποτέ τη Lady Gaga να τους στείλει id με όνομα Lady και επίθετο Gaga. Δεν έλαβα ποτέ απάντηση κι έτσι έφτιαξα νέο προφίλ.
Όσον αφορά την κινητοποίηση:
Εγώ προσωπικά δε θέλω να συμμετέχω. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι αντίθετος σε μια τέτοια ενέργεια. Αναμφισβήτητα τα πράγματα είναι σκατά, η συγκεκριμένη φορολόγηση είναι άδικη -όπως και πολλές άλλες- και τα οικονομικά μου πάνε από το κακό στο χειρότερο. Κάποιοι είναι άνεργοι, άλλοι ζουν με συντάξεις πείνας, ορισμένοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Αν είχα τουλάχιστον κατέβει να διαδηλώσω κατά του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και όλων των άλλων μέτρων, ίσως να είχα τα μούτρα να κατέβαινα και στις 20 του μηνός να διαδηλώσω για τον φόρο πολυτελείας. Το να φωνάζω όμως για τα 308 ευρώ φόρου ετησίως στο 520 ακούγεται αστείο. Τι θα έπρεπε να κάνω τότε για τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχω πληρώσει κερατιάτικα σε φόρους ακινήτων? Ελπίζω να με καταλάβετε και να με δικαιολογήσετε σ' αυτά που γράφω.
Σταμάτη, προσωπικά εγώ δεν είμαι σίγουρος αν μία τέτοια διαμαρτυρία θα έχει κάποιο αποτέλεσμα (ενδεχομένως μία συμβολική κατάθεση πινακίδων μία συγκεκριμένη ημερομηνία, συνεννοημένα από όσους ενδιαφέρονται, να ταρακουνούσε περισσότερο). Επίσης, μία τέτοια απόφαση, πριν δούμε το κείμενο του νόμου (δεν έχω βρεί πουθενά αναρτημένο το ψηφισμένο κείμενο του νόμου, πρέπει να μπήκε με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, γιατί ούτε και από τα πρακτικά της βουλής προκύπτει ότι συζητήθηκε κάτι για τη διάταξη αυτή), θεωρώ ότι είναι πρόωρη. Τέλος, εγώ, αν πράγματι ψηφίστηκε τέτοια διάταξη, σκοπεύω να προσφύγω δικαστικώς, ζητώντας την ακύρωση της πράξης που θα μου επιβάλει φόρο με έρεισμα μία τέτοια διάταξη, γιατί πιστεύω ότι είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις του συντάγματος.
Δεν είναι τα 308 ή τα 108...
είναι πως μόλις τελειώσουν με αυτό το χαράτσι θα βρούνε κάτι άλλο !!!
[B]Όσον αφορά την κινητοποίηση:
Εγώ προσωπικά δε θέλω να συμμετέχω. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι αντίθετος σε μια τέτοια ενέργεια. Αναμφισβήτητα τα πράγματα είναι σκατά, η συγκεκριμένη φορολόγηση είναι άδικη -όπως και πολλές άλλες- και τα οικονομικά μου πάνε από το κακό στο χειρότερο. Κάποιοι είναι άνεργοι, άλλοι ζουν με συντάξεις πείνας, ορισμένοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους. Αν είχα τουλάχιστον κατέβει να διαδηλώσω κατά του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και όλων των άλλων μέτρων, ίσως να είχα τα μούτρα να κατέβαινα και στις 20 του μηνός να διαδηλώσω για τον φόρο πολυτελείας. Το να φωνάζω όμως για τα 308 ευρώ φόρου ετησίως στο 520 ακούγεται αστείο. Τι θα έπρεπε να κάνω τότε για τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχω πληρώσει κερατιάτικα σε φόρους ακινήτων? Ελπίζω να με καταλάβετε και να με δικαιολογήσετε σ' αυτά που γράφω.
Με κάλυψε απόλυτα ο Άρης. Και για μένα ο φόρος πολυτελείας, ειδικότερα στην περίπτωσή μου που είναι γύρω στο 1400άρι, αποτελεί μεγάλη αδικία και εκμετάλλευση. Πόσο μάλιστα για ανθρώπους που έχουν ένα απλό δίλιτρο οικογενειακό για να μετακινούν την οικογένειά τους με ασφάλεια. Αλλά παρατηρώντας όλη αυτή τη δυστυχία και την εξαθλίωση που επικρατεί γύρω μου θα έβλεπα τον εαυτό μου ως απόλυτα γραφικό, να διαδηλώνω στο Σύνταγμα από το αναπαυτικό νάπα μπάκετ του Μ3 μου...όταν άλλοι διαδηλώνουν δίοτι τους λείπουν βασικά αγαθά επιβίωσης...
steliosm46
14-01-13, 00:13
Παιδιά σαφώς και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα στην ζωή αλλά και κάποια πράγματα πρέπει κάποια στιγμή να τα δούμε με περισσότερη σοβαρότητα γιατί αλλιώς δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει απο μόνο του..
πιστεύω οτι σε πρώτη φάση θα ήταν να στείλουμε κάποια επιστολή κάτι επίσημο στον αρμόδιο υπουργό ή σε όποιον είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο μέτρο..
επίσης θα ήταν καλύτερο αυτό αν ήταν σε συνδιασμό πολλών..επαγγελματιών του κλάδου όλου του είδους αλλα όπως και των φόρουμ συμπερελαμβανομένου και του δικού μας, τα οποία εκπροσωπούν τον απλό πολίτη..
Δεν ξέρω μπορεί εν καιρώ συζητώντας να υπάρξει μια σωστή κίνηση που μπορούμε να κάνουμε εμείς σαν φόρουμ και όλοι συνολικά..
Η διαμαρτυρία μου είχε κυρίως να κάνει με την αδικία.
Δεν μπορείς να αιχμαλωτίζεις έτσι τοσο κόσμο.
Εληξε η προθεσμία για τις πινακίδες και ρίχνουν χαράτσι αφού τις πληρώσαμε.
Αυτό ειναι το αδικο.
Ενας πιο λαϊκός, θα το έλεγε πουστιά αυτό το πράμα.
Αυτό ειναι το αδικο.
Kυριακη παντως αν θες να κανουμε καμια διαμαρτυρια στον Κρινο με ελληνικο καφε και λουκουμαδες με σοκολατα εγω ειμαι μεσα....
Να κάνω μια ερώτηση?
Αύριο δε ψηφίζεται αυτό με το τέλος πολυτελείας?
Τι μπορεί να επιτευχθεί σχεδόν μια εβδομάδα μετά?
δεν ξέρω τι μπορεί να γινει.
αυτό που ξέρω είναι οτι αύριο ψηφιζεται, χθες το μάθαμε.
katsaraios
14-01-13, 01:01
Kυριακη παντως αν θες να κανουμε καμια διαμαρτυρια στον Κρινο με ελληνικο καφε και λουκουμαδες με σοκολατα εγω ειμαι μεσα....
Aυριο εχουν απεργια οι ΤΤ ,θα πιουμε καφε στου Νινο αμα θες φερε λουκουμαδες και κολυβα να γουσταρουμε ...θα σου κανω και αναπαρασταση κλαρκατζη με νταλικιερη στο νταλαβερι του Πειραιως:shok:
απο την περασμένη και μεχρι το τέλος της αλλης εχουμε απεργία.
ο μισθος εχει παει περιπατο αυτο το μηνα
Δε μαμιεται βρε Σταματη... Εμεις πληρωνουμε αλλα εχουμε τουλαχιστον πενβε. Εκεινοι που πληρωνουν για Τογιοτες, Σανταφεδες, Καπτιβες, Τσεροκια και γκρουπ vag τι να πουν οι ταλαιπωροι;
δηλαδη τωρα για να ξανα-ανοιξω το φουμπου πρεπει να βρω μια ταυτοτητα που να λέει Τιμόθεος Νταβέλης?
Τι παράνοια είναι αυτή?
Δε μαμιεται βρε Σταματη... Εμεις πληρωνουμε αλλα εχουμε τουλαχιστον πενβε. Εκεινοι που πληρωνουν για Τογιοτες, Σανταφεδες, Καπτιβες, Τσεροκια και γκρουπ vag τι να πουν οι ταλαιπωροι;
Η αδικια ειναι αδικια ανεξαρτητα απο τη μαρκα καθε αυτοκινητου.Αυτο το δεν μαμιεται μας εχει φαει στην Ελλαδα...
katsaraios
14-01-13, 01:19
απο την περασμένη και μεχρι το τέλος της αλλης εχουμε απεργία.
ο μισθος εχει παει περιπατο αυτο το μηνα
Ισχυει ο καφες στου Νινο θα ειναι και ο συναδελφος σου ο Γουιλμαν..
Θα μπαξω ζαντες ρε ετσι να σας την σπασω ο 4κυλινδρος:th_Laie_67-1:ελα να πιουμε καφε εχει μπαλκονι με θεα :whistle:
παρτε με τηλέφωνο
θα παω πεσμαζόγλου για να δώσω παρουσία και μετά θα ψωλαρμενίζω. ριχτε σήμα
το εβαλα ηδη στην επισημη σελιδα του BMWfans
εχει ενα ποστ της ελενης που δεν ειναι διαθεσιμο,δεν το ανοιγει!
το εβαλα στη σελιδα του BMWfans αμεσως μολις το ανακοινωσε ο Σταματης,
αλλα καποιος π@π@ρας μπλοκαρε το λογαριασμο του Σταματη και ετσι δεν ανοιγει το link:
"Attachment Unavailable
This attachment may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it with you.
Unlike (https://www.facebook.com/groups/217259775847/#) · · Unfollow Post · 4 hours ago (https://www.facebook.com/groups/217259775847/permalink/10151213115930848/)"
Η αδικια ειναι αδικια ανεξαρτητα απο τη μαρκα καθε αυτοκινητου.Αυτο το δεν μαμιεται μας εχει φαει στην Ελλαδα...
Χαριτολογωντας το ειπα. Και στην Ελλαδα δε μας εχει φαει το δε μαμιεται αλλα το αντε και μαμησου...
Aυριο εχουν απεργια οι ΤΤ ,θα πιουμε καφε στου Νινο αμα θες φερε λουκουμαδες και κολυβα να γουσταρουμε ...θα σου κανω και αναπαρασταση κλαρκατζη με νταλικιερη στο νταλαβερι του Πειραιως:shok:
σε ενα μηνα απο τωρα που θα σε δω θα σου κανω αναπαρασταση το γ..σι που θα ριξω ή θα μου ριξουν στην εξεταστικη!
σε ενα μηνα απο τωρα που θα σε δω θα σου κανω αναπαρασταση το γ..σι που θα ριξω ή θα μου ριξουν στην εξεταστικη!
:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
:shok::shok::shok::shok::shok::shok:
ειμαι αποφασισμενος τα παιζω ολα για ολα....
Εγω πηγα και αδειασα δυο γεμιστηρες στη ΝΔ παντως και ξεθυμανα.
ειμαι αποφασισμενος τα παιζω ολα για ολα....
τι λες??? τι θα παιξεις????? Αντι να παιξεις..... δεν καθεσαι να διαβασεις να περασεις την εξεταστικη.....!!!!! Λεω εγω τωρα.........!!!!!!
Αντε να δουμε τι θα κανεις.......!!!!!
Ρε Ελενη, χωνεψε το. Ο Σπυρος χρωσταει 20 μαθηματα.
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Τι εξεταστικη να περασει?
Πρεπει σε 6 μηνες να περασει 3 χρονια μαθηματα.
το εβαλα στη σελιδα του BMWfans αμεσως μολις το ανακοινωσε ο Σταματης,
αλλα καποιος π@π@ρας μπλοκαρε το λογαριασμο του Σταματη και ετσι δεν ανοιγει το link:
"Attachment Unavailable
This attachment may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it with you.
Unlike (https://www.facebook.com/groups/217259775847/#) · · Unfollow Post · 4 hours ago (https://www.facebook.com/groups/217259775847/permalink/10151213115930848/)"
Tο έβαλα εγώ Ελένη. Αν δεν θέλετε να το σβήσετε...
GiannisRob
14-01-13, 10:33
Ρε Ελενη, χωνεψε το. Ο Σπυρος χρωσταει 20 μαθηματα.
Μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Τι εξεταστικη να περασει?
Πρεπει σε 6 μηνες να περασει 3 χρονια μαθηματα.
Μήπως τελικά στις 20 Γενάρη κάνουμε διαμαρτυρία για το Σπύρο και όχι για τα πενβέ?
:D
Αυτό ειναι το αδικο.
+10000 δεν εχει σημασια τι αυτοκινητο οδηγαει ο καθενας ειναι η αδικια η πουστια ... ειναι θρασυτατοι ... αδιστακτοι ..και δυστυχως κανεις δεν κανει κατι ... εγω ειμαι μεσα να βγουμε στους δρομους να διαμαρτυρυθουμε ... η κατασταση ειναι απαραδεκτη απο ολες τις αποψεις. αυτοι μας κοροιδυεουν 3 χρονια με την λιστα λαγκαρντ λες και ειμαστε μαλακες ..και απο την αλλη μασ εχουν ξεκσισει στους φορους !!! οι αγανακτισμενοι τι εγινε..ποτε θα γινει παλι συγκεντρωση ???
Από το να κλείνουμε τους δρόμους, ας πάμε να καταθέσουμε πινακίδες μαζικά. Δεν έχει σημασία αν πληρώσαμε ή όχι τα τέλη. Καταθέτουμε πινακίδες, παίρνουμε τηλέφωνο την ασφαλιστική μας και ζητάμε διακοπή συμβολαίου κι επιστροφή υπολοίπου λόγω ακινησίας. Άσε εκείνες να κάνουν τη δουλειά μετά.
Konstantinos E60
14-01-13, 13:03
Ρε φουστη* μου ο ΙΝΚΑ που στο διάολο είναι? Τελείως διακοσμητικος? Στην Γερμανία βαράνε προσοχες στον πρόεδρό του.
καλη λυση δεν λεω αλλα οχι πρακτικη.γιατι καποιοι δεν εχουν δευτερο αυτοκινητο και το χρειαζονται η' εχουν δευτερο λογω οικογενειας και παλι το χρειαζονται .αυτο θα ισχυε μονο για αυτους που εχουν ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο στο γκαραζ που βγαινει μονο για γουστα.
εγω συμφωνω να μην κλεισουν δρομοι μιας και ειμαι και εγω αυτης της νοοτροπιας,να σεβομαστε τον αλλο.αλλα ισως να πεταχτει καμμια ιδεα απο εδω μεσα να γινει η μαζωξη χωρις να ενοχλουμε τους συμπολιτες μας και απλα να βγει σαν ειδηση απο τα καναλια για να ασχοληθουν.θελει αφορμη να γινει θεμα.και ξαναλεω θελει οργανωση να γινει μαζι με εκπροσωπους και επαγγελματιων.το θεμα δεν ειναι μονο ο φορος πολυτελειας.
ειναι η βενζινη με φορο 1 ευρω,ο φορος πολυτελειας στα 2000 κ.ε????,τα τελη,τα τεκμηρια.
μπορει ο φορος πολυτελειας να ψηφιστει αλλα μπορει να κερδισουμε κατι απο τα αλλα.
Panos 316T
14-01-13, 13:47
Συμφωνώ με την άποψη να συνταχτεί μια επιστολή με επιχειρηματολογία και να σταλεί με κοινοποίηση τα ΜΜΕ.
Το εβαλα και στο γκρουπ που εχω στο facebook,..οσοι δεν γραφηκατε ακομα μπειτε και καντε join.......
https://www.facebook.com/pages/%CE%A6%CE%95%CE%A4%CE%9F%CE%A3-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%A0%CE%9B%CE%97%CE%A1%CE%A9%CE%9D%CE%9F%CE%A5%C E%9C%CE%95-%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%97-%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%A6%CE%9F%CE%A1%C E%99%CE%91%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%94%CE%99%CE%94%CE%9F%C E%A5%CE%9C%CE%95-%CE%A0%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%94%CE%95%C E%A3-SOS/106268782770312
Διαμαρτυρια για το παραλογο χαρατσι στα αυτοκινητα.
Κυριακη 20 Ιανουαριου στο Συνταγμα.
Στις 12 το μεσημερι.
Ξεκιναμε απο 2 σημεια συνταντησης.
Ειρηνης και φιλιας στις 11.
Ολυμπιακο Σταδιο στις 11.
Πηγαινουμε συνταγμα. Παρκαρουμε στη μεση του δρομου.
Οπου εχουν φτασει οι ουρες τα αυτοκινητα μενουν εκει αφηνοντας ελευθερη μονο τη λωριδα για τα ΜΜΜ και για να εξυπηρετουνται τυχον αναγκες. (εκαβ κτλ).
Ξαναβαζουμε μπρος και φευγουμε μετα απο μιση.ωρα.
Ναι η οχι?
Ενημερωνουμε και αλλα φορουμ οσο μπορουμε, κρατωντας σταθερα τα σημεια συναντησης ωστε να.ερθει κι αλλος κοσμος.
Pass it on και στο facebook και σε email.
Αν ειστε και σε αλλα φορουμ ενημερωστε αναλογα.
Χωρις οργανωση χωρις ταμπελες.
Ντου να δουμε.τη δυναμη μας.
:warriorsmiley:
πότε μου δεν κατάλαβα τη νοοτροπία του Έλληνα όποτε θέλει να κάνει διαμαρτυρία να του φταίνε όλοι οι υπόλοιποι...
λες και αυτό θα ενισχύσει το αποτέλσμα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας...
πως να πάμε μπροστά μετά? :thumbsdown:
Παιδια, αν και συμφωνω με τους περισσοτερους και πιστευω επισης οτι με το να δεχομαστε οτι προκυπτει, θα συνεχιζουν να μας ξεσκιζουν, παρολα αυτα νομιζω οτι δεν μπορει να προκυψει και τιποτα με ολα αυτα.
Θα κατσουμε να τον (ξανα)φαμε.
Κι επισης, θα συμφωνησω με καποιον παραπανω που ειπε οτι ο κοσμος πειναει κι εμεις εχουμε τον πονο μας με πεμβε.
Οι συνθηκες και οι εποχες αλλαζουν. Μπορει να μας φαινεται τρελο οτι αν εχεις διλιτρο πενταετιας χαρατσι+τελη=968 ευρω, αλλα αλλοι που πριν 3-4 χρονια ειχαν σταθερη δουλεια και στρωμενη ζωη τωρα χανουν τα σπιτια τους.
Σορρυ γι αυτο που λεω, αλλα οποιος μπορει να συνεχισει να κανει τη ζωη που εκανε γουστο του, καπελο του. Οποιος αδυνατει πλεον, ας μην γκρινιαζει, ας το δωσει να παρει κατι μικροτερο γιατι στη ζωη υπαρχουν και αλλα σημαντικα πραγματα.
Δεν ειναι ευθεια παντα η ζωη. Εχει και ανηφορες και κατηφορες.
πότε μου δεν κατάλαβα τη νοοτροπία του Έλληνα όποτε θέλει να κάνει διαμαρτυρία να του φταίνε όλοι οι υπόλοιποι...
λες και αυτό θα ενισχύσει το αποτέλσμα της οποιαδήποτε διαμαρτυρίας...
πως να πάμε μπροστά μετά? :thumbsdown:
Δεν θα διαφωνησω.
Σεβαστη αποψη.
Η ενοχληση θα ειναι μεγαλη.
Δεν θα διαφωνησω.
Σεβαστη αποψη.
Η ενοχληση θα ειναι μεγαλη.
φιλικά πάντα.... thumb
Ακουω αλλες αποψεις.
Το οτι εν θερμω εγραψα την προταση δεν σημαινει οτι θα τηνυποστηριξω αν ειναιλαθος
φιλικά πάντα.... thumb
Δεν τιθεται θεμα.
Ειπες μια σωστη αποψη. Ειναι πιο χρησιμο απο το να μην την πεις καθολου.
δηλαδη τωρα για να ξανα-ανοιξω το φουμπου πρεπει να βρω μια ταυτοτητα που να λέει Τιμόθεος Νταβέλης?
Τι παράνοια είναι αυτή?
Πρεπει να ειμαστε ξαδελφια εμεις οι δυο
Οσο υπηρχα στο fb, απελυθην προ 18μηνου περιπου, ημουν ο Λησταρχος Νταβελης
Σορυ για το οφτοπικ
Σε ειχα κανει add αλλά με έκλασες
Bazil Van Sinner
14-01-13, 18:18
σκοπεύω να προσφύγω δικαστικώς, ζητώντας την ακύρωση της πράξης που θα μου επιβάλει φόρο με έρεισμα μία τέτοια διάταξη, γιατί πιστεύω ότι είναι αντίθετη σε πολλές διατάξεις του συντάγματος.
Kωστα για δωσε specs :think:
παρτε καιμια γευση για το κουστουμακι του καθενος!
https://www.enikos.gr/data/photos/cc8decd6eb6c1de37d09b18afe225f61.jpg
Bazil Van Sinner
14-01-13, 18:29
Οσον αφορα την κινηση,ειμαι μεσα και εξω ταυτοχρονα.Να εξηγουμε,μια ειρηνικη πραξη διαμαρτυριας στα πλαισια που συζητιεται,με βρισκει πολυ υπερ,ασχετα με το αποτελεσμα,
στο εργο που ζουμε και πρωταγωνιστουμε παιζει η λεγομενη "πουστιατουσκηνοθετη",εμ κερατας εμ δαρμενος,τουλαχιστον να φωναξω και λιγο!Με βρισκει υπερ γιατι μπορουμε να μετρησουμε δυναμη,με βρισκει υπερ γιατι δεν παει αλλο!
Εξω ειμαι γιατι απο το χωριο μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μια τρυπα στο νερο,α'ι'ντε και να παρκαρω εξω απο το παρκιν του γειτονα και να μην μπορει να βγαλει το τρακτερι του!
Βαρατε μαγκες μαζι σας!
Σταματη εισαι ωραιος!
[QUOTE=Bazil
Εξω ειμαι γιατι απο το χωριο μου το μονο που μπορω να κανω ειναι μια τρυπα στο νερο,α'ι'ντε και να παρκαρω εξω απο το παρκιν του γειτονα και να μην μπορει να βγαλει το τρακτερι του!
Βαρατε μαγκες μαζι σας!
Σταματη εισαι ωραιος![/QUOTE]
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Τα σκάφη εξαιρεθηκαν του νεου μετρου ,υστερα απο από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας!!!! :shok:
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231230447
Τα σκάφη εξαιρεθηκαν του νεου μετρου ,υστερα απο από αίτημα του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας!!!! :shok:
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231230447
Την απαλλαγή των σκαφών αναψυχής από τον ετήσιο φόρο πολυτελούς διαβίωσης αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών καθώς, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, σχεδιάζεται η διαδικασία επιβολής ετήσιου τέλους πλόων για όλα τα σκάφη που εισέρχονται στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Πρόκειται για αίτημα του υπουργείου Ναυτιλίας.
Το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε ακόμα στην απόσυρση των διατάξεων για την αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση φορολογικών παραβάσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διατάξεις ενδεχομένως θα κατατεθούν εκ νέου σε άλλη μορφή, ενώ αλλαγές επήλθαν και στα μεσιτικά εφοπλιστικά γραφεία που είναι υποχρεωμένα να πληρώνουν το νέο φόρο επί της εισαγωγής συναλλάγματος.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/finance/article/221593/upoik-apallagi-ton-skafon-anapsuhis-apo-foro-polutelous-diaviosis/#ixzz2Hy6yuxNC
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Παιδια ειμαι μεσα αλλα ελπιζω να μην με παρεξηγησετε με την κατωθι ερωτηση.Γινεται να ερθω με το citroenaki που εχω και οχι με το Μ3?
Ανεβηκε και απο εμενα στο ...μπουκ.
Συγχαρητηρια για την ιδεα ειλικρινα.
Και βεβαια με το σιτροεν.
Αλλα δεν βλεπω να μαζευομαστε τελικα.
Bazil Van Sinner
14-01-13, 18:55
.....και παμε ενα συνθημα που ολους μας ενωνει:
ενα μπουρδε-
ενα μπουρδε-lo ειμαστεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Και βεβαια με το σιτροεν.
Αλλα δεν βλεπω να μαζευομαστε τελικα.
Θα το προσπαθησουμε να μαζευτουμε Θα το πρσπαθησουμε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
ματαιοτης,ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης
από πότε θα ισχύσουν αυτά???
Για το 2012 ή για το 2013???
από πότε θα ισχύσουν αυτά???
Για το 2012 ή για το 2013???
απο 2013 thumb
Γιατι χρησιμοποιειτε την λεξη 'μπουρδ@Λ@' οταν αναφερεστε στο κρατος;
Υπενθυμιζω οτι ενα μπουρδ@λ@ εχει κανονες οι οποιοι τηρουνται.
Δεν μπορεις να λαδωσεις ωστε να παρακαμψεις την σειρα.
Οταν λεει με προφυλακτικο...το ενοει.
Οταν λεει κοντρα παξιμαδι...το κανει.
Κτλ..κτλ...κτλ..:original:
απο 2013 thumb
Πληρωσαμε σαν μ... τα τέλη και τωρα σου λέει θα σας πηδ....:thumbsdown:
ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
Bazil Van Sinner
14-01-13, 19:21
Γιατι χρησιμοποιειτε την λεξη 'μπουρδ@Λ@' οταν αναφερεστε στο κρατος;
Υπενθυμιζω οτι ενα μπουρδ@λ@ εχει κανονες οι οποιοι τηρουνται.
Δεν μπορεις να λαδωσεις ωστε να παρακαμψεις την σειρα.
Οταν λεει με προφυλακτικο...το ενοει.
Οταν λεει κοντρα παξιμαδι...το κανει.
Κτλ..κτλ...κτλ..:original:
σωστα σωστα σωστα!!!!!!Κατσε μην φαμε και καμια μυνηση για εξυβριση απο καμια τσατσα!!!!
Α'ι' πες μου εσυ τωρα ΠΩΣ να το αποκαλεσω?????αχουρι????μπακα ικο????μαναβικο????τι στο poutso ειναι γιατι εγω μεσα σ'αυτο δεν νιωθω τιποτα περισσοτερο απο μια poutana σε mpourdelo !!!
να παρακαλέσω να προσέχουμε λίγο τις κουβεντες μας ? Διαβάζουν και κυρίες.
:thnx:
jkourkoulis
14-01-13, 19:29
ΠΩΣ να το αποκαλεσω?????
Ελληνική Δημοκρατία. Τα περιλαμβάνει όλα ως ορισμός!
Επειδη τωρα διαβασα ολεs τιs αποψειs να κανω μια προταση?Ετσι μου ηρθε και απλα την γραφω.Αναλαμβανω να φτιαξω 25.000 με 30.000 φυλλαδια και να στηθουμε ενα Σαββατο στα διοδια Ελευσιναs και Λαμιαs και να τα μοιραζουν καποια ατομα με πολυ ωραιο τροπο στα αυτοκινητα.Σημειωνω οτι πρεπει να μαs το επιτρεψει ο προισταμενοs των διοδιων.Και στο φυλλαδιο να υπαρχει το σημα-λογοτυπο του forum και απο κατω να υπαρχει κειμενο μια ειδουs διαμαρτυρια.Εαν συμφωνειται ειμαι στην διαθεση σαs.(το κειμενο θα το φτιαξετε εσειs).Η καλυτερα ο Σταματηs που εδωσε την ιδεα για το Συνταγμα.
Bazil Van Sinner
14-01-13, 19:34
Επειδη τωρα διαβασα ολεs τιs αποψειs να κανω μια προταση?Ετσι μου ηρθε και απλα την γραφω.Αναλαμβανω να φτιαξω 25.000 με 30.000 φυλλαδια και να στηθουμε ενα Σαββατο στα διοδια Ελευσιναs και Λαμιαs και να τα μοιραζουν καποια ατομα με πολυ ωραιο τροπο στα αυτοκινητα.Σημειωνω οτι πρεπει να μαs το επιτρεψει ο προισταμενοs των διοδιων.Και στο φυλλαδιο να υπαρχει το σημα-λογοτυπο του forum και απο κατω να υπαρχει κειμενο μια ειδουs διαμαρτυρια.Εαν συμφωνειται ειμαι στην διαθεση σαs.(το κειμενο θα το φτιαξετε εσειs).Η καλυτερα ο Σταματηs που εδωσε την ιδεα για το Συνταγμα.
:notworthy::notworthy::gr:
να παρακαλέσω να προσέχουμε λίγο τις κουβεντες μας ? Διαβάζουν και κυρίες.
Η πρωτη κυρια που θα ενοχληθει με τα ανωτερω...θα της ζητησω δημοσια συγνωμη.:original:
υ.γ Θα πρεπει ομως να παρακαλας για προσοχη σε καποιες εκφρασεις σε παααααααααρα πολλα ποστ απο εδω μεσα....φιλικα.:original:
χωρις το σημα ,αν συμφωνουν και οι αλλοι γιατι κανει λιγο προκληση,νομιζω...και αποτι βεβαια εχω διαπιστωσει απο ορισμενους ειλικρινεις φιλους που δεν αισθανονται ανετα μαυτην την κινηση.
κατα τα αλλα πολυ εξυπνη ιδεα...τον προισταμενο ποιος τον ρωτησε??? εδω οι αλλοι κανανε καταληψη τα διοδια και τα ανοιγανε.συνηθισμενος σε τρελλους ειναι.ασε που θα συμφωνει και αυτος.
Η πρωτη κυρια που θα ενοχληθει με τα ανωτερω...θα της ζητησω δημοσια συγνωμη.:original:
υ.γ Θα πρεπει ομως να παρακαλας για προσοχη σε καποιες εκφρασεις σε παααααααααρα πολλα ποστ απο εδω μεσα....φιλικα.:original:
Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται :original:
ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.
Μιχάλη, και η δική μου παραίνεση σε φιλικό τόνο γίνεται :original:
ψυχικά είμαστε όλοι αγανακτισμένοι, σε κανενός τις φλέβες δεν τρεχει κρύο αίμα. Ομως πρεπει να σεβόμαστε τον χωρο που μας φιλοξενεί ολους και να ενθαρρύνουμε και τα θηλυκού γένους μελη μας να συμμετέχουν στη συζήτηση. Η ενόχληση δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται δημοσίως.
Στο βαθμό του εφικτού, παρακολουθούμε όλες τις συζητήσεις.
Γνωστα και κατανοητα.Συμφωνω.:original:
Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.
Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.
Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.
Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.
Ετσι ειναι αυτα.
Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)
Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.
Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.
Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.
Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.
Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
ΨΕΥΤΕΣ
Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.
Εγω πια μπαφιασα.
Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.
Αντωνη ειναι εξαιρετικη η προσφορα σου.
Εγω δεν μπορω να μιλησω για λογαριασμο του φορουμ, οποτε δεν ξερω αν ειναι οκ αυτη η προσπαθεια.
Ομως βλεπω οτι στο διαδικαστικο εχουμε αποστασεις εμεις οι ιδιοι σαν φορουμ αναμεταξυ μας.
Δεν βλεπω να κανουμε δουλεια 16 ατομα, ειδικα ποσο μαλλον να διαθεσει καποιος την κυριακη του να μοιρασει φυλλαδια.
Θα πιουμε λοιπον και αυτο το ποτηρι, και το επομενο, γιατι μας εφαγε η διαδικασια.
Εγω, εκανα μια προταση, ενδεχομενως ακυρη, γιατι θα ταλαιπωρησει κοσμο.
Εσυ προτεινες να φτιαξεις τα φυλλαδια. Ακομα και αν τα τυπωσεις, δεν πιστευω οτι υπαρχει διαθεση να συνεργαστει καποιος για τη διανομη τους.
Ετσι ειναι αυτα.
Κριτικη πολλη, πραξη ελαχιστη. Και χαβαλες. (ας του αναφερουμε το φεησμπουκ του ******.να σκυλιασει να γελασουμε)
Πολυ φιλικα σε ολους το λεω, οποιος εχει καλυτερη ιδεα, ας την υλοποιησει και θα ακολουθησω.
Αλλιως, να μην παραπονιεται οτι του ηρθε χαρατσι.
Μπορει να μην εχει αποτελεσμα αυτη η κινηση για το ιδιοντο χαρατσι.
Αλλα μπορει να εχει γινει παραδειγμα για το επομενο.
Αν δεν κανουμε μια, την πρωτη κινηση, δουλεια δεν θα γινει.
Μην το παρετε προσωπικα αυτο πο λεω, αλλα ολοι μας θεωρητικοι του πληκτρολογιου ειμαστε.
Για αυτο, μαζι και εγω, πρωτος εγω, σημερα φτασαμε εδω.
Επειδη κοιταμε να ειμαστε σωστοι, σκεφτομαστε το ηθικο και το τιμιο.
Και ενδιαμεσα καποιοι ατιμοι και απατεωνες, εκμεταλευονται την απραξια μας, τον καθως πρεπει χαρακτηρα μας και το ηθος μας.
Σημερα, ψηφιζονται τα μετρα.
Αντι να ειμαστε εξω αποντη βουλη να φωναζουμε
ΨΕΥΤΕΣ
Ειμαστε στον καναπε η στο πληκτρολογιο και βλεπουμε τις σφαιρες στη συγγρου και το στημενο θεατρακι.
Εγω πια μπαφιασα.
Περιμενω καποιον να προτειενει και να ΚΑΝΕΙ κατι λοιπον.
Σταματη τα ειπεs oλα......Δυστυχωs.......Βοήθειά μαs.
έχεις πολύ δίκιο ρε θείο...πολύ δίκιο και όλοι στο ίδιο σκατόλακο είμαστε. τρελά αδικημένοι που δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους πουθένα όμως.
katsaraios
14-01-13, 23:40
Σταματη μονο αν συντονιζονταν μεταξυ τους μεγαλα φορουμ και αποκτουσε δημοσιοτητα η οποια κινηση θα βλεπαμε μαζικη κινητοποιηση και συμμετοχη..
Επειδη λοιπον δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν μεταξυ ιδιοκτητων φορουμς υπαρχει καποια επαφη η κοινος προβληματισμος εγω προσωπικα δεν μπορω να ξερω αν εγινε καποια σκεψη η προταση ,νομιζω οτι αν συντονιζοταν κατι θα ειχε θετικη ανταποκριση .
Kωστα για δωσε specs :think:
(...)
Ήδη έχω στο μυαλό μου κάποιες νομικές βάσεις που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπέστατα σε δικαστήριο, κυρίως σχετικά με την προστασία της ισότητας, της περιουσίας και τη δυνατότητα φορολόγησης του ιδίου αντικειμένου με περισσότερους από έναν φόρους. Σε κάθε περίπτωση το προβληματικό της διάταξης καταδεικνύει και το ίδιο το τμήμα νομοτεχνικής επεξεργασίας σχεδίων και προτάσεων νόμων της βουλής (η οποία δεν αποτελείται από βουλευτές, αλλά νομικούς, ως επί το πλείστον καθηγητές νομικών σχολών) βλ. https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/s-etxs-epist.pdf σελίδα 18.
Σε κάθε περίπτωση, έτσι κι αλλιώς περίμενα την ευκαιρία να κάνω προσφυγή και για το δίκαιο ή μη χαρακτήρα των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης που επιβάλλουν με κριτήριο τον κυβισμό των αυτοκινήτων. Οπότε έως το 14, οπότε και θα έρθει η ώρα να πληρώσω, το καταθέτω και ο θεός βοηθός.
Εχετε καταλάβει πως δε διοικούν αυτοί αλλα οι επ έξω ;
Ειναι αποφασισμένοι για ολα και δεν ιδρώνει το αυτί τους .
Θα προχωρήσουν με όποιο κόστος .
Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
Δε κερδήθηκε το δικαστήριο , δεν αντέδρασαν οι δικαστικοί με τον υπουργό ;
Τι εγινε τελικα ;
Γαργαρα ........
Μόνο με εμφύλιο θα μπορουσε να γίνει κατι και πάλι παίζεται .
Όλοι βάζουν το θέμα ότι οι έξω το λένε και μας ταίζουν αυτή την καραμέλα. Αυτά έπρεπε να γίνουν εδώ και χρόνια αλλά όλοι βολεβόμασταν και δεν μίλαγε κανένας και τώρα μας λένε ότι οι ξένοι τα θέλουνε για να μην υπάρχει αντίδραση. Οι ξένοι δεν λένε για την ακρίβεια των προϊόντων; Αλλά αυτό δεν μας συνφέρει και δεν το αναφέρουμε καθόλου. Άσε Βαγγέλη απλώς έχουν βρει δικαιολογία για να μην φωνάζει ο λαός. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε...
Κάντε δικαστήρια και οτι αλλο νομίζεται ,το ίδιο δεν εγινε και με το χαράτσι της ΔΕΗ ;
Τι εγινε τελικα ;
Γαργαρα ........
Δε διαφωνώ μαζί σου σχετικά με το ατελέσφορο που έχει συνήθως η προσφυγή στα δικαστήρια σε αντίστοιχες περιπτώσεις... αλλά από τότε που με θυμάμαι είναι ο μόνος τρόπος που επιτρέπω στον εαυτό μου να λύσει τις διαφορές του, αυτό είναι και το νόημα του να ζείς σε μία πολιτισμένη κοινωνία.
Εύλογα, θα μου πείς "τι λες ρε Κώστα, εδώ ο καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, νόμος δεν υπάρχει για κανέναν". Συμφωνώ, το βλέπουμε καθημερινά στη δουλειά μας, στη βόλτα μας, στη διασκέδασή μας. Επίτρεψέ μου, όμως, να έχω την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, κάποια στιγμή, και θα αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τουλάχιστον τα στοιχειώδη μίας δημοκρατικής κοινωνίας (κράτος δικαίου, διαφάνεια, ισονομία). Δεν προσπαθώ να πείσω ούτε εσένα ούτε και οποιονδήποτε άλλον από τους φίλους εδώ μέσα ότι, πράγματι, υπάρχει ελπίδα να γίνουμε κάποτε άνθρωποι. Έτσι κι αλλιώς καθημερινά οι ενδείξεις προς το αντίθετο συνηγορούν-ο καθένας προσπαθεί όλο και περισσότερο για το τομάρι του. Εμένα, όμως, προσωπικά, αυτή η ελπίδα με κάνει να θέλω να μείνω σε αυτόν τον τόπο και να το παλέψω. Αλλιώς, θα τα είχα μαζέψει και θα είχα φύγει προ πολλού (το τελευταίο που με ενοχλεί και με διώχνει είναι η οικονομική κρίση, ασχέτως του ότι κι εγώ πλήττομαι από αυτή).
Συγγνώμη αν σε κούρασα με τη φλυαρία μου.
Παιδια ακυρη η διαμαρτυρια για την Κυριακη....ειναι πολυ νωρις....
οι καγιενες, οι μιτριες, οι μιπεντες, οι εννιαεντεκες, οι κορβετες, θα κοιμηθουν νωρις το πρωι γιατι θα ναι στον Παντελιδη.....
https://www.youtube.com/watch?v=mDxtHajDimY
https://www.youtube.com/watch?v=437FeDU10vw υπερβολικη δοση???
θα το ξαναπω.... 21-12-2012...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΚΑΤΑ...
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!
Τι εγινε τελικα ;
Γαργαρα ........
Αυτό πιστεύω κι εγώ.
Και σας θυμίζω και το άλλο, το πιό σημαντικό: τέτοιες κινήσεις φορολόγησης και μάλιστα με πιασάρικο όνομα (φόρος πολυτελείας) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί τους.
Ετσι όπως έχει διαχωριστεί η κοινωνία και θα συνεχίζεται με ακόμα πιό γοργούς ρυθμούς, θα βγουν οι πολλοί και θα πουν: έχουν τρίλιτρο;; καλά τους κάνετε, ας πληρώσουν. Εχουν δυό σπίτια κι εγώ είμαι στο νοίκι; Να τους πάρετε το ένα. Εχουν καταθέσεις στις τράπεζες ; καλά τους κάνετε με 50% αύξηση της φορολόγησης των τόκων κ.ο.κ.
Και μην μου πείτε ότι δεν ισχύει. Μην μου πείτε ότι δεν το βλέπετε γύρω σας σιγά-σιγά. Οπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω να κατέβει για διαμαρτυρία με τι; Με το Μ3 και ο άλλος δεν έχει να φάει στην κυριολεξία;
Θα μου πείτε και τώρα τι θα κάνουμε; όσοι είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν δυό πράγματα θα πρέπει να ντρέπονται ή να τους τα χαρίσουν;
Σαφώς και όχι . Αλλά οι στόχοι τους είναι άλλοι. Δυστυχώς.
Δυστυχώς αδιάψευστο το παληό, "Δεν έχω εγω κατσίκα? Να ψοφήσει και του γείτονα."
πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους να παρακαλάμε στο να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...πρέπει να αρχίσουμε να χαιρόμαστε για τις κατσίκες των άλλων, να ευχόμαστε να είναι πρώτα αυτές καλά γιατί με την συνέχεια και οι δικές μας θα είναι καλά, ενώ ταυτόχρονα να παρθούν όλες οι κλεμμένες κατσίκες πίσω, απο τα λαμόγια που τις απέκτησαν με το έτσι θέλω στις πλάτες άλλων, και να επιστρέψουν αξιοκρατικά σε αυτούς που τις αξίζουν...
όσων αφορά για τους ξένους τώρα, αν οι δικοί μας κάνανε έστω και το παραμικρό απο αυτά που έπρεπε, οι ξένοι δεν θα μας έβαζαν τέτοιο κ@λοδάχτυλο.
σιγά μην τους είπαν οι γερμανοί που η αυτοκινητοβιομηχανία τους προσφέρει τρελά έσοδα και είναι πρωτοι στις προτιμήσεις των ελλήνων, ξεσκίστε τον κλάδο του αυτοκινήτου.
παρασκηνιακά, μπορεί να είναι και η μόνη χώρα σύμμαχος με τον έλληνα σε αυτό το θέμα, γιατί παίρνουν ΤΑ εκατομύρια.
όλα αυτά που πληρώνουμε σήμερα είναι απλά και μόνο η ανικανότητα των κυβερνήσεων να χτυπήσουν το πρόβλημα και φυσικά το πολιτικό κόστος απο τους πελάτες τους...
ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε κάτι και στην πράξη. προτείνω τα παρακάτω:
1) να έρθουμε σε επαφή με όλα τα αυτοκινητιστικά forum και να κανονίσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα
2) να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι από εμάς και να μην ψηφίζουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει.
Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση εκεί που μετραει περισσότερο
κάποιες ιδεες δινω δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι ... :original:
δεν ξέρω την διαδικασία ή τι χρειάζεται, αλλά για πιο συντονισμένη διαμαρτυρία μαζί με άλλα αυτοκινητιστικά φόρουμ, καλό θα ήταν να κάναμε μια κουβέντα εδώ...
https://www.haclubs.gr/web/index.php
όπως θα δείτε, είναι αρκετοί σύνδεσμοι εκεί μέσα. επαναλαμβάνω, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να ζητάνε για να γίνει το φόρουμ μας μέρος του συνδέσμου, και αν η διαχειριστική ομάδα θέλει κάτι τέτοιο.
αλλά αν μιλάμε για κάτι συντονισμένο, εγώ για να μάζευα άτομα απο εκεί θα ξεκινούσα.
ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε κάτι και στην πράξη. προτείνω τα παρακάτω:
1) να έρθουμε σε επαφή με όλα τα αυτοκινητιστικά forum και να κανονίσουμε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σύνταγμα
2) να βάλουν μυαλό οι περισσότεροι από εμάς και να μην ψηφίζουμε αυτούς που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει.
Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση εκεί που μετραει περισσότερο
κάποιες ιδεες δινω δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε ολοι ... :original:
το δευτερο εχει λεχθει αρκετες φορες...το ''εκει'' δυστυχως ειναι υποκειμενικο για τον καθενα.
το πρωτο συζητηθηκε απο προχθες ,αν δεν παρακολουθησες την συζητηση,και μαλλον καταληγει σε ναυαγιο :sad:
Ίσως εννοούσαν τα "δικαιώματα των ζώων" που θέσπισαν τα χαράτσια? :think:
.....και παμε ενα συνθημα που ολους μας ενωνει:
ενα μπουρδε-
ενα μπουρδε-lo ειμαστεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Ούτε για πλάκα αυτό που λες. Εκεί υπάρχουν αυστηρότατοι κανονισμοί, απόλυτη τάξη και σεβασμός σε ΟΛΟΥΣ πελάτες και προσωπικό. Μιλάμε για τα σωστά τώρα...:innocent:
Panos 316T
17-01-13, 09:10
Ούτε για πλάκα αυτό που λες. Εκεί υπάρχουν αυστηρότατοι κανονισμοί, απόλυτη τάξη και σεβασμός σε ΟΛΟΥΣ πελάτες και προσωπικό. Μιλάμε για τα σωστά τώρα...:innocent:
επίσης όταν ένα μπ@@ρδέλο πάει καλά τις πουτ@νες δεν τις αλλάζουν :D